Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

זיינתם את המוח בכל מקום אפשרי עם האופסייד וטעויות השיפוט לטובת מכבי. 

IMG_5704.jpg

פורסם ב

גדול. 

תבינו כמה מושפעים וטמבלים מכתיבים נרטיב ברשתות. 

אני מכבי מי אתם בכלל? 

פורסם ב

2025-05-25-190651.png

תזכירו להם גם מי שרדה בעונת 2011/12 בזכות הורדת נקודות למכבי פתח תקווה

פורסם ב

המציאות לא משנה לאותם אנשים, הם ימשיכו ככה לנצח. 

בנוסף, לא שמעתי מילה אחת מאף אוהד בש בשום מקום ברשת על המשחק נגד סכנין כשהם הובילו 5 הפרש, פתאום שההפרש ירד הם נזכרו.

האמת, שאני רואה את הבכי המוגזם שלהם זה אפילו משמח אותי יותר. 

פורסם ב

22 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

האמת, שאני רואה את הבכי המוגזם שלהם זה אפילו משמח אותי יותר. 

זה שיצא בסוף על 2 נקודות פשוט נהדר, לא יכל לצאת יותר מושלם מזה. 

פורסם ב

זו לא הפעם הראשונה שהם התלוננו על אליפות עם כוכבית והביאו מלא טיעונים והוכחות, מתי הייתה הפעם הקודמת? 14/15?

פורסם ב

לא הבנתי גם לפי מה הם קבעו שבטוח הם היו מנצחים את סכנין הרי הם היו בחרא תקופה אז 

רק אם הם היו מנצחים אז הטבלה הייתה באמת שונה

בקיצור נקווה שבמתקפה האיראנית הבאה יפול טיל בטרנר

פורסם ב
1 hour ago, BMTA said:

לא הבנתי גם לפי מה הם קבעו שבטוח הם היו מנצחים את סכנין הרי הם היו בחרא תקופה אז 

רק אם הם היו מנצחים אז הטבלה הייתה באמת שונה

בקיצור נקווה שבמתקפה האיראנית הבאה יפול טיל בטרנר

אני מת על התיאוריות. אם ב״ש הייתה מנצחת את סכנין באותו משחק / מקבלת ניצחון טכני, נכנסת לפלייאוף ומגיעה לבלומפילד כשהיא ב +3 עלינו ואנחנו חייבים ניצחון, המשחק הזה בוודאות נראה אחרת.

פורסם ב

מבחינתי השיא היה שהבעלים של ויקטורי שהוא גם הספונסר שלהם החליט שמכבי אשמה שהקהלים של הקבוצות האחרות(ביתר, חיפה ובש) עושות בלאגן והמשחקים נגדנו בלי קהל חוץ. 

לאן זה עוד יגיע? 

פורסם ב

לעלות תמונה כזו זה בזבוז של ביטים בשרת של הפורום. אנחנו אלופים ועוד חודשיים נהיה במוקדמות הצ'מפיונס. כל השאר מעניינים את הביצה והגמלים והקופים יכולים להתמרמר או להכתיר את עצמם לאלופי הליגה כמה שהם רוצים. מזיז.

פורסם ב
57 דקות לפני, אלק נילאש said:

לעלות תמונה כזו זה בזבוז של ביטים בשרת של הפורום. אנחנו אלופים ועוד חודשיים נהיה במוקדמות הצ'מפיונס. כל השאר מעניינים את הביצה והגמלים והקופים יכולים להתמרר או להכתיר את עצמם לאלופי הליגה כמה שהם רוצים. מזיז.

אני מסכים, אבל הרי עשרות "עיתונאים" צייצו על זה שהיה נבדל, דיברו על זה בפודקאסטים וכו'. 

השאלה היא למה הם לא עושים את העבודה שלהם: שזה לחקור, לבדוק ולהגיע לאמת? 

אני מבין שזה מצריך כישורים שאין להם, אבל אם אני מוצא את זה מגלישה ביוטיוב (נשבע שפשוט נתקלתי בזה) אז גם הם יכולים. 

העיתונאות בארץ (כמעט כמו כל דבר אחר) זה חלטורה לשמה. אפס מקצוענות. 

פורסם ב

מי מנסה להסביר לליצנים האלה בכלל רק קורא את התגובות שהם מעלים בפייסבוק ומתגלגל מצחוק

פורסם ב
לפני7 שעות , עידן מוסקונה said:

מבחינתי השיא היה שהבעלים של ויקטורי שהוא גם הספונסר שלהם החליט שמכבי אשמה שהקהלים של הקבוצות האחרות(ביתר, חיפה ובש) עושות בלאגן והמשחקים נגדנו בלי קהל חוץ. 

לאן זה עוד יגיע? 

השיא היה קושמרו, מי בכלל אמר שהוא אוהד שלהם לפני טרנר חבורה של כלום ושום דבר אמן יפסידו גביע ולא נשמע עליהם בעשור הקרוב, שנתניה עם הבעלים החדש יקחו את המקום שלהם. 

פורסם ב

אמרתי את זה כמה פעמים אבל בשביל מי שלא יודע עדיין, ספורט 5 עצרו את המהלך אחרי רגע המסירה ושידרו את זה כאילו זה מה שרואים בואר.

פורסם ב

אלונה ממשיכה לבכות ולהאשים את ההתאחדות בגלל שהם שיחקו משחק אחד פחות.

החוצפנית הזו קיבלה נקודה בלי ששיחקה כשהאוהדים שלה פוצצו משחק כשפרצו עם אלות למגרש?! ועוד באה בתלונות?!

יש לך 3 אליפויות עם כוכב סמים ענק שמתנוסס מעליהם ועוד את פותחת את הפה?

לא סתם הם גמלים, מקרה קלאסי לגמל שלא רואה את דבשתו.

פורסם ב

אתם מצליחים לדמיין אותנו מתבכיינים על דבר כזה באופן כל כך ממושך?

כי אני יודע שבמצב ההפוך אנחנו אומרים כמה זאת אשמתנו הבלעדית ולא של אף אחד אחר.

אם הייתי בצד המפסיד הייתי יודע להגיד כמה העונה הזאת הייתה מרתקת ומותחת, חבל שהגמלים הטיפשים האלה מקלקלים כל דבר.

אגב ברור שהם ירכבו על זה גם לעונה הבאה וייצרו יריבות בינינו שלא קיימת (ע״ש היריבות שלהם עם נתניה)

פורסם ב
59 דקות לפני, Coolio said:

אתם מצליחים לדמיין אותנו מתבכיינים על דבר כזה באופן כל כך ממושך?

כי אני יודע שבמצב ההפוך אנחנו אומרים כמה זאת אשמתנו הבלעדית ולא של אף אחד אחר.

אם הייתי בצד המפסיד הייתי יודע להגיד כמה העונה הזאת הייתה מרתקת ומותחת, חבל שהגמלים הטיפשים האלה מקלקלים כל דבר.

אגב ברור שהם ירכבו על זה גם לעונה הבאה וייצרו יריבות בינינו שלא קיימת (ע״ש היריבות שלהם עם נתניה)

הייתי סותם את הפה אם הם היו נותנים לי שלישיה בבלומפילד, משלשל בתחתונים במשחקים האחרונים מול נתניה וביתר. במאני טיים הם איבדו את האליפות. פתאום הם נזכרים שבפאקינג מחזור 2!! הם קיבלו בתחת על רשלנות שלהם, מה זה הדבר הזה? תתבגרו.

פורסם ב

אני בעד הבכיינות הזו, טוב לנו. הם מנחילים לעצמם מנטליות של קורבן ושל מועדון קטן שלא אחראי לגורלו.

זה קלישאתי לומר ״מחשבה יוצרת מציאות״, אבל זו האמת וזה נכון גם אצלנו - הפאסון הזה מחלחל עד למטה לכל שחקן

פורסם ב
1 hour ago, סיריל מקנאקי said:

אני בעד הבכיינות הזו, טוב לנו. הם מנחילים לעצמם מנטליות של קורבן ושל מועדון קטן שלא אחראי לגורלו.

זה קלישאתי לומר ״מחשבה יוצרת מציאות״, אבל זו האמת וזה נכון גם אצלנו - הפאסון הזה מחלחל עד למטה לכל שחקן

צודק בכל מילה. רק שימשיכו לבכות ולהתעסק באכלו לי שתו לי. זה גם מה שיגרום להם לשלשל בפעם הבאה במאני טיים

פורסם ב
21 דקות לפני, פנחס שוף said:

יש פודקאסט שהגברת לא הייתה בו?

פתטית, שתמשיך

אולי מרגיש לה טוב לבכות כרגע, אבל היא לא קולטת את הנזקים שהיא עושה לעצמה ולמועדון שלה לטווח הארוך בהתנהגות הילדותית הזו

פורסם ב

עוד חודש אלוף האלופים בבלומפילד.

90 דקות מחרוזת אלונה זונה ביציעים בבקשה

פורסם ב
לפני1 שעה , elements of life said:

עוד חודש אלוף האלופים בבלומפילד.

90 דקות מחרוזת אלונה זונה ביציעים בבקשה

באמת הם והיא כאלה מעניינים ? 

מי הם ? מה יש להתרגש מזה ? איזה כיף