Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני1 שעה , Raumdeuter said:

הבלם הרומני האכזר שמכבי התעניינו בו לפני כמה שנים שחקן חופשי.

מי

פורסם ב
לפני8 שעות , erantheking21 said:

מי

אנדריי בורקה

פורסם ב

גולדשטיין טוען שחיפה לוחץ על מופוקנג לחתום אצלה

פורסם ב
17 דקות לפני, snufkin said:

גולדשטיין טוען שחיפה לוחץ על מופוקנג לחתום אצלה

כן 

תכלס לא כתוב שום דבר חדש בכתבה הזאת . 

מישהו יודע מה מצב המו״מ ?

פורסם ב

דיווח חדש בוואלה שחיפה שיפרה את ההצעה שלה על מופקונג והסכימה לכל התנאים של הקבוצה שלו כולל 20% ממכירה עתידית ושכרגע הוא יצטרך להחליט בין ההצעות ולהצעה מהmls

פורסם ב

בית"ר משחררים את סורו. הייתם מביאים?

פורסם ב
18 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

דיווח חדש בוואלה שחיפה שיפרה את ההצעה שלה על מופקונג והסכימה לכל התנאים של הקבוצה שלו כולל 20% ממכירה עתידית ושכרגע הוא יצטרך להחליט בין ההצעות ולהצעה מהmls

מקווה שבמכבי יושבים עליו חזק. אם זה אנחנו או חיפה, אין סכום שהם משלמים שאנחנו לא נוכל לשלם + אנחנו ביוקדמות צמפיונס. אם ילך לארה"ב , אין הרבה מה לעשות עם זה

פורסם ב
Just now, snufkin said:

מקווה שבמכבי יושבים עליו חזק. אם זה אנחנו או חיפה, אין סכום שהם משלמים שאנחנו לא נוכל לשלם + אנחנו ביוקדמות צמפיונס. אם ילך לארה"ב , אין הרבה מה לעשות עם זה

בדיוק. לא יכול להיות שהם ינצחו אותנו במאבק על זר מסיבות כלכליות כשאנחנו אלופים . 

17 דקות לפני, Lahav8 said:

לא

פורסם ב
19 דקות לפני, Lahav8 said:

לא. למרות שלדעתי העמדה הבאה לחיזוק (במידה ואין מכירות), צריכה להיות 6 זר איכותי מאוד. סורו אמנם 6 זר אבל לא מספיק טוב

פורסם ב
לפני5 שעות , Lahav8 said:

ממש לא. גם לא צריך חיזוק בעמדה שלו וגם עם בעיות בשריר החשק.

פורסם ב

באישור מכבי סיסוקו הגיע לסיכום עקרוני מול פרנצווארוש. הקבוצות עדיין רחוקות מבחינת סכום העברה אבל הוא לא נלהב להישאר.

לתחושתי לא יישאר כאן.

פורסם ב

גם אנחנו לא מתלהבים שישאר. מצד שני, בשם ההמשכיות ובשם זה שאין לנו אף אחד אחר כרגע, לא יודע אם הייתי ממהר לשחרר..

פורסם ב
3 דקות לפני, קמחי said:

באישור מכבי סיסוקו הגיע לסיכום עקרוני מול פרנצווארוש. הקבוצות עדיין רחוקות מבחינת סכום העברה אבל הוא לא נלהב להישאר.

לתחושתי לא יישאר כאן.

בונים על לדרמן כ-6 המוביל או יביאו זר במקום ?

פורסם ב
1 דקה לפני, yello said:

בונים על לדרמן כ-6 המוביל או יביאו זר במקום ?

לא יודע להגיד. כרגע מנסים להחזיק היטב את מי שנמצא.

סיסוקו אמור להגיע עדיין לסרביה וישוחח עם הצוות המקצועי. ללאזא יש קשרים מעולים איתו, נראה מה יוליד יום.

פורסם ב
Just now, קמחי said:

לא יודע להגיד. כרגע מנסים להחזיק היטב את מי שנמצא.

סיסוקו אמור להגיע עדיין לסרביה וישוחח עם הצוות המקצועי. ללאזא יש קשרים מעולים איתו, נראה מה יוליד יום.

בגלל זה הופתעתי שמכבי נתנו לו אישור לדבר איתם, חשבתי שירצו לשמור על מי שאפשר לפחות כרגע.

פורסם ב
1 דקה לפני, yello said:

בגלל זה הופתעתי שמכבי נתנו לו אישור לדבר איתם, חשבתי שירצו לשמור על מי שאפשר לפחות כרגע.

אני חושב שבסופו של יום מכבי לא כופה הישארות כנגד אף שחקן. אם הגענו לנקודה הזו יתנו לשחקן להחליט כל עוד מדובר בסכום שמקובל על מכבי.

מכבי מעוניינת ב-3.5 מיליון אירו, בוא נראה איך זה יתקדם.

פורסם ב
3 דקות לפני, קמחי said:

אין סיכוי שקבוצה תשלם את הסכום הזה עליו

פורסם ב
2 דקות לפני, קמחי said:

אני חושב שבסופו של יום מכבי לא כופה הישארות כנגד אף שחקן. אם הגענו לנקודה הזו יתנו לשחקן להחליט כל עוד מדובר בסכום שמקובל על מכבי.

סיסוקו ילד טוב ושחקן עם תקרת זכוכית גבוה אבל אם יש הצעה של 2-3 מ' והוא ירצה לעזוב, מניח שישוחרר. מצב המלחמה בארץ מאוד מגביל מבחינת זרים, אני מאוד מקווה שינסו להביא 6 איכותי. עם כל הכבוד למה שיש בסגל: לדרמן, נוי, שחר. אף אחד מהם לא ממש 6 וזה לא מספיק

פורסם ב
1 דקה לפני, פנחס שוף said:

אין סיכוי שקבוצה תשלם את הסכום הזה עליו

הסכום לא מעניין אותי האמת. אני לא רואה חשבון.

1 דקה לפני, snufkin said:

סיסוקו ילד טוב ושחקן עם תקרת זכוכית גבוה אבל אם יש הצעה של 2-3 מ' והוא ירצה לעזוב, מניח שישוחרר. מצב המלחמה בארץ מאוד מגביל מבחינת זרים, אני מאוד מקווה שינסו להביא 6 איכותי. עם כל הכבוד למה שיש בסגל: לדרמן, נוי, שחר. אף אחד מהם לא ממש 6 וזה לא מספיק

לדרמן 6 רציני, השאלה מה מצב הכשירות שלו.

פורסם ב

קמחי ומה עם זרים שמגיעים? מכבי מכירה את הקונספט? 

פורסם ב
5 דקות לפני, boys77 said:

מכבי חטפה זבביר כמו כל הקבוצות בליגה. עושים את המקסימום מול סוכנים כי אנחנו קצת במלחמה. העובדה שהשחקנים הזרים קיבלו אישור שכרגע לא חוזרים לארץ(יש גם מאמץ לקבוע מראש את אלוף האלופים בסרביה\הונגריה) עוזר בקושי שיש מולם. אסנטה, סטואיץ' ונהוראי גברים אבל קשה לאמוד איפה נהיה עוד חודש מהיום.

פורסם ב
6 דקות לפני, קמחי said:

הסכום לא מעניין אותי האמת. אני לא רואה חשבון.

לדרמן 6 רציני, השאלה מה מצב הכשירות שלו.

וואלה? חשבתי שהוא יותר 8. בכל מקרה, כמעט ולא שיחק בכלל בעונה שעברה. הוא בכלל ברמה למכבי?

פורסם ב
6 דקות לפני, boys77 said:

זרים שמגיעים? כל עוד נוחתים טילים אירניים בתל אביב מה הסיכוי?

פורסם ב
3 דקות לפני, snufkin said:

זרים שמגיעים? כל עוד נוחתים טילים אירניים בתל אביב מה הסיכוי?

כרגע אם מישהו יגיע הוא יגיע לסרביה\הונגריה. ככה גם מכבי סיכמה מול הזרים בסגל כרגע.