Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

אני לא הרואה חשבון של מכבי, אבל אחרי שהוצאנו את גלוך ב-7, את דניאל פרץ ב-6, את מילסון ב-5, את תורג'מן כנראה ב-5, אז הציפייה שלי שלא נרד לאזור ה2.5-3, אלא גם על רביבו נשאף לקבל סכום של 4-5+.

מגן שמאלי זה אולי התפקיד הכי מבוקש בכדורגל העולמי היום, ויש פה מגן שמאלי צעיר עם פוטנציאל מכירה עתידי ויכולת בהתקפה ובהגנה.

פורסם ב
24 דקות לפני, דקסטר said:

הוא קרע רצועה בסוף ספטמבר וישב בחוץ חודשיים וחצי, מאז שחזר שיחק ב-22 מתוך 25 משחקי ליגה שהיו

מה שאפרו אח שלי אמר

פורסם ב
19 דקות לפני, Adir12 said:

אני לא הרואה חשבון של מכבי, אבל אחרי שהוצאנו את גלוך ב-7, את דניאל פרץ ב-6, את מילסון ב-5, את תורג'מן כנראה ב-5, אז הציפייה שלי שלא נרד לאזור ה2.5-3, אלא גם על רביבו נשאף לקבל סכום של 4-5+.

מגן שמאלי זה אולי התפקיד הכי מבוקש בכדורגל העולמי היום, ויש פה מגן שמאלי צעיר עם פוטנציאל מכירה עתידי ויכולת בהתקפה ובהגנה.

באותו הקשר,

זה גם אומר שאחרי כל הייצוא שחקנים המרשים שלנו, אפשר וצריך להביא שחקנים "יקרים" אם רוצים לשמור על אליפות ולהצליח באירופה.

פורסם ב

לגבי רביבו, רק אני לא מבין איך שוב אנחנו נופלים לחרא הזה ששחקן תחת חוזה ״סיכם את התנאים״ לפני שקיבל אישור לעבור?

וגם בוא, זה כולה 2 מיליון, זה לא שהבאת הצעה שאי אפשר לסרב לה.

פורסם ב
לפני11 שעות , קובי השועל said:

כשהולכים על מודל של צעירים עם השבחה וכוונת מכירה מלכתחילה זה די ברור שבכל עונה יקחו את הדומיננטים, זו בעצם מהות הארגון היום יחד עם רצון להצליח כמובן.

אני לא חושש מזה, כשהארגון בריא ומסודר יש פתרון לכל דבר.

גם באזל היה ארגון בריא ומסודר אבל המדיניות הזאת של השבחות ומכירה של צעירים הביאה אותו לבסוף לקרוב לעשור של כישלנות בליגה.

אני לא מבקר את המודל הזה של מכבי אני רק רוצה לציין שצריך להיות זהירים ולא להתפרע ולהתאהב במכירות של שחקנים במיוחד שבליגה שלנו יש הגבלת זרים

פורסם ב
2 דקות לפני, פרנק סינטרה said:

לגבי רביבו, רק אני לא מבין איך שוב אנחנו נופלים לחרא הזה ששחקן תחת חוזה ״סיכם את התנאים״ לפני שקיבל אישור לעבור?

טוכמן אמר שכבר בפלייאוף הם קיבלו הצעה מקופנהגן וחיכו לסיום העונה

אם זה נכון זה עוד יותר מפתיע הוויתור על זאדה

מנספורד צריך לשלוח את לאזטיץ' אישית לירוחם שישב עם הפרסי ויבהיר לו שהוא יראה דקות משחק

אני גם הייתי מביא את ג'אבר מנתניה זה נותן לנו יותר אוויר ואפשרויות לשחק עם השחקנים והעמדות

פורסם ב
5 דקות לפני, פרנק סינטרה said:

כל זב חוטם מהליגה בא עם תג מחיר של 2 מיליון. שקופנהאגן יתאמצו הרבה יותר או שישכחו מזה

פורסם ב

ממציאפר טוען בווינט שלמקין בכלל נוטה לעבור לפיינורד לאחר ששוחח עם רובין ואן פרסי ויילה לוס (לשעבר בנבחרות ישראל) שהוא המנהל המקצועי .

פורסם ב

וואלה ממש רוצה שישאירו את למקין וחושב שצריך לשלם את הסכום שהאוקראינים דורשים.

אבל אם יש לו אופציה ללכת לפיינורד - שילך על זה.

פורסם ב
26 דקות לפני, Gabay10 said:

וואלה ממש רוצה שישאירו את למקין וחושב שצריך לשלם את הסכום שהאוקראינים דורשים.

אבל אם יש לו אופציה ללכת לפיינורד - שילך על זה.

קהל אנטישמי ביותר

פורסם ב

ברמת הסכום אתכזב במידה וזו תהיה "חבילה" בסך כולל של כ2-3 מיליון אירו,אבל כמו שכתבו מקודם,סך כולל של כ4-5 מיליון אירו עם משתנים עתידיים יתקבל בהבנה מסויימת.

אני מניח שרוב האנשים פה יודעים כשמציגים עלות עסקה*(בין אם רכישה ובין אם מכירה) היא מורכבת לרוב מסכום בסיס צנוע יחסית עם משתנים פוטנציאליים שיכולים להוביל לתשלום נוסף מהצד הרוכש(ותמיד תחשבו גם עלות עמלה לסוכן,אם אני זוכר נכון הכלל המקובל הוא כ5% לערך)

*כמובן ברמות הסכומים שמכבי מעורבת בהן,לא בעסקאות פלוריאן וירץ שכאלו או תשלום סעיפי שחרור למינהם.

פורסם ב

לגבי למקין

נראה שהלחץ הפסיכולוגי של הסוכן שלו מתחיל לתת את אותותיו והכל תלוי בשחקן, לדעתי יש סיכוי לא קטן עכשיו שישאר

להערכתי האישית, הוא לא כזה מתלהב לנסוע לארה"ב, אבל ימים יגידו.

גבי גם נתן דד ליין של זמן למכבי

המכירה הצפויה של רוי לדעתי גם שיפרה עמדות בענינים הכספיים האלה.

פורסם ב
לפני1 שעה , erantheking21 said:

לגבי למקין

נראה שהלחץ הפסיכולוגי של הסוכן שלו מתחיל לתת את אותותיו והכל תלוי בשחקן, לדעתי יש סיכוי לא קטן עכשיו שישאר

להערכתי האישית, הוא לא כזה מתלהב לנסוע לארה"ב, אבל ימים יגידו.

גבי גם נתן דד ליין של זמן למכבי

המכירה הצפויה של רוי לדעתי גם שיפרה עמדות בענינים הכספיים האלה.

לא הבנתי, הסוכן לוחץ על הישארות במכבי ? איזה אינטרס יש לו שזה יקרה?

פורסם ב

מעניין לפני כמה ימים היו שמועות כבר שתורג'מן נמכר ב4 מיליון פאונד, מאז שקט. 

אחרי זה שמועות שרביבו סיכם בקופנהגן וזהו הוא בדרך לשם אבל לא חושב שבכלל מישהו במכבי טרח להגיב להם בכלל על ההצעה המגוחכת ומקווה שככה יהיה.

היינו ג'נטלמנים עם פרץ ומכרנו למועדון ענק כמו באיירן, עם כל הכבוד הליגה הדנית היא לא חלום של אף אחד ולא נחשבת אחת הטובות באירופה.

רוי צריך להישאר במכבי עוד עונה אלא אם תגיע הצעה רצינית באמת שתקדם אותו, במקרה כזה שיהיה לו רק בהצלחה.

פורסם ב
28 דקות לפני, משה פרימו said:

מעניין לפני כמה ימים היו שמועות כבר שתורג'מן נמכר ב4 מיליון פאונד, מאז שקט. 

אחרי זה שמועות שרביבו סיכם בקופנהגן וזהו הוא בדרך לשם אבל לא חושב שבכלל מישהו במכבי טרח להגיב להם בכלל על ההצעה המגוחכת ומקווה שככה יהיה.

היינו ג'נטלמנים עם פרץ ומכרנו למועדון ענק כמו באיירן, עם כל הכבוד הליגה הדנית היא לא חלום של אף אחד ולא נחשבת אחת הטובות באירופה.

רוי צריך להישאר במכבי עוד עונה אלא אם תגיע הצעה רצינית באמת שתקדם אותו, במקרה כזה שיהיה לו רק בהצלחה.

אתה שוכח שאין לו עדין דרכון ולכן זה בעיה 

פורסם ב
14 דקות לפני, erantheking21 said:

אתה שוכח שאין לו עדין דרכון ולכן זה בעיה 

זאת בעיה שלו, לא של מכבי

יש לו חוזה לעוד שנתיים, ומכבי רשאים לסרב גם אם יציעו טריליון יורו בין גלקטי

הבית זונות צריך להיגמר - זה נכון שאתה רוצה להראות שהמועדון שלנו הוא מקפצה לליגות וקבוצות טובות יותר. אבל יש גם גבולות

אם אתה לא יכול להביא בכסף שתקבל עבור רביבו שחקן שנותן אפילו חצי מהתפוקה שלו, אז זאת עיסקה לא משתלמת

בסופו של דבר יש כאן מועדון ששואף להישגיות שלא מתבטאת רק בחשבון הבנק, אלא בארון התארים

פורסם ב
5 דקות לפני, Arthur Read said:

זאת בעיה שלו, לא של מכבי

יש לו חוזה לעוד שנתיים, ומכבי רשאים לסרב גם אם יציעו טריליון יורו בין גלקטי

הבית זונות צריך להיגמר - זה נכון שאתה רוצה להראות שהמועדון שלנו הוא מקפצה לליגות וקבוצות טובות יותר. אבל יש גם גבולות

אם אתה לא יכול להביא בכסף שתקבל עבור רביבו שחקן שנותן אפילו חצי מהתפוקה שלו, אז זאת עיסקה לא משתלמת

בסופו של דבר יש כאן מועדון ששואף להישגיות שלא מתבטאת רק בחשבון הבנק, אלא בארון התארים

בדיוק.

יותר מזה מכבי מועדון מספיק מוכר באירופה, היכולת שהוא חושב שתביא אותו למועדון יותר גדול כשהוא ישחק שם תוכל להביא אותו לאותו מקום בדיוק כשחקן במכבי. 

פורסם ב

טוכמן בכתבה שגולדהאר יכריע אם למכור או לא.

לגיטימי מאוד מצידנו להגיד לשחקן שבונים עליו, מה גם שאם ההצעה היא 2-2.5 וואלה זאת ממש לא הצעה מספקת..

אני הכי נגד שחקנים ממורמרים והכי נגד למנוע משחקנים להתקדם, אבל כן גם השאיפות של המועדון חשובות.

אבא חיים גם אמר שאם לא לליגה גדולה מכבי זה הטופ, אז ברור שהכל דינמי, אבל גם במקרה הזה לדעתי אפשר להגיע לסיכום ג'נטלמני 

שהוא יישאר פה לפחות עד ינואר ויימכר בהצעה הבאה שתבוא (גם אם לא תהיה הכי גבוהה, זה מס ההישארות בהסכמה לפחות לחצי עונה).

פורסם ב
לפני1 שעה , איתי-מכביסט said:

לא הבנתי, הסוכן לוחץ על הישארות במכבי ? איזה אינטרס יש לו שזה יקרה?

מקבל עמלה על המכירה למכבי+אחוזים על השכר של השחקן,

הוא ירוויח בכל עסקה שתהיה.

השאלה היא איפה למקין רוצה יותר לשחק..

זה הזמן לפתוח את החוזה לרביבו לעלות שכר משמעותי+ אחוזים ממכירה עתידית

להבהיר לו שרוצים להגיע ליגת אלופות, ובעתיד  הוא ימכר לקבוצה טובה ולליגה בכירה יותר מהדנית.

אם רוצים להגיע לאלופות ולשמור על הצלחת בארץ צריך לפתוח את הכיס! 

פורסם ב
25 דקות לפני, Gabay10 said:

שהוא יישאר פה לפחות עד ינואר ויימכר בהצעה הבאה שתבוא (גם אם לא תהיה הכי גבוהה, זה מס ההישארות בהסכמה לפחות לחצי עונה).

מה בדיוק אמור לקרות בינואר שיעשה את זה בסדר?

אחרי הבית זונות שהיה פה בקיצים האחרונים, המשוואה אמורה להיות די פשוטה, שחקן תחת חוזה נמכר באחד משלושה מקרים:

1. בסכום ראוי, ויש מחליף ראוי באמת בקנה 

2. בסכום מגוחך שאי אפשר לסרב לו

3. הצעה מקבוצה דרג 1 אמיתי (מקרה דניאל פרץ)

פורסם ב

באופן כללי לי לפחות נמאס מהבית זונות הזה של מכירות שחקנים מבטיחים בזול יחסית.

2-3 מיליון על רביבו זה מעט ולא מספיק.

קבוצה כמו הדנים שהכניסה רק בעונה שעברה עשרות מיליונים ממכירות תשלם רק 2-3 מיליון יורו? לכו לעזאזל

נמאס מהניצול הזה

פורסם ב
12 דקות לפני, סיריל מקנאקי said:

מה בדיוק אמור לקרות בינואר שיעשה את זה בסדר?

אחרי הבית זונות שהיה פה בקיצים האחרונים, המשוואה אמורה להיות די פשוטה, שחקן תחת חוזה נמכר באחד משלושה מקרים:

1. בסכום ראוי, ויש מחליף ראוי באמת בקנה 

2. בסכום מגוחך שאי אפשר לסרב לו

3. הצעה מקבוצה דרג 1 אמיתי (מקרה דניאל פרץ)

שיהיה לנו אותו לפחות לקמפיין לאלופות, לפחות ככה אני רואה את זה.

מסכים גם עם הקריטריונים שלך, מצד שני זה לא שחור ולבן.

פורסם ב

איזה ינואר השתגעתם?

עדיף כבר שילך עכשיו

ושיהיה לנו מספיק זמן למצוא מחליף עכשיו בקיץ שיש הרבה יותר אופציות מאשר להדפק באמצע העונה בינואר ונשאר עם חלטורות בעמדה עד סוף העונה.

פורסם ב
14 דקות לפני, הישראלי היפה said:

באופן כללי לי לפחות נמאס מהבית זונות הזה של מכירות שחקנים מבטיחים בזול יחסית.

2-3 מיליון על רביבו זה מעט ולא מספיק.

קבוצה כמו הדנים שהכניסה רק בעונה שעברה עשרות מיליונים ממכירות תשלם רק 2-3 מיליון יורו? לכו לעזאזל

נמאס מהניצול הזה

לא ברור. במיוחד חוסר היכולת לרתום את השחקנים לגודל השעה של ליגת אלופות. להבין שיש פה הזדמנות ופרויקט שרוצה לעוף קדימה. כששחקנים מרגישים ככה הם נשארים.

פורסם ב
5 דקות לפני, zion8 said:

לא ברור. במיוחד חוסר היכולת לרתום את השחקנים לגודל השעה של ליגת אלופות. להבין שיש פה הזדמנות ופרויקט שרוצה לעוף קדימה. כששחקנים מרגישים ככה הם נשארים.

בשביל 2-3 מיליון לא שווה לשחרר אותו, מצטער.

עדיף שיישאר פה שנתיים ויעזור לנו להשיג את מטרות הקבוצה, לאחר מכן שיעזוב בחינם.

מבין את רביבו שרוצה לצאת, אבל ההצעה פשוט מגוחכת בעיניי