Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

חבר'ה אין מה לטחון מים כן ניקולאסקו לא ניקולאסקו, כן חלוץ זר לא חלוץ זר, בשיטה של המאמן גם לבנדובסקי לא יעזור, אנטי חלוצים.

פורסם ב
לפני16 שעות , matis said:

אני לא הפסיכולוג שלך 

אני רוצה צלחות, חולה על צלחות

כן… אז רגע אם הוא מחרבן את כל העונה ונשאר לשיטתך עד הסוף ולא זוכה אתה תומך בפיטורים ?

אתה סתם ליצן טוויטר עם מילים ריקות .

הרי אם לאזטיץ׳ לא היה זוכה בתואר עדיין היית תומך בהישארות שלו עם טענות של נאבק על האליפות עד הסוף בזמן מלחמה דרום אפריקה אפרטהייד וכל שאר האוהדים חוץ ממך סתם בכיינים שמגיע להם לוני בלה בלה בלה 

פורסם ב
לפני3 שעות , MTA For Ever said:

כן… אז רגע אם הוא מחרבן את כל העונה ונשאר לשיטתך עד הסוף ולא זוכה אתה תומך בפיטורים ?

הרי אם לאזטיץ׳ לא היה זוכה בתואר עדיין היית תומך בהישארות שלו עם טענות של נאבק על האליפות עד הסוף בזמן מלחמה דרום אפריקה אפרטהייד וכל שאר האוהדים חוץ ממך סתם בכיינים שמגיע להם לוני בלה בלה בלה 

ממש לא, אליפות זה המדד אצלי

כל עוד הוא במאבק אליפות אין מה לפטר, אם הוא לא היה לוקח אליפות אני הראשון שירצה שיעזוב 

פורסם ב
לפני1 שעה , matis said:

ממש לא, אליפות זה המדד אצלי

כל עוד הוא במאבק אליפות אין מה לפטר, אם הוא לא היה לוקח אליפות אני הראשון שירצה שיעזוב 

בגדול אני איתך, אבל תן לי להקשות עליך- אתה משאיר את פאקו אחרי הטרבל?

פורסם ב
3 דקות לפני, הילד בן 30 said:

זאת דוגמה טובה, היינו אז הרבה פחות טובים מהיום מאופן יחסי, נדמה לי אחוזי הצלחה הכי נמוכים לאלופה בעשורים האחרונים

בזמן אמת לא רציתי שיעזוב נדמה לי אבל זה מקרה חריג מאוד, בסוף די הוכח שזאת היתה טעות להעזיב אותו 

פורסם ב
8 דקות לפני, הילד בן 30 said:

נראה לי הרוב פה גם בזמן אמת וגם בדיעבד היו בעד להשאיר אותו

לא אני

פורסם ב
18 דקות לפני, matis said:

זאת דוגמה טובה, היינו אז הרבה פחות טובים מהיום מאופן יחסי, נדמה לי אחוזי הצלחה הכי נמוכים לאלופה בעשורים האחרונים

בזמן אמת לא רציתי שיעזוב נדמה לי אבל זה מקרה חריג מאוד, בסוף די הוכח שזאת היתה טעות להעזיב אותו 

לא חושב שזאת היתה טעות.

המחליף שלו העלה אותך לצ'מפיונס, והפסדת את האליפות באותה עונה ממש במחזור האחרון בעונה מצוינת שלך.

אני מעריך, ולא נדע כמובן לעולם, שעם פאקו לא היינו מעפילים לצ'מפיונס והיינו נושרים מהמאבק הרבה קודם.

פורסם ב
35 דקות לפני, הילד בן 30 said:

לא חושב שזאת היתה טעות.

המחליף שלו העלה אותך לצ'מפיונס, והפסדת את האליפות באותה עונה ממש במחזור האחרון בעונה מצוינת שלך.

אני מעריך, ולא נדע כמובן לעולם, שעם פאקו לא היינו מעפילים לצ'מפיונס והיינו נושרים מהמאבק הרבה קודם.

הפיקים בעשור וקצת האחרון מבחינתי זה עונת סוזה ועונת 15/16

גם עונת רובי קין ראויה לציון

פורסם ב
1 hour ago, ClinteastwoodFan said:

אז עכשיו נחמיאס על הפרק לינואר?

למקין על הפרק

פורסם ב
לפני11 שעות , MTA For Ever said:

הוא חלק מכת הטוויטר.

הם חרטו על דגלם להילחם בכל מי שנגד לאזטיץ',אבל זה בסדר ולהם מותר לצאת על ערן זהבי,משפתי וכל מי שבא להם מקולקל

פורסם ב
לפני7 שעות , Naor23 said:

הפיקים בעשור וקצת האחרון מבחינתי זה עונת סוזה ועונת 15/16

גם עונת רובי קין ראויה לציון

אחלה רובי אחת העונות הגדולות וההישגית בעידן מיטש

גם אותו גמרו ורצו לפטר כל הגאונים

פורסם ב
לפני3 שעות , הלב_הוא_שוב_ישמח said:

הוא חלק מכת הטוויטר.

הם חרטו על דגלם להילחם בכל מי שנגד לאזטיץ',אבל זה בסדר ולהם מותר לצאת על ערן זהבי,משפתי וכל מי שבא להם מקולקל

ברור

אנחנו כת כי אנחנו לא מקללים את המאמן, שורקים בוז ופוגעים בקבוצה

פורסם ב
On 18.11.2025 at 00:19, matis said:

ברור

אנחנו כת כי אנחנו לא מקללים את המאמן, שורקים בוז ופוגעים בקבוצה

לא גבר אל תטעה גם אני לא עושה את זה

גם מתווכח עם חברים שעושים את זה בטענה שזה לא נותן שום דבר,אל תניח עליי הנחות שקריות.

אתם דוגלים בלהגן על המאמן ואוי ואבוי אם יגידו עליו מילה רעה,אבל הקפדתם לנכפיש את זהבי זה היה אפשר

פורסם ב (נערך)
On 18.11.2025 at 00:14, matis said:

אחלה רובי אחת העונות הגדולות וההישגית בעידן מיטש

גם אותו גמרו ורצו לפטר כל הגאונים

קודם כל מזכיר לפרוטוקול שהתגובה שלך שציטטתי נבעה משבחים שנתתי לעונה של רובי.

הישגית אין מה להתווכח.

אליפות 85 נק', זכייה בגביע טוטו, שלב נוקאאוט בקונפרנס, בדיעבד כמעט הצלחנו לעבור את הזוכה של המפעל.

אני עובר על התוצאות בעונה של קין והאמת אני אומר על הנייר, בואנה איזה קהל של בכיינים לא שפויים. אבל כשטיפה מסתכלים לעומק בסוף אי אפשר גם להתווכח עם רגשות של ארועים שליליים, מנקודת מבט לאחור של אוהד. כשכואב לך אתה זוכר את זה.

היה את המשחק גביע ההזוי מול פ"ת שהצלחתי למחוק מהמוח. דקה 90 אנחנו שמים גול, לא עובר 20 שניות ופ"ת משווים לנו דקה 90 ל2-2.

בהארכה הם תופרים לנו עוד 2 גולים והביתה, יש יותר לוזרים מזה? רק מלכתוב את זה אני מתבאס שוב.

פאקין אולימפיאקוס, איזה אכזבה, איזה כאב לב, פשוט חבורה של סמרטוטים. 

שני הפסדים לחיפה, כשאחד מהם בבית אחרי מיליון שנה, כן מאכזב. 

כנראה שזה גם עניין של הרגל וציפייה,

האוהדים מתרגלים לא להפסיד לחיפה בבלומפילד ופתאום תפסיד, הם יכעסו כמו כפויי טובה (?). תרגיל אותם לעשור שאתה מסיים בממוצע מקום 5 ואז תיקח אליפות, אתה תשמח עד הגג כמו ק"ש. 

כל האוהדים רוצים בטובת הקבוצה,

יש כאלה שהגישה שלהם זה קודם להגיד תודה על מה שיש, ויש כאלה שהגישה שלהם זה קודם כל להגיד "אבל" ולהתלונן מה אחד שתיים שלוש לא עובד. כי דורשים שהכל יהיה מושלם. בטח אם הדרישות רציונאליות כמו לשתף את כל הסגל.

הביקורת על רובי (שאני זוכר אותו מאוד לחיוב סה"כ למרות שגם אני רתחתי עליו) נבעה עד כמה שאני זוכר מקבעון, אופי לוזרי כדפוס חוזר במספר משחקים, חילופים מאוחרים ובעיקר מילסון שהחזיק לנו תקבוצה וזה היה ניכר שכשהוא לא נמצא הקבוצה לא קיימת, וזה על המאמן. 

*כן אני יודע שאופי לוזרי לא ממש מסתדר עם אליפות, גביע הטוטו ואלוף האלופים, אבל שוב - אולימפיאקוס ופתח תקווה, הכל עניין של ציפייה ואכזבה.

*אתם קולטים שזהבי נתן בעונה הזאת 39 שערים ו8 בישולים בכל המסגרות? זה חולה וזה היה רק לפני שנה וחצי.

נערך על ידי Naor23
פורסם ב
On 22.11.2025 at 13:14, Naor23 said:

קודם כל מזכיר לפרוטוקול שהתגובה שלך שציטטתי נבעה משבחים שנתתי לעונה של רובי.

הישגית אין מה להתווכח.

אליפות 85 נק', זכייה בגביע טוטו, שלב נוקאאוט בקונפרנס, בדיעבד כמעט הצלחנו לעבור את הזוכה של המפעל.

אני עובר על התוצאות בעונה של קין והאמת אני אומר על הנייר, בואנה איזה קהל של בכיינים לא שפויים. אבל כשטיפה מסתכלים לעומק בסוף אי אפשר גם להתווכח עם רגשות של ארועים שליליים, מנקודת מבט לאחור של אוהד. כשכואב לך אתה זוכר את זה.

היה את המשחק גביע ההזוי מול פ"ת שהצלחתי למחוק מהמוח. דקה 90 אנחנו שמים גול, לא עובר 20 שניות ופ"ת משווים לנו דקה 90 ל2-2.

בהארכה הם תופרים לנו עוד 2 גולים והביתה, יש יותר לוזרים מזה? רק מלכתוב את זה אני מתבאס שוב.

פאקין אולימפיאקוס, איזה אכזבה, איזה כאב לב, פשוט חבורה של סמרטוטים. 

שני הפסדים לחיפה, כשאחד מהם בבית אחרי מיליון שנה, כן מאכזב. 

כנראה שזה גם עניין של הרגל וציפייה,

האוהדים מתרגלים לא להפסיד לחיפה בבלומפילד ופתאום תפסיד, הם יכעסו כמו כפויי טובה (?). תרגיל אותם לעשור שאתה מסיים בממוצע מקום 5 ואז תיקח אליפות, אתה תשמח עד הגג כמו ק"ש. 

כל האוהדים רוצים בטובת הקבוצה,

יש כאלה שהגישה שלהם זה קודם להגיד תודה על מה שיש, ויש כאלה שהגישה שלהם זה קודם כל להגיד "אבל" ולהתלונן מה אחד שתיים שלוש לא עובד. כי דורשים שהכל יהיה מושלם. בטח אם הדרישות רציונאליות כמו לשתף את כל הסגל.

הביקורת על רובי (שאני זוכר אותו מאוד לחיוב סה"כ למרות שגם אני רתחתי עליו) נבעה עד כמה שאני זוכר מקבעון, אופי לוזרי כדפוס חוזר במספר משחקים, חילופים מאוחרים ובעיקר מילסון שהחזיק לנו תקבוצה וזה היה ניכר שכשהוא לא נמצא הקבוצה לא קיימת, וזה על המאמן. 

*כן אני יודע שאופי לוזרי לא ממש מסתדר עם אליפות, גביע הטוטו ואלוף האלופים, אבל שוב - אולימפיאקוס ופתח תקווה, הכל עניין של ציפייה ואכזבה.

*אתם קולטים שזהבי נתן בעונה הזאת 39 שערים ו8 בישולים בכל המסגרות? זה חולה וזה היה רק לפני שנה וחצי.

הכל נכון, בכל עונה טובה יש גם רגעים קשים אפילו אצל המאסטר איביץ היו

זה בסדר להתבאס ולכעוס, כל אוהד מגיב אחרת, אבל נדרש מאוהדי מכבי קצת פאסון

ולא כל משבר לדרוש לשפוך את התינוק עם המים 

בטח בעונות מוזרות בזמן מלחמה 

פורסם ב

גם אחרי שגרופר כנראה יעדר העדרדות ממשוכת, אין טעם להביא רכש אלא אם מוכרים את רוי בקרוב.

פורסם ב

עם סוף הפגרה אבו-פארחי חתם על חוזה חדש (עד סוף 27/28 + אופצייה) + הלך דני גרופר

פורסם ב
9 דקות לפני, erantheking21 said:

גם אחרי שגרופר כנראה יעדר העדרדות ממשוכת, אין טעם להביא רכש אלא אם מוכרים את רוי בקרוב.

כולם יכולים להירגע. נועם בן הרוש עדיין יחמם את הספסל 90 דקות כל משחק

פורסם ב

הדר יעקובי מפרסמת שאיתי בן חמו יצא בהשאלה בינואר להפועל חיפה, חבל על החצי עונה הזאת, שישאילו להם גם את בן הרוש ולדרמן, דקות הם לא יראו אצל המאמן הזה.

פורסם ב
4 דקות לפני, yello said:

הדר יעקובי מפרסמת שאיתי בן חמו יצא בהשאלה בינואר להפועל חיפה, חבל על החצי עונה הזאת, שישאילו להם גם את בן הרוש ולדרמן, דקות הם לא יראו אצל המאמן הזה.

הסוכן של בן-הרוש כבר מחפש הצעות ב-MLS. הוא לא צריך ללכת אחורה.

פורסם ב
1 דקה לפני, קמחי said:

הסוכן של בן-הרוש כבר מחפש הצעות ב-MLS. הוא לא צריך ללכת אחורה.

אם יצליח להביא לו הצעה שמכבי יסכימו לקבל שאפו ובהצלחה, נראה ילד טוב וגם שחקן טוב, חבל שהוציאו לו תחשק לחיות.

פורסם ב
2 דקות לפני, yello said:

אם יצליח להביא לו הצעה שמכבי יסכימו לקבל שאפו ובהצלחה, נראה ילד טוב וגם שחקן טוב, חבל שהוציאו לו תחשק לחיות.

נראה לגבי זה. בדומה לניקולסקו שניהם מקצוענים, שקטים שעובדים כמו חמורים במגרש אימונים. ובדומה לניקולסקו, גם פה פפ הסרבי מסרב להיפגש עם השחקן ולהסביר לו מה הוא צריך לשנות כדי לקבל יותר דקות. גם פה המערכת מסרבת להרגיע את המצב ומעדיפה לא להבהיר מה מצבם להמשך העונה.

פורסם ב
לפני6 שעות , דקסטר said:

עם סוף הפגרה אבו-פארחי חתם על חוזה חדש (עד סוף 27/28 + אופצייה) + הלך דני גרופר

גם בן סימון עם חוזה חדש, אחלה מנספורד.