Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני9 שעות , itanar said:

ברור שמכוונים כבר לחלוץ זר בינואר. נקווה לפגוע הפעם.

צריך להיות הזוי כדי להביא ללזטאיץ' עוד פעם חלוץ ב1.5-2 מיליון יורו(בינואר המחירים יותר גבוהים) אחרי שבקיץ האחרון הביאו לו חלוץ ב1.5 מיליון יורו והוא אפילו לא נותן לו הזדמנות להוכיח את עצמו.

פורסם ב
לפני9 שעות , yello said:

לא יודע מה כזה ברור, ואתה לא יכול לדעת, אם הוא לא יגיד בוקר טוב למאמן אז הוא גם יחמם את הספסל.

חרא עליו שיקבל חלוץ זר, אם אני מיץ' אני עוצר את הבורדל ובזבוז הכספים האלה. גיל יצחק לא הייתי מביא לו. 

שיידע להסתדר עם ה25 שחקנים שיש לו בסגל.

פורסם ב

מקווה שלא יגיע עוד חלוץ זר, גם אם ניקולאסקו יילך. מעדיף זר על הראש של דוידה.

פורסם ב

הבנתי שהוא ביקש להחזיר את ערן בינואר.

לשיטתו צריך לייבש 2 חלוצים על הספסל והיום הוא מייבש רק אחד, לא תקין, אין מספיק עומק.

פורסם ב
לפני8 שעות , MTA For Ever said:

הבנתי שהוא ביקש להחזיר את ערן בינואר.

לשיטתו צריך לייבש 2 חלוצים על הספסל והיום הוא מייבש רק אחד, לא תקין, אין מספיק עומק.

במשחק נגד ביתר הוא הוריד אותו במחצית השנייה משער 1 כדי להתחמם ולא הכניס אותו.

פורסם ב

שמעו אני איתכם, אבל אל תשכחו איך ניקו נראה במשחקים שהוא שיחק.

מזכיר לי ששנה שעברה כולם שרפו את ז׳רקו על כך שמדמון לא משחק ועכשיו אנחנו אולי רואים למה.

פורסם ב
19 דקות לפני, פרנק סינטרה said:

מזכיר לי ששנה שעברה כולם שרפו את ז׳רקו על כך שמדמון לא משחק ועכשיו אנחנו אולי רואים למה.

גם ערן היה נראה רע עד הפלייאוף

ותורגמן חצי עונה היה נראה שלא צריך לשחק

ואם אני לא טועה הבישולים לתורגמן הסתכמו ב3 בערך

פורסם ב
57 דקות לפני, פרנק סינטרה said:

הוא גם יראה רע לפחות בשני המשחקים הבאים שישחק. חלוץ צריך זמן בטח אחרי שלא קיבל דקות. מאמן חכם היה פותח איתו כמה משחקים גם אם לא הולך (ומחליף אחרי שעה אם צריך) ולו בכדי להרוויח אותו להמשך העונה. 

פורסם ב
לפני2 שעות , פרנק סינטרה said:

כמעט ולא קיים מקרים ששחקן ישחק טוב כשאין לו ביטחון עצמי או כשהוא מרגיש לא שייך או לא נהנה בקבוצה.

קצת יעצבן אותכם אבל ע"ש דן ביטון

נכון הוא היה אצלנו פרימדונה עם אפס הגנה ואיבודים של בית כלא, אבל אפשר לראות שיותר טוב לו בבאר שבע ביחס לפרצוף תחת שהוא היה אצלנו, הרגיש שהיה קפוא מנטלית למרות שכן הצליח לתת מספרים.

פורסם ב
לפני3 שעות , פרנק סינטרה said:

מאמן שהוא בית קברות לחלוצים.

הוא שיחק עם תורג׳מן בימים ראשון-חמישי-ראשון, חילק פירורים למדמון וזהבי.

ניקולסקו פתח את העונה עם 2 שערים ב 3 ואז נפצע.

מאז שחזר מהפציעה הוא אוויר מבחינת המאמן.

בסופו של דבר, צריך להתייחס באופן רחב לניהול הסגל ולא באופן פרטני.

חצי מהסגל שלך לא בכושר משחק ל 5 על 5 בשכונה.

הם מתעייפים כבר בחימום של המחצית.

1 hour ago, Naor23 said:

כמעט ולא קיים מקרים ששחקן ישחק טוב כשאין לו ביטחון עצמי או כשהוא מרגיש לא שייך או לא נהנה בקבוצה.

קצת יעצבן אותכם אבל ע"ש דן ביטון

נכון הוא היה אצלנו פרימדונה עם אפס הגנה ואיבודים של בית כלא, אבל אפשר לראות שיותר טוב לו בבאר שבע ביחס לפרצוף תחת שהוא היה אצלנו, הרגיש שהיה קפוא מנטלית למרות שכן הצליח לתת מספרים.

דוגמא לא טובה אח.

ביטון בבאר שבע הוא במעמד כוכב במכבי לא. 

מנטלית הוא תפור לשם.

פורסם ב

מאחל לניקולסקו לחורר לישראל את הרשת מחר. אולי זה יפיל אסימון ויפתח לו. אם ניקולסקו לא מספיק טוב, אני רוצה לדעת את זה אחרי ניסיון אמיתי. 

פורסם ב
50 דקות לפני, המכבייה said:

מאחל לניקולסקו לחורר לישראל את הרשת מחר. אולי זה יפיל אסימון ויפתח לו. אם ניקולסקו לא מספיק טוב, אני רוצה לדעת את זה אחרי ניסיון אמיתי. 

תחת לאזטיץ' הוא לעולם לא ייקבל צ'אנס ראוי. מי שנמחק תחתיו נמחק לעד.

פורסם ב
21 דקות לפני, קמחי said:

תחת לאזטיץ' הוא לעולם לא ייקבל צ'אנס ראוי. מי שנמחק תחתיו נמחק לעד.

על מה הוא בעצם נמחק? 

פורסם ב
לפני1 שעה , המכבייה said:

הוא לא משחק בשיטה שמתאימה לחלוץ , ככה שגם אם יפתח יהיה לו קשה להגיע לידי ביטוי

פורסם ב
35 דקות לפני, המכבייה said:

על מה הוא בעצם נמחק? 

יש שחקנים שהוא לא מכבד ולא אוהב.

לדרמן כזה. בן הרוש כזה. למה וכמה, זה לא באמת משנה. זה לא מקצועי.

יש לא מעט שחקנים שאם היו בוחרים את הסגל וההרכב לפי רמת המשמעת והמקצועיות שהם מציגים היו נמצאים ביציע בקבוצת הנוער בראיית איביץ' אבל זוכים לקרדיט אינסופי. 

פורסם ב
לפני1 שעה , קמחי said:

יש לא מעט שחקנים שאם היו בוחרים את הסגל וההרכב לפי רמת המשמעת והמקצועיות שהם מציגים היו נמצאים ביציע בקבוצת הנוער בראיית איביץ' אבל זוכים לקרדיט אינסופי. 

יש בעיה איתו ולא ברמה המקצועית ואת זה ראו כבר שנה שעברה עם יחס לשחקנים שהתגלגלו לכל מיני דברים, כמו לאיוס ועזו לדוגמא ואל תאשימו רק אותם, נכון שהם יצאו לא בסדר, אפשר לציין את ערן ודוידזאדה וגם למקין במצבים מסוימים שהוא מחק באיזשהו שלב וגרם לו להראות רע מקצועית,  יש איתו בעיה אין מה לעשות, אתה מאמן, אתה לומד. אתה משנה, אתה עושה דברים, אתה טועה ואתה מתקן, אצלו זה פשוט לא ניכר, החדר ההלבשה של מכבי על סף פיצוץ גם השנה ולא היה דבר כזה במכבי אצל גולדהאר שזה כלכך שקוף והיו דברים בחדר ההלבשה אבל כזה ניכר? בחיים לא.

הדברים הדומים האלה היו באיזשהו שלב בעונה שעברה, פתחנו דף חדש, באסה שהוא פשוט לא לומד, בין אם זה שיטות, למחוק שחקנים וכ'ו חבל מאוד.

מקווה שהוא יחזור מהחופש ויעשה פרישמיש להכל ויתן לשחקנים לשחק, אבל אני בספק אם זה יקרה, נגד אשדוד נראה פחות או יותר אותו הרכב להערכתי בטענה שכולם נחו.

פורסם ב
32 דקות לפני, erantheking21 said:

יש בעיה איתו ולא ברמה המקצועית ואת זה ראו כבר שנה שעברה עם יחס לשחקנים שהתגלגלו לכל מיני דברים, כמו לאיוס ועזו לדוגמא ואל תאשימו רק אותם, נכון שהם יצאו לא בסדר, אפשר לציין את ערן ודוידזאדה וגם למקין במצבים מסוימים שהוא מחק באיזשהו שלב וגרם לו להראות רע מקצועית,  יש איתו בעיה אין מה לעשות, אתה מאמן, אתה לומד. אתה משנה, אתה עושה דברים, אתה טועה ואתה מתקן, אצלו זה פשוט לא ניכר, החדר ההלבשה של מכבי על סף פיצוץ גם השנה ולא היה דבר כזה במכבי אצל גולדהאר שזה כלכך שקוף והיו דברים בחדר ההלבשה אבל כזה ניכר? בחיים לא.

הדברים הדומים האלה היו באיזשהו שלב בעונה שעברה, פתחנו דף חדש, באסה שהוא פשוט לא לומד, בין אם זה שיטות, למחוק שחקנים וכ'ו חבל מאוד.

מקווה שהוא יחזור מהחופש ויעשה פרישמיש להכל ויתן לשחקנים לשחק, אבל אני בספק אם זה יקרה, נגד אשדוד נראה פחות או יותר אותו הרכב להערכתי בטענה שכולם נחו.

לא פחות או יותר

אנחנו נראה בדיוק את אותו ההרכב

פורסם ב
לפני2 שעות , קמחי said:

טוב שיש אותך קמחי

פורסם ב

כשהוא אומר במסיבת עיתונאים שניקולאסקו יודע מה הוא צריך לעשות בכדי לשחק ואז אתה רואה את מדמון עולה לפניו, שמעבר לזה שאבא שלו דיבר על המועדון תוך כדי שהבן שלו הכי חלש על המגרש, גם לא משחק טוב, גם עייף וגם מגיע אחרי משחק רע מאוד נגד אסטון וילה עם 2 טעויות שהובילו לגולים שהן הכל חוץ מקשר ישיר לכדורגל, אז אתה מבין שיש פה מישהו שחושב שהמציא את הכדורגל וחשוב לו שכולם ידעו שהוא מנהל פה את ההצגה. 

ניקולאסקו לא מבין את העקרונות כדורגל המדהימים, האיכותיים, שיש מאחוריהם מחשבה אבל מדמון מבין. ואז אתה משחק עם סגל של 13 שחקנים, גם שוחק אותם, גם יוצר מרמור אצל חצי סגל שכבר הסתובב בכל אירופה ב-3 חודשים אחרונים ולא ראה דקה של דשא וגם אתה חוטף 6 גולים במחצית ימאמן מניאק. 

פורסם ב
לפני5 שעות , Brandon Roy said:

כשהוא אומר במסיבת עיתונאים שניקולאסקו יודע מה הוא צריך לעשות בכדי לשחק ואז אתה רואה את מדמון עולה לפניו, שמעבר לזה שאבא שלו דיבר על המועדון תוך כדי שהבן שלו הכי חלש על המגרש, גם לא משחק טוב, גם עייף וגם מגיע אחרי משחק רע מאוד נגד אסטון וילה עם 2 טעויות שהובילו לגולים שהן הכל חוץ מקשר ישיר לכדורגל, אז אתה מבין שיש פה מישהו שחושב שהמציא את הכדורגל וחשוב לו שכולם ידעו שהוא מנהל פה את ההצגה. 

ניקולאסקו לא מבין את העקרונות כדורגל המדהימים, האיכותיים, שיש מאחוריהם מחשבה אבל מדמון מבין. ואז אתה משחק עם סגל של 13 שחקנים, גם שוחק אותם, גם יוצר מרמור אצל חצי סגל שכבר הסתובב בכל אירופה ב-3 חודשים אחרונים ולא ראה דקה של דשא וגם אתה חוטף 6 גולים במחצית ימאמן מניאק. 

כולה למצוץ קצת, מה כבר לאזטיץ' ביקש

פורסם ב
לפני9 שעות , Brandon Roy said:

גם זהבי יודע מה הוא צריך לעשות

כולם

יש לו 13-14 שחקנים שהוא רוצה, סגל קצר, אפילו קצר מאוד וזהו 

הוא לא רוצה סגל ארוך ולא מאמין בשחקנים אין לי מושג למה

פורסם ב
8 דקות לפני, erantheking21 said:

גם זהבי יודע מה הוא צריך לעשות

כולם

יש לו 13-14 שחקנים שהוא רוצה, סגל קצר, אפילו קצר מאוד וזהו 

הוא לא רוצה סגל ארוך ולא מאמין בשחקנים אין לי מושג למה

די נו כותבים לך את זה פה אלף פעם אל תגיד לי שגם אתה מתכחש