Jump to content

מלפפונים קיץ 25 - ע"ש טים פריצה.

Recommended Posts

פורסם ב
לפני19 שעות , דקסטר said:

ולסיום לאזטיץ' התייחס לשאלה על האופציה להביא זרים נוספים: ״לא יהיה שחקן באופן מיידי. אני מרוצה מהקבוצה, אם נביא שחקן זה צריך להיות עם השפעה מיידית

אולי אני בדעת מיעוט אבל אני די בעד האימרה הזאת של לאזטיץ

אתם רוצים עוד רכש לעיבוי הסגל? לא חושבים שהגיע מספיק?

מה שהוא בעצם אומר שאם יגיע רכש זה יהיה רכש להרכב וזה מה שכולם רוצים, זר לכנף שמאל, בלם זר פותח

אני יכול להבין את האנטי ללאזטיץ שלא התחיל מהיום, אבל הבן אדם רוצה להצליח תהיו בטוחים, זה מעולה שהוא סומך על הסגל הקיים ונותן ביטחון לשחקנים שנמצאים

אני אשמח שאם יגיע רכש הוא יהיה להרכב ומשמעותי

ובסופו של דבר הוא לא אחראי על הרכש, יש את דומיניק ומנספורד, כן יש לו סיי מסוים אני מאמין, אבל אם המערכת חושבת שיש מקום לחיזוק בטח כשיש עוד מקום לזרים אז אני מאמין שיגיעו

פורסם ב
22 דקות לפני, קמחי said:

Screenshot_2025-07-12-11-49-05-905_com.android.chrome.thumb.jpg.150ff188f569cc8c9d28b23460bd237f.jpg

פרסטיז' התחיל לשחרר שטויות לאוויר

יש בזה משהו לדעתך ? 

איזה עמוד באינסטגרם טוען שהוא כתב את זה כי הייתה לו יום הולדת ושאל לאן לצאת או משהו כזה 

פורסם ב
5 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

יש בזה משהו לדעתך ? 

איזה עמוד באינסטגרם טוען שהוא כתב את זה כי הייתה לו יום הולדת ושאל לאן לצאת או משהו כזה 

חגג לפני כמה ימים זה לא המקרה . הסוכן שלו כרגע בסרביה והוא המיוצג היחידי שעדיין משחק שם. אני לא בטוח שזה בכלל קשור אלינו אבל משהו מתבשל.

פורסם ב
23 דקות לפני, קמחי said:

חגג לפני כמה ימים זה לא המקרה . הסוכן שלו כרגע בסרביה והוא המיוצג היחידי שעדיין משחק שם. אני לא בטוח שזה בכלל קשור אלינו אבל משהו מתבשל.

בלש גשש!

פורסם ב
1 hour ago, קמחי said:

אז בטח ילך לקבוצה אחרת , 

לפי כל מה שדווח פה מכבי התקדמה ממנו 

פורסם ב
לפני3 שעות , PLASTOMAN said:

בלש גשש!

סגר שחקן בצ'וקריקי. לדעתי ייפגש היום או מחר עם באצ'קה לגבי פרסטיז'.

פורסם ב
12 דקות לפני, קמחי said:

סגר שחקן בצ'וקריקי. לדעתי ייפגש היום או מחר עם באצ'קה לגבי פרסטיז'.

מי הסוכן שלו?

פורסם ב
3 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

מי הסוכן שלו?

דיאן ווקאדינוביץ'

Dejan vukadinovic

פורסם ב

בקיצור.. הלך הפרסטיז'. באסה, חושב שהיה יכול להיות תפור עלינו.

מקווה שמכבי מכינים משהו מתחת לפני השטח, אבל הסיכוי הסביר שלא יגיע חיזוק לפני פאפוס. חבל.

פורסם ב
3 דקות לפני, Gabay10 said:

מקווה שמכבי מכינים משהו מתחת לפני השטח, אבל הסיכוי הסביר שלא יגיע חיזוק לפני פאפוס. חבל.

למה הלך? 

אולי מכבי מכינים מהלך?

פורסם ב
4 דקות לפני, Gabay10 said:

אבל הסיכוי הסביר שלא יגיע חיזוק לפני פאפוס. חבל.

זה כבר די ברור לפי הדברים של לאזטאיץ'

פורסם ב
7 דקות לפני, Gabay10 said:

מה באסה? מה ראית בו? נראה כמו אדו משודרג.

פורסם ב
לפני4 שעות , קובי החולוני said:

אולי אני בדעת מיעוט אבל אני די בעד האימרה הזאת של לאזטיץ

אתם רוצים עוד רכש לעיבוי הסגל? לא חושבים שהגיע מספיק?

מה שהוא בעצם אומר שאם יגיע רכש זה יהיה רכש להרכב וזה מה שכולם רוצים, זר לכנף שמאל, בלם זר פותח

אני יכול להבין את האנטי ללאזטיץ שלא התחיל מהיום, אבל הבן אדם רוצה להצליח תהיו בטוחים, זה מעולה שהוא סומך על הסגל הקיים ונותן ביטחון לשחקנים שנמצאים

אני אשמח שאם יגיע רכש הוא יהיה להרכב ומשמעותי

ובסופו של דבר הוא לא אחראי על הרכש, יש את דומיניק ומנספורד, כן יש לו סיי מסוים אני מאמין, אבל אם המערכת חושבת שיש מקום לחיזוק בטח כשיש עוד מקום לזרים אז אני מאמין שיגיעו

ברור שיש לו סיי. הוא החליט שביטון לא יהיה במכבי, ושסטואיץ׳ יהיה הבלם שלנו. הוא גם זה שהתנגד לרכש בינואר. במכבי נותנים כוח למאמן בקטע הזה.

לגבי האימרה- אין בה כלום. מן הסתם שכולנו רוצים שחקנים טובים להרכב שישדרגו. ברור שעובדים ואנחנו בתחילת הדרך, אבל זו סתם קלישאה. יש שחקנים טובים בחוץ שיכולים לשדרג. אנחנו מקווים שהם יהיו פה ובזמן.

פורסם ב

בכל מקרה כדי לפרק את צד שמאל של רביבו ופטאצ'י לפני פאפוס היה צריך לבוא שחקן ברמה הרבה יותר גבוהה.

אז ברור שצריך שחקן נוסף ברמה הרבה יותר גבוהה מאדו, אבל הסיכוי שהוא היה משמעותי בשלב הזה היה תמיד קטן.

פורסם ב
31 דקות לפני, Double said:

מה באסה? מה ראית בו? נראה כמו אדו משודרג.

On 27.6.2025 at 17:32, Gabay10 said:

לפי פרופיל של שחקן. סרטון ביצועים. מה אומרים עליו. תקדימי עבר והשוואות. אפסייד מטורף שיש לו בעיניי(הוא בן 20 כולה). וגם הרגשה לגבי.

אלף ואחד דרכים - כמו שמעריכים שחקנים אחרים שבאים לפה, אף אחד לא בא לפה קארד בלאנש.

זאת לא החלטה, זאת דעה שלי כמובן, אפשר לא להסכים איתה כמובן.

לגבי פרסטיז'. את האמת לאחר צפייה בכמה וכמה סרטונים שלו מהשנים האחרונות וגם בכמה תקצירים של באצ'קה העונה (משעמם לי מאוד היום), הוא יכול להיות בינגו אם יתחבר לו - מה גם שהוא רק בן 24 (משום מה חשבתי שהוא הרבה יותר מבוגר).

יש לו מהירות מסחררת ודריבל טוב, פיזיות. והוא גם טכני, ידוע מה לעשות עם הכדור, מאוד קבוצתי. יודע לברוח לקו של בין ההגנה והקישור לקבל כדור, להסתובב ולתת פס עומק או דריבל. מחפש עומק גם בתנועה ללא כדור, דאבל פס, פעולות מהירות חדות וחכמות וקבלת החלטות טובה.

זה שהוא אמר שהוא רוצה להגיע גם מוסיף לו בעיניי - שיבוא רעב. וזה שלאזה רוצה אותו בכלל טוב. גם יכול לשחק כחלוץ שזה פלוס מבחינתנו.

מה גם נראה שהוא שחקן מאוד מחויב גם הגנתית, שזה בטח פלוס אצל לאזה ועם ניקולוסקו שגם הוא מחויב ללחץ ופטאצ'י זה יכול להיות קטלני.

בקיצור.. אני בעדו.

להגיד לך שזה מבטיח משהו? וואלה לא. אבל על פניו היה נראה לי מתאים.

כאמור, קטונתי.

פורסם ב
לפני2 שעות , Gabay10 said:

אם לא נעבור את פאפוס עם הסגל הקיים, לא הייתי מפתח ציפיות גבוהות להגיע רחוק באירופה.

פורסם ב

לפי התכתבות איתו לפני שעה(פרסטיז) הוא טוען שעדיין יש סיכוי שהוא מגיע

פורסם ב
לפני2 שעות , ClinteastwoodFan said:

אם לא נעבור את פאפוס עם הסגל הקיים, לא הייתי מפתח ציפיות גבוהות להגיע רחוק באירופה.

צריך לחזק בעוד זר בעמדה רצויה.

פורסם ב
3 דקות לפני, erantheking21 said:

גבי עדין מחכה לרשת את קרוס?

לא מבין מה כלכך הרבה זמן מחכים שם.

האמת שזו חוצפה אני כבר באמת לא יודע עד כמה זה גם מתלבש לוולה מצד מכבי שלוקחת את הזמן בעצמה.

פורסם ב
46 דקות לפני, erantheking21 said:

גבי עדין מחכה לרשת את קרוס?

לא מבין מה כלכך הרבה זמן מחכים שם.

כבר מזמן אמרתי שצריך להעמיד את גבי במקום וזה הרבה מעבר לסביר. 

פורסם ב

מה הקטע עם בן הרוש? לא פתח במשחקי אימון ועכשיו מחוץ לסגל, הקטע שהוא הגיע יחסית מוקדם ולא ראיתי משהו של פציעה.

לאזטיץ עושה לו מדמון?

פורסם ב
6 דקות לפני, דקסטר said:

עוד שחקן להפועל ירושלים @קמחי

עידו עולי עובר לעונה

אם זה לא מקדמה על דון זה גרוע