Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
27 דקות לפני, מרגוליס said:

אתה צוחק? אבל יש ממש קריאה של כמה טרולים בפייסבוק לצאת לחגוג כי זה אמור להיות שלהם. 

רחובות באר שבע נראים כמו רחובות ונציה בגלל כל הבכי

לא היה כדבר 

חחחחח וואו האמת לא מפתיע בכלל, לא זוכר כזה בכי אולי מאז השער נגד סכנין בגביע 

פורסם ב
לפני7 שעות , Dorian said:

אפשר שגם קניאס יכתיר את ב"ש כאלופה ואז נזכה בדאבל?

איזה כיףףףף

לפני כמה ימים עלה אוהד מכבי ברדיו חיפה אחרי שכל השידור הם מתבכיינים על נושא הורדת הנקודה של ב"ש והניצחון הטכני שנתנו לנו, והזכיר להם למשל את מקרה פואד ואת ההבדל בין פיצוץ המשחק של חיפה נגדנו ושל ב"ש נגד סכנין.

אז קניאס, ליטרלי אמר מה אתה בא לי עם חוקה יבשה ומקרי עבר זהים זה לא רלוונטי, ושהוא גאה במה שאוהדי ב"ש עשו (שירדו לריב עם סכנין) לכן נעשה פה עוול ושמורן מאירי מנהיג של הדיפסטייט.

אשמח שמישהו יפגיש אותי עם קניאס, הוא כל כך דורש חיבוק שאני מוכן לתת לו אחד ואז טפו לתוך החור תחת שהוא קורא לו פרצוף.

פורסם ב
47 דקות לפני, אקיטה said:

לפני כמה ימים עלה אוהד מכבי ברדיו חיפה אחרי שכל השידור הם מתבכיינים על נושא הורדת הנקודה של ב"ש והניצחון הטכני שנתנו לנו, והזכיר להם למשל את מקרה פואד ואת ההבדל בין פיצוץ המשחק של חיפה נגדנו ושל ב"ש נגד סכנין.

אז קניאס, ליטרלי אמר מה אתה בא לי עם חוקה יבשה ומקרי עבר זהים זה לא רלוונטי, ושהוא גאה במה שאוהדי ב"ש עשו (שירדו לריב עם סכנין) לכן נעשה פה עוול ושמורן מאירי מנהיג של הדיפסטייט.

אשמח שמישהו יפגיש אותי עם קניאס, הוא כל כך דורש חיבוק שאני מוכן לתת לו אחד ואז טפו לתוך החור תחת שהוא קורא לו פרצוף.

מתי הם יכניסו לראש הקטן שלהם (אוהדי ב"ש הפעם לא חיפה) שאם אתה מחליט לעשות משהו צודק זה לא אומר שלא תקבל עונש. להפך אם החלטת לעשות אותו תהיה גבר ותתמודד עם התוצאות במקום לבכות על זה מפאקינג מחזור 2, אמן בית"ר ינצחו אותם בגביע מטעות שיפוט חמורה.

או באנגלית למרות שהם בטח לא מבינים.

if you can't do the time, don't do the crime

פורסם ב

אשכרה.

2025-05-25-190651

הם שרדו בליגה הבכירה רק בגלל הורדת נקודות של מכבי פתח תקווה, כל הטיעון שלהם מתרסק לפח.

כל פעם שיזכירו לכם את הורדת הנקודות, תזכירו להם את עונת 2011/12

פורסם ב
לפני7 שעות , משה פרימו said:

הזכיר לי ממש את זה 

חחחח מתי אוהדי ב"ש הולכים לעשות סיבוב אליפות בויקטורי?

פורסם ב

מקשיב לנהי של אוהדי חיפה, הפועל וב"ש 

spacer.png

פורסם ב

מצחיק כמה הם לא מכירים את אוהדי מכבי. כל התבכיינות הזו רק עושה את הכל יותר מתוק עבורנו. שמח שזה נגמר איך שזה נגמר, אם הם בטעות היו מפסידים להפועל חיפה לא היינו מקבלים את כל הפסטיבל הזה.

פורסם ב
לפני3 שעות , Elirandani said:

מקשיב לנהי של אוהדי חיפה, הפועל וב"ש 

spacer.png

חחחחח איך הוא ולאזטיץ' דומים אני נגנב כל פעם מחדש