Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
27 דקות לפני, Gabay10 said:

משווה ומעלה - פנדל שלא היה, אליאסי עוצר - פוסקים פנדל חוזר בגלל כניסה מוקדמת לרחבה (שלא הייתה).

כתבתי גול מעבירה, אם אפשר אירוע כמו שהיה על משפתי. 

פורסם ב
לפני14 שעות , עמית ר said:

לפי מה שהבנתי מישהו ששיחק בקבוצה ההיא שלהם, לא זוכר מי (נראה לי אביתר אילוז) היה בפודקסט ועשה כזה ״טוב אפשר כבר לפרסם את זה נכון?״  

ואז סיפר שבאותו משחק כשסכנין הובילה 1-0, הצטלבו שם המבטים ואז שחקן של סכנין אמר ״אתם לא באמת חושבים שלא תנצחו פה נכון..?״  

ואנחנו יודעים איך זה נגמר 

אברהם פאס שהיה בסכנין אמר בראיון אחר כך שהיה מכור. שאחרי הבלאגן בגביע הם נלחמו נגדינו כמו חולים בליגה ומול באר שבע לא התאמצו.

עונת 2015/2016 זה מאבק אליפות מהפסיכים שהיו. חיפה נגדינו, סכנין נגדינו. כל המדינה הייתה נגדינו ובעד "המאמי הלאומית". לא מבין איך אפשר להיות בעדם בחמישי. באר שבע מועדון דוחה, בכייני ולוזרי. אפשר להוציא את התחתית מהקבוצה אבל אי אפשר להוציא את הקבוצה מהתחתית.

היחידים שהיו בעדינו בעונת 15/16 היו הקהל של ביתר. גם השנה אני הייתי בכל המשחקים ודיברתי עם קהלי חוץ ןלא אשכח לקהלים של נתניה וביתר שהם רצו שאנחנו ניקח את האליפות. אין מה לעשות, השנאה הכללית להפועל תל אביב מאחדת.

אז על הזין שלי פוליטיקה, מאחל להם לקח גביע על הראש של באר שבע. רצוי מפנדל שלא היה בדקה ה90.

פורסם ב
לפני13 שעות , Skankhunt42 said:

עונת איביץ' הראשונה, מחזור 2.

איזו החמצה של אלירן שם בסוף יא אללה