Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

יאללה יאללה יאללה יא בית"ר.

זין על באר שבע.

קבוצה של שרמוטות

פורסם ב

האמת הם די מ סתם בכיינים ולא כזה אכפת לי מהם. להפסיד אליפות להפועל או לחיפה זה הרבה יותר כואב.

אני קצת שמח לאיד בגלל קוזוך כי הוא התחיל להרים את האף שלו ולדבר שטויות.

פורסם ב
לפני7 שעות , BODIROGA10 said:

תתקן, זה לא פורום גמלים, 

זה פורום דב״שת 

מרכזים שם את כל אלו שפוסלים במומם. 

וואלה חשבתי שזה רק בפורום ורק קומץ...

מסיבוב קצר בב"ש עם חולצה של מכבי כדי להוציא להם את העיניים אני מבין שכולם שם חושבים ששדדו אותם וביתר מכרו לנו...ההתאחדות צהובה ועוד שיט בכייני

זורקים לי גם "נתראה באלוף האלופים" שוכחים שם שעוד לא לקחו גביע...

פורסם ב

תשמעו, מה שהולך בפורומים של הבדואים ב24 שעות אחרונות זה הזיה. 

מאשימים את כל העולם ואחותו על העונש שקיבלו כשפרצו למגרש כי המחבלים מסכנין ביזו את התקווה.

אין לי שום דבר נגד ב"ש, אבל אמן בית"ר תיקח גביע רק בשביל הצחוקים

פורסם ב
5 דקות לפני, לא מוצא היגיון said:

מסיבוב קצר בב"ש עם חולצה של מכבי כדי להוציא להם את העיניים אני מבין שכולם שם חושבים ששדדו אותם וביתר מכרו לנו...ההתאחדות צהובה ועוד שיט בכייני

ביתר לא התאמצו, מי ישמע הפועל חיפה הזיע בכלל 

פורסם ב
31 דקות לפני, לא מוצא היגיון said:

חחחח הם שיחקו נגד קבוצה שהבעלים שלה התקמצן על מלון לפני המשחק והשחקנים שלה עלו עם בחילות מהניסעה באוטובוס רגע לפני המשחק.

"נתראה באלוף האלופים" איזה פחד...

פורסם ב
26 דקות לפני, יו"ר אוהדי הכורסא said:

תשמעו, מה שהולך בפורומים של הבדואים ב24 שעות אחרונות זה הזיה. 

מאשימים את כל העולם ואחותו על העונש שקיבלו כשפרצו למגרש כי המחבלים מסכנין ביזו את התקווה.

אין לי שום דבר נגד ב"ש, אבל אמן בית"ר תיקח גביע רק בשביל הצחוקים

אם אפשר בבקשה מטעות שיפוט, גול מעבירה גבולית של שחקן יהיה מוגזם לבקש? 

פורסם ב
לפני1 שעה , סטלן בטלן השמן said:

לא יודע למה אתה בצד שלו

הוא נשמע מסוג האנשים שיאשימו אותנו בפרעות קזבלן ההולנדית כדי לקבל לייקים מאנטישמים בפייסבוק 

אני לא בצד של אף אחד ואין לי עניין להיות בצד כלשהו(לא מת על הנטיות הפוליטיות של ארגון האוהדים שלנו אבל אני חי עם ההתנהלות הנוכחית שלהם בשלום יחסי ששמה את הקבוצה מעל הארגון עצמו מה שכמעט ולא קורה בארגוני אוהדים).

בכל מקרה,לבחור בין ב"ש לבית"ר זה כמו לבחור שני גושים של חרא מהביל,אז אני מעדיף את החרא שפחות מהביל(ב"ש סתם קיפי המקופח ויבבנים בללחי אבל בית"ר זה מועדון שכל הדימויים השליליים סביבו נכונים במאת האחוזים).

פורסם ב

יש להם זכרון קצר

באליפות הראשונה שלהם סכנין מכרו להם בודאות את המשחק האחרון (אותה סיטואציה כמו אתמול רק הפוך) 

אני זוכר שהם שמו גול ראשון וכל השחקנים ואוהדי סכנין עם ידיים על הראש של ״מה אתה עושה?״

פורסם ב
38 דקות לפני, Raumdeuter said:

אני לא בצד של אף אחד ואין לי עניין להיות בצד כלשהו(לא מת על הנטיות הפוליטיות של ארגון האוהדים שלנו אבל אני חי עם ההתנהלות הנוכחית שלהם בשלום יחסי ששמה את הקבוצה מעל הארגון עצמו מה שכמעט ולא קורה בארגוני אוהדים).

בכל מקרה,לבחור בין ב"ש לבית"ר זה כמו לבחור שני גושים של חרא מהביל,אז אני מעדיף את החרא שפחות מהביל(ב"ש סתם קיפי המקופח ויבבנים בללחי אבל בית"ר זה מועדון שכל הדימויים השליליים סביבו נכונים במאת האחוזים).

אפשר להגיד על האוהדים של בית"ר שהם בבונים, אבל שהם מייצגים את כל מה שרע בישראל? אנחנו לא חיים בתקופה שיאיר גולן והמחלקה היהודית בכותרות?

שכחת מהליקוקים של באר שבע לאבו יונס אחרי הוצאת החוץ הלא ספורטיבית? 

פורסם ב
39 דקות לפני, YallaMaccabi said:

יש להם זכרון קצר

באליפות הראשונה שלהם סכנין מכרו להם בודאות את המשחק האחרון (אותה סיטואציה כמו אתמול רק הפוך) 

אני זוכר שהם שמו גול ראשון וכל השחקנים ואוהדי סכנין עם ידיים על הראש של ״מה אתה עושה?״

לפי מה שהבנתי מישהו ששיחק בקבוצה ההיא שלהם, לא זוכר מי (נראה לי אביתר אילוז) היה בפודקסט ועשה כזה ״טוב אפשר כבר לפרסם את זה נכון?״  

ואז סיפר שבאותו משחק כשסכנין הובילה 1-0, הצטלבו שם המבטים ואז שחקן של סכנין אמר ״אתם לא באמת חושבים שלא תנצחו פה נכון..?״  

ואנחנו יודעים איך זה נגמר 

פורסם ב

אנשים שוכחים את החומרים האסורים ב15/16 שבסוף הפילו את זה רק על שחקן אחד 

פורסם ב
לפני1 שעה , YallaMaccabi said:

יש להם זכרון קצר

הם ממש אמרו שבאים לחגוג איתם אליפות, בכלל לא הסתירו ועד היום זה נראה תקין.

פורסם ב

אני חושב שעכשיו הם באמת יכולים לבקש מביטוח לאומי אובדן כושר עבודה, זאת לא תהיה הונאה אלא באמת עזרה ותמיכה באנשים בלתי שברים שנשברה להם אונה אחת בגלל כל המים מהשטיפה שנכנסו למוח, עשו קצר ושרפו אותו. 

פורסם ב

קבוצה של אנשים מוכי גורל שרובם נתמכי ביטוח לאומי 

משתפי פעולה עם בדואים

אשכרה כמות האבנים שאנחנו מקבלים באהלן אהלן בסכנין זה כלום לכמות האבנים שהרכב שלנו קיבל בשנות ה90 באיזורי וסרמיל

טפי עליהם לוזרים בכיינים שרמוטות

פורסם ב

אם נניח לטמטום של בש על עניין המשחק נגד סכנין, הטענה שלהם שהשיפוט ובית הדין היו איתנו הכי מצחיקה אותי, מצאו על מי להגיד את זה.

פורסם ב
לפני6 שעות , עידן מוסקונה said:

אם נניח לטמטום של בש על עניין המשחק נגד סכנין, הטענה שלהם שהשיפוט ובית הדין היו איתנו הכי מצחיקה אותי, מצאו על מי להגיד את זה.

הם מכינים את הקרקע לשיפוט של גמר הגביע כדי שלשופט תרעד המשרוקית בכל פעם שירצה לשרוק נגדם, תעקבו אחר השיפוט בגמר.

פורסם ב
לפני15 שעות , tomer958 said:

וזה שאלונה אמרה מכבי עושים לי דווקא ולא מוכנים להחליף את הצבע חולצה כדי שהרוש יעלה עם חלוצה בצבע שהוא רוצה 

זה היה ענק. באיזה משחק זה היה?

פורסם ב
לפני9 שעות , YallaMaccabi said:

יש להם זכרון קצר

כולם בבלומפילד עם יש ואני בוודאות יודע שהם רק צימקו, אפילו לא התרגשתי.

פורסם ב
לפני11 שעות , לא מוצא היגיון said:

וואו. פורום דב"שת זה שם ענק. ענק!

פורסם ב
לפני3 שעות , פנחס שוף said:

זה היה ענק. באיזה משחק זה היה?

עונת איביץ' הראשונה, מחזור 2.

פורסם ב
לפני15 שעות , אקיטה said:

ואם אפשר מפנדל שלא היה בדקה ה90 ושערוריית ואר, אמן.

משווה ומעלה - פנדל שלא היה, אליאסי עוצר - פוסקים פנדל חוזר בגלל כניסה מוקדמת לרחבה (שלא הייתה).

פורסם ב
2 דקות לפני, Gabay10 said:

משווה ומעלה - פנדל שלא היה, אליאסי עוצר - פוסקים פנדל חוזר בגלל כניסה מוקדמת לרחבה (שלא הייתה).

משווה ומעלה, מבקיעים את הפנדל השני ומאושר למרות שהיתה כניסה מוקדמת לרחבה.

פורסם ב
לפני12 שעות , hen34 said:

קבוצה של אנשים מוכי גורל שרובם נתמכי ביטוח לאומי 

משתפי פעולה עם בדואים

אשכרה כמות האבנים שאנחנו מקבלים באהלן אהלן בסכנין זה כלום לכמות האבנים שהרכב שלנו קיבל בשנות ה90 באיזורי וסרמיל

טפי עליהם לוזרים בכיינים שרמוטות

וואו הבאתי לי עכשיו רעיון, עונה הבאה חובה לשיר להם ואוווו ביטוח לאומי, ביטוח, לאומי ביטוח לאומי...