Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

כבר במהלך המשחק אמרתי לחברים שאני מקווה שהם יפסידו גם את הגביע. 

לא חשבתי שזה דלפ, אבל לא ידעתי עד כמה כולם ממש באותו ראש. 

עלובים ששכחו מי הם

פורסם ב
לפני7 שעות , BODIROGA10 said:

אז נכון שהיתה להם העונה קבוצה די טובה,

אבל לא לשכוח שמכבי שיחקה העונה כ-8-10 משחקים יותר מב״ש, כולל כל היתרונות/חסרונות לעיל.. 

איך 8 משחקים יותר? רק בבתים של האירופית היו לך שמונה משחקים, איפה נעלמו המוקדמות?

פורסם ב

אם לפני שבוע היו שואלים אותי הייתי אומר שאני רוצה אליפות ושביתר לא יקחו גביע שבש יקחו אבל אחרי הטינופת שהם מוציאים מהפה

אינשאללה ביתר יחגגו עליהם גביע

חבורה של נחותים 

פורסם ב

כל מילה! 

יום חמישי בע"ה הגביע צהוב

פורסם ב

דלפ, אני מחבב את קוזוק', נראה איש טוב כזה שתפסו אותו פעם פעמיים בכעס רציני אחרי משחק והוציאו משהו שנראה כמו יהירות, אבל בתאכלס הוא מתבטא יפה לרוב וילמד קצת להשתפשף ולא לירות מהבטן, גם הקבוצה שלו הייתה נראית מאוד מאומנת לאורך השנה, הוציא מהם 120 אחוז, לצערו ולשמחתנו הסגל שלנו פשוט יותר טוב אפילו שהמאמן ברמה או שתיים פחות.

פורסם ב

בלתי שבירים ו100% בכיינים

קבוצה אפורה כל העונה שיחקה רע

פורסם ב
לפני1 שעה , עמית ר said:

כבר במהלך המשחק אמרתי לחברים שאני מקווה שהם יפסידו גם את הגביע. 

לא חשבתי שזה דלפ, אבל לא ידעתי עד כמה כולם ממש באותו ראש. 

עלובים ששכחו מי הם

אמן

אבל ביתר צריכים לבוא ממש טובים מולם.

פורסם ב
לפני4 שעות , duduha said:

איך 8 משחקים יותר? רק בבתים של האירופית היו לך שמונה משחקים, איפה נעלמו המוקדמות?

נכון, היו עוד 2-4 יותר לנו במוקדמות + 2 בגביע הטוטו,

מצד שני 2 התקזז כי הם עשו רבע וחצי גמר וגמר גביע בחמישי. 

פורסם ב
לפני6 שעות , לא מוצא היגיון said:

רציתי להגיב אבל סיכמת כל כך יפה

סיבוב קצר בפורום גמלים מראה כמה חוסר מודעות יש לקבוצה המסריחה הזאת ברמת איגוד השופטים עוזר למכבי ונבדל 4 מטר היום של פרץ...

אני לא מחובבי ביתר אבל אשמח שיקחו להם גביע על הראש

תתקן, זה לא פורום גמלים, 

זה פורום דב״שת 

מרכזים שם את כל אלו שפוסלים במומם. 

פורסם ב
לפני4 שעות , ebibo said:

דלפ, אני מחבב את קוזוק', נראה איש טוב כזה שתפסו אותו פעם פעמיים בכעס רציני אחרי משחק והוציאו משהו שנראה כמו יהירות, אבל בתאכלס הוא מתבטא יפה לרוב וילמד קצת להשתפשף ולא לירות מהבטן, גם הקבוצה שלו הייתה נראית מאוד מאומנת לאורך השנה, הוציא מהם 120 אחוז, לצערו ולשמחתנו הסגל שלנו פשוט יותר טוב אפילו שהמאמן ברמה או שתיים פחות.

מאמן התקפי חיובי, הוציא מהסגל שלו את המקסימום

פורסם ב

זה יהיה אחד המצחיקים אם בית"ר לוקחים להם גביע עם איזה שערוריית שיפוט

פורסם ב

שיהיה להם מזל טוב על האליפות, ובהצלחה במוקדמות ליגת האלופות.

פורסם ב

אני לא מבין מה אתם רוצים מהם

הורידו לנו נקודה ונתנו להם משחק ללא נקודות וזה....

אההה רגע בעצם בצדק כי האוהדים שלהם פרצו לדשא ותקפו אוהדים אחרים

אבל אף אחד לא עזר לבש העונה ובכלל כל הליגה הייתה נגדה....

אהה רגע גם זה בעצם לא נכון כי כולם ראו איך חיפה לא מתאמצים מולם ורפאלוב מקבל פנדל ונראה כאילו הוא זה שהכשיל(לא נדבר בכלל על דן ביטון יושב לסבע על הראש לפני הפנדל ובטח דיבר עלינו)

רגע אז אולי בעצם בוא נדבר על זה שמכבי קיבלה ניצחון טכני נגד חיפה וזה לא פייר....

אבל גם פה מכבי לא אשמה. המשחק פוצץ בגלל האוהדים של חיפה כאשר הקהל והשחקנים של מכבי לא מתלהמים או עושים בלאגן.

בקיצור לכו קיבינימט יחבורה של גמלים מסריחים 

תמשיכו לבכות ולזיין את השכל ואני אמשיך לחגוג לכם אליפויות על הראש ולחרבן לכם על הראש בטרנר

פורסם ב

זוכרים שבעונה של סוזה (?) הם בכו על זה שמכבי לא מסכימה להעביר את המשחק נגדם מבלומפילד לרמת גן ושאנחנו מונעים מהבאר שבעים השבורים עם כל השן וחצי שלהם חוויה בלתי נשכחת של כדורגל? 

פורסם ב
1 דקה לפני, אקיטה said:

זוכרים שבעונה של סוזה (?) הם בכו על זה שמכבי לא מסכימה להעביר את המשחק נגדם מבלומפילד לרמת גן ושאנחנו מונעים מהבאר שבעים השבורים עם כל השן וחצי שלהם חוויה בלתי נשכחת של כדורגל? 

וזה שאלונה אמרה מכבי עושים לי דווקא ולא מוכנים להחליף את הצבע חולצה כדי שהרוש יעלה עם חלוצה בצבע שהוא רוצה 

פורסם ב

אני מאוד מקווה שב"ש יקחו גביע. אז הגמלים מעצבנים כי הם היריבים והם בוכים כי למה לא (ואם נהיה כנים - גם פה היה בכי גדול אם המצב היה הפוך. בכלל, לא יודע מה יותר מטופש, התגובות שלהם לאליפות, או התגובות פה לתגובות שלהם), אבל אם יוצאים רגע מהפוקוס של המאבק הספציפי שלנו איתם השנה,, אז ב"ש הם קבוצה ומועדון שאני מכבד, גם אם יוצאות משם שטויות ברגע כזה או אחר.

בית"ר, לעומת זאת, זה מועדון שבעיני מייצג את כל מה שרע וגרוע בחברה בישראל. גזענות, אלימות, בהמיות. איך בכלל אפשר להשוות? מצד אחד יש לכם אוהדים שבוכים ששדדו להם אליפות (אוקיי), ומצד שני... מה? לה פמיליה?

פורסם ב

5 דקות לפני, חומץ בלסמי said:

אני מאוד מקווה שב"ש יקחו גביע. אז הגמלים מעצבנים כי הם היריבים והם בוכים כי למה לא (ואם נהיה כנים - גם פה היה בכי גדול אם המצב היה הפוך. בכלל, לא יודע מה יותר מטופש, התגובות שלהם לאליפות, או התגובות פה לתגובות שלהם), אבל אם יוצאים רגע מהפוקוס של המאבק הספציפי שלנו איתם השנה,, אז ב"ש הם קבוצה ומועדון שאני מכבד, גם אם יוצאות משם שטויות ברגע כזה או אחר.

בית"ר, לעומת זאת, זה מועדון שבעיני מייצג את כל מה שרע וגרוע בחברה בישראל. גזענות, אלימות, בהמיות. איך בכלל אפשר להשוות? מצד אחד יש לכם אוהדים שבוכים ששדדו להם אליפות (אוקיי), ומצד שני... מה? לה פמיליה?

ובנימה אופטימית זאת - אמן שב"ש תפסיד בגביע.

פורסם ב
26 דקות לפני, Gabay10 said:

ובנימה אופטימית זאת - אמן שב"ש תפסיד בגביע.

ואם אפשר מפנדל שלא היה בדקה ה90 ושערוריית ואר, אמן.

פורסם ב
27 דקות לפני, חומץ בלסמי said:

+אם בית"ר יקחו אז הפדופילים יקחו תואר.

פורסם ב
14 דקות לפני, Raumdeuter said:

+אם בית"ר יקחו אז הפדופילים יקחו תואר.

לא יודע למה אתה בצד שלו

הוא נשמע מסוג האנשים שיאשימו אותנו בפרעות קזבלן ההולנדית כדי לקבל לייקים מאנטישמים בפייסבוק 

פורסם ב
49 דקות לפני, חומץ בלסמי said:

פףףףף איזה שטויות

ברור שיש מועדונים גרועים ומאוסים מהם ובאמת שקוזוך אחלה יחסית.

אבל מה בדיוק אתה מכבד בקבוצה שלקחה אליפויות על סמים בהשתקת כל צמרת הכדורגל אחרי שזה נודע, שלקחה אליפות הכי לא ספורטיבית בהיסטוריה (2016) דרך בכי, גיוס היריבות נגדך, שיפוט, התאחדות, בתי דין. הכל.

הם הרבה פחות גרועים מהתקופה ההיא ועדיין.. איזה שטויות.

עכשיו שמישהו ישאיל לי איזה אוהד בש לקרוא לו בלתי שביר בוואטסאפ. מבאס שאין לי חברים באר שבעים לרגע כזה.

פורסם ב

ב"ש אחד המועדונים המטונפים בליגת העל. זין עליהם.