Jump to content

רשמים מהניצחון על בית"ר בבלומפילד | 5-0! העונה המ-ש-ו-ג-ע-ת הזאת נגמרת בצורה הכי מתוקה שיש! אליפות מספר 26! משחקו האחרון של ערן זהבי בצהוב.

Recommended Posts

פורסם ב

איזה עונה עברה עלינו, לא זוכר עונה כזאת. באמת. רכבת הרים רגשית בלתי נגמרת, מהפכים על גבי מהפכים, מאבק אליפות מטורף ופלייאוף עליון שלא היה כמוהו בתולדות הכדורגל הישראלי, שבוע שעבר בית"ר עשתה עבורנו את העבודה מול ב"ש עם תיקו חשוב בזמן שאנחנו השפלנו את הזונה שלנו בירוק עם עוד 3-0 מעליב מה שאומר שאנחנו מגיעים היום לבלומפילד, ל90 דקות האחרונות של העונה במצב שבו כל ניצחון שלנו אומר אליפות. רובכם לא הייתם מאמינים לזה כמעט באף שלב של העונה (וואלה, גם אני) אבל אנחנו כאן, מרחק 90 דקות מאחת הצלחות הכי מרגשות שראינו. אמנם נגד הקבוצה שלא ניצחנו כל העונה, מול הקבוצה עם המצ'אפ הכי קשה נגדנו שמאיימת לעשות הכל כדי למנוע מאיתנו את החגיגה היום. 90 דקות מהחשובות בתולדות המועדון.

לאזיטיץ' לא משחק משחקים, עולה עם ה11 הכי חזקים שלנו ומספר 7 בצהוב, בפעם האחרונה, בחוד.

שופט: (גרינפלד) מ (נו באמת, הוא לא יכל להשפיע על המשחק גם אם רצה, שלא יוציא לאצילי אלף צהובים על הזין שלי)

שחקנים: סלוגה לא יודע אם נגע בכדור היום, הוא לא שוער רע, לא חושב שהוא מספיק טוב לנו לשנה הבאה. רביבו הלוואי שישאר, נתן משחק כמו הפלייאוף שלו, 6 רמות מעל הליגה שלנו. נכס אדיר שהלוואי שנהנה ממנו עונה עונה. למקין סוף עונה טוב מאוד, עושה הרבה מחשבות לשנה הבאה, לדעתי שווה להשקיע ולהשאיר אותו. סטואיץ' כבש לא מעט, פתח עונה נהדר, נחלש לפרקים ועדיין היה שחקן שנתן את התחת ואת הלב. אסנטה מגן ימני ענק, איכויות שלא רואים הרבה בכדורגל שלנו, יש לו עוד לאן להשתפר וקשה לי להאמין שישאר, אבל אם כן זה נכס אדיר. יוריס גם היום הוכיח שהוא אחד ה6 הכי טובים שהיה במועדון שלנו, שחקן אדיר, אישיות אדירה - יחסר לי תמיד. מת עליו. גבי בישול אדיר בשער הראשון שמזכיר למה הוא שחקן חשוב לנו, יודע שתמיד מחפש לאירופה אבל מקווה שגם השנה ישאר. פרץ קבלו את שחקן העונה, כבש את השער החשוב ביותר היום והוכיח למה הוא ראוי לתואר הזה על הראש של הייטרים. פטאצ'י אולי קצת נחלש בפלייאוף אבל יש לו איכויות נדירות, שחקן אדיר שאם ישאר גם עונה הבאה הוא זר העונה מעכשיו, אם לא מקווה שלפחות נעשה עליו קופה. דוידה עשה קפיצה אדירה, היום הוא חתך את ההגנה של בית"ר כמו חמאה והוכיח שהוא אחד הקיצוניים האיכותיים בישראל, שמח שהוא אצלנו. ערן זהבי צמד, שני שערים אחרונים לגדול השחקנים הישראלים בכל הזמנים, גדול הספורטאים שכל אחד מאיתנו יראה והאדם שאני הכי אוהב בעולם - תודה על הכל. אתה תמיד תיהיה הגדול מכולם. אוהב אותך :wubyellow3:

פיקנטריה:

- אליפות 26 למכבי ת"א

- BACK 2 BACK (!)

- הקבוצה הראשונה שלוקחת אליפות כשלא נכנסת מקום ראשון לפלייאוף.

- טקס לגדי קינדה (סיפור שובר לב)

- מיטש בבלומפילד, מיטש על הדשא, מיטש מברך ונפרד מערן.

- ערן זהבי עם השער הלפני אחרון שלו במכבי

- ערן זהבי עם השער האחרון שלו במכבי

- יוריס עוזב את המועדון אחרי 3 שנים מדהימות

- ערן זהבי על הבמה של 11

- ערן זהבי, גדול השחקנים בתולדות מכבי ת"א - במשחק האחרון במכבי.

- תמה עונת המשחקים 24/25.

קהל:

היום היה אחד הקרנבלים הגדולים שאני זוכר כאוהד, קרנבל שהתחיל באזור יפו (וכל המרכז, תכלס) כבר מהשעות המוקדמות של הצהריים. בלומפילד מלא ב30,000 צהובים ששואגים את שירי הקבוצה, תפאורה אדירה של מכבי פאנטיקס שהובילו היום עידוד אדיר, חזק, עוצמתי, מרגש. אמרתי את זה כמה פעמים אני אגיד את זה גם עכשיו. אולי קוראים לכם מכבי פנאטיקס אבל העונה אתם הייתם השחקן ה-12 האליפות הזאת היא שלכם יותר משל כל אחד אחר, אתם המצטיינים שלי העונה והתמיכה, בגרות, קבלת החלטות ועידוד שהפגנתם העונה היה הדבר שבשבילו יש ארגון אוהדים. אין גאה בי ממכם על זה שאתם הארגון אוהדים של הקבוצה שלי והלוואי שרק תמשיכו בדרך הזאת לנצח. היום סיימנו את אחת מהעונות הכי מטורפות שידענו, עונה של רכבת הרים שלא נגמרת, העונה האירופית הכי קשוחה שקבוצה עברה בהיסטוריה, רדיפה בלתי נגמרת אחרי "הבלתי שבירים" מבאר שבע שהסתיימה בצורה הכי מתוקה שיש, אליפות מספר 26 למועדון הכי גדול בישראל. מילה לסיום לפני שיוצאים לחגיגות הקיץ, היום גדול המכביסטים בכל הזמנים עוזב אותנו, גדול הווינרים של הספורט הישראלי, הדבר הכי גדול שכל אחד מכם איי פעם ראה או יראה, תזכרו את היום הזה, תזכרו כל דקה שזכיתם להיות במחיצתו ושהוא היה שלנו. כי דבר כזה לא יחזור, הייתם עדים להיסטוריה שתספרו עליה גם לנכדים שלכם. ערן, תודה על הכל. לעולם לא אשכח אותך.

תודה ערן זהבי, תודה מכבי ת"א. 26. :wubyellow3:

• Sawyer changed the title to רשמים מהניצחון על בית"ר בבלומפילד | 5-0! העונה המ-ש-ו-ג-ע-ת הזאת נגמרת בצורה הכי מתוקה שיש! אליפות מספר 26! משחקו האחרון של ערן זהבי בצהוב.
פורסם ב

האליפות הכי טובה ומרגשת שלי כאדם חי בעולם הזה.

פורסם ב

אחד הערבים הכי מרגשים שלי כאוהד על פני 30 שנה. תודה לך מכבי, תודה לך ערן. 

פורסם ב

מרגש והכל אבל סופית, לא בנוי לזה. שנה הבאה רוצה אליפות איביצ'ית 50 הפרש. לא מעניין אותי מי השחקנים ומי המאמן, רוצה עונה פסיכית ללא הפסדים.

לא מגיע שוב למחזור אחרון בלחץ או תולה תקוות בנמושות הליגה שיוציאו נקודות ליריבה.

פורסם ב
3 דקות לפני, car.garsia said:

לא מגיע שוב למחזור אחרון בלחץ או תולה תקוות בנמושות הליגה שיוציאו נקודות ליריבה.

בשבוע האחרון כל אזור בגוף עם כאבים מרוב לחץ

לא בריא הדבר הזה

איזה סיום מתוק

פורסם ב

תראה צוץ!,עונת 02/03 מודרנית.

פורסם ב

ירידת מתח משוגעת, לא יודע מה לעשות עם עצמי.

פורסם ב
Just now, Sawyer said:

ירידת מתח משוגעת, לא יודע מה לעשות עם עצמי.

לגמרי 

מה עושים מחר

וואלה, לא נעים להגיד אבל  מזל שאין גביע. די מספיק לעונה אחת. 

פורסם ב

חוויתי אליפויות חוויתי משחקים

דבר כזה בקהל לא זוכר, היה הר געש

כל הכבוד לכולם

פורסם ב

דוידה יורד אחורה, חוטף כדור, שם את פרץ מול השוער, גיים אובר.

איזה רגע גדול

פורסם ב

רוצה עונה הבאה עוד אליפות. זהו

פורסם ב

בחיים לא הייתי לחוץ ככה לפני ותוך כדי משחק

יששששששששששש

פורסם ב

זהו?

מה עכשיו?

לא הגיוני שאחרי כל העונה המשוגעת הזאת אני סתם אלוף. וזהו. וצריך לקום לעבודה מחר כאילו כלום. 

כמה ריקנות פתאום...

פורסם ב

לא זוכר את מכבי ככה מתנפלת על היריב תשעים דקות, איזה רצח בעיניים זה מטורף ואיזה פיקים של עידוד וואו. 

ואיזה עונה ארוכה, מרגישה כמו שלוש ביחד, לא זוכר דבר כזה , מלא נסיעות, חווית אמסטרדם, מהכפים, השפלות לזהבי (ועוד כל מיני מטומטמים שחושבים שהם מבינים בכדורגל שיצאו נגדו), חייב מנוחה. 

אגב למקין - אנחנו כנראה נשלם יותר על שבירת האופציה כי עכשיו הם רוצים יותר כסף. אין ספק שהולכים לקיץ מאתגר. 

פורסם ב
4 דקות לפני, RiverIsland said:

זהו?

מה עכשיו?

לא הגיוני שאחרי כל העונה המשוגעת הזאת אני סתם אלוף. וזהו. וצריך לקום לעבודה מחר כאילו כלום. 

כמה ריקנות פתאום...

שוקל ברצינות להודיע שאני לא מגיע. 

פורסם ב

ככ שמח שמכבי, ערן והקהל קיבלו כזה סיום. לא יודע איך הייתי ממשיך בכל סיטואציה אחרת.

פורסם ב

יש לנו מועדון מפואר.

איזה כיף זה להיות אוהד מכבי תל אביב.

איזה כיף זה ערן זהבי.

פורסם ב

מורן מאירי גואט 

XZyTire.jpeg

פורסם ב

תודה לך ערן.
תודה לך יוריס.
תודה לך מיטש.
תודה לך קואץ' למרות שרוב העונה עיצבנת אותי.
לא זוכר אליפות של מכבי עם דמעות בעיניים.
תודה לך מכבי.

פורסם ב

תשמעו אני לא מפסיק לחייך.

בהצלחה לגננת של הילדה בגן. מקווה שהילדה לא תחזור על כל מה שקלטה ממחרוזת ירידות ולוויות שהשמעתי לה מאתמול בלופים..