Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

הכדורגל בכלל ומכבי בפרט היא מקום המפלט שלנו מהמציאות, השחקנים שלנו הם גיבורים שיכולים לגרום לנו לאושר עצום וגם לרסק אותנו לריצפה. אנחנו מתייחסים למשחקים במושגי חיים או מוות וכנראה שגם נמשיך, אך מותו בטרם עת של גדי קינדה שם לנו מראה של פרופורציה מול הפנים.
עם כל הלחץ שעברנו בשבועות האחרונים ושנעבור עד מוצ"ש צריך לקחת רגע אוויר ולדעת להנות מהרגע (בעיקר בחיים עצמם) ולשמוח מהפריווילגיה שלנו לחיות ולהתעסק בעולם מקביל.
בריאות לכולם, יהיה זכרו של גדי ברוך.

לאחר הניצחון העצום בסמי עופר שהגיע עם חדשות נהדרות מהמשחק המקביל אשר הביאו אותנו למצב בו אנחנו תלויים בעצמנו, מכבי תעלה למשחק הסיום של העונה הארוכה, המוזרה והמשוגעת הזאת.

בית"ר כאמור מגיעה לאחר ה-1:1 מול באר שבע, כשמאזנה בפלייאוף עומד על 5 הפסדים, 2 תיקו ו-2 ניצחונות, אחד מהם כמובן, עלינו בטדי. ז'נו יעדר.

במכבי מלבד יוריס שככל הנראה יחליף את סיסוקו שספג את הצהוב התשיעי שלו, ולמרות העובדה שערן היה במשחק פחות טוב ותורג'מן נכנס בצורה טובה אני מניח שנראה את אותו ההרכב שפתח בחיפה.

בשבוע האחרון ראיתי פה כל מיני ניתוחים על כמה בית"ר עומדים "לזרוק" את המשחק הזה, אין ספק שהדבר לא קשור למציאות. מלבד העובדה שגמר הגביע יתקיים 5 ימים לאחר המשחק שלנו, מספיק זמן להתאוששות, בית"ר לא תרצה להיות תלויה בבאר שבע ותעשה הכל כדי להבטיח לעצמה אירופה עוד לפני הגמר. צריך להזכיר כמה אנחנו מתקשים מולם העונה? הקבוצה עם המצ'אפ הכי טוב מולנו כאשר המאזן עד כה עומד על תיקו ו-2 הפסדים.

כל מי שעדיין בחגיגות מיום שני שיתעורר על עצמו, שום דבר לא קרוב להיות גמור, אנחנו לקראת ערב מלחמה. יכול להיות שבדקה ה-15 נשמע שהתוצאה בטרנר היא כבר 2:0 אבל הפעם בלומפילד לא הולך להלחיץ, אנחנו מגיעים עם אש בעיניים, בוז מפחיד בהתקפות היריבה ובכל שריקה של השופט נגדנו ומעל הכל לדחוף את מכבי לניצחון, עד השנייה האחרונה.

הערב המטורף הזה יהיה כמובן משחקו האחרון של האיש שגרם לנו להכי הרבה רגעי אושר בעידן הנוכחי של מכבי. אין ספק שערן יקבל את הכבוד המגיע לו בחימום ולפני פתיחת המשחק אבל אני מקווה שב-90+ דקות נדע לשים הכל בצד ולהתרכז במכבי תל-אביב, יהיה מספיק זמן בסיום המשחק לעצור הכל, להתמקד במספר 7 בצהוב ולהגיד תודה לאחד מגדולי המועדון בכל הזמנים.

יום שבת 20:30, בלומפילד.

מה יפות הן שתי עיניה, אש הלהבה.

יאללה מכבי

פורסם ב
3 דקות לפני, robertod said:

לפחות עבר עוד יום..

לפחות לא נמתין עד יום שני

פורסם ב

חייבים לבוא ולקחת 

90 דקות לתת הכל

פורסם ב

ברור שביתר לא תמכור. 

הם ינסו. 

אבל אי אפשר באמת להוריד מגמר הגביע, גם אם זה 5 ימים. 

אם יש איזה משחק חשוב (דרבי/מכבי-חיפה וכאלה), אז רוצים לא ליצור עומס, אבל 5 ימים בהחלט מספיק. 

אבל גמר גביע? לא רואה איך כל ה11 של ביתר נכנסים לתיקולים כשיש סכנה להיפצע או כרטיסים, כשיש להם את הגמר. 

לא יהיה להם עוד משחק אחרי זה, כל אחד שעושה טעות, יכול לא לשחק בגמר. לא רואה איך זה לא משפיע עליהם. 

עם זאת, עדיין קשה לנו מולם והם כן ינסו. 

אם מכבי תבוא באטרף, תיקולים והכל, רוצה להאמין שזה משהו ששחקני ביתר לא יוכלו לבוא באותה גישה באותם אחוזים. 

מכיוון שגם ככה ברור שבש תפרק, נקווה שישימו שלישייה כבר בדקה 10 ואז ביתר באמת יוכלו ללכת לישון. 

פורסם ב

הפעם זה באמת המשחק הכי חשוב שיש.
לבוא חדים ולגמור את זה במחצית!
מ2:0 הם כבר לא יחזרו וגם לא ינסו לחזור

פורסם ב

בא לי לישון ולקום ביום שבת…….

פורסם ב

כמה לחץ יאאלה שלהם 

תנו לנו לשמוחחח

פורסם ב
10 דקות לפני, קמאנן said:

את האמא שלהם נזיין 

מבטיח? אני מאתמול עם סיוטים על 1-1 מסריח

פורסם ב

ריכוז ריכוז ריכוז - כל העיניים למטרה!

פורסם ב

זה בערך המשחק הכי חשוב בהיסטוריה שהיה לנו..

אוו מכבי באים!!

פורסם ב

יש חדשות לגבי ביתר?

מה עם שועה שנפצע ויצא והפציעה של ירין לוי? אמורים לשחק?

עדכונים על עוד שחקנים?

מישהו משהו?

פורסם ב
13 דקות לפני, החתול הצהוב said:

המשחק הכי מלחיץ מאז מחזור הסיום של 2003

חייב להוסיף: איזה מתח. למה אני צריך את החרא הזה בחיים שלי בכלל

פורסם ב

בית״ר צפויים לעלות בהרכב הכי חזק שלהם אבל הם לא יסכנו פצועים - שועה ירין לוי ומורוזוב כנראה לא ישחקו.

מי שבונה על זה שלא ירדו לתיקולים כדי להימנע מצהוב או אדום לפני הגמר אז מסתבר שיש חוק שהכרטיסים האלה לא תקפים לגמר גביע וגם אם יקבלו צהוב חמישי או אדום יוכלו לשחק בגמר.

בכל אופן זה לא אמור לעניין אותנו, לעלות לכתוש אותם גם אם יבואו לשחק חזק חלש בסגל מלא או חסר. להביא את האשכים לתת בראש מההתחלה ולסיים את הסיפור כבר במחצית הראשונה.

פורסם ב

יום רביעי כבר יאללה 

פורסם ב

מישהו יכול להסביר לי למה ביתר נלחמת בבית דין שיהיה קהל חוץ במשחק הזה? , אין להם מה להרוויח אין להם מה להפסיד. קבוצה מעיקה 

פורסם ב
3 דקות לפני, סזאר מנדיונדו said:

בית״ר צפויים לעלות בהרכב הכי חזק שלהם אבל הם לא יסכנו פצועים - שועה ירין לוי ומורוזוב כנראה לא ישחקו.

מי שבונה על זה שלא ירדו לתיקולים כדי להימנע מצהוב או אדום לפני הגמר אז מסתבר שיש חוק שהכרטיסים האלה לא תקפים לגמר גביע וגם אם יקבלו צהוב חמישי או אדום יוכלו לשחק בגמר.

בכל אופן זה לא אמור לעניין אותנו, לעלות לכתוש אותם גם אם יבואו לשחק חזק חלש בסגל מלא או חסר. להביא את האשכים לתת בראש מההתחלה ולסיים את הסיפור כבר במחצית הראשונה.

איזו סיבה יש להם לעלות חזק ולסכן את הרגליים שלהם לפני גמר גביע? חייבים לקחת את זה כי פשוט חייבים.  לא נראה לי הם יסכנו את ההרכב החזק שלהם הכל אמירות שלא ישבו להם על הוריד שהם לא מתאמצים, אבל הם מנחוסים ולא משנה איזה הרכב הם עולים שהחשקנים שלנו יבואו לקחת. 

פורסם ב

לא בריא כל העניין

מאמץ אחרון ריכוז מקסימלי ובלי מכירות בהגנה 

פורסם ב

צריך לבוא עליהם בטירוף מהשנייה הראשונה לתת לשחקנים שלהם לוותר מראש על המשחק ולא להכנס למשחק בעצימות כזאת

פורסם ב
17 דקות לפני, החתול הצהוב said:

חייב להוסיף: איזה מתח. למה אני צריך את החרא הזה בחיים שלי בכלל

אני חושב שיום שני בלי הגזמה לא נשמתי איזה חצי יום עד הסיום בטדי, פחדתי לשחרר מרוב לחץ.