Jump to content

נושא מלפפונים קיץ 25/26 - יתר הליגה ע״ש קאנגווה & ונטורה

Recommended Posts

פורסם ב

"מועדון מכבי נתניה נפרד מדניאל דאפאאה שעובר להפועל תל אביב. לפני מספר שבועות הודיע דניאל דאפאאה למועדון כי החליט לממש את סעיף השחרור שלו. בהתאם, ניהל המועדון מו"מ במספר חזיתות על מנת לאפשר קבלת סכום כספי מקסימלי, הגבוה משמעותית מסעיף השחרור של השחקן. מדובר על עסקה שתאפשר השקעה נוספת בשחקנים איכותיים לטובת המשפחה הצהובה אשר יגיעו בקרוב. מכבי נתניה מודה לדניאל על תרומתו למועדון ומאחלת לו הצלחה בהמשך דרכו."

לפי ההודעה של נתניה נמכר מעל סעיף השחרור 

פורסם ב

מת לדעת איך עירבבו אותם כדי שהם ישלמו יותר מהסעיף שחרור שהיה לו

פורסם ב
40 דקות לפני, Raumdeuter said:

טב"ח מוח?

אז טב"ח. בכל מקרה, מדובר על +-15 שנה.

זו החתמה עם סטייטמנט, שאוהדים שלהם חיכו לה (לאו דווקא לשחקן הזה ספציפי) כל הקיץ. ספרא הוא כנראה לא מיץ', אבל עושה רושם שהוא לא כמו הליצנים האחרים שהיו לפניו.  מקווה שהקהל שלהם יצליח לקלקל את זה, כרגיל.

פורסם ב
1 hour ago, סיריל מקנאקי said:

לא ראיתי אותו יותר מאשר נגדנו, אבל היה נראה מצויין. 

הזייה שהוא הולך לשם ולא אלינו

מה הזיה בזה? שילמת על מדמון את הסכום הזה לפני שנה. זה כסף אמיתי, לא מונופול. 

פורסם ב
Just now, המכבייה said:

מה הזיה בזה? שילמת על מדמון את הסכום הזה לפני שנה. זה כסף אמיתי, לא מונופול. 

ויש לנו גם עמדות יותר דחופות להשקיע בהם את הכסף הזה

פורסם ב
1 דקה לפני, אלק נילאש said:

אז טב"ח. בכל מקרה, מדובר על +-15 שנה.

זו החתמה עם סטייטמנט, שאוהדים שלהם חיכו לה (לאו דווקא לשחקן הזה ספציפי) כל הקיץ. ספרא הוא כנראה לא מיץ', אבל עושה רושם שהוא לא כמו הליצנים האחרים שהיו לפניו.  מקווה שהקהל שלהם יצליח לקלקל את זה, כרגיל.

סלח לי, אבל זה מהלך ליצני בהגדרה.

ככה התחיל עידן חוגג.

דניאל דאפאא, מוכשר ככל שיהיה, לא יוביל קבוצה כמו הפועל לתארים. לא השנה, יכול להיות שגם לא שנה הבאה. בינתיים הם מגייסים זרים בשקל תשעים(כן כן, גם מאיימבו). לבחור להוציא את הכסף דווקא בשוק הישראלי נטול הכישרון כאשר הם צריכים לפחות עוד מגן ימני, קשר התקפי, ווינגר וחלוץ סביר מראה על רצון יותר להראות שאנחנו במשחק מאשר להיות במשחק. 

פורסם ב
4 דקות לפני, קמחי said:

ככה התחיל עידן חוגג.

דניאל דאפאא, מוכשר ככל שיהיה, לא יוביל קבוצה כמו הפועל לתארים. לא השנה, יכול להיות שגם לא שנה הבאה. בינתיים הם מגייסים זרים בשקל תשעים(כן כן, גם מאיימבו). לבחור להוציא את הכסף דווקא בשוק הישראלי נטול הכישרון כאשר הם צריכים לפחות עוד מגן ימני, קשר התקפי, ווינגר וחלוץ סביר מראה על רצון יותר להראות שאנחנו במשחק מאשר להיות במשחק. 

אני גם לא מתלהב ממה שבונים שם העונה, אבל בניגוד לליצנים הקודמים לא מביאים את האיינבינדרים ושלומי אזלואים שהקריירה שלהם בצלילה. דאפאא לא רלוונטי אולי לסגל שלנו אבל הוא אחד הפרוספקטים הכי מעניינים בליגה הקיץ, לא חושב שזו רכישה רק כדי להגיד "אנחנו במשחק". העונה זה אולי בינתיים דיי אפור, אבל עם הכסף הגדול (יחסית) ועבודה לא פופוליסטית זה מתישהו ייתחבר להם.

פורסם ב
15 דקות לפני, אלק נילאש said:

אני גם לא מתלהב ממה שבונים שם העונה, אבל בניגוד לליצנים הקודמים לא מביאים את האיינבינדרים ושלומי אזלואים שהקריירה שלהם בצלילה. דאפאא לא רלוונטי אולי לסגל שלנו אבל הוא אחד הפרוספקטים הכי מעניינים בליגה הקיץ, לא חושב שזו רכישה רק כדי להגיד "אנחנו במשחק". העונה זה אולי בינתיים דיי אפור, אבל עם הכסף הגדול (יחסית) ועבודה לא פופוליסטית זה מתישהו ייתחבר להם.

קח את הנתון הבא, ספר לי מי התחזק יותר הקיץ:

טבריה-חדידה, סמביניה, שבירו, אוסמן, פטר מייקל

ריינה-ספר, ג'וניור, חבשי, שאקר, סטיבאנוביץ'

ק"ש- נמניה, מרטינז, בנגורה, אביב אברהם, לימבובה, אוגריזה

סכנין- חילו, ברוצ'יץ', גרצ'קין, אזוגי, שמיר, גודווין

הפועל- דאפאא, מאיימבו, ליידנר, פלקאו, בוסקילה, קורין, מחמיד

למי ברשימה יש בעלים מולטי-מיליונר ומי כאן קבוצת תחתית?

אלמלא השנה האחרונה בה כל קבוצה שיש לה יותר משחקן אחד שיודע לרוץ לעומק ולהסתגר היטב הביכה אותנו באופן שערורייתי, הייתי אומר 5 לך הפועל ויאללה פלייאוף תחתון

פורסם ב
5 דקות לפני, קמחי said:

קח את הנתון הבא, ספר לי מי התחזק יותר הקיץ:

טבריה-חדידה, סמביניה, שבירו, אוסמן, פטר מייקל

ריינה-ספר, ג'וניור, חבשי, שאקר, סטיבאנוביץ'

ק"ש- נמניה, מרטינז, בנגורה, אביב אברהם, לימבובה, אוגריזה

סכנין- חילו, ברוצ'יץ', גרצ'קין, אזוגי, שמיר, גודווין

הפועל- דאפאא, מאיימבו, ליידנר, פלקאו, בוסקילה, קורין, מחמיד

למי ברשימה יש בעלים מולטי-מיליונר ומי כאן קבוצת תחתית?

אלמלא השנה האחרונה בה כל קבוצה שיש לה יותר משחקן אחד שיודע לרוץ לעומק ולהסתגר היטב הביכה אותנו באופן שערורייתי, הייתי אומר 5 לך הפועל ויאללה פלייאוף תחתון

אתה מנסה להראות שההחתמות שלהם, עד עכשיו, אפורות כאילו להוכיח שאני טועה... זו בדיוק הטענה שלי, ואולי אני טועה בה, אני יותר מוטרד מבעלים עם כסף שעושה בעונה הראשונה שלו קיץ "שפוי" ויבנה את עצמו לאט לאט מאשר אחד שיחתים בנקודה הזו 10 שחקנים, עאלק נוצצים, ויתרסק לרסיסים. בעיניי, זה בדיוק ההבדל בין מיץ' של הגלקטיקוס למיץ' שהביא את ראדי וטיבי. מקווה שאתה צודק ולא אני.

פורסם ב
3 דקות לפני, אלק נילאש said:

אתה מנסה להראות שההחתמות שלהם, עד עכשיו, אפורות כאילו להוכיח שאני טועה... זו בדיוק הטענה שלי, ואולי אני טועה בה, אני יותר מוטרד מבעלים עם כסף שעושה בעונה הראשונה שלו קיץ "שפוי" ויבנה את עצמו לאט לאט מאשר אחד שיחתים בנקודה הזו 10 שחקנים, עאלק נוצצים, ויתרסק לרסיסים. בעיניי, זה בדיוק ההבדל בין מיץ' של הגלקטיקוס למיץ' שהביא את ראדי וטיבי. מקווה שאתה צודק ולא אני.

זה לא אפור. זה פשוט החתמות של קבוצה ממוצעת שתילחם על חייה בפלייאוף התחתון, רק בתקציב שכר מנופח פי 4-5 ודמי העברה שסעיד בסול או שצמד המרכולים מטבריה לא מבזבזים בעשור של ניהול. הסכומים לא שפויים, רק השמות.

פורסם ב
לפני6 שעות , קמחי said:

זה לא אפור. זה פשוט החתמות של קבוצה ממוצעת שתילחם על חייה בפלייאוף התחתון, רק בתקציב שכר מנופח פי 4-5 ודמי העברה שסעיד בסול או שצמד המרכולים מטבריה לא מבזבזים בעשור של ניהול. הסכומים לא שפויים, רק השמות.

חוץ מארון תארים מכובד וקהל מרשים הפועל ת"א זה מועדון...תחתית. אין להם מה למכור מולנו ומול חיפה. גם לא מול ב"ש. כרגע. כל ניסיון לחשוב שהם יכולים לבנות תוך עונה קבוצה שתלחם על מקום 1-4, תוך קיץ אחד, עם ההיצע המקומי הדל, והמעט שיש להם להציע ייגמר לדעתי בחוזים מנופחים ובמפח נפש גדול. אם הייתי ספרא, הייתי מנמיך ציפיות ומכוון למקום 6-8 העונה, עם קבוצה סולידית שקשה לשחק מולה. הם צריכים לכוון למקום 1-4 רק בעוד שנתיים, אם לא שלוש. יש יותר סיכוי שעונה שמתחילה עם ציפייה ענקית של הקהל בקיץ, תסתיים בהתרסקות מפוארת בינואר מאשר בהצלחה במאי. זו דעתי לפחות.

פורסם ב

חבל שדווקא הפועל שמו עליו יד

פורסם ב
לפני6 שעות , קמחי said:

ככה התחיל עידן חוגג.

לא הייתי מזלזל בהם והייתי סופר אותם כעוד מכשול לתואר.

פורסם ב

תכלס החתמה טובה בשבילם. בהנחה שהם פוגעים בזר או שניים, הם לגמרי יכולים להיות צרה בפלייאוף עליון

פורסם ב

למה הם התנדבו לשלם יותר מהסעיף שחרור יש הסבר לזה?

פורסם ב
1 דקה לפני, הנדון said:

למה הם התנדבו לשלם יותר מהסעיף שחרור יש הסבר לזה?

אולי הסעיף תקף רק לחו"ל

או שנתניהו ערבבו את ספרא ג׳וניור שיש עוד מישהו בתור 

מה שכן אני לא בנוי להפועל בפלייאוף העליון, לא מעוניין לפגוש אותם מעל פעמיים העונה 

פורסם ב
2 דקות לפני, פנחס שוף said:

מה שכן אני לא בנוי להפועל בפלייאוף העליון, לא מעוניין לפגוש אותם מעל פעמיים העונה 

אין לי כוח ל4 דרבים, כמה זה בהורדת נקודות וסגירות יציע? מקווה שהאגרון ימשיך עם ההתקדמות שלו מעונה שעברה ולא יפול לפרובוקציות שלהם.

עוד דרבי בלי ערן 

פורסם ב
45 דקות לפני, פנחס שוף said:

אולי הסעיף תקף רק לחו"ל

תתרגל, קל שיסיימו בפלייאוף העליון ונפגוש את המאוסים ל 4 דרבים רק בליגה.

פורסם ב

הפועל משעשעים אותי:

1.) הם מתמקחים שבועיים כמו סוחרים בשוק על 500 אלף אירו לשחקן אמצע המפחיד שהם רוצים להביא אבל על דאפא יזרקו 2 מיליון 

2.) ברדה המאמן הכי אפור שראיתי, לא תופס ממנו בכלל ואם אין לו גם סגל טופ 3 בליגה הוא יכול ליפול כי הוא בונה על יכולת אישית, לא ראיתי קבוצות שלו מאומנות

3 והכי חשוב- יש סגל של 26 שחקנים, כרגע יש להם 5 שחקנים בלחץ להרכב וזהו. הם מעלים בדרבי מהספסל את אלקוקין ואל ים.

האוהדים שלהם מסתובבים ברשתות כאילו אנחנו לא ניצחנו דרבי 12 שנה, יהיה כיף לראות אותם בוכים :rolleyes:

פורסם ב

דניאל דאפפה לא מעניין כשיש לנו שחקן כמו מדמון שהיה טוב ממנו בעונה מלאה, מגוון ממנו ושלם ממנו.

אם השנה מדמון יקבל דקות יותר משמעותיות בעמדת החלוץ\חלוץ שני אז יראו ממנו את כל מה שהראה בחדרה.

פורסם ב

לדעתי מעולה שדאפא הלך להפועל, חשוב שהשחקנים הטובים והפוטנציאלים בארץ ילכו לכמה שיותר קבוצות, שמח שהפועל מצטרפת למירוץ הרכש הזה, תעשה הרבה צרות לב"ש או חיפה שתמיד היו זוללות את השחקנים האלו, שהפועל ובית"ר הצטרפו למאבק יהיה הרבה יותר קשה לחיפה וב"ש להתחמש בכל אלו.

מבחינת מכבי לא מרגיש שזה בעיה בשבילנו, ברוב המכריע של המקרים אם נרצה שחקן מול אחת הקבוצות הוא יהיה שלנו.

מה גם שצריך הרבה רכש בשביל להפריע לנו באמת ולא יספיק להם שחקן אחד של 1.8 מיליון

פורסם ב
לפני3 שעות , פנחס שוף said:

אולי הסעיף תקף רק לחו"ל

אכן. זו ההנהלה החדשה של נתניה שמערבבת את הקהל שלהם. הסעיף תקף רק לחו"ל. הטענה היא שאם הם לא היו מוכרים להפועל, הוא היה מביא הצעה נמוכה יותר מחו"ל בגובה הסעיף. 

פורסם ב
לפני2 שעות , ClinteastwoodFan said:

תתרגל, קל שיסיימו בפלייאוף העליון ונפגוש את המאוסים ל 4 דרבים רק בליגה.

עדיף לפגוש אותם 4 פעמים מאשר ריינה

פורסם ב
לפני14 שעות , קמחי said:

הבעיה היחידה כשמסתכלים על מאבקים ישירים מול הפועל שמכבי רעה בדיוק נגד קבוצות מהסוג הזה

לא אוהב את זה

ובכל זאת הוא קיבל ממכבי לפני שנתיים שישיה בטרנר, ועוד 3 על הראש בבלומפילד. סה״כ בעונה האחרונה שלו מול מכבי הפסיד ב4 מ5 משחקים.
כשאתה עם קבוצה חזקה מספיק, אתה נותן לו בראש. אני רגוע.