Jump to content

נושא מלפפונים קיץ 25/26 - יתר הליגה ע״ש קאנגווה & ונטורה

Recommended Posts

פורסם ב
לפני6 שעות , judymaccabi said:

מי שחקן יותר טוב/מוכשר/מתאים למכבי? דון או אנדזיי הזה שאומרים שהוא מפלץ אבל לא ראיתי אותו כמעט משחק

תלוי למה, מרטין 6 קלאסי סטייל ונטורה. דון משחק בהפועל ירושלים 8 ולפעמים 10 כמו קנגוואה. אני אוהב סגנון שחקנים כמו דון יותר.

אגב מרטין, לא יהיה בבאר שבע העונה, אין לה צורך בו כל עוד ונטורה נשאר. בנדה זו אופציה מעולה לכנפיים הדלוחות שלהם. חסר להם מהירות בקטע נואש.

פורסם ב
8 דקות לפני, car.garsia said:

תלוי למה, מרטין 6 קלאסי סטייל ונטורה. דון משחק בהפועל ירושלים 8 ולפעמים 10 כמו קנגוואה. אני אוהב סגנון שחקנים כמו דון יותר.

יפה. זו בדיוק הייתה המסקנה שלי מהסרטון ששמו פה. שחקנים שיודעים וטובים בכמה עמדות זה הסוג המועדף עליי.

פורסם ב
לפני6 שעות , איתי-מכביסט said:

אני מחזיק יותר מסדריק דון. 
לפי הדיווחים בן זקן ירצה 2.5 מיליון יורו על אנדזי אבל אני מאמין שזה לא כולל את בש.
הדרך בין אשדוד לבש יותר פרוצה ומהירה מהדרך לטהראן עבור המטוסים שלנו

כבר סוכם בין הצדדים 1.1 מיליון עבור 50%.

פורסם ב
36 דקות לפני, קמחי said:

אנדזי בב"ש?! לא טוב. אלונה בונה שם מפלצת. מה קרה, אלי עשה אקזיט?

פורסם ב
9 דקות לפני, snufkin said:

ביינתים כל מי שהביאו זה לשלוש עמדות בקישור ששניים שם (אלא אם כן יעזבו) באנקר.

פורסם ב
לפני2 שעות , snufkin said:

האמת שכן.

פורסם ב
5 דקות לפני, קמחי said:

האמת שכן.

מברוק

פורסם ב
לפני3 שעות , קמחי said:

רק אם ונטורה עוזב או בלי קשר?

פורסם ב
5 דקות לפני, cassano said:

רק אם ונטורה עוזב או בלי קשר?

אם ונטורה נמכר/הגדלת מכסת זרים 

פורסם ב

יונתן כהן התראיין לפודקאסט של ורמוט והשרמוטה השני (לא יודע איך קוראים לו) ואמר שאין לו בעיה לחתום בהפועל 

פורסם ב
30 דקות לפני, YoniC said:

יונתן כהן התראיין לפודקאסט של ורמוט והשרמוטה השני (לא יודע איך קוראים לו) ואמר שאין לו בעיה לחתום בהפועל 

איכס

פורסם ב
1 hour ago, YoniC said:

סמרטוט גדול

פורסם ב

שיחתום

עם היכולת שלו יכול אולי להשיג הרכב אצל הנגרים האלה

פורסם ב

אישיות מסריחה, היה ונשאר אותו ילד חרא שמסתכל רק עצמו ומאשים את כל העולם בבעיות שלו. תמשיך לאכול מלבי ובורקס ולשחק שש-בש במקום להתאמן כמו ספורטאי. 

פורסם ב
4 דקות לפני, קמחי said:

אישיות מסריחה, היה ונשאר אותו ילד חרא שמסתכל רק עצמו ומאשים את כל העולם בבעיות שלו. תמשיך לאכול מלבי ובורקס ולשחק שש-בש במקום להתאמן כמו ספורטאי. 

הייתי בזמנו נגד החזרה שלו וידעתי למה, נראה ששוב קפץ לו בגלל האליפות אצל הקנגרואים כמו אחרי ה4-3. 

פורסם ב

אני לא מאמין שהוא העז להשוות את עצמו לזהבי(והוא היה עוד יותר דביל בכך שלא הקשיב לערן בשיחה המפורסמת שלו איתו על כך שהוא לא שם את החמישי בהזדמנות הקורצת שהייתה במשחק ה4-3).

פורסם ב

הקבב הטרוריסט יצא למפרץ לחפש קבוצה. ההוראה מחיפה היא סכום העברה גבוה ממיליון אירו וללא השלמת שכר. סבע מת להתחפף מכאן כי הוא מחבל מסריח ולא מתאים לו לשלם מיליון שקל מס הכנסה.

פורסם ב
9 דקות לפני, קמחי said:

הקבב הטרוריסט יצא למפרץ לחפש קבוצה. ההוראה מחיפה היא סכום העברה גבוה ממיליון אירו וללא השלמת שכר. סבע מת להתחפף מכאן כי הוא מחבל מסריח ולא מתאים לו לשלם מיליון שקל מס הכנסה.

יאללה שיעוף

גם שלא יעזור להם וגם לא לראות את החר* הזה פה

פורסם ב
4 דקות לפני, עמית ר said:

יאללה שיעוף

גם שלא יעזור להם וגם לא לראות את החר* הזה פה

בלעדיו הם פלייאוף תחתון השנה

פורסם ב

לא כי זאת הפועל (שצור ומאיימבו היו רכשים מעולים בשבילה) אבל מור בוסקילה זה השחקן כנף השלישי הכי מוכשר העונה ברמת גן אחרי סימן טוב ורטנר.

בעיניי לשניהם סיכוי טוב ממנו להצליח בליגת העל.

קבלת החלטות רעה מאוד ופיזיות גבולית סטייל מתן חוזז.

פורסם ב
לפני6 שעות , קמחי said:

רובי קין נתן לו את חולצת ההכרב כל פתיחת העונה שעברה ועדיין הוא הצליח להיראות כזה מזעזע שדן ביטון היה נראה לידו כמו קול פאלמר.

מה הוא רוצה מחיינו ומה הוא רוצה מהמערכת הזאת ששנתיים שמרה עליו ולא פלטה אותו לבני יהודה שהוא שווה באמת? 

פורסם ב
לפני2 שעות , קמחי said:

התאבדות המונית בכפר גלים אם זה קורה