Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

בלם גרוע מאוד, אם הוא לא זר ושחקן של המאמן הוא מזמן כבר לא דורך על הדשא

הגול שלו לא מסנוור אותי בכלל, זה עצוב שהוא הבלם המוביל שלנו הוא פשוט לא ברמה

פורסם ב

רק אני חושב שהוא אחלה וצריך לחפות על כל המערך המטופש של לזאטיץ' תמיד? מבסוט עליו, אשמח אם יהיה לידו בלם ברמה שלו ואסנטה ישאר מגן ימני, עם שוער שמשרה בטחון על ההגנה זאת תהיה הגנת ברזל, מגזימים איתו ממש, גם אני לא מסתנוור מהשער

פורסם ב
Just now, ebibo said:

רק אני חושב שהוא אחלה וצריך לחפות על כל המערך המטופש של לזאטיץ' תמיד? מבסוט עליו, אשמח אם יהיה לידו בלם ברמה שלו ואסנטה ישאר מגן ימני, עם שוער שמשרה בטחון על ההגנה זאת תהיה הגנת ברזל, מגזימים איתו ממש, גם אני לא מסתנוור מהשער

תודה רבה,רק לפני חודשיים-שלושה גמרו עליו פה ואמרו שהוא בינגו,קרלוס הסרבי,זר מרגש וכו'.

אני בטוח שזו אשמת לאזטיץ שבגללה כל ההגנה נראית ככה קונה עכשיו הוא ואסנטה בלמים עונה הבאה

פורסם ב
11 דקות לפני, ebibo said:

אני לא מתייחס לדברים שקשורים למשחק שלנו כחלק מהמערך, בכל המשחקים האחרונים הוא פשוט עושה המון טעויות המון פעמים כל מיני טעויות קטנות שמובילות להתקפות מסוכנות של היריבה

מבלם זר אני מצפה שישדרג אותנו משמעותית ולא יראה בינוני ומטה כמו שהוא נראה בישביל זה יש לנו בלמים ישראלים

פורסם ב

מתחבר אליו כבן אדם, אחד הגברים

אבל כן , קשה לעכל אותו כבלם, מאוד לא טוב, מצד שני צריך לראות אותו בקבוצה שלזאטיץ' לא מאמן בה.

פורסם ב

די לחפש כל משחק מחדש שחקן שלא בא לכם בטוב ולרצות להעיף אותו ואחרי שבוע להיזכר פתאום שהוא כן טוב. 

פורסם ב

הוא גבר אבל אשמח אם ילך מפה עם המתחזה

פורסם ב

שחקן חלש

לא מתאים כזר לפה אם היה ישראלי היה בסדר לגיבוי

פורסם ב

דלפ יכול להיות 6? ראינו אותו איזה פעמיים העונה לזמן מוגבל והוא היה נראה די אבוד, אבל על הנייר זה יכול לעבוד אם ישאר פה עונה הבאה.

פורסם ב
לפני3 שעות , עידן מוסקונה said:

די לחפש כל משחק מחדש שחקן שלא בא לכם בטוב ולרצות להעיף אותו ואחרי שבוע להיזכר פתאום שהוא כן טוב. 

אחי אני אוהב אותו מאוד ומתחבר אליו רצח, הוא נותן את הנשמה כל משחק אין לי ספק בזה ורואים את זה אבל מבחינת כדורגל הוא לא ברמה

להיות בלם זר במכבי תל אביב 

יש לו מלא טעויות במהלך העונה, 2 גולים קלים שעשו עליו לדוגמא דין דוד בגמר טוטו ודן ביטון שבוע שעבר וגם טעויות שבשגרה של כל מיני איבודים או הסתרבלות עם הכדור 

פורסם ב
29 דקות לפני, BMTA said:

אחי אני אוהב אותו מאוד ומתחבר אליו רצח, הוא נותן את הנשמה כל משחק אין לי ספק בזה ורואים את זה אבל מבחינת כדורגל הוא לא ברמה

להיות בלם זר במכבי תל אביב 

יש לו מלא טעויות במהלך העונה, 2 גולים קלים שעשו עליו לדוגמא דין דוד בגמר טוטו ודן ביטון שבוע שעבר וגם טעויות שבשגרה של כל מיני איבודים או הסתרבלות עם הכדור 

אם היה מדובר רק בו אז מילא, אני יכול לעבור איתך שחקן שחקן בסגל, אין אחד שלא מצאו בו שעיר לעזאזל בתקופה מסוימת, אז סבבה יש כאלה שבצדק אבל שעוברים אצל כולם אז הבעיה היא לא רק השחקנים. 

אפשר לבקר וצריך לבקר אבל לא לחפש כל משחק שעיר לעזאזל חדש. 

בהתחלה רוצים ששחקן X ירד לספסל ואז שואלים למה הוא לא פותח, זה לא עובד ככה.

פורסם ב

את הסיכומים לגביו נעשה בסוף העונה.

יש לו יתרונות אבל החיסרון הבולט שלו שכל חלוץ עם משחק גב סביר ייקח לו כדור הוא משמעותי מאוד.

פורסם ב
לפני6 שעות , הלב_הוא_שוב_ישמח said:

תודה רבה,רק לפני חודשיים-שלושה גמרו עליו פה ואמרו שהוא בינגו,קרלוס הסרבי,זר מרגש וכו'.

אני בטוח שזו אשמת לאזטיץ שבגללה כל ההגנה נראית ככה קונה עכשיו הוא ואסנטה בלמים עונה הבאה

אני עדיין חושב שיש לו פטנציאל ענק ויכול להיות מעולה, שם לכף זכות כל אחד שנמצא בהגנה תחת לאזטיץ'. 

פורסם ב

לא חושב שהוא הבעיה כמו שכל שבוע יש לו הרכב אחר בהגנה. 

תיאום זה חלק מהמשחק

פורסם ב

הרכות שלו מאוד מפריעה לי. כשאני פותח "בלם סרבי" במילון התמונה שלו לא מופיעה

מצד אחד הייתי רוצה להשתדרג, מצד שני אני לא סומך שהמערכת תביא 6 זרים וגם שילמנו עליו מיליון ומשהו יורו

די בטוח שהוא ישאר פה עונה הבאה

פורסם ב
38 דקות לפני, הנדון said:

אני עדיין חושב שיש לו פטנציאל ענק ויכול להיות מעולה, שם לכף זכות כל אחד שנמצא בהגנה תחת לאזטיץ'. 

מסכים,בסופו של דבר ראינו את הפוטנציאל הגדול תחילת עונה בסופו של דבר זה הגנה קבועה ומשחק הגנה ואצל לאזטיץ זה לא קיים

פורסם ב

אחרי הגול, וביתרון 2 שחקנים. רציתי שישאר למעלה כחלוץ במקום שיחזור להגנה.