Jump to content

רשמים מהניצחון על נתניה בנתניה | 6-1 מדהים, ערן זהבי עם שלושער ובישול סוגר את הפרש השערים בפסגה! עד השניה האחרונה!!

Recommended Posts

פורסם ב

אכזבה מהתוצאה במשחק העונה, משחק שקול עם מעט כדורגל (תודה לשופט) הביא אותנו לשלושת המחזורים האחרונים כשכל מה שמפריד בין הקבוצות הוא 2.5 שערים לטובת ב"ש - כזה צמוד לא היה. הראשונה שתמצמץ תאבד את הצלחת, אולי אפילו זה יגמר על חודו של גול בדקה ה90 של העונה, כדי להגיע לשם מכבי חייבת לעשות את העבודה שלה ולנצח את שלושת המשחקים שנותרו לה. הראשון? מול נתניה, בנתניה. מצד אחד, הקבוצה היחידה שרוצה שננצח את ב"ש בפלייאוף, מצד שני אבוקסיס. מצד אחד קבוצה שאין לה על מה לשחק, מצד שני קבוצה שנמצאת בכושר הכי טוב בפלייאוף בשבועות האחרונים. לאן זה ילך? אין לדעת.

לאזיטיץ' שחסר את פטאצ'י חוזר להרכב שעבד כ"כ טוב כ"כ הרבה פעמים עם ערן ותורג'מן - אופטימיות לתוצאה גדולה אין.

שופט: (יגאל פריד) סביר- (לא משנה עכשיו באמת כלום, היה פנדל על גבי, לא היה, הגיע להם האדום השני. באמת שימו הכל בצד. איך אפשר להסביר את 3 דקות תוספת למחצית הראשונה ורק 7 לשניה, שמתוכם התחילו לשחק אחרי יותר מדקה ושרקו אחרי פחות מ7 וחצי? אתה רואה שזה בשבילנו על החיים וכל גול חשוב. למה לעשות דווקא? בן זונה מסריח)

שחקנים: סלוגה לא יכל לעשות כלום בשער המטורף של ורגאס, חוצמזה הם לא ראו את אזור המסגרת שלנו לדעתי. רביבו ממשיך להיות השחקן הכי טוב שלנו לאחרונה, שני בישולים(?) וסחיטת פנדל. אחלה אחלה רוי רביבו, עוד דחיפה קטנה עד הסוף. למקין היו לו שתי טעויות ענק, אחת נגמרה בצהוב לסטואיץ' השניה בנס לא בשער. חוצמזה היה חיובי וגם יצא קדימה באומץ רב (נדרש למשחק כזה) סטואיץ' כבש שער חשוב מאוד להפרש השערים, שער חמישי לבלם. משמעותי. אסנטה לא אהבתי את המשחק שלו היום, מחצית ראשונה רק מסר לבלמים, באופן יחסי היה מהפחות טובים על גבול החסר חשק. סיסוקו היה טוב היום, דינמי מאוד, דחף כדורים קדימה. אמנם מחצית ראשונה האט מדי את הקצב ומסר אחורה אבל עשה עבודה חשובה. גבי לדעתי האישית ממשיך בכושר הלא טוב שלו, רשם בישול גדול אבל חוצמזה בעיקר האט והלך אחורה במקום לטרוף, היה לו עוד מצב לגול הוא בעט דרדלה שאלוהים יעזור. פרץ אין לי בעיה עם שתי ההחמצות הקטנות, הייתי מפרגן לו על המשחק הקרבה, הלחץ, העבודה באמצע, המסירות, הורדות הכדור. אבל להרוס ככה את שער העונה? מהלך אומנותי של פעם בעונה עם עוד החמצה לפנתאון, באסה. תורג'מן כבש פנדל חשוב מאוד (לפחות זה), היה שותף פה ושם לפעולות התקפיות טובות, לא שחקן קו ויש ביקורת עליו היום אבל דווקא מהפחות גרועים שלו לאחרונה. דוידה מבסוט עליו על השער, חוצמזה יכל לעשות אולי קצת יותר אבל באמת נתן את התחת בשני צידי המגרש, היה מאוד פעיל ורצה כל הזמן. אחלה דייב. זהבי שלושער כביר עם שער שלישי לפנתאון, בישול של נחישות וגאונות, הצגת כדורגל נוספת (הלוואי שלא אחרונה) של גדול השחקנים שלבשו את החולצה הצהובה בהיסטוריה, לעמוד ולהריע לבלתי נגמר. אני אוהב אותך.

פיקנטריה:

- נותנים 6(!!) לנתניה

- זוכרים את מה שהגמלק עשה לנתניה (והחלמה מהירה לקינדה) (ויאללה טביב)

- שני אדומים לנתניה

- סוגרים את הפרש השערים

- רביבו חוגג את השער של ערן לפני שהוא בועט

- ערן זהבי מגיע ל10 שערי ליגה

- ערן זהבי עם שלושער ראשון העונה

- שמישהי תאהב אותי כמו שערן אוהב להבקיע מול נתניה

קהל:

לא ידעתי בהתחלה מה יקרה עם הקהל לקראת המשחק הזה, אבל ההתנפלות על הכרטיסים והעובדה שעשינו סולד אאוט מוקדם נתנה לי תחושות חיוביות שהתממשו לגמרי היום, הצגה משוגעת של הקהל שלנו בהובלת המצטיין של העונה - מכבי פאנטיקס שסחף את היום לקרנבל משריקת הפתיחה ועד שריקת הסיום, היו פיקים משוגעים, היו רגעים שנזכור לעוד הרבה זמן (אם זה יגמר בצלחת) והייתה הרבה דחיפה של הקהל למטרה - שערים שערים שערים. יוצא מעודד מאוד מהמשחק היום, אמנם חיפה הזונה הקטנה שלנו שסיימה את התהליך והפכה לקבוצה קטנה מכרה את נשמתה ואת המשחק לב"ש ותבוא מולנו להלחם אבל זה לחלוטין אפשרי. הכל עוד פתוח. אפשר לעשות את זה. עוד 180 דקות לצלחת, חייבים לעשות 6/6 וזה שלנו. רק להתחיל עם המשוכה הגדולה שנשארה לנו, חיפה בסמי עופר. משחק על החיים. עוד שבוע מהיום.

שני, 20:30, סמי עופר. נתראה שם!!

פורסם ב

איזה כיף היה היום.

השחקנים נתנו הכל, הקהל מדהים.

חבל לי שזהבי הוחלף, איתו היינו יכולים להבקיע יותר משער אחד שנתניה עם 2 אדומים, חבל.

אבל אי אפשר להתלונן ב-6-1.

תודה לך מכבי, שבוע הבא מלחמת עולם!!!!!

פורסם ב

למקין משחק שני ברצף נראה טוב מאוד.

פרץ למרות ההחמצה עם משחק מצויין.

מקווה שרביבו ימשיך לעוד עונה.

פורסם ב

עשינו מה שהיינו צריכים היום, להמשיך ככה וזה שלנו, שאנחנו בטירוף כזה אנחנו הכי טובים. 

פורסם ב

שבוע וחצי צריך להסתובב עם דפיברילטור

הימורים ראשוניים לשבוע הבא, מי תמצמץ ראשונה?

lcBASCw.png

vE2xrL7.png

פורסם ב

לעלות עם אותה הנחישות מול הפחים וזה שלנו. 

ב"ש תוציא מאוד קשה בטדי 

פורסם ב
8 דקות לפני, Double said:

שבוע וחצי צריך להסתובב עם דפיברילטור

הימורים ראשוניים לשבוע הבא, מי תמצמץ ראשונה?

lcBASCw.png

vE2xrL7.png

היחס עלינו יהיה נמוך מהיחס על ב"ש.

פורסם ב

1. חייב להגיד שיצאתי מרוצה בסהכ. לפני המשחקים האלה הייתי חותם על סטטוס קוו. ידעתי שיהיו 2 ניצחונות שלנו ושל באר שבע שהם על גבול הבלתי ספורטיבים. אז שמח שהצלחנו לאזן את הפרש השערים. זה הופך עוד יותר להיות ברגליים שלנו.

2. וכשאני אומר ברגליים שלנו, אני מתכוון בעיקר ברגליים של ערן זהבי. פשוט להודות על כל דקה שהוא על הדשא שלנו.

3. אמנם התעקשנו לקבל את הגול הרגיל במשחק גם נגד גופות אבל שאפו לכל השחקנים היום על הטירוף ועל הרעב להבקיע. חיכינו לזה.

4. לאזטיץ' הצליח גם ב6-1 להגיב רע למשחק. הוא סוס טרויאני אדיר למערכת. אני באמת חושב שגם עם ברזל בסוף שנה הוא לא יישאר פה. זה מאמן שמספסל את ג'ורדן רבע רביעי בגמר הפלייאוף. מדהים.

5. וללא ספק השחקן המצטיין היום אחרי זהבי זה הקהל. הרגשתי לרגע שהתקרה בעליון עומדת ליפול עלינו. פשוט קונצרט של ווינריות. הרבה מהמחצית השנייה עלינו. 

לא יודע אם הקבוצה שלנו תהיה אלופה אבל הפאנטיקס השנה שווים אליפות בדו ספרתי.

פורסם ב

נהניתי בטירוף איזה אווירה מטורפת זה משחק שיחקק בזיכרון

זהבי תודה על עוד רגע מאושר אין דברים כאלה 

פורסם ב

איזו מציאות מוזרה שב"ש שמשחקת נגד קבוצה שהמשחק הזה ממש חשוב לה, מקבלת יחס יותר נמוך מאיתנו שמשחקים נגד גוויה שגמרה את העונה.

פורסם ב

3-0 בסמי שווה אליפות

הם אוהבים לקבל שלישיות

פורסם ב
Just now, YallaMaccabi said:

3-0 בסמי שווה אליפות

הם אוהבים לקבל שלישיות

אין שום ברירה מלהוציא מהארון את נוהל השלישיות בסמי

כן יהי רצון 

פורסם ב
2 דקות לפני, YallaMaccabi said:

3-0 בסמי שווה אליפות

הם אוהבים לקבל שלישיות

כמו שאני תמיד אומר, תתחיל משער חובה לנו. אולי התכוונת ל 4-1, אנחנו סופגים גם נגד קבוצות זבל. ועוד סופגים בצבע. 

פורסם ב

הגענו ממצב שאנחנו צריכים לכבוש 3 יותר מבש למצב שאנחנו צריכים לתת רק גול אחד יותר. סה"כ התקדמנו גם אם ההחמצת פנדל של סבע המחבל המוצץ קצת ביאסה את האווירה בסוף. מחזור הבא יהיה קשה לשתי הקבוצות.

פיקנטריה: בפעילות מחצית, הקהל עשה אווו מניאק והשמן ההוא חשב שאנחנו מרימים לו

פורסם ב

היה כיף ברמות אבל ההבזקים לב״ש זה התקף לב

קשוח מאוד

פורסם ב

עוד 2, עד הסוף.

דור פרץ חייב לנו מקום ראשון, חייב לתפוס לעצמו את הביצים ולהתעלות במה שנותר.

פורסם ב
39 דקות לפני, שי123 said:

איזו מציאות מוזרה שב"ש שמשחקת נגד קבוצה שהמשחק הזה ממש חשוב לה, מקבלת יחס יותר נמוך מאיתנו שמשחקים נגד גוויה שגמרה את העונה.

אל תטעה, חיפה ירקו דם מולנו.

מזל שלבית"ר יש על מה לשחק.

פורסם ב

מקווה שלמנספורד נפל האסימון היום שאם פטאצ'י יימכר אז אין מה להתחכם ולהסתבך יותר מדי, וארגס אופציה מעולה לנו.

פורסם ב
9 דקות לפני, אקיטה said:

מקווה שלמנספורד נפל האסימון היום שאם פטאצ'י יימכר אז אין מה להתחכם ולהסתבך יותר מדי, וארגס אופציה מעולה לנו.

אל תסתנוור מהגול. הוא בעונה פושרת מאוד שדווקא מוכיחה שאולי עשינו נכון שהלכנו על אופציות טובות יותר מורגאס העונה ומטוואמאסי בעבר. אם הם היו מגיעים זה על חשבון מילסון ופטאצ'י...

פורסם ב

למקין בצמד משחקים מדהים. יוצא היטב עם הכדור, תוקף בצורה אגרסיבית ובתזמון טוב את הכדור ומנצח את רוב המאבקים. איפה היית עד עכשיו?

לחיוב אפשר לציין כרגיל את רביבו שמסתמן כיוצר המצבים המרכזי בקבוצה, דוידה שממשיך לתת את התחת(וחייב לעבוד על הסיומת וקריאת הסיטואציה), סיסוקו ופרץ שחילץ הרביץ ונלחם לצד החטאות אללה ירחמו.

לאזא האהבל לא ידע מה המצב בטבלה וביקש מהשחקנים להרגיע. אם שמעון יושב ביציע הוא היום משמש מגן ביצים לרגב פנאן.

פורסם ב
3 דקות לפני, הילד בן 30 said:

אל תסתנוור מהגול. הוא בעונה פושרת מאוד שדווקא מוכיחה שאולי עשינו נכון שהלכנו על אופציות טובות יותר מורגאס העונה ומטוואמאסי בעבר. אם הם היו מגיעים זה על חשבון מילסון ופטאצ'י...

ראיתי כמות דו ספרתית של משחקים שלו העונה, הוא בולט לחיוב בקבוצה מחורבנת. דריבל ומסירה נהדרים, בעיטה איכותית מאוד מחוץ לרחבה וחרוץ מאוד. שחקן פצצה.

פורסם ב

תנו לי את אותו קישור והגנה בסמי וביתר

אבל אני מתלבט מי אני מעדיף חלוץ זהבי או תורג׳מן 

מצד אחד זהבי יכול לשים גול מכלום 

מצד שני תורג׳מן עושה לחץ מעולה ויכול בדריבל להשתחרר למצב טוב 

פורסם ב
2 דקות לפני, tomer958 said:

תנו לי את אותו קישור והגנה בסמי וביתר

אבל אני מתלבט מי אני מעדיף חלוץ זהבי או תורג׳מן 

מצד אחד זהבי יכול לשים גול מכלום 

מצד שני תורג׳מן עושה לחץ מעולה ויכול בדריבל להשתחרר למצב טוב 

תמסתלבט או מה