Jump to content

נושא יתר עד סוף העונה - "שאריות מעצמי"

Recommended Posts

פורסם ב

בן אלף הסבע הזה

נשבע שאם אפשר להמר שניה לפני הבעיטה הייתי שם את כל הכסף שלי על זה(לפחות דופק קופה)

רפאלוב אחרי שנשרק פנדל היה בפרצוף כמו רועי קהת בזמנו כאשר קש ניצחה את חיפה רק ששם קהת השתולל 

פורסם ב

נגמרו לי המילים איזה מועדון מסריח 

עזבו רגע שהוא מחבל. שחקן שהולך לכיוון השני בזמן שהקבוצה הולכת לקהל ועוד נותנים לו לשחק. איזה ריקבון זה לא יאמן. 

פורסם ב

דן ביטון מת לזיין אותנו משום מה..

גם רפאלוב, מאיפה מגיעה השנאה הזאת?

כיוף כזה שוער גרוע שאני לא יודע אם זאת היכולת שלו או שהוא גם פתח ידיים ורגליים.

מרגיש לי שהדג מסריח מהראש ויענקלה אחראי על זה.

פורסם ב
לפני7 שעות , itanar said:

2 גולים דקה 90.

סה"כ לג'יט מה אני אגיד לך?

לגבי רפאלוב ודן ביטון,אלו שני שחקנים שערבבו בין האהדה למקצוע.

פורסם ב

הכדורגל איבד את הערך שלו

לוזון צועק ואומר, הוא ידע על מה הוא מדבר וכנראה שהיה לו ידע תקדימי גם לאתמול.

אם אתה מכבי פ"ת, בני יהודה וכ'ו יחקרו אותך על נסיון הטעיית משחק

אם אתה מכבי חיפה, הכל בסדר, אפילו התקשורת לא תתיחס לזה.

יש מצלמות ברורות של קריאות שפתיים שרואים את רפאלוב אומר לאזולאי שיש את שבוע הבא ומודאג מהפנדל שקיבל, יש תמונות של ביטון לוחש לסבע משהו בסגנון אתה רוצה שמכבי תיקח אליפות?(בכלל מה הוא עשה שם זה כבר צריך לעורר מחלוקת)

בואו, ראיתי את הגולים , 3 גולים זהים רצופים אחד אחרי השני שהבלמים של חיפה פשוט מאפשרים להם לכבוש גולים קלים.

אני רואה את ב"ש עוד מתלוננים על נתניה, אבל בחיאת ברגע שהם שמעו שם את התוצאה, נראה שכאילו היה הסכם לא כתוב בינם לחיפה שהם צריכים גולים ועכשיו.

אמרתי לעצמי לא יתכן שב"ש יכבשו פה יותר מ2 גולים במצב של 3-1 , הם הבקיעו איזה 2 גולים גם מעבר לדקה ה90 זהים, גם הגולים שפסלו להם קלים וזהים, הבנתי שזה מכור כבר אז.

פורסם ב

צריך להעביר את הליגה למבנה של שלושה סיבובים, ולבטל את הפלייאוף

קבוצות משחקות לפי פוליטיקה של יריבות 

לראות את מכבי חיפה מקבלת 4 כדי לתת לב״שׁ אליפות זה ביזיון

בתקשורת דואגים לדבר רק על נתניה, שמקבלת מאיתנו כמעט כל משחק 4

אבל על חיפה אסור לדבר, דממה.

מה ביטון אמר שם לסבע?

ולמה חיפה קיבלו 3 גולים ברצף בדקה ה90?

הכל פה מסריח ורקוב

במיוחד מועדון ספורט חיפה, המועדון הכי רקוב בכדורגל הישראלי

נותר רק לאחל להם, שלהפסיד כדי להרוס לנו , אלה יהיו רגעי האושר שלהם כל החיים.

הקארמה תכה בהם, מועדון עלוב ומסריח

פורסם ב
12 דקות לפני, erantheking21 said:

הכדורגל איבד את הערך שלו

לוזון צועק ואומר, הוא ידע על מה הוא מדבר וכנראה שהיה לו ידע תקדימי גם לאתמול.

אם אתה מכבי פ"ת, בני יהודה וכ'ו יחקרו אותך על נסיון הטעיית משחק

אם אתה מכבי חיפה, הכל בסדר, אפילו התקשורת לא תתיחס לזה.

יש מצלמות ברורות של קריאות שפתיים שרואים את רפאלוב אומר לאזולאי שיש את שבוע הבא ומודאג מהפנדל שקיבל, יש תמונות של ביטון לוחש לסבע משהו בסגנון אתה רוצה שמכבי תיקח אליפות?(בכלל מה הוא עשה שם זה כבר צריך לעורר מחלוקת)

בואו, ראיתי את הגולים , 3 גולים זהים רצופים אחד אחרי השני שהבלמים של חיפה פשוט מאפשרים להם לכבוש גולים קלים.

אני רואה את ב"ש עוד מתלוננים על נתניה, אבל בחיאת ברגע שהם שמעו שם את התוצאה, נראה שכאילו היה הסכם לא כתוב בינם לחיפה שהם צריכים גולים ועכשיו.

אמרתי לעצמי לא יתכן שב"ש יכבשו פה יותר מ2 גולים של 3-1 הם הבקיעו איזה 2 גולים שפסלו להם, הבנתי שזה מכור.

"בעיה שלנו" שהגענו למצב שבו אנחנו זקוקים ומצפים מהשרמוטות האלה וכל היתר  שיעשו העבודה בשבילנו ועבורנו.

רק אנחנו אשמים בכך ולא אף אחד אחר(וזאת מבלי קשר לזה שאתה צודק,כן).

אני פשוט לא ציפיתי ולא מצפה לכלום.

פורסם ב
3 דקות לפני, shai_20 said:

"בעיה שלנו" שהגענו למצב שבו אנחנו זקוקים ומצפים מהשרמוטות האלה וכל היתר  שיעשו העבודה בשבילנו ועבורנו.

רק אנחנו אשמים בכך ולא אף אחד אחר.

על לזאטיץ' חבל להרחיב

כל פעם שהיה לו את התואר בידיים הוא זרק על הרצפה

פעם מול ב"ש בבית, פעם מול חיפה בבית ופעם מול בית"ר.

אתמול דקה 75 בתצוגת כדורגל מדהימה של ערן, החם שמחלק אסיטסטים הוא מוציא אותו ואת דוידה(שחילק כמה דק קודם כדור גדול לגבי) ודור פרץ(אומנם החמיץ אבל הוא גולר בחסד) כאילו שהם צריכים לשחק השבוע בגביע גם...אחרי זה הצלחנו להבקיע רק גול אחד וזה אומר דרשני.

פורסם ב
6 דקות לפני, erantheking21 said:

על לזאטיץ' חבל להרחיב

כל פעם שהיה לו את התואר בידיים הוא זרק על הרצפה

פעם מול ב"ש בבית, פעם מול חיפה בבית ופעם מול בית"ר.

אתמול דקה 75 בתצוגת כדורגל מדהימה של ערן, החם שמחלק אסיטסטים הוא מוציא אותו ואת דוידה(שחילק כמה דק קודם כדור גדול לגבי) ודור פרץ(אומנם החמיץ אבל הוא גולר בחסד) כאילו שהם צריכים לשחק השבוע בגביע גם...אחרי זה הצלחנו להבקיע רק גול אחד וזה אומר דרשני.

בול

פורסם ב
9 דקות לפני, shai_20 said:

רק אנחנו אשמים בכך ולא אף אחד אחר(וזאת מבלי קשר לזה שאתה צודק,כן).

אני פשוט לא ציפיתי ולא מצפה לכלום.

בדיוק, הכל היה בידיים שלנו. החטאנו כמו מטורפים והפסדנו נקודות בצורה הכי מטומטמת שאפשר. אז תסלחו לי שאני לא סומך ומצפה מחיפה או בית''ר בשום צורה

פורסם ב

לא היתה מכירה של חיפה, ואין לנו על מה להתלונן. בשבוע שעבר הם קיבלו חמישיה מהפועל חיפה ועוד מול הקהל הביתי. זו הרמה של הקבוצה שלהם כרגע, הם מרוסקים ואין להם ממש מוטיבציה.

פורסם ב
30 דקות לפני, ravid said:

לא היתה מכירה של חיפה, ואין לנו על מה להתלונן. בשבוע שעבר הם קיבלו חמישיה מהפועל חיפה ועוד מול הקהל הביתי. זו הרמה של הקבוצה שלהם כרגע, הם מרוסקים ואין להם ממש מוטיבציה.

לא מסכים איתך שזה לא חלחל לשחקנים, די עם זה.

הגול של ב״ש ששני שחקנים הגנה ״פספסו״ שם את אחד השחקנים של חיפה זה בזיון, הגול שכיוף ״איגרף״ את האוויר.

הם לא הצליחו לחבר 2 פסים, אם זה לא מכור אז אני לא יודע מה ההגדרה של מכור(שוב לא חושב על כסף שהם קיבלו פשוט חלחל לשחקנים לזיין את מכבי).

והמוטיבציה הזו שאתה מדבר עלייה משום מקום נגדנו בשבוע הבא תראה מוטיבצית שיא.

שמחנו בתיקו וגם אני שמחתי אבל לפחות מכבי הקבוצה לא התבזתה.

פורסם ב
לפני1 שעה , רן יעקובי said:

לא מסכים איתך שזה לא חלחל לשחקנים, די עם זה.

הגול של ב״ש ששני שחקנים הגנה ״פספסו״ שם את אחד השחקנים של חיפה זה בזיון, הגול שכיוף ״איגרף״ את האוויר.

הם לא הצליחו לחבר 2 פסים, אם זה לא מכור אז אני לא יודע מה ההגדרה של מכור(שוב לא חושב על כסף שהם קיבלו פשוט חלחל לשחקנים לזיין את מכבי).

והמוטיבציה הזו שאתה מדבר עלייה משום מקום נגדנו בשבוע הבא תראה מוטיבצית שיא.

שמחנו בתיקו וגם אני שמחתי אבל לפחות מכבי הקבוצה לא התבזתה.

כל מה שאתה אומר נכון, וזה בדיוק הנקודה שאני התייחסתי אליה כהעדר מוטיבציה של חיפה. גם היריבה שלנו לא בדיוק התאבדה על המגרש וגם חלק מהגולים שאנחנו הבקענו אתמול היו מצחיקים. 

פורסם ב

הגמל השרמוטה לא רואה את הדבשת המסריחה של עצמו. 

בכי בלתי פוסק מצד אוהדי בש, הם כמו אוהדי חיפה רק על ספידים לא ראיתי יצור טיפש יותר מאוהד באר שבע בכל החיים שלי 

אשכרה הם רואים בלתת 6 לנתניה מכירה אבל לתת לחיפה 4 כולל הפנדל בסוף זה תקין כי הם הקבוצה הכי טובה בעולם. 

איזה קוקסינלים בחיי 

פורסם ב
לפני2 שעות , ravid said:

סתכל שוב על כל הגולים(כולל הפסולים שהם קיבלו)

אין מצב שזה אמיתי.

כל גול זהה לגול הקודם

ואני לא מדבר על ההחמצה של דין דוד, הפנדל וכ'ו

פורסם ב
לפני3 שעות , Maccabi96 said:

צריך להעביר את הליגה למבנה של שלושה סיבובים, ולבטל את הפלייאוף

קבוצות משחקות לפי פוליטיקה של יריבות 

לראות את מכבי חיפה מקבלת 4 כדי לתת לב״שׁ אליפות זה ביזיון

בתקשורת דואגים לדבר רק על נתניה, שמקבלת מאיתנו כמעט כל משחק 4

אבל על חיפה אסור לדבר, דממה.

מה ביטון אמר שם לסבע?

ולמה חיפה קיבלו 3 גולים ברצף בדקה ה90?

הכל פה מסריח ורקוב

במיוחד מועדון ספורט חיפה, המועדון הכי רקוב בכדורגל הישראלי

נותר רק לאחל להם, שלהפסיד כדי להרוס לנו , אלה יהיו רגעי האושר שלהם כל החיים.

הקארמה תכה בהם, מועדון עלוב ומסריח

"אם אתה מבקיע מכבי עולה למקום ראשון, תחשוב לבד מה לעשות עם המידע הזה"

פורסם ב
7 דקות לפני, מרגוליס said:

הגמל השרמוטה לא רואה את הדבשת המסריחה של עצמו. 

בכי בלתי פוסק מצד אוהדי בש, הם כמו אוהדי חיפה רק על ספידים לא ראיתי יצור טיפש יותר מאוהד באר שבע בכל החיים שלי 

אשכרה הם רואים בלתת 6 לנתניה מכירה אבל לתת לחיפה 4 כולל פנדל בסוף זה תקין כי הם הקבוצה הכי טובה בעולם. 

איזה קוקסינלים בחיי 

יסלח לי האלוהים אבל ברור שהם טיפשים

לא לומדים שם בנגב

אייקיו של חרגול

פורסם ב
לפני4 שעות , erantheking21 said:

ערן עם צהוב ודוידה בסכנת הרחקה, להוציא אותם בתוצאה כזאת מול תשעה שחקנים היה סביר והגיוני.

אם ערן/דוידה/שניהם מקבלים צהוב, כולם פה היו כותבים שהכתובת היתה על הקיר ולמה המורה להתעמלות חסר המושג לא הוציא אותם.

אני לא חושב ולא רוצה שלאזטיץ ישאר אבל בהחלט הפעם הוא צדק.

הצחלנו להבקיע רק אחד (עם כמה הצלות מסמרות שיער), שפשוט הם בתשעה שחקנים סגרו את המשחק ולא ניסו אפילו לצאת להתקפות, אפילו בקרן שלהם לא היה אף שחקן ברחבה.

פורסם ב

מועדון ספורט חיפה רחוק ארבעה שערים מעונת הספיגות הגרועה בהיסטוריה שלהם

ויש עוד שני משחקים בקופה.

הם הולכים לשבור שיאים מהעונות שהם מנסים למחוק מההיסטוריה, 70 שנה של להיות נס ציונה של הצפון.

תודה לך מ.ס על עונה כה יפה.

IMG_20250513_152813.jpg

פורסם ב

מודה שכבר חשבתי שנגמר

אבל אחרי אתמול

בהחלט מאמין שאפשר לקחת אליפות

פורסם ב
לפני6 שעות , ravid said:

"מכירה" זו מילה קשה אבל חד משמעית חוסר רצון להוות יריב רציני. מה שקרה ברבע שעה האחרונה של המשחק היה ברמה של משחק השרוכים, ואני לא מגזים.

אגב, זה לא שנתניה נראו הרבה יותר טוב, כן? הבנאדם היחיד שעניין אותו התוצאה אתמול מהצד שלהם היה אבוקסיס וזה דיי ברור למה.

כמו שאמרתי, ערב עצוב ומביש לכדורגל שלנו ואני מקווה מאוד שההמשך לא יראה גם ככה (אין לי ספק שבסמי הוא לא).