Jump to content

נושא יתר עד סוף העונה - "שאריות מעצמי"

Recommended Posts

פורסם ב
3 דקות לפני, car.garsia said:

חייב גם להגיד שאם אנחנו בסיטואציה של חיפה והפועל בסיטואציה שלנו וזהבי ניגש לבעוט פנדל אני רוצה שהוא יחטיא.

כנראה שהוא לא היה מחטיא בכוונה אבל זה מה שהייתי רוצה. צריך פשוט לנצח אותם בחיפה, זה ברגליים שלנו.

נדמה לי שהיה מקרה  דומה וזהבי הבקיע מול ב"ש בטרנר וחיפה לקח.

חיפה זה שרמוטות, חטפו היום 6 גולים.

פורסם ב

קונים סנריו ששבוע הבא נשאר הסטטוס של מספר נקודות והפר' שערים זהה?

זה יביא למחזור אחרון שלנו בבית נגד ביתר כשהם כמה ימים לפני הגמר ואת ב"ש מול הפועל חיפה של רוני לוי שקשה לרקוד מולה... זה סנריו שהייתי מוכן לקנות אבל צריך בשבילו דיפיברילטור צמוד להתקפי הלב

פורסם ב
Just now, itanar said:

חיפה קבוצה פח וראו שזלזלו בהגנה (לא באמת מכירה אבל לא התאמצו). דווקא הפנדל לדעתי לא היה מכור כי סבע באופן עקבי חושב רק על עצמו 

פורסם ב
8 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

סבע לא מכר בפנדל, בעיטה יפה שנהדפה נהדר.

ואז התעוררנו מהשינה והבנו שחדי קרן ופיות שיניים לא קיימים במציאות.

פורסם ב
2 דקות לפני, snufkin said:

חיפה קבוצה פח וראו שזלזלו בהגנה (לא באמת מכירה אבל לא התאמצו). דווקא הפנדל לדעתי לא היה מכור כי סבע באופן עקבי חושב רק על עצמו 

ראיתי עכשיו את כל הגולים שספגו. בדיחה, כל הגולים מול שער ריק כולל הפסולים.

פורסם ב
Just now, itanar said:

לא דומה בשיט, אף אחד כולל באר שבע לא האמין שהם יניפו בעונה הזאת.

מה גם שאמרתי הפועל ולא חיפה. ההיסטוריה שלנו בסיטואציות כאלה מוכרות. לקהל יש השפעה ולא ציפיתי מחיפה לכלום, ציפיתי להרבה יותר גרוע 

פורסם ב
Just now, itanar said:

ראיתי עכשיו את כל הגולים שספגו. בדיחה, כל הגולים מול שער ריק כולל הפסולים.

האמת שאם תראה תקציר של המשחק הקודם של חיפה תראה רת אותם גולים, אז לא יודע.. אנחנו נהיה חייבים להגיע בטירוף ולחפש שער מהיר

פורסם ב

אז חיפה קיבלו בפלייאוף הזה 7 שערים מהפועל באר שבע

זה הזייה

פורסם ב
2 דקות לפני, zion8 said:

זה הזייה

2 גולים דקה 90.

פורסם ב
1 דקה לפני, zion8 said:

זה הזייה

זה קורה. אנחנו הבקענו שישה להפועל חיפה ועשרה לנתניה.

פורסם ב
Just now, snufkin said:

קונים סנריו ששבוע הבא נשאר הסטטוס של מספר נקודות והפר' שערים זהה?

זה יביא למחזור אחרון שלנו בבית נגד ביתר כשהם כמה ימים לפני הגמר ואת ב"ש מול הפועל חיפה של רוני לוי שקשה לרקוד מולה... זה סנריו שהייתי מוכן לקנות אבל צריך בשבילו דיפיברילטור צמוד להתקפי הלב

שאלה טריקית, הבעיה שמתפתחת היא שלבית"ר והפועל חיפה יהיה על מה לשחק מחזור אחרון, ואם הפועל חיפה תהיה בפיגור מול ב"ש ותרגיש שאין לה סיכוי לאירופה יהיה לה קל להתפרק, אותו דבר עם בית"ר אם הם יראו במהלך המשחק שהמקום שלהם באירופה מובטח גם הם יוכלו להתפרק ואז השאלה מי תמכור יותר, בקיצור בשבוע וחצי הקרוב צריך להצטייד עם דפיברילטור.

פורסם ב
1 דקה לפני, Double said:

שאלה טריקית, הבעיה שמתפתחת היא שלבית"ר והפועל חיפה יהיה על מה לשחק מחזור אחרון, ואם הפועל חיפה תהיה בפיגור מול ב"ש ותרגיש שאין לה סיכוי לאירופה יהיה לה קל להתפרק, אותו דבר עם בית"ר אם הם יראו במהלך המשחק שהמקום שלהם באירופה מובטח גם הם יוכלו להתפרק ואז השאלה מי תמכור יותר, בקיצור בשבוע וחצי הקרוב צריך להצטייד עם דפיברילטור.

אם תרד לביתר נקודה והפועל חיפה תנצח בסמי את נתניה, ביתר תצטרך להתאבד על התיקו מול בש. זה הופך להיות משחק לא פחות חשוב עבורם מהגמר גביע. 

פורסם ב
1 דקה לפני, מנג'ר יונייטד said:

זה קורה. אנחנו הבקענו שישה להפועל חיפה ועשרה לנתניה.

מכבי חיפה היא על אותה סקאלה של הפועל חיפה ונתניה? 

השלישי של בלטקסה בסמי זו הזריקה זין הכי גדולה שראיתי

פורסם ב
18 דקות לפני, מכביסט לעד said:

יש נגיעה בין הברכיים. בעידן הואר זה מספיק לפנדל. 

אם שורקים פנדל כזה לחיפה בעונה רגילה בשידור היו אומרים שזה פנדל היום. אבל שינו…

יותר רך מחמאה מותכת. 

פורסם ב
1 דקה לפני, המכבייה said:

אם תרד לביתר נקודה והפועל חיפה תנצח בסמי את נתניה, ביתר תצטרך להתאבד על התיקו מול בש. זה הופך להיות משחק לא פחות חשוב עבורם מהגמר גביע. 

למה על תיקו? במצב כזה יהיו חייבים נצחון. 

ובמצב כזה גם הם יצטרכו גם להלחם מולנו.  

שינצחו את ב״ש ויסגרו סיפור 

פורסם ב
21 דקות לפני, Double said:

לא יודע, הפועל חיפה של רוני לוי לא נראית לי כמו קבוצה שתתפרק לגמרי. ביתר שידועה ככזו שכשהיא מץפרקת זה עד הסוף, כמה ימים לפני הגביע, זה יכל להיות מעניין..

פורסם ב

איך זה הגיוני שהמשחק של הפועל חיפה לא באותו יום ושעה כמו 2 המשחקים הנוספים?

פורסם ב
22 דקות לפני, עמית ר said:

למה על תיקו? במצב כזה יהיו חייבים נצחון. 

ובמצב כזה גם הם יצטרכו גם להלחם מולנו.  

שינצחו את ב״ש ויסגרו סיפור 

נכון. אם מורידים את הנקודה. 

פורסם ב
2 דקות לפני, itanar said:

אני חושב שהפועל חיפה מארחת, אנחנו בסמי בשני

פורסם ב
1 דקה לפני, itanar said:

זה דווקא טוב לנו אני מאמין. 

פורסם ב
2 דקות לפני, תחיית המתים said:

ואם הם מפסידים?

ככה או ככה ביתר ירצו להבטיח את המקום הרביעי

פורסם ב

ערב עצוב לכדורגל הישראלי.

לא יכול להיות ששתי קבוצות שלפני המחזור כולם דיברו על זה שייפתחו רגליים מתבזות ככה.

הגיע הזמן להפסיק עם הפורמט המטומטם הזה של הפלייאוף העליון. הייתי מעדיף שב"ש יפגשו את טבריה ואשדוד בשני המחזורים האחרונים ולא את הפועל חיפה ובית"ר.

פורסם ב
20 דקות לפני, אלק נילאש said:

לא יכול להיות ששתי קבוצות שלפני המחזור כולם דיברו על זה שייפתחו רגליים מתבזות ככה.

הגיע הזמן להפסיק עם הפורמט המטומטם הזה של הפלייאוף העליון. הייתי מעדיף שב"ש יפגשו את טבריה ואשדוד בשני המחזורים האחרונים ולא את הפועל חיפה ובית"ר.

לגמריי המחלה של הפלייאוף. וקח עוד מחלה, תמיד 2 הקבוצות שרצות לאליפות ייפגשו 4 מחזורים לתום העונה. אף פעם לא ממש בסוף כמו שיכול להיות בהגרלה גנרית. ואז יכול להיות טירוף (דמיינו שאנחנו ובאר שבע ראש בראש מחזור אחרון). בפלייאוף זה לא יכול לקרות.

פורסם ב
27 דקות לפני, אלק נילאש said:

מצד שני שתי הקבוצות הטובות בליגה פוגשות אחת את השניה פעמיים נוספות בטווח זמן הזה עם אופציה להכריע את העונה לכאן או לכאן. 

אם התחרות שוויונית, מי שעושה פלייאוף יותר טוב תיקח והעונה זו הדוגמה הכי טובה - הפסדנו לבית״ר ולא ניצחנו את חיפה, ובמפגש ישיר על כל הקופה עשינו תיקו שמשחק לידיים של ב״ש.

שלושה סימוני וי על המשחקים האלה ואתה בים כבר עכשיו