Jump to content

נושא יתר עד סוף העונה - "שאריות מעצמי"

Recommended Posts

פורסם ב

מתנצל על האיחור בהעלאת נושא יתר למחזור הזה. שילוב של סמסטר עמוס ותשישות מהעונה הזאת. בכל אופן, היה די ברור שאסור לוותר על נושא היתר הזה משתי סיבות.

א' - מדובר בנושא יתר האחרון לעונה הזאת. זה המחזור האחרון המלא, המחזור שבו נדע מי היא היורדת השנייה ואז הפלייאוף התחתון יחדלו מלשחק. אחר כך יישאר 2 מחזורים של הפלייאוף העליון שבאר שבע ואנחנו ראש בראש באותו יום אז לא יהיה צורך ממשי בנושא היתר.

ב' - צריך לתת פוש אחרון. בהכל. לשים את הכל בצד ולתמוך בקבוצה ברגע הסיום של העונה. 3 משחקים, בוא נביא בהם 9/9 ואחר כך נראה אם נהיה אלופים. נביא 9/9 ואחר כך נשבור את הראש מה יהיה בקיץ.

אז מה בתפריט? החל מ20:30 היום, בלאגן בפלייאוף התחתון. סכנין השרמוטות לצערי כבר מחוץ ללופ. הבטיחו הישארות ונתנו לנו עוד הוכחה שאין דבר כזה קארמה בכדורגל. מכאן אני מבטיח לרדוף אותם גם בעונה הבאה. לבינתיים הם ישחקו היום בדרבי המגזר מול בני ריינה בגרין בעיקר על הכבוד.

גם הפועל חדרה תעלה למשחקה האחרון בליגת העל לפחות לשנה הקרובה. היא תארח את מוליכת הפלייאוף התחתון והקבוצה הנורמלית היחידה בבוץ הזה, הפועל ירושלים של זיו אריה.

מכאן עוברים לבלאגן. בקופסת נעליים של הי"א, מ"ס אשדוד תארח את הפועל קריית שמונה. האשדודים מגיעים למשחק הזה שהם תלויים בעצמם, ניצחון והם מבטיחים הישארות נוספת על הקשקש בליגה הבכירה. 

תיקו או הפסד מפתיע וניצחון של מכבי פתח תקווה בטבריה וג'קי ימצא את עצמו בליגת המשנה.

היריבה של אשדוד היא קריית שמונה שסיימה את העונה ומציגה עד כה פלייאוף תחתון ביזיוני בו הפסיקה לשחק כדורגל ולכן היא כן תבוא לשחק על הכבוד.

המשחק המרכזי של השבת ללא ספק ייערך בגרין, שם עירוני טבריה תארח את מכבי פתח תקווה. זה פשוט מאוד, תיקו מספיק לטבריינים להישאר בליגה ורק ניצחון ישאיר את המלאבסים בליגה. בנימה אישית, לטבריה הכי מגיע להישאר.

עולה חדשה, עונה די מרשימה, נאמנות למאמן, כל התנאים כדי שהקארמה תהיה איתה ולא עם מכבי פתח תקווה הדוחה. אז למרות החיבה לנועם שוהם האגדי, כולי תקווה שטבריה תישאר ונמשיך לנסוע פעמיים לגרין בעונה.

בראשון הפלייאוף עליון יתחיל ב20:15 בסמי עופר שם גיבורת השבוע, הפועל חיפה תארח את ביתר ירושלים. אפשר להגיד שהפועל חיפה עשתה את שלה העונה ואחרי הדרבי בו היא שלחה את ברק בכר וקוציו הביתה ונכנסה להיסטוריה, היא בעצם סיימה את העונה. האמנם? תחשבו שוב. כי תאמינו או לא, אם הקבוצה של רוני לוי תנצח את ביתר בראשון היא תהיה רחוקה רק 2 נקודות מהמקום שמוביל אותה לאירופה.

בצד השני, מאז הניצחון עלינו, הירושלמים באווירת אס"ק עד הגביע ובקריסה מוחלטת. התבוסה 3-0 למכבי נתניה בשבוע שעבר הוכיחה כי סכנת המקום באירופה לעונה הבאה של ביתר היא סכנה ממשית. קל וחומר שבמשחק הקרוב, מלבד מיכה הפצוע, היא תחסר גם את ירדן שועה המוצהב.

ביום שני, במקביל למשחק שלנו בנתניה, באר שבע תארח את מכבי חיפה. על באר שבע אין מה לדבר, כל האוהדים שלהם יודעים שאחרי התיקו בבלומפילד הם רוב הסיכויים תלויים בעצמם, 3 ניצחונות והם 99% אלופים.

שווה להתעכב על מכבי חיפה. המטורללים מהכרמל החליטו בשבת שעברה שהם לא בידרו אותנו מספיק העונה והפכו את הכישלון לפיאסקו. התבוסה המשפילה בדרבי אילצה את הבוס לצעדים קיצוניים.

גל אלברמן, פרק פכר וגרורותיהם אאוט, איתי מרדכי אין. או בקיצור, החליף פרזנטור של אלקטרה במורה נהיגה. תוסיפו לזה את עלי מוחמד מוחמד ג'אבר "שבמקרה" ייעדרו מטרנר כמו דיא סבע בסיבוב הקודם ולך תסמוך על המועדון הדוחה, העלוב והפתטי הזה שלא יעשה קולות של שטיח. איך גררתם אותנו מכבי לסמוך על חיפה, איך???

המטרות שלנו:

לקחת אליפות, ובפעם האחרונה לעונה, ושיהיה לנו בהצלחה!!!

פורסם ב

יפה. הבאת אחד איכותי.

בהצלחה שיהיה לנו 

פורסם ב

אין לפתח תקווה איזה מישהו שאפשר לקחת?

לא אמרו אריאל לוגסי שחקן? 

פורסם ב
6 דקות לפני, פנחס שוף said:

אין לפתח תקווה איזה מישהו שאפשר לקחת?

לא אמרו אריאל לוגסי שחקן? 

ניב יהושוע ולירן חזן. תוציא אחד מהם מלוזון תדע ישועות. בעיקר חזן.

רצינו סכנין - קיבלנו לוזון, לא אותו דבר אבל כיף גדול. 

פורסם ב
Just now, car.garsia said:

ניב יהושוע ולירן חזן. תוציא אחד מהם מלוזון תדע ישועות. בעיקר חזן.

רצינו סכנין - קיבלנו לוזון, לא אותו דבר אבל כיף גדול. 

רציתי שישארו, עוד משחק בית שלנו במושבה ויריבה שאנחנו מנצחים כמעט קבוע, טבריה האלה מנחוסים.

פורסם ב

פ"ת פתחו את הפלייאוף התחתון עם 6 מ9, ומאז ההפסד לסכנין התרסקה

פורסם ב

שוהם לא עבר לפ״ת מהלאומית כדי לקפוץ לליגת העל? באסה בשבילו, אבל אם לא סכנין לפחות לוזון!

פורסם ב

ביי ביי לוזון. לא נתגעגע

פורסם ב

נו נועם שוהם, היה שווה לחרבן את העונה שהתחילה בצורה טובה לכפר שלם ולעזוב באמצע העונה( אני יודע שהפועל ניצחו מיליון משחקים רצוף אבל לפחות היו עושים קולות של כאילו מתחרים עם הפועל על העליה)

רק כדי להגיע לפתח תקווה ולרדת איתם?

פורסם ב

לוזון הוא די מ מבחינתי עכשיו

הסיבה היחידה שרציתי שטבריה ישארו זה בגלל טננבאום

לסיכום שאר הליגה: הפסדנו את אצטדיון נתניה והמושבה, קיבלנו בלומפילד והמושבה

די סבבה

נקווה ששנה הבאה יעלו מכבי פתח תקווה ובני יהודה, 2 משחקים קלב

פורסם ב
9 דקות לפני, yello said:

רציתי שישארו, עוד משחק בית שלנו במושבה ויריבה שאנחנו מנצחים כמעט קבוע, טבריה האלה מנחוסים.

לא יודע אם מנחוסים, סהכ אחת מהקבוצות שהביכו אותנו בתחתית. רשימה מכובדת.

לגביי המושבה, אני מבין אותך לגמריי. עדיין הלוזונים ושינו וכל הלהקה הזאת מגעילה אותי.

פורסם ב
4 דקות לפני, פנחס שוף said:

די סבבה

איזה הצלה לקח היום לקראת הסוף, מלך.

פורסם ב
11 דקות לפני, פנחס שוף said:

די סבבה

וואלה הוא שוער הרבה יותר טוב ממה שיש לנו.

פורסם ב

שונא את לוזון - אוהב קל"ב

כוסאמא שלהם אוף

פורסם ב

וולף השרמוטה ירד ליגה, איזה אושר!

פורסם ב
לפני2 שעות , מנש שער 11 said:

קונה נציחונות שלנו ושל באר שבע במחזור הזה. 

איזה אינטרס יש לך שבש ינצחו? 

פורסם ב
9 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

איזה אינטרס יש לך שבש ינצחו? 

ברור שאני אשמח שיאבדו נקודות, אבל במחזור הזה המשחק שלנו קשה יותר משמעותית מהבורדל שיהיה בטרנר. לפחות שאנחנו ננצח. אם באר שבע יאבדו משהו זה יהיה רק בטדי. אני ממש בלחץ מהמשחק שלנו בנתניה. 

פורסם ב
לפני5 שעות , מנש שער 11 said:

ברור שאני אשמח שיאבדו נקודות, אבל במחזור הזה המשחק שלנו קשה יותר משמעותית מהבורדל שיהיה בטרנר. לפחות שאנחנו ננצח. אם באר שבע יאבדו משהו זה יהיה רק בטדי. אני ממש בלחץ מהמשחק שלנו בנתניה. 

גם אני.

משלושת המשחקים שנשארו,

חושש ממנו הכי הרבה (לא שחיפה וביתר יהיו טיול, אבל עדיין).

מקווה שנצא עם שלוש נקודות בכל דרך שהיא.

פורסם ב

בית״ר מוקש גדול יותר, לא ניצחנו אותם העונה 

פורסם ב
לפני9 שעות , antonio_margheriti2 said:

וואלה הוא שוער הרבה יותר טוב ממה שיש לנו.

הוא לא

אבל לקח לנו 5 פאקינג נקודות 

פורסם ב
23 דקות לפני, duduha said:

בית״ר מוקש גדול יותר, לא ניצחנו אותם העונה 

נצטרך שבית"ר יגמרו את הסיפור עם המקום הרביעי (מי ישמע כאילו לא יעופו מאירופה סיבוב ראשון אחרי שהפסידו לבני אלבניה), הם יבואו במוד נוער ושמירת רגלים לגביע

פורסם ב

משחק אחד במחזור הזה הוא באנקר וזה המשחק של בש-חיפה, אם תגמר תוצאה אחרת מלבד ניצחון של בש בלפחות 2 גולים זאת תיהיה הפתעה