Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

לאחר התיקו המאכזב במשחק העונה שהשאיר אותנו רחוקים 3 שערים מהמקום הראשון ושלח אותנו לסיום עונה כשאנחנו לא תלויים רק בעצמנו, מכבי תצא למשחק חוץ בנתניה.

נתניה שפתחה את הפלייאוף בצורה נוראית עם נקודה 1 מ-15 ב-5 המשחקים הראשונים (תרגום: 4 הפסדים ותיקו) מגיעה למשחק מולנו בצורה אחרת לחלוטין אחרי 2 ניצחונות גדולים. מול ב"ש בדקה ה-90+11 ו-3:0 מהדהד על בית"ר בטדי. למעט זלטאנוביץ' שכבר לא פה, לרשות אבוקסיס יעמוד סגל מלא.

במכבי נראה לפחות שינוי אחד כפוי כשפטאצ'י יעדר בעקבות צהובים. אישית הייתי מקווה לראות את אסנטה ושלמה פותחים במקומם של נחמיאס וסטואיץ' אבל לא הייתי סומך על זה. 

לאזטיץ' די צפוי אז אני מניח שנראה את תורג'מן וזהבי יחד מה גם שאין לנו ממש אופצייה אחרת באגף שמאל, ככה זה כשלא בונים על הספסל שלך או מביאים חיזוק בינואר.

*דוידה ולמקין עם 4 צהובים כ"א בסכנת הרחקה למשחק הבא.

נכון, הייתה לנו מחצית ראשונה טובה מאוד מול ב"ש ועוד 2 מצבים (על אחד מהם אין מה להגיד) של דור במחצית השנייה שיכלו לשים אותנו בנקודה אחרת היום אבל זה כבר מאחורינו. כמעט 7,000 צהובים ילוו את הקבוצה כשכל הכרטיסים ליציע המזרחי נגמרו. אין ספק שהמשחק המקביל ישפיע על אנשים, יסתכלו בפלאפונים, יעקבו אחרי אירועים ושערים אבל בואו ננסה להתרכז במשחק שלנו ולעשות את העבודה שלנו, יש לנו 0 השפעה על מה שיקרה במשחק ההוא, באים באווירה טובה לדחוף את מכבי לניצחון.

יום שני 20:30, נתניה.

יאללה מכבי

פורסם ב

חדים בהגנה ומרוכזים בהתקפה וזה שלנו. 

רק תבואו

פורסם ב

חייבים לדעת לנצל מצבים, לא הגיוני להגיע למצבים של גול בטוח ועדיין להחטיא פעם אחר פעם, גם נגד חיפה, גם נגד ביתר וגם נגד בש. הפעם במשחק חוץ שלא הולך להיות קל בכלל חייבים לנצל מצבים ולנצח בהפרש כמה שיותר גדול, בסוף יש מצב שזה יפול על הפרש שערים... 

פורסם ב

אני לא אופטימיסט ובכל זאת אני מאמין שאם נצליח לעשות 3/3 זה יספיק.

הבעיה? קשה לי לראות אותנו עושים את זה. אנחנו בכושר רע עוד מהמשחק נגד חיפה. יוצאים למשחק חוץ נגד יריבה קשה בלי פטאצ׳י, אחר כך למשחק חוץ בסמי שחיפה יתאבדו עליו ולבסוף בית״ר שעדיין לא ניצחנו העונה.

לעומת זאת ב״ש עם שני משחקי בית קלים נגד החיפאיות ועוד משחק נגד הזונה שלהם בית״ר.

בכל מקרה צריך שהקבוצה תדע להתעלם מרעשי רקע ותבוא נטו לנצח. אין טעם להתעסק בהפרש שערים כי זה רק יוביל לטעויות ולאיבוד נקודות. 

לבוא לשחק הכי טוב שאפשר בהגנה ובהתקפה ומעבר לזה נקווה לטוב. לא רואה את האליפות הזאת מוכרעת על הפרש שערים. לטוב ולרע. 

פורסם ב

עתידנו אינו תלוי במה יאמרו הגויים, אלא במה יעשו היהודים.

יאללה מכבי.

פורסם ב

לעלות עם עידו שחר. נגד נתניה הוא שם 1 בטוח

פורסם ב
1 hour ago, צ'אקי said:

לעלות עם עידו שחר. נגד נתניה הוא שם 1 בטוח

איזה עידו שחר, ההרכב כבר ידוע לכולם, הוא גמר פה חצי מהסגל.

פורסם ב
1 hour ago, yello said:

איזה עידו שחר, ההרכב כבר ידוע לכולם, הוא גמר פה חצי מהסגל.

הרג את הבחור, על לא עוול בכפו. בכל פעם כששיחק/עלה מהספסל היה נראה טוב ויש לו 2 שערים ו2 בישולים בפחות מ400 דקות. היה עושה עבודה לא פחות טובה מגבי או מפרץ אם רק היה מקבל הזדמנות אמיתית ודקות משחק.

פורסם ב

סלוגה 

רביבו סטואיץ למקין אסנטה

יוריס

גבי          פרץ

מדמון                דוידה 

7

פורסם ב

מה הסיכוי שדוידה לא יסיים עם צהוב?

צריך להיות סופר מרוכזים, אבוקוף חי על הרגעים האלה…

פורסם ב
לפני11 שעות , Bob Marley said:

סלוגה 

רביבו סטואיץ למקין אסנטה

יוריס

גבי          פרץ

מדמון                דוידה 

7

לדעתי הוא ישים את אדו במקום מדמון

ותורגמן במקום זהבי

ונחמיאס במקום אסנטה

פורסם ב

רביבו שלמה למקין אסנטה

מיציתי את סטואיץ

בהתקפה 

מדמון ערן דוידה

פורסם ב

יש לנו 5 נצחונות רצופים נגדם

רצף נעצר מתישהו

פורסם ב
On 9.5.2025 at 14:02, מכביסט לעד said:

אני לא אופטימיסט ובכל זאת אני מאמין שאם נצליח לעשות 3/3 זה יספיק.

הבעיה? קשה לי לראות אותנו עושים את זה. אנחנו בכושר רע עוד מהמשחק נגד חיפה. יוצאים למשחק חוץ נגד יריבה קשה בלי פטאצ׳י, אחר כך למשחק חוץ בסמי שחיפה יתאבדו עליו ולבסוף בית״ר שעדיין לא ניצחנו העונה.

לעומת זאת ב״ש עם שני משחקי בית קלים נגד החיפאיות ועוד משחק נגד הזונה שלהם בית״ר.

בכל מקרה צריך שהקבוצה תדע להתעלם מרעשי רקע ותבוא נטו לנצח. אין טעם להתעסק בהפרש שערים כי זה רק יוביל לטעויות ולאיבוד נקודות. 

לבוא לשחק הכי טוב שאפשר בהגנה ובהתקפה ומעבר לזה נקווה לטוב. לא רואה את האליפות הזאת מוכרעת על הפרש שערים. לטוב ולרע. 

אני לא חושב שהמשחק שלהם נגד ה. חיפה יהיה קל יותר מהמשחק שלנו נגד נתניה

פורסם ב

אני לא מאמין שהוא שוקל את אדו בהרכב

לא מאמין 

הבעיה שמי שהביא אותו גם כלכך בטוח בו

אין קשר לכדורגל מצטער, זה משהו אחר.

פורסם ב
11 דקות לפני, erantheking21 said:

אני לא מאמין שהוא שוקל את אדו בהרכב

לא מאמין 

הבעיה שמי שהביא אותו גם כלכך בטוח בו

אין קשר לכדורגל מצטער, זה משהו אחר.

יש שחקנים שאתה אומר, חייבים לתת לו קצת דקות כדי שאולי תצליח להוציע עליו כמה גרושים במכירה
פה זה בדיוק ההפך - כל דקה שלו על המגרש מורידה את המחיר
אין בו כלום

ועל פוטנציאל שאולי יצא ממנו משהו בעתיד, אתה לא יכול לשלם באמ-אמא של המאני טיים של העונה

פורסם ב
3 דקות לפני, Arthur Read said:

יש שחקנים שאתה אומר, חייבים לתת לו קצת דקות כדי שאולי תצליח להוציע עליו כמה גרושים במכירה
פה זה בדיוק ההפך - כל דקה שלו על המגרש מורידה את המחיר
אין בו כלום

ועל פוטנציאל שאולי יצא ממנו משהו בעתיד, אתה לא יכול לשלם באמ-אמא של המאני טיים של העונה

יש את מדמון על הקו(עדיף כבר), יש אפשרות לשחק עם רוי קיצוני ודוידזאדה מגן, יש אפשרות להחזיר את לאיוס(הוא עדיף עדיף עליו) וזהו

אדו לא מייצר מצבים ולא מגיע למצבים, הוא סתם על תקן שחקן גנרי עם מהירות, לא מצליח להבין למה לשקול ולמה הוא בסגל בכלל ולמה הוא עלה לפני מדמון נגד ב"ש, מתי הוא עלה ויצר משהו מועיל? משחק אחד בליגה נגד נתניה.

פורסם ב
1 hour ago, erantheking21 said:

יש את מדמון על הקו(עדיף כבר), יש אפשרות לשחק עם רוי קיצוני ודוידזאדה מגן, יש אפשרות להחזיר את לאיוס(הוא עדיף עדיף עליו) וזהו

אדו לא מייצר מצבים ולא מגיע למצבים, הוא סתם על תקן שחקן גנרי עם מהירות, לא מצליח להבין למה לשקול ולמה הוא בסגל בכלל ולמה הוא עלה לפני מדמון נגד ב"ש, מתי הוא עלה ויצר משהו מועיל? משחק אחד בליגה נגד נתניה.

אדו זה לא שחקן כדורגל זה הסיכום

פורסם ב
33 דקות לפני, סבסטנו said:

מה עם יחזקאל? לא אמור להיות כשיר?

מישהו פה הנפיץ שכשיר

וגם אם הוא באמת מתאמן עם הקבוצה, לא הייתי בונה על זה שיראה עוד דקת משחק

פורסם ב
לפני2 שעות , סבסטנו said:

אם אתה מדבר על גולסה הוא במכבי פתח תקווה

פורסם ב
לפני3 שעות , סבסטנו said:

תחשוב על יחזקאל כמו שחשבת על גולסה:' לא כשיר כל עוד לא הוכח אחרת.

פורסם ב

דוידזאדה ורביבו על הקו מעניין מאוד על הנייר