Jump to content

רשמים מהתיקו מול ב"ש בבלומפילד | פספוס גדול, הסטטוס קוו נשמר - עוד 3 נצחונות ביננו לצלחת

Recommended Posts

פורסם ב

הרבה זמן שלא היה לנו משחק כזה, ההפסד המפתיע של ב"ש לנתניה טרף את כל הקלפים והביא אותנו למשחק היום שלא היה כמותו עשור. ניצחון ואתה אלוף, הפסד ואתה מחוץ לתחרות. תיקו? אלוהים יודע איך זה ייגמר. היריבה במשחק העונה כמובן, ב"ש. מגיעה לבלומפילד כשאנחנו הפעם הפייבוריטים (מה שלא בטוח ישחק לטובתנו)

לאזיטיץ' העקשן מטריף את כולנו כשמשאיר שוב את אסנטה בחוץ (וגם את שלמה על למקין) - בלתי יאמן.

שופט: (לייבוביץ') רע (לא אנטי מכבי כמו אנטי כדורגל, פספס אלף צהובים לכל צד, הזוי שבלטקסה לא יצא בצהוב רביעי. לא נתן לשחק כדורגל, רק עצר והרצה ולא הוסיף תוספות זמן. שירת את מי שרצה שהמשחק יגמר בתיקו וזה לא אנחנו, שופט מגעיל ושנוא שעשה רק רע לכדורגל היום)

שחקנים: סלוגה לא נדרש ליותר מדי משימות, לא רואה אותו לוקח את השער. רביבו לא מכר מוגזם בהגנה, נתן מהלך וחצי גדולים אחד מהם הוביל בסופו של דבר לגול, יכל לתת יותר. סטואיץ' דיי כבר ללוות את השחקנים שלהם, כ"כ הרבה חופש לדן ביטון בשער שלו כשכל העולם יודע שיש לו רק שמאל ולאן הוא הולך לבעוט. למקין הפתיע לטובה, לא היה במשחק גדול וכן טעה פה ושם אבל פחדתי ממנו מאוד והיה יותר חיובי משלילי, אפילו הציל אותנו כמה פעמים. נחמיאס אולי החלש בשחקני מכבי היום, פשוט לא מספיק טוב, לא ברמה למשחק כזה ולא ייתכן שפתח לפני אסנטה היום. יוריס לא טוב מאז שאיבד את המקום בהרכב, גם היום ציפיתי ממנו ליותר, כן היה דינמי וחטף כמה כדורים (אחד מהם כמעט נגמר בשער) אבל ציפיתי ממנו ביום כזה ליותר. גבי שיחק היום? היה סופר לא מורגש על הדשא, נתן איזה בעיטה דרדלה מחצית שניה ופה ושם הוביל כדור/עשה לחץ אבל פשוט לא מספיק. פרץ לא יאמן שאתה מחטיא את זה, דקה 75 דוידה שם אותך במצב של אלף אחוז שים גול נגמר המשחק אתה אלוף. בלתי יאמן. פטאצ'י גם היום לא היה ענק אבל מהלך אחד טוב הסתיים בשער (של אליאסי), נקח את זה מהמשחק שלו היום. דוידה אולי הטוב בצהוב היום, נתן שני כדורים (תורגמ'ן, פרץ) שהיו חייבים להיות מתורגמים לשני בישולים, במשחק כזה עשה את שלו גם אם לא באשמתו לא נרשם לו מספר. תורג'מן בקושי מורגש, בקושי רואה כדורים וכשמגיע למצב של אלף אחוז לא מצליח לדחוק פנימה, באסה.

פיקנטריה:

- מסיימים עונה בלי הפסד לב"ש, 2 תיקו 2 נצחונות.

- לראשונה העונה - קהל חוץ במשחק גדול.

- טקס מרגש לעומר שם טוב המרגש.

- טקס מיותר לדן ביטון המאוס והשנוא

- מרוץ האליפות הצמוד בשנים האחרונות ממשיך בסטטוס קוו

קהל:

בלומפילד מלא ומפוצץ, אנשים צובעים את רחובות יפו שעות לפני המשחק עם אווירה, שירים וצבע ברמה אירופאית גבוהה. תפאורה אדירה עוד לפני המשחק כשמהפתיחה הארגון הוביל את הקבוצה בעידוד ושירה חזקה, היו דקות פחות טובות, השיתוק של הפחד הורגש לא פעם, אפילו היו רגעים שהבוז כמעט וברח לחלק מהקהל. יכלנו לתת תצוגה גדולה יותר היום כקהל ואולי להיות האקס פקטור, זה לא קרה. לא ניצחנו היום למרות שהיינו עדיפים לפחות במחצית הראשונה ולמרות שהיו לדור פרץ 2 הזדמנויות לגמור משחק בסיום. זה כבר מת. נשארו שלושה משחקים, לתחושתי אם ננצח את שלושתם אנחנו אלופים. האם זה יקרה? גדול עליי להגיד. כל מה שנותר לנו זה להתנפל על כל כרטיס, להביא את הגרון ולתת לשחקנים את התחושה שהכל אפשרי וזה עדיין ברגליים שלנו. 3 משחקים לצלחת.

שני, 20:30, נתניה. נתראה שם!

פורסם ב

חוץ מפטאצי ואסנטה כל הזרים הביתה 

תורגמן תקופה נוראית

ואיך נחמיאס לפני אסנטה?

פורסם ב

איזה ניתוק לעשות טקס לביטון השרמוטה הזה. אף אחד לא רצה את זה, לא אנחנו ולא האוכל בתחת.

קנגוואה גם מזדיין, איך התגרה בנו בקרן שהוא הוציא ליד 11.

משחק פספוס לגמרי, היינו שווים פה ניצחון הרבה יותר מתיקו

פורסם ב

טוב ששני המשחקים הבאים שלנו בחוץ. 

קהל החוץ שלנו העונה טוב מקהל הבית.

פורסם ב

מצד אחד משחק טוב של למקין (אני הייתי משאיר אותו בעונה הבאה)

מצד שני משחק מזעזע של סטואיץ ברמה של לעשות חושבים לגביו בעונה הבאה (לדעתי אפשר למצוא בלמים טובים ממנו בשוק)

לזאטיץ זאת הנפילה הגדולה ביותר של מנספורד 

פורסם ב

למקין הפתעה

נחמיאס רע מאוד בצד ימין, יכול להיות רק בלם מחליף

תורג'מן רע מאוד, IQ כדורגל מאוד נמוך

ערן כרגיל עולה ל-3 דקות

סטואיץ מביך מאוד, רך, זה לא בלם סרבי

גבי חלש

פרץ מחמיצן

3 זרים במשחק עונה לא פותחים, סטואיץ וסיסוקו לא נותנים ערך מוסף, אסנטה ופטאצ'י ימכרו ואדו וסלוגה לא לרמה

לא אתפלא אם נראה עונה הבאה 6 זרים חדשים (מאמין שיהיו 4 ומעלה חדשים)

המאמן הביתה

פורסם ב

אכזבה, באסה, דיכאון, זה הסיכום שלי.

נקווה שבכל זאת נצליח איכשהו לקחת את זה, יהיה קשה אבל אפשרי. 

פורסם ב

הרבה תסכול ורפש להוציא אחרי הפספוס היום - זה לא הזמן. 3/3 וזה שלנו. אני בטוח בזה. בואו נתרכז בלהביא את זה ואחרי זה נבוא חשבון עם מי שצריך. הכל פתוח.

פורסם ב

חוץ מדוידה, אף אחד לא היה טוב היום.

לא היינו דומיננטיים מספיק ולא היינו ראשונים כמעט לאף כדור.

באסה, אבל זו הקבוצה שלנו העונה. נקווה שזה יספיק בשביל להביא 9 נקודות

פורסם ב
10 דקות לפני, Arthur Read said:

מה הכעס על ביטון?

למה בוז?

שרקתי בוז כי לא מתאים שעושים לו טקס לפני משחק חשוב כזה, שחקן שמתמודד מולנו על האליפות לא רוצה לכבד אותו.

פורסם ב

ביטון זה מקרה ראדי 2, למרות שאני לא מחזיק ממנו.

לא מבין איך שיחררו שחקן כזה ליריבה בחינם, גם בלטקסה הנגר הזה מרגיש כאילו הביאו את ראמוס.

אשכרה הם יכולים להביא אליפות לבאר שבע, איזה טמטום.

פורסם ב
Just now, antonio_margheriti2 said:

ביטון זה מקרה ראדי 2, למרות שאני לא מחזיק ממנו.

לא מבין איך שיחררו שחקן כזה ליריבה בחינם, גם בלטקסה הנגר הזה מרגיש כאילו הביאו את ראמוס.

אשכרה הם יכולים להביא אליפות לבאר שבע, איזה טמטום.

שניהם חלשים (אפילו שביטון עשה משחק טוב) 

בלטקסה היה על סף 2 מכירות

היה צריך לנצח אותם. אחרי שראיתי את התקציר, לא מאמין על ההחטאות של פרץ בדקה 75-80

פורסם ב

1. זה לא משחק ראשון שסטואיץ' מוכר אותנו. לא לדעת שדן ביטון תמיד ישבור שמאלה זה הזיה מטורפת. בחלקים מהעונה חשבתי שהמערך של לאזטיץ' עושה לו עוול. בתקופה האחרונה מתברר שהוא פשוט לא בלם מספיק טוב.

כל חלוץ מגודל לוקח כדור לפניו עם הגב, איגור טומאסיץ' עם יכולת מסירה.

2. זה שנחמיאס פתח זה הזייה רצינית, זה שהוא השלים 90 דקות על הדשא זה כבר טירוף של חוסר מושג של מאמן. עצוב לראות איך היריבה לא לוחצת את נחמיאס כי היא יודעת שהוא יאבד.

אסאנטה יצטרך פסיכולוג אחרי העונה הזאת, אני במקומו מזדיין מפה לאירופה בשנייה שהוא יכול.

3. אי אפשר שלא לדבר על המחצית השנייה, זה כבר מחזורי שאנחנו מתבטלים במחצית השנייה. שילוב קטלני של עייפות ומאמן שקופא על הקווים ולא מנסה אפילו להגיב או לשנות.

באר שבע הייתה שווה גול מחצית שנייה.

היא פחות מוכשרת מאיתנו אבל לה יש מאמן שמנסה גם אם הוא טועה. פעם קו 4, פעם קו 5, פעם אחמד מגן ימני, פעם קיצוני. היא מוציאה מעצמה 120% וזה מה שמעצבן.

4. מצטער אבל הקהל לא היה מספיק טוב היום. שער 11 זה מכה שאנחנו הולכים לסבול ממנה הרבה. החוסר תחלופה שם תגמור לנו את הביתיות אפילו יותר ממה שחולדאי גמר אותה. משהו באווירה לא היה שלנו, גם ריבוי הטקסים ועומס המלל הבלתי נסבל של סידי (הטקס לביטון זה ביזיון מטורף, שנה הבאה טקס לפיבן גם?). מה שכן, השובר שורות מטורף. כבוד לעוסקים במלאכה.

5. בסוף שום דבר עוד לא נגמר. חייב את כולם בטירוף בנתניה. תאמת? לא מגיע לנו, אם היה מגיע בכדורגל, באר שבע כבר הייתה אלופה. קוז'וק למרות הכל פראייר אם הוא לא מניף. ועדיין אפשר לקחת את זה.

פורסם ב

ממתי אנחנו שונאים את ביטון? אקס זניח ולא מעניין.

קטע עם לאזטיץ׳ שממש חיכה שכל הקהל יהיה בקונצנזוס שאסנטה שחקן ואז החליט שזה הזמן לייבש אותו. לא ברור. כמו הייבושים של שחר ודוידזאדה. 

לגבי הקהל- תצוגה יפה אבל לא יותר. בסוף הפאנטיקס לא מחזיקים את היציע. הגוש קטן מידי ואם ה 500 שמקיפים את הארגון למטה לא מעודדים אז אין סיבה שגם הקצבות ליד 13 ו 8 ובטח שערים אחרים. אין לי באמת טענות כי בסוף אלה אנשים שלא חייבים לי כלום והם פשוט החליטו שהם עושים יותר ממני עבור מכבי וזה אדיר אבל זאת האמת. הלחץ שיתק וחבל. זאת מכבי הזאת- לא יפה לעין,פגיעה, לחיצה ולא מלוטשת זה צריך לקבל את זה וזה לא הזמן לנהי ביציע.

גם צריך להגיד שזאת מכבי ש 3 משחקים לסוף זה כולה הפרש שערים שמפריד בינינו לבין תואר.  כתבתי כבר אבל גם במקרה של ניצחון היינו חייבים לנצח את כל ה3 משחקים אז מבחינתי התוכנית לא השתנתה. להמשיך בתוכנית ולקוות לטוב.

פורסם ב

לגבי הקהל אני רואה ביקורות, דווקא אני חושב שהקהל היה חי והיה חשמל היום ביציע, מחצית ראשונה היה שגעון. 

מחצית השניה זה שילוב של לחץ והשלשול של השחקנים ששוב נעלמו לגמרי מהמשחק

פורסם ב

יש לנו 2 שחקנים שממוקמים באזורים קריטיים במגרש שתמיד משחקים לרגל וכמעט אף פעם לא מעיפים כדור - למקין וסיסוקו. שניהם תמיד יעדיפו פס לרגל מאשר להרחיק. סיסוקו נכנס ואחרי  כמה דקות איבד פעמיים ברצף לרגליים של ב״ש שכמעט הוביל לגול. ומאיזושהי סיבה כשהוא על הדשא פתאום מתחילים המשולשים שלו ושל סלוגה על ה 16, רבאק גם ככה משחק קשה ומלחיץ למה להוסיף את החרא הזה? לא למדת מהמשחק נגד בית״ר יא מפגר.

חוץ מזה למקין במשחק יחסית טוב. על סטואיץ׳ נאמר שהוא לא בלם זר ברמה ואני מחזק.

רביבו במשחק אש, נחמיאס זוועה חירבן לנו את ההגנה אבל זה הצבה של מאמן יותר מכל דבר אחר אין לי איך להאשים אותו.

פורסם ב

פשוט הרגשה מבאסת

זה כבר היה בידיים שלנו. רק לנצח בבית

הראש בדולח שמתחזה למאמן מעלה הרכב פשוט הזיה. יש הרכב שפתח בטרנר וניצח את ב״ש הגדולה.

זה כלל את אסנטה ורז שלמה בהגנה.

אסנטה בתור מגן הרבה יותר טכני ויכול להתנהל עם כדור דבר שנתן לנו אפשרות לפתח משחק התקפה מה שנחמיאס לא הצליח לעשות כל המחצית השניה ובעצם תקע לנו את כל היכולת להניע כדור.

לגבי רז שלמה בעיני הוא הבלם שנותן כדורים ארוכים הכי טוב בליגה. כולנו היינו עדים לכמה פעמים העונה הכדורים שלו פתחו לנו את המשחק .

למה לא לתת להם לפתוח או לפחות להחליף את נחמיאס (את האמת שלמקין הציל אותנו כמה פעמים)

דבר נוסף לגבי אסנטה אני חושב שהוא יכל להתמודד פיזית עם הזרים של ב״ש מה שנחמיאס לא הצליח.

פשוט הזיה שהמאמן הזה אומר בתקשורת שהוא לא אוהב חילופים ובאמת עומד מאחורי זה גם כשהקבוצה שלו נראת ככה.

ומשהו קטן נוסף 

אני חושב שהבחירת שיר הראשונה ברגע שהשחקנים עלו לדשא בתחילת המשחק הייתה נוראית. התזמון שלה היה לא טוב ובעצם קטע את הטירוף שהיינו בו כקהל . 

פורסם ב

מה שמשוגע פה זה התגובות.

מי שלא יודע כמה נגמר היה מהמר על 4-0 לבש.

ומה שעוד יותר משוגע,

שהסיכויים הם אשכרה 50-50,

לשתי הקבוצות נשארו פלוס מינוס אותם משחקים,

הפרש השערים צמוד גם כן

ועדיין כולם כבר נותנים לבש את הצלחת.

הזייה מוחלטת.

פורסם ב
1 דקה לפני, barak said:

מה שמשוגע פה זה התגובות.

ומה שעוד יותר משוגע,

הפרש השערים צמוד גם כן

הזייה מוחלטת.

יום יומיים אנשים ירגעו וידברו אחרת

התסכול מובן, גם אני יצאתי עם תחושות קשות מהמשחק הזה אבל מבין בסך הכל שאין מה להרים ידיים עכשיו

פורסם ב

חוץ מפטאצ'י אין לנו שחקן התקפה אחד שעלה בהרכב ואני סומך עליו שישים גול גם במצבים טובים מאוד וזה סיכום המשחק והתקופה בגדול.

-סטואיץ' במשחק מחריד, מזל שלא הפסדנו בגללו

-דוידה הטוב בהתקפה אבל גם הוא עם בעיית סיומת

-למקין מראה את היכולת מהצעירה כבר כמה משחקים, היום כבר לא הייתי מופתע, רק שימשיך ככה 

-תורג'מן לא הגיע למשחק

-מדקה 70 כמעט כולם נפלו מהרגליים, לא ברור.

-זאת לא שאלה אם סיסוקו יאבד מאחורה, אלא כמה פעמים ואם נספוג מזה. 

לאזטיץ' כרגיל עושה לאזטיץ'.

שוב, הסכמה גורפת שלי במחצית עם אוהדים פשוטים שלא מתפרנסים מכדורגל שסטואיץ' ותורג'מן צריכים לצאת, שאין סיכוי שנראה חילוף עד איזור דקה 75, ושגם אז זה יהיה חילוף חסר משמעות. לא טעינו.

חדות וקור רוח בסיומת ומלחמה/ביטחון בהגנה וזה שלנו, זה פשוט באותה מידה שזה מסובך....

פורסם ב

לאזטיץ גמר את הקבוצה היום, מחצית ראשונה היינו שווים לב״ש.

מחצית שנייה היינו חלשים וזה יכול לקרות, התפריד של המאמן זה לרענן, תכניס את זהבי במקום פרץ שגמור מהעונה הזאת, תחליף בין פטאצי לדוידה, חילוף 6 דקות לסוף מה יעשה ערן זהבי ואדו (שוודא נכנס טוב בגלל שהיה לו כח לספרינטים ופיזיות במאבקים!).

למקין הרשים שהצליח להתמודד פיזית עם גרניטה, סיסוקו שוב מאבד כדורים (2 ברצף).

פיקנטריה משער 2 - הקהל מסמן חילוף בידיים למאמן שאחרי זה הכניס את סיסוקו (תודה באמת).

קהל - אין לי טענה לארגון, אבל היה חוסר קיצוני באנרגיות גם ב11 וגם בשאר היציעים, בלומפילד החדש מחליש את הקהל. ועדיין, צריך לשנות משהו כדי שאולי יעבוד. התפאורה הייתה חריפה.

פורסם ב
35 דקות לפני, car.garsia said:

1. זה לא משחק ראשון שסטואיץ' מוכר אותנו. לא לדעת שדן ביטון תמיד ישבור שמאלה זה הזיה מטורפת. בחלקים מהעונה חשבתי שהמערך של לאזטיץ' עושה לו עוול. בתקופה האחרונה מתברר שהוא פשוט לא בלם מספיק טוב.

כל חלוץ מגודל לוקח כדור לפניו עם הגב, איגור טומאסיץ' עם יכולת מסירה.

2. זה שנחמיאס פתח זה הזייה רצינית, זה שהוא השלים 90 דקות על הדשא זה כבר טירוף של חוסר מושג של מאמן. עצוב לראות איך היריבה לא לוחצת את נחמיאס כי היא יודעת שהוא יאבד.

אסאנטה יצטרך פסיכולוג אחרי העונה הזאת, אני במקומו מזדיין מפה לאירופה בשנייה שהוא יכול.

3. אי אפשר שלא לדבר על המחצית השנייה, זה כבר מחזורי שאנחנו מתבטלים במחצית השנייה. שילוב קטלני של עייפות ומאמן שקופא על הקווים ולא מנסה אפילו להגיב או לשנות.

באר שבע הייתה שווה גול מחצית שנייה.

היא פחות מוכשרת מאיתנו אבל לה יש מאמן שמנסה גם אם הוא טועה. פעם קו 4, פעם קו 5, פעם אחמד מגן ימני, פעם קיצוני. היא מוציאה מעצמה 120% וזה מה שמעצבן.

4. מצטער אבל הקהל לא היה מספיק טוב היום. שער 11 זה מכה שאנחנו הולכים לסבול ממנה הרבה. החוסר תחלופה שם תגמור לנו את הביתיות אפילו יותר ממה שחולדאי גמר אותה. משהו באווירה לא היה שלנו, גם ריבוי הטקסים ועומס המלל הבלתי נסבל של סידי (הטקס לביטון זה ביזיון מטורף, שנה הבאה טקס לפיבן גם?). מה שכן, השובר שורות מטורף. כבוד לעוסקים במלאכה.

5. בסוף שום דבר עוד לא נגמר. חייב את כולם בטירוף בנתניה. תאמת? לא מגיע לנו, אם היה מגיע בכדורגל, באר שבע כבר הייתה אלופה. קוז'וק למרות הכל פראייר אם הוא לא מניף. ועדיין אפשר לקחת את זה.

לגבי 2. אין לזה הסבר. כל איש עם מעט הבנה בכדורגל רואה כמה נזק עושה נחמיאס. מחצית שניה לא הצלחנו להתקדם כי אנחנו עם שחקן פחות.

לגבי ,3. כנל נכון הזכיר את המחצית בטדי, ברגע שיוריס יוצא ואדו נכנס. זה נראה שאין לקבוצה יכולת לקדם כדור קדימה.

לצערי שני השחקנים שאני יותר סומך עליהם בהתקפה לא ישבו הספסל, שגיב ולאיוס ולכן החילופים שלנו רק מחלישים אותנו .

פורסם ב
8 דקות לפני, barak said:

מה שמשוגע פה זה התגובות.

ומה שעוד יותר משוגע,

הפרש השערים צמוד גם כן

הזייה מוחלטת.

אני חושב שזה מאפיין חזק בכל העונה הזאת. התחושה שהיית יכול להוציא הרבה יותר אחרי כל משחק, ושמקובעות/החלטות לא ברורות של מאמן ולעיתים גם מנטליות לא מספיק טובה של שחקנים מנעו את זה. מרגיש ככה גם אחרי חלק מהניצחונות.

האליפות ממש לא של ב"ש, זה לגמרי מרגיש רנדומלי כרגע.

פורסם ב
17 דקות לפני, barak said:

מה שמשוגע פה זה התגובות.

ומה שעוד יותר משוגע,

הפרש השערים צמוד גם כן

הזייה מוחלטת.

זה תלוי בהם יותר מאשר בנו. יש להם 6 נקודות בטוחות בטרנר מול החיפאיות ולנו יש נתניה וסמי עופר. מאמין שאם תבדוק בסוכנות הימורים תראה יתרון לבאר שבע. ומעבר לכך, ביכולת שלנו במשחקים האחרונים אני לא רואה אותנו עושים 9 מ 9.