Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
7 דקות לפני, Maccabi96 said:

יש סולד אאוט עונה רביעית רצוף.

עכשיו רק צריך לעשות משהו עם כל האלה שמחזיקים מנוי ומחליטים חצי עונה לא להגיע

פשוט מאוד, לשכלל את האפליקציה הקיימת ולעשות ריסייל- win win 

פורסם ב

האיצטדיון הזה פשוט לא מדגדג למכבי

איך אין איצטדיון שלפחות 30 אלף

פורסם ב

הפועל תל אביב הפסיקו את ההתקשרות עם לאן, מתי אנחנו ???????????????????????

פורסם ב

22,700 מנויים חודשו, אימפריה.

פורסם ב
53 דקות לפני, זיפו said:

תדייק,מדובר על הפועל סל.

@barda272 אין אפשרות לסגור עם ההתאחדות על כך שמכבי תיתן להם משהו תמורת הזכויות על כלל הקרקע(נגיד אירוח משחקי נבחרת על חשבון המועדון+קומה שמורה למשרדים שלהם?)

פורסם ב
1 hour ago, זיפו said:

לא יקרה.

פורסם ב
15 דקות לפני, yello said:

לא יקרה.

לא מספיק אכפת למכבי מהנושא הזה 

פורסם ב
לפני2 שעות , זיפו said:

לא יקרה. נוח למכבי לזיין את הקהל במקום לייצר פתרון אמיתי 

פורסם ב
Just now, מרגוליס said:

לא יקרה. נוח למכבי לזיין את הקהל במקום לייצר פתרון אמיתי 

לא מבין גם למה זה כזה מסובך להפסיק את התעללות הזאת עם לאן או לחייב אותם להשתפר, לא מצריך כלום ממכבי מלבד רצון.

פורסם ב
3 דקות לפני, הנדון said:

לא מבין גם למה זה כזה מסובך להפסיק את התעללות הזאת עם לאן או לחייב אותם להשתפר, לא מצריך כלום ממכבי מלבד רצון.

Win win מבחינת מכבי. 

במקום לפתוח קופת כרטיסים שתלך למועדון ותעשיר את קופת המועדון בעמלות..כנראה מעדיפים שלא להתעסק עם שירות לקוחות אוהדים. 

אני גם באמת מאמין שיש איזה הסכם קומבינה שערורייתי שעוד קיים מתקופת לוני הרציקוביץ. 

אתר תאן לא צריך להשקיע בנו או לעשות התאמות עבורנו כי אנחנו קהל שבוי. 

למכבי לא באמת אכפת מהקהל. אכפת להם הכסף של הקהל. כולם מרוצים חוץ מאיתנו 

פורסם ב
11 דקות לפני, מרגוליס said:

אני גם באמת מאמין שיש איזה הסכם קומבינה שערורייתי שעוד קיים מתקופת לוני הרציקוביץ. 

שיתקנו אותי אם אני טועה אבל נדמה לי שמנספורד חידש איתם חוזה, הקטע הכי מעצבן זה שהם הצליחו לעבור לאתר יותר גרוע ממה שכבר היה להם. 

פורסם ב
15 דקות לפני, מרגוליס said:

Win win מבחינת מכבי. 

במקום לפתוח קופת כרטיסים שתלך למועדון ותעשיר את קופת המועדון בעמלות..כנראה מעדיפים שלא להתעסק עם שירות לקוחות אוהדים. 

אתר תאן לא צריך להשקיע בנו או לעשות התאמות עבורנו כי אנחנו קהל שבוי. 

למכבי לא באמת אכפת מהקהל. אכפת להם הכסף של הקהל. כולם מרוצים חוץ מאיתנו 

זה לא כזה פשוט. כל המערכות באיצטדיונים שייכות ללאן. למכור כרטיסים זה מקצוע. גם חיפה עובדת עם ספק משנה של לאן עם על הפוזה העצמאית. 

אני חושב שמאד אכפת םמכבי מהקהל, לא מבין את הטיעון הזה בכלל. 40, 50 מיליון בשנה מכיס פרטי אבל לא אכפת להם מהקהל. זה לא טיעון טוב. 

פורסם ב
לפני1 שעה , המכבייה said:

זה לא כזה פשוט. כל המערכות באיצטדיונים שייכות ללאן. למכור כרטיסים זה מקצוע. גם חיפה עובדת עם ספק משנה של לאן עם על הפוזה העצמאית. 

אני חושב שמאד אכפת םמכבי מהקהל, לא מבין את הטיעון הזה בכלל. 40, 50 מיליון בשנה מכיס פרטי אבל לא אכפת להם מהקהל. זה לא טיעון טוב. 

I call bullshit הפעם. למכבי יש שירות לקוחות די מעאפן. לגבי הכרטיסים והמנויים פי כמה וכמה.

המועדון לא היה ולא צריך להמשיך התקשרות עם חברה שמחרבנת על קהל האוהדים שלה. האחות בכדורסל יכולה ללמד אותה. אל תשכח שמיטש עשה חלק מההון שלו עם מערכות מסובכות בהרבה.

פורסם ב
לפני3 שעות , קמחי said:

I call bullshit הפעם. למכבי יש שירות לקוחות די מעאפן. לגבי הכרטיסים והמנויים פי כמה וכמה.

המועדון לא היה ולא צריך להמשיך התקשרות עם חברה שמחרבנת על קהל האוהדים שלה. האחות בכדורסל יכולה ללמד אותה. אל תשכח שמיטש עשה חלק מההון שלו עם מערכות מסובכות בהרבה.

גם הסל חזר לעבוד איתם, לא? 

פורסם ב
20 דקות לפני, המכבייה said:

גם הסל חזר לעבוד איתם, לא? 

לא מכיר אבל לא ממש מעודכן העונה

פורסם ב
47 דקות לפני, קמחי said:

לא מכיר אבל לא ממש מעודכן העונה

אני לא יודע באמת איך שירות הלקוחות כי אני לא בא איתם במגע, סומך עליך.

פורסם ב
On 12.6.2025 at 17:57, מרגוליס said:

להרים מערכת שרתים שתענה לציפיות+תוכנות רלוונטיות+שדרוגים כל 3-5 שנים+אנשים שיתחזקו את המערכת+אנשי שירות ומכירה, יעלה לקבוצה הרבה יותר.

פורסם ב
לפני18 שעות , duduha said:

להרים מערכת שרתים שתענה לציפיות

הציפיות זה שהאתר יעבוד עם ממשק נוח זה הכל, לא תזה בMIT

פורסם ב
On 18.6.2025 at 11:50, הנדון said:

הציפיות זה שהאתר יעבוד עם ממשק נוח זה הכל, לא תזה בMIT

כל שרת עולה בסביבות 50 אלף דולר, אתה צריך שניים כאלה לשרידות ועוד שרת של 20 אלף דולר לגיבוי.

רישיונות מערכת הפעלה ו-VW עולה לך עוד 100 אלף דולר.

עוד לא דיברתי על מערכות הגנה, כתיבת מערכת כרטוס התאמה גם לטלפונים (אפל ואנדרואיד) התאמת למחשבי מקינטוש, מחשבים לעובדים, עלויות עובדים, עלויות הקמת מערכת ותשתית וכו.

וכל זה צריך להחליף כל שלוש שנים.

מה עם תיקון באגים? פתרון תקלות?

אתה מגיע לכמעט מיליון דולר בשלוש שנים.

וזה לא עניין של תזה, אתה רוצה שאלפי (ולפעמים עשרות אלפי) משתמשים יכנסו בו זמנית בלי דיליי.

• 2 weeks later...
פורסם ב

@Double

תגיד, איך אני יודע מה יותר גבוה באופן אבסולוטי (קרי מה יותר רחוק מהדשא). השער החדש הזה בין 7 ל8 או (שער 325, גוש 76A)

או שער 13 גוש 302.

קרי אם נגיד יש לי כסא בשורה 20 בשני היציעים, האם הוא באותו גובה? או ש20 של 13 יותר גבוה/נמוך מ20 של השער הזה בין 7 ל8 

השאלה פתוחה לכולם אבל מצפה לקבל תשובה רק מדאבל בתכלס..

פורסם ב
לפני2 שעות , Sawyer said:

@Double

תגיד, איך אני יודע מה יותר גבוה באופן אבסולוטי (קרי מה יותר רחוק מהדשא). השער החדש הזה בין 7 ל8 או (שער 325, גוש 76A)

או שער 13 גוש 302.

קרי אם נגיד יש לי כסא בשורה 20 בשני היציעים, האם הוא באותו גובה? או ש20 של 13 יותר גבוה/נמוך מ20 של השער הזה בין 7 ל8 

השאלה פתוחה לכולם אבל מצפה לקבל תשובה רק מדאבל בתכלס..

שאלה טובה, ניסיתי לבדוק לעומק לא חושב שיש הפרש גובה משמעותי.
בדקתי את שורה 20 בשני השערים להשוות לאיזה שורה היא צמודה ב10-11(היא צמודה לאותה שורה 19).

h0bxSON.png

79ICyQq.png

פורסם ב

מעניין מאוד, תודה רבה

עזרת לי מאוד :)