Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני3 שעות , duduha said:

מחר פותחים את חידוש המינויים לחברי פוראבר

הודעה מלאן לקראת פתיחת המכירה

מחר מתחילה מכירת המנויים, כל מי שרוצה לשלם במזומן יכול לעשות את זה רק מיום חמישי במשרדי לאן ברחוב פרוג 7 תל אביב.

כל השנים היה מכירה פרונטלית בבלומפילד והשנה לא יתקיים.

פורסם ב
לפני4 שעות , מרגוליס said:

אשכרההה

הם חידשו לי אוטומטית מה הקטע הזה?

המייל הוא על חידוש אוטומטי, אבל כדי להשלים את התהליך, אתה צריך להיכנס לקישור שבמייל ולשלם

פורסם ב
11 דקות לפני, הישראלי היפה said:

אין לי פוראבר

אז החידוש שלי מתחיל מאוחר יותר?

חידוש למנויים בלי פוראבר יחל ב-22.05

פורסם ב

חידשתי פוראבר פלוס+יש לי מנוי משנים קודמות,לא הייתה אמורה להגיע אליי הודעה בנושא חידוש המנוי או שאני סתם לא שמתי לב לתאריכים?

פורסם ב
לפני6 שעות , Raumdeuter said:

חידשתי פוראבר פלוס+יש לי מנוי משנים קודמות,לא הייתה אמורה להגיע אליי הודעה בנושא חידוש המנוי או שאני סתם לא שמתי לב לתאריכים?

אכן לא שמת לב. היום תקבל מייל

פורסם ב

כוס אמא של חיפה. הייתה להם הזדמנות לצאת הוגנים איתנו, לא לתת לנו את המינימום האפשרי ולדרוש מהמשטרה עוד חציצות ועוד בלאגנים כדי שלא יהיה קהל למכבי, במשחק שהם לא מתכוונים להגיע במספרים גדולים.

אבל כמובן שהעלובים מהכרמל החליטו (שוב) לעשות הכל כדי שנקבל את המינימום של המינימום. נקווה שנדע לנקום בהם בעתיד ולשחק משחקים גם כדי לתת את המינימום האפשרי תמיד.

מבאס ממש, קיוויתי כבר שיהיה כרטיסים גם לחצאי אוהדים בינכם עם 130-150 נקודות ושקיות דמעות מוגדלות, אבל לא נראה שזה הכיוון. 

פורסם ב
46 דקות לפני, Sawyer said:

כוס אמא של חיפה. הייתה להם הזדמנות לצאת הוגנים איתנו, לא לתת לנו את המינימום האפשרי ולדרוש מהמשטרה עוד חציצות ועוד בלאגנים כדי שלא יהיה קהל למכבי, במשחק שהם לא מתכוונים להגיע במספרים גדולים.

אבל כמובן שהעלובים מהכרמל החליטו (שוב) לעשות הכל כדי שנקבל את המינימום של המינימום. נקווה שנדע לנקום בהם בעתיד ולשחק משחקים גם כדי לתת את המינימום האפשרי תמיד.

מבאס ממש, קיוויתי כבר שיהיה כרטיסים גם לחצאי אוהדים בינכם עם 130-150 נקודות ושקיות דמעות מוגדלות, אבל לא נראה שזה הכיוון. 

פתחו כבר את המכירה או שזה רק מידע על זה שנקבל כמות מינימום?

אגב זה מה שקורה תמיד לא? הם נותנים לנו את המינימום או שזה כמו בש שמצאו דרך לתת לנו אפילו פחות

פורסם ב
16 דקות לפני, יהיה טוב said:

פתחו כבר את המכירה או שזה רק מידע על זה שנקבל כמות מינימום?

אגב זה מה שקורה תמיד לא? הם נותנים לנו את המינימום או שזה כמו בש שמצאו דרך לתת לנו אפילו פחות

המכירה לא תפתח היום.

כלום פה לא רשמי/סופי, אלא דברים שאני שומע

זה מה שקורה תמיד +- פשוט בגלל שלא תיהיה התנפלות על הכרטיסים בחיפה ליציע שצמוד אלינו יכלת לפנטז על לקבל אותו או לכל הפחות שכל ההפרדה תיהיה בתוך היציע שלהם ולקבל עוד 300-500 כרטיסים. אבל זה לא מעניין אותם, הם עושים הכל כדי לתת לך את המספר הכי נמוך האפשרי.

פורסם ב
לפני1 שעה , Sawyer said:

אין מה לעשות, יתנו לנו את המינימום על הכרטיס

ניקוד של 160-165 יהיו בסדר

פורסם ב
לפני1 שעה , Sawyer said:

היה צפוי שיתנו תמינימום, קונים לדרומי אין מה לעשות

פורסם ב
6 דקות לפני, המכביסט מהצפון said:

המנוי חודש. הלך קל, הסיפור נסגר תוך 5 דקות

טוב שהם שלחו קישורים גם בסמס, במייל שלחו לי הודעה ריקה.

פורסם ב
12 דקות לפני, המכביסט מהצפון said:

המנוי חודש. הלך קל, הסיפור נסגר תוך 5 דקות

פורסם ב
1 hour ago, Double said:

טוב שהם שלחו קישורים גם בסמס, במייל שלחו לי הודעה ריקה.

תגיד דובל, יודע למה הם מתמחרים את שער 7 משפחות(שם אני יושב) כיותר זול אפילו מ11? פעם 7 ו11 היו הכי זולים בצוותא. היום 7 משפחות נשאר לבד.

פורסם ב
11 דקות לפני, המכבייה said:

תגיד דובל, יודע למה הם מתמחרים את שער 7 משפחות(שם אני יושב) כיותר זול אפילו מ11? פעם 7 ו11 היו הכי זולים בצוותא. היום 7 משפחות נשאר לבד.

שער פחות נחשק כי הוא רחוק מ-11 וגם מי שקונה לשם כרטיסים מעדיף ללכת ל-8 בפינה. בגלל זה תמיד יש שם קרחות גם אם יש סולד אאוט.

פורסם ב

איך/איפה אני יכול לראות את הצבירה של הניקוד שלי ?

פורסם ב
לפני2 שעות , Double said:

שער פחות נחשק כי הוא רחוק מ-11 וגם מי שקונה לשם כרטיסים מעדיף ללכת ל-8 בפינה. בגלל זה תמיד יש שם קרחות גם אם יש סולד אאוט.

טנקס. 

יודע אולי בכמה אחוז מכבי העלתה מחיר העונה? 

• 3 weeks later...
פורסם ב

בד״כ נותנים משחק ראשון (באירופה) חינם למנויים/פוראבר, יהיה כרטיס חינם לאלוף האלופים? (לא זוכר מה היה שנה שעברה).

פורסם ב
On 14.5.2025 at 21:05, המכבייה said:

טנקס. 

יודע אולי בכמה אחוז מכבי העלתה מחיר העונה? 

מעריך שבכמה אחוזים בודדים, זה משתנה בין השערים.

לפני5 שעות , duduha said:

בד״כ נותנים משחק ראשון (באירופה) חינם למנויים/פוראבר, יהיה כרטיס חינם לאלוף האלופים? (לא זוכר מה היה שנה שעברה).

רק פוראבר פלוס מקבל כרטיס מתנה למשחק נבחר, נקווה שעם חזרת המשחקים האירופיים לארץ עוד שנה/שנתיים יחזירו את ההטבה הסמלית של משחק אירופי חינם למנוי(בעייתי לעשות את זה למשחק האלופים כי זה משחק 'פרימיום').

• 2 weeks later...
פורסם ב

יש סולד אאוט עונה רביעית רצוף.

עכשיו רק צריך לעשות משהו עם כל האלה שמחזיקים מנוי ומחליטים חצי עונה לא להגיע