Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני1 שעה , Sawyer said:

לא מבין מאיפה אתה מביא את החארטות האלו, באמת נשגב מבינתי הסיפור הזה. באופן קבוע אתה ממציא/מישהו מאכיל אותך חארטות על מערכת משומנת שלא קיימת. 

אף אחד לא יקבל כרטיס לפני החג להערכתי, בטח רק שלישי בערב או רביעי בבוקר-צהריים (יותר סביר) אם צריך להמר.

והמחשבה שגם אם יש מקורבים שמקבלים כרטיסים הם מקבלים אותם בהקצאה מוקדמת טרום המנוקדים וכו זה לא רק תלוש כמו שזה מטומטם. לא יוצא לאף אחד כלום מזה, להפך, רק דופק את מכבי מבחינה רעיונית. שמע באמת, אתה הזוי.

*מחריג מכל הנושא את מכבי פנאטיקס והקצאת הכרטיסים שלהם. לא יודע איך זה עובד, מתי ואיך הם מקבלים ומחלקים את הכרטיסים שלהם.

טוב אחי 

לא התכוונתי לטרום המנוקדים, ברור שהכרטיסים כשיוצאים יוצאים ביחד גם לבעלי הניקוד וגם לאלו שמקבלים בלי קשר לניקוד 

אתה תמשיך לפזר סיסמאות אבל לי יש כרטיס מהניקוד ועוד 2 כרטיסים ממכבי בלי קשר לניקוד איזה יופי?

על פי ההודעה ששלח לי היום האיש קשר ממכבי שיש סיכוי שהקישור לרכישה ישלח כבר היום הסקתי שש סיכוי טוב שזה יקרה היום(על פי פעמים קודמות)

ואני אמשיך לומר את זה שוב ושוב גם אם זה לא מתאים לך, במשחקי חוץ שלנו עם ביקוש גדול לדעתי הרבה כרטיסים הולכים גם למקומות אחרים שהם לא בעלי ניקוד/ארגון

זה שאני נהנה מזה לא אומר שאני סמרטוט רצפה שאגיד אחרת, אני לא מבין מה האינטרס שלך כל הזמן לצעוק שהכל מושלם

מבחינתי שרק בעלי ניקוד גבוה יקבלו כרטיסים תמיד אבל זה לא היה ככה מעולם ולא יהיה ככה ותמיד אנשים אחרים גם שהם לא באמת אוהדים משיגים כרטיסים וחבל

אחלה יום חמוד

פורסם ב
32 דקות לפני, BMTA said:

טוב אחי 

לא התכוונתי לטרום המנוקדים, ברור שהכרטיסים כשיוצאים יוצאים ביחד גם לבעלי הניקוד וגם לאלו שמקבלים בלי קשר לניקוד 

אתה תמשיך לפזר סיסמאות אבל לי יש כרטיס מהניקוד ועוד 2 כרטיסים ממכבי בלי קשר לניקוד איזה יופי?

על פי ההודעה ששלח לי היום האיש קשר ממכבי שיש סיכוי שהקישור לרכישה ישלח כבר היום הסקתי שש סיכוי טוב שזה יקרה היום(על פי פעמים קודמות)

ואני אמשיך לומר את זה שוב ושוב גם אם זה לא מתאים לך, במשחקי חוץ שלנו עם ביקוש גדול לדעתי הרבה כרטיסים הולכים גם למקומות אחרים שהם לא בעלי ניקוד/ארגון

זה שאני נהנה מזה לא אומר שאני סמרטוט רצפה שאגיד אחרת, אני לא מבין מה האינטרס שלך כל הזמן לצעוק שהכל מושלם

מבחינתי שרק בעלי ניקוד גבוה יקבלו כרטיסים תמיד אבל זה לא היה ככה מעולם ולא יהיה ככה ותמיד אנשים אחרים גם שהם לא באמת אוהדים משיגים כרטיסים וחבל

אחלה יום חמוד

קודם כל אם יש מישהו שלא מזיין את השכל בנושא כרטיסים זה סוייר, פעם למשל הוא היה מחרטט את כולם אומר שלא כדאי לנסוע למשחק חוץ מסוים ואז היית רואה אותו ביציע, אבל הוא התבגר חחח

בעיני, זה שיש לך שני כרטיסים ממכבי (בהנחה שאתה לא נותן חסות, לא פאנטיקס, או לא שייך למשפחת עזו כמו שחשבנו), וזה שאתה מצהיר על זה כאן זו הבושה הגדולה. 

פורסם ב
5 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

קודם כל אם יש מישהו שלא מזיין את השכל בנושא כרטיסים זה סוייר, פעם למשל הוא היה מחרטט את כולם אומר שלא כדאי לנסוע למשחק חוץ מסוים ואז היית רואה אותו ביציע, אבל הוא התבגר חחח

בעיני, זה שיש לך שני כרטיסים ממכבי (בהנחה שאתה לא נותן חסות, לא פאנטיקס, או לא שייך למשפחת עזו כמו שחשבנו), וזה שאתה מצהיר על זה כאן זו הבושה הגדולה. 

ה2 כרטיסים האלו הולכים לחברים אוהדים שאין להם ניקוד מספק, עדיף מאשר שהיו הולכים או לספסרים או סתם אוהדים שבאים פעם בשנה למשחקים

אם זאת השיטה אז זאת השיטה, הלוואי שזה היה שונה וגם היה שקוף כמה כרטיסים מוקצים לניקוד כמה לספונסרים וכו' עבור אותם אוהדים שאין להם מספיק ניקוד כדי שאף אחד לא יצא מקופח 

פורסם ב
16 דקות לפני, BMTA said:

ה2 כרטיסים האלו הולכים לחברים אוהדים שאין להם ניקוד מספק, עדיף מאשר שהיו הולכים או לספסרים או סתם אוהדים שבאים פעם בשנה למשחקים

אם זאת השיטה אז זאת השיטה, הלוואי שזה היה שונה וגם היה שקוף כמה כרטיסים מוקצים לניקוד כמה לספונסרים וכו' עבור אותם אוהדים שאין להם מספיק ניקוד כדי שאף אחד לא יצא מקופח 

עדיף שהם פשוט היו הולכים לכאלה שיש להם ניקוד לא? 

קומבינות זה יפה אבל לפחות אל תתרברב 

פורסם ב

אותי מרגיז לא שלא מוציאים עדיין כרטיסים למכירה

מעצבן שלא מודיעים כמה ניקוד צריך בשביל זכאות למה צריך להשאיר את כל האוהדים במתח

פורסם ב
לפני1 שעה , BMTA said:

זה מה שאתה אומר לעצמך כדי להצדיק את זה, בעיני שני הכרטיסים האלה הולכים על חשבון מישהו שיהיה נקודה פחות מהמינימום. 

פורסם ב
15 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

זה מה שאתה אומר לעצמך כדי להצדיק את זה, בעיני שני הכרטיסים האלה הולכים על חשבון מישהו שיהיה נקודה פחות מהמינימום. 

זה לא כי אם לא אז הבא בתור היה מקבל "כן" על הבקשה שלו לכרטיסים

פורסם ב
לפני2 שעות , BMTA said:

טוב אחי 

אחלה יום חמוד

מטורף בעיניי כל העניין.

אם היית אומר לי יש לך כרטיסים מהארגון, שהם מקבלים נגיד לא יודע 300 כרטיסים ומודיעים מראש לכל אחד כמה יש לו. וואלה סבבה, יש לך "על הנייר" שני כרטיסים מהארגון עוד לפני שיצאו כרטיסים לניקוד וכ"ו, לא מכיר אבל סבבה אין בעיה.

יכול להגיד שאם מישהו מקורב/מקומבן, זה אני. אם יש מישהו שיזרוק מילה עבור חבר שלו שהוא מילואמניק עם ניקוד קרוב לנדרש ולהגיד אם אפשר תעזרו איתו וכ"ו, זה אני.

בחיים בחיים לא דיברו איתי, הקשיבו לי, אפשרו לי להגיד משהו לפני שבעלי הניקוד קיבלו את הכרטיסים שלהם. זאת לא אופציה בכלל. חדש לי לחלוטין כל העולם הזה שאתה מדבר עליו ואני אלך לחקור עכשיו להבין על מה מדובר.

עכשיו, לבוא להתלונן על זה שיש קומבינות + להנות מהם זה הכי סמרטוט בעולם. זה שאתה "מודה" בזה לא עושה אותך פחות סמרטוט. אלא רק יותר מוזר. זה הכל.

1 hour ago, אליאב משער 11 said:

כאילו מרגיז אבל לא באמת משפיע לך על כלום בתכלס.. זה לא משנה אם הכרטיס יוצא היום או ביום חמישי, פשוט בא לך כבר לדעת

מבין.. אבל זה לא באמת קריטי...

פורסם ב
לפני3 שעות , אליאב משער 11 said:

אל תדאג, יהיה לך כרטיס.

חג שמח :)

פורסם ב

טוב אז בשורות לא טובות בהקשר לכרטיסים.

סוייר מסתבר שצדקת ובגדול.

הכוונה של הפועל הייתה לתת לנו את כל 10-11 ולראייה עשו את החציצות ב13 וב-8.

המשטרה לא אישרה והחליטה לעשות חציצה גם בצדדים של 10-11.

לכן מכבי קיבלו לבסוף 3000 כרטיסים (מה שאומר ש5000 מקומות חציצה) ביזיון בפני עצמו.

באסה לגמרי.

אם המשטרה תאשר עוד כרטיסים ימכרו (לא רואה את זה קורה).

פורסם ב
Just now, אשמדאי said:

לכן מכבי קיבלו לבסוף 3000 כרטיסים (מה שאומר ש5000 מקומות חציצה) ביזיון בפני עצמו.

באסה לגמרי.

שוב אני אומר את זה בזהירות כי זה מידע שאני מקבל מאותו חבר שמקורב בהפועל. 

פורסם ב
לפני2 שעות , אשמדאי said:

באסה לגמרי.

לצערי ממה שאני מקבל, פחות מ3000. מבאס מאוד. כמו שחששתי כל הזמן. יש לי כמה חברים על 140-150 שאני מקווה מאוד שיקבלו כרטיסים עכשיו...

מבין שלמכבי יש אילוצים וספונסרים וארגון וכו, אבל אם יש אנשים עם 150+ ניקוד שלא יקבלו כרטיסים מבחינתי זאת אכזבה. נקווה לטוב.

פורסם ב
52 דקות לפני, Sawyer said:

לצערי ממה שאני מקבל, פחות מ3000. מבאס מאוד. כמו שחששתי כל הזמן. יש לי כמה חברים על 140-150 שאני מקווה מאוד שיקבלו כרטיסים עכשיו...

מבין שלמכבי יש אילוצים וספונסרים וארגון וכו, אבל אם יש אנשים עם 150+ ניקוד שלא יקבלו כרטיסים מבחינתי זאת אכזבה. נקווה לטוב.

מה, אבל מה הקטע עם חציצה כל כך גדולה? ומה בדרבי הבא יגידו שהם לא היו אשמים וניתן להם יותר? 

פורסם ב
53 דקות לפני, Sawyer said:

ואת האמת סוייר, אני לא כהז מבין למה ספונסר צריך לקבל כרטיסים לדרבי, אמיתי, זה משחק שחייב להיות מוחרג מהשטויות האלה, צריך כאן כל גרון ולא אנשים שיבואו לעשות סלפי שהם היו בדרבי. 

פורסם ב
6 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

מה, אבל מה הקטע עם חציצה כל כך גדולה? ומה בדרבי הבא יגידו שהם לא היו אשמים וניתן להם יותר? 

אל תדאג, הם יקבלו בדיוק מה שנקבל מהם

פורסם ב
4 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

לא יודע מה יהיה בפועל כי אתה יודע איך זה

אבל שאני מבין ומכיר כמה כרטיסים שקיבלנו זה בדיוק על הכרטיס כמה שהם יקבלו. לא אחד פחות ולא אחד יותר.

2 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

ואת האמת סוייר, אני לא כהז מבין למה ספונסר צריך לקבל כרטיסים לדרבי, אמיתי, זה משחק שחייב להיות מוחרג מהשטויות האלה, צריך כאן כל גרון ולא אנשים שיבואו לעשות סלפי שהם היו בדרבי. 

שמע, אני פנאט מפגר לא פחות ממך. וגם אני רוצה ש100% מהכרטיסים לדרבי יגיעו ל100% האנשים שמעודדים הכי הרבה.

אבל צריך להיות ריאליים, צריכים להבין איך דברים עובדים וככה דברים עובדים. אם מספר קטן מאוד של ספונסרים ששמים הרבה מאוד כסף במועדון יקבלו כמות קטנה מאוד של כרטיסים, אני חיי עם זה בשלום. ככה עובד העולם והמחשבה שכמה כרטיסים בודדים הם מה שמשפיע על העידוד זאת שטות..הכל בסדר. בואו נתרכז בעיקר.

פורסם ב
לפני4 שעות , Sawyer said:

לא יודע מה יהיה בפועל כי אתה יודע איך זה

אבל שאני מבין ומכיר כמה כרטיסים שקיבלנו זה בדיוק על הכרטיס כמה שהם יקבלו. לא אחד פחות ולא אחד יותר.

שמע, אני פנאט מפגר לא פחות ממך. וגם אני רוצה ש100% מהכרטיסים לדרבי יגיעו ל100% האנשים שמעודדים הכי הרבה.

אבל צריך להיות ריאליים, צריכים להבין איך דברים עובדים וככה דברים עובדים. אם מספר קטן מאוד של ספונסרים ששמים הרבה מאוד כסף במועדון יקבלו כמות קטנה מאוד של כרטיסים, אני חיי עם זה בשלום. ככה עובד העולם והמחשבה שכמה כרטיסים בודדים הם מה שמשפיע על העידוד זאת שטות..הכל בסדר. בואו נתרכז בעיקר.

ספונסרים יושבים בשער 11 במשחק חוץ?

פורסם ב

אם זה היה היום כבר היינו יודעים לדעתי

צפו למחר, בטח סביבות 12. נתפלל לטוב. נשאר כבר שבוע איתן בהימור 140-150.

פורסם ב
On 13.10.2025 at 14:40, אליאב משער 11 said:

יש לי 142 ניקוד אני גבולי סעמק 

מקווה מאד שאקבל 

אליאב, יש לך מילה ממני, נכון? תירגע כבר.

פורסם ב
1 דקה לפני, אליאב משער 11 said:

חחחחחח לא רגוע אני :D

כן, ידוע ;)