Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
14 דקות לפני, Sawyer said:

על בסיס מה השמועה הזאת?

כי.. עבור בית"ר הם לא עשו את זה, ועבורנו בכל העונות הקודמות גם כשהתחננו והצענו להם מה שאתה כותב הם פשוט לא הסכימו

לסיכום, לא. נקבל 2600-2900 כרטיסים לכל היותר.

חבר טוב (אח) מקורב מאוד לארגון ולהנהלה שלהם.

שוב, אני לא רוצה לפתח תקוות שווא, אבל משתף מידע אז איז שקיבלתי ממנו.

נותר רק לקוות.

בכל אופן, אני עם 130 נקודות, כך שרק 10-11 מלא פלוס אלילת המזל יביאו אותי לזכות לכרטיס לדרבי.

פורסם ב
1 hour ago, אליאב משער 11 said:

ניחוש שלי טווח 135-140 יספיק

לא פוסל, להבנתי אף אחד באמת לא יודע אבל לי מסתדר בחישובים סביבות כמו שאמרתי.. 140-150. אם זה יהיה מעל 150 אני אהיה מופתע. מאוד מאוד.

13 דקות לפני, melody said:

130 יספיק.

זה מידע קונקרטי/מבוסס על משהו או סתם מחשבה מייצרת מציאות, מכיר לא מעט אנשים עם 130-145 שחושש שלא יהיה להם, הלוואי שזה נכון..

פורסם ב
1 hour ago, אשמדאי said:

חבר טוב (אח) מקורב מאוד לארגון ולהנהלה שלהם.

שוב, אני לא רוצה לפתח תקוות שווא, אבל משתף מידע אז איז שקיבלתי ממנו.

נותר רק לקוות.

בכל אופן, אני עם 130 נקודות, כך שרק 10-11 מלא פלוס אלילת המזל יביאו אותי לזכות לכרטיס לדרבי.

הלוואי הלוואי הלוואי

אם יש סיכוי כזה.. זה יכניס אותך ועוד המון. בשער 11 מלא האופציה לכרטיסים למנוקדים נמוך יותר משמעותית.

לא יאמן שזה לא סטנדרט. מכבי צריכה לעשות הכל כדי שזה יקרה, ממה שאני מכיר הפועל פשוט לא מוכנים אבל אולי נופתע. הלוואי.

פורסם ב
8 דקות לפני, Sawyer said:

הלוואי הלוואי הלוואי

אם יש סיכוי כזה.. זה יכניס אותך ועוד המון. בשער 11 מלא האופציה לכרטיסים למנוקדים נמוך יותר משמעותית.

לא יאמן שזה לא סטנדרט. מכבי צריכה לעשות הכל כדי שזה יקרה, ממה שאני מכיר הפועל פשוט לא מוכנים אבל אולי נופתע. הלוואי.

הלוואי

פורסם ב

גם בגמר גביע לא היה להם כזה ביקוש. מאיפה צצו להם פתאום עוד אוהדים? 

פורסם ב
1 דקה לפני, מרגוליס said:

גם בגמר גביע לא היה להם כזה ביקוש. מאיפה צצו להם פתאום עוד אוהדים? 

הם טוענים שהשנה יש להם הנהלה שמכבדת את הקהל (כסף)

פורסם ב

וואו איך מעבירים את הזמן עד הדרבי הזה...

אגב זה מרגיש לי דרבי סופר קריטי, מזכיר לי את ה 4-0 שלנו ששינה לגמרי את התחושות לפני כל דרבי going forward. 

לפני הדרבי הזה היינו מגיעים בחרדות שהתהפכו לגמרי אחרי המשחק הזה.

ולכן, אין ברירה לבוא בראבראבק ולא לתת לרשעים להרים את הראש אפילו לא לשניה.

פורסם ב
לפני5 שעות , melody said:

130 יספיק.

אתה סתם מפתח ציפיות אצל אנשים פה, אין סיכוי ש130 יספיק בשום תרחיש וגם אם תיאורטית היה מספיק מכבי לא היו מציבים רף כזה נמוך אלה מקצים כמות מסויימת של כרטיסים לבעלי פוראבר

פורסם ב
37 דקות לפני, BMTA said:

אתה סתם מפתח ציפיות אצל אנשים פה, אין סיכוי ש130 יספיק בשום תרחיש וגם אם תיאורטית היה מספיק מכבי לא היו מציבים רף כזה נמוך אלה מקצים כמות מסויימת של כרטיסים לבעלי פוראבר

אם, כמו שנאמר פה וכמו שגם אני הבנתי, הפועל ילכו להסכם הדדי עם מכבי של 11 ו-5 בלי חציצות ונקבל 5000

אזבהחלט יספיק אפילו פחות

פורסם ב
לפני21 שעות , melody said:

אם, כמו שנאמר פה וכמו שגם אני הבנתי, הפועל ילכו להסכם הדדי עם מכבי של 11 ו-5 בלי חציצות ונקבל 5000

אזבהחלט יספיק אפילו פחות

שוב, הסכם הדדי עדיין רחוק לפי מה שאני מבין אם כי אפשרי, אני סקפטי אבל בואו נתפלל.

בכל מקרה המספר כרטיסים המקסימלי האפשרי הוא קצת מעל 3500. באף סיטואציה אנחנו לא מדברים על 4000+ כרטיסים ובטח ובטח ובטח שלא על ה5000 שכתבת פה. זה סתם נתונים לא נכונים שמטעים אנשים.

אני ממשיך להמר שאם זה יסגר על כ2700 כרטיסים כמו שאני מעריך שיקרה אנחנו ניהיה בעולמות של 150 נקודות אולי קצת פחות

אם יהיה נס וזה יהיה באזור ה3500 כרטיסים אז כן מאמין שאנחנו מדברים על 130 ניקוד אולי אפילו קצת פחות.

בכל מקרה בואו ניהיה סבלניים ונקווה שהמועדונים יגיעו להסכמות על מקסימום כרטיסים כדי למקסם את הסיכוי שלנו ושל חברינו להגיע למשחק. מאמין שעד יום ראשון כבר נדע הכל.

פורסם ב

איך קונים ליציעי הפועל???

פורסם ב
45 דקות לפני, Afrojack said:

אי אפשר.
הם עשו מכירה בזמן המשחק מול חיפה בשביל למנוע את זה והכל נהיה סולד אאוט.

פורסם ב
לפני3 שעות , Afrojack said:

תיאורטית אפשר לחפש אוהד שלהם שיהיה מוכן למכור לך כרטיס(לא מבטיח לך שתמצא ואתה בסיכון להיעקצות אם נפלת על בן זונה שמכר לכמה אנשים את הכרטיס ואחד מהאחרים נכנס לפניך).

פורסם ב
לפני2 שעות , Kenji.09 said:

אי אפשר.
הם עשו מכירה בזמן המשחק מול חיפה בשביל למנוע את זה והכל נהיה סולד אאוט.

מהלך יפה שלהם

איפה הימים שהם גם היו מביאים לנו את שער 13 בדרבי

פורסם ב

קצת לא קשור, אבל שאלה לגבי אסטון וילה.

זה עוד פחות מחודש ומנסה להבין האם יש היגיון לסגור טיסה מבלי שיש לי כרטיס מובטח, מלחיץ העניין.

ניקוד החוץ שלי לא קיים... מה הייתם ממליצים לעשות? 

פורסם ב
לפני2 שעות , אלמוג12 said:

קצת לא קשור, אבל שאלה לגבי אסטון וילה.

זה עוד פחות מחודש ומנסה להבין האם יש היגיון לסגור טיסה מבלי שיש לי כרטיס מובטח, מלחיץ העניין.

ניקוד החוץ שלי לא קיים... מה הייתם ממליצים לעשות? 

לא לטוס. בלי קשר לניקוד או כרטיס.

עדיין מקווה שמכבי תקבל את ההחלטה הנכונה ולא תמשוך כרטיסים.

לגבי הדרבי, הפסימיות שהייתה לי מההתחלה מתחזקת. לא רואה אותנו מקבלים כמות גדולה של כ3500 כמו שהתפללנו ולכן נשאר בהימור של 140-150 ניקוד.

פורסם ב
לפני3 שעות , Sawyer said:

לא לטוס. בלי קשר לניקוד או כרטיס.

עדיין מקווה שמכבי תקבל את ההחלטה הנכונה ולא תמשוך כרטיסים.

לגבי הדרבי, הפסימיות שהייתה לי מההתחלה מתחזקת. לא רואה אותנו מקבלים כמות גדולה של כ3500 כמו שהתפללנו ולכן נשאר בהימור של 140-150 ניקוד.

הפועל זונה.

פורסם ב

מישהו יודע אם במשחקים של הפועל גם יש הפרדה בין 7 ל8?

פורסם ב

היום(כנראה) יתחילו לשלוח קישורים לרכישה לכל המקורבים וכו'

מאמין שאם זה ככה אז כאשר ישלחו להם גם ישלחו לבעלי הניקוד את האפשרות לקנות כרטיס 

פורסם ב
לפני4 שעות , BMTA said:

היום(כנראה) יתחילו לשלוח קישורים לרכישה לכל המקורבים וכו'

מאמין שאם זה ככה אז כאשר ישלחו להם גם ישלחו לבעלי הניקוד את האפשרות לקנות כרטיס 

לא מבין מאיפה אתה מביא את החארטות האלו, באמת נשגב מבינתי הסיפור הזה. באופן קבוע אתה ממציא/מישהו מאכיל אותך חארטות על מערכת משומנת שלא קיימת. 

אף אחד לא יקבל כרטיס לפני החג להערכתי, בטח רק שלישי בערב או רביעי בבוקר-צהריים (יותר סביר) אם צריך להמר.

והמחשבה שגם אם יש מקורבים שמקבלים כרטיסים הם מקבלים אותם בהקצאה מוקדמת טרום המנוקדים וכו זה לא רק תלוש כמו שזה מטומטם. לא יוצא לאף אחד כלום מזה, להפך, רק דופק את מכבי מבחינה רעיונית. שמע באמת, אתה הזוי.

*מחריג מכל הנושא את מכבי פנאטיקס והקצאת הכרטיסים שלהם. לא יודע איך זה עובד, מתי ואיך הם מקבלים ומחלקים את הכרטיסים שלהם.