Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני5 שעות , osfeee said:

התרחיש הרע - מפחדים לא לקחת אליפות ושיהיו פחות מנויים.

התרחיש הטוב - מנסים להיערך תקציבית כמה שיותר מוקדם כדי להנחית רכש כבר ביוני.

סוף סוף מנוי מוקדם ולא ביוני הלוואי כל שנה ככה

פורסם ב

חברים אני מחפש בנרות כרטיס לאבא שלי, בין אם הכרטיס לשער 11\8\13 אני מעוניין בו 

אם יש מישהו שלא מגיע ומעוניין למכור שישאיר לי הודעה פרטית בבקשה עם מספר נייד

פורסם ב

אני מנהל קבוצה של אוהדי מכבי בפייסבוק ואיזה בחורה פנתה אלי בחיפוש אחרי טרמפ מנתניה

אם מישהו נורמטיבי יוצא מנתניה מחר למשחק ויש לו מקום באוטו הלוך חזור תכתבו לי בפרטי

@Omer זכור לי שאתה מנתניה, אז שלחתי לך הודעה בפרטי

פורסם ב

עם מי צריך לדבר כדאי לעבור שער ?

3 מנויים ל-11 רוצים לעבור ל-7 בהחלפה עם 3 מנויים ב-7, הבנתי שבעונה שעברה כן החליפו מקומות למרות ההודעה של מכבי שאי אפשר להחליף שער, לשלוח למכבי / לאן הודעה בפייסבוק יעזור ?

לא נראה לי הגיוני שאי אפשר להחליף מקומות באצטדיון.

פורסם ב
לפני1 שעה , yello said:

3 מנויים ל-11 רוצים לעבור ל-7 בהחלפה עם 3 מנויים ב-7, הבנתי שבעונה שעברה כן החליפו מקומות למרות ההודעה של מכבי שאי אפשר להחליף שער, לשלוח למכבי / לאן הודעה בפייסבוק יעזור ?

מכבי הודיעה רשמית שאין מעבר מקומות. הזוי. האנשים שלידי הם המיץ מיץ מיץ של הזבל, אנטי מכבי, שיכורים, מקללים כל מה שיש לו דופק כולל זהבי דור פרץ בצרחות עם גוון קול של מנוע מקולקל בדציבלים חולניים משהו דפוק לגמרי. 

אני מנוי כמעט 20 שנה רצוף למעשה וזו התשובה הלקונית של מכבי אחרי ששיתפתי אותם שבגלל זה אני רוצה לעבור:

זה התשובה של מכבי:

"פרסמנו על זה באתר 

לידיעתכם, בעונה הקרובה לא תתקיים מכירת מנויים חדשים ולא תתאפשר החלפת מקום באיצטדיון.

אם יהיה שינוי כלשהו תוכל לפנות אלינו שוב וננסה לבדוק"

פורסם ב
6 דקות לפני, Bob Marley said:

מכבי הודיעה רשמית שאין מעבר מקומות. הזוי. האנשים שלידי הם המיץ מיץ מיץ של הזבל, אנטי מכבי, שיכורים, מקללים כל מה שיש לו דופק כולל זהבי דור פרץ בצרחות עם גוון קול של מנוע מקולקל בדציבלים חולניים משהו דפוק לגמרי. 

זה התשובה של מכבי: 

"פרסמנו על זה באתר 

לידיעתכם, בעונה הקרובה לא תתקיים מכירת מנויים חדשים ולא תתאפשר החלפת מקום באיצטדיון.

אם יהיה שינוי כלשהו תוכל לפנות אלינו שוב וננסה לבדוק"

גם שנה שעברה הם פירסמו את זה וזכור לי פה שאנשים אמרו שכן נתנו להם להחליף מקומות אם הם באו עם מנוי משער אחר, נראה לי הזוי לגמרי.

פורסם ב
1 דקה לפני, yello said:

גם שנה שעברה הם פירסמו את זה וזכור לי פה שאנשים אמרו שכן נתנו להם להחליף מקומות אם הם באו עם מנוי משער אחר, נראה לי הזוי לגמרי.

זה ביזיון ותודעת שירות נוראית

פורסם ב

האמת שאין דבר יותר הזוי מזה שהם לא מאשרים לבצע החלפת מנויים עם אנשים אחרים או העברת בעלות על מנויים

באמת שירות נוראי

פורסם ב

הלוואי שעד חידוש המנויים מכבי ידאגו שלאן מתאפסים על עצמם:

שיוך מנויים לאותו משתמש באתר, הצגת דירוג חוץ (כולל כל פירוט ההיסטוריה שלו)..

פורסם ב
לפני1 שעה , BMTA said:

האמת שאין דבר יותר הזוי מזה שהם לא מאשרים לבצע החלפת מנויים עם אנשים אחרים או העברת בעלות על מנויים

באמת שירות נוראי

אני מעריך שלאן ולמכבי אין כוח "לעבוד בזה" בקטע של לשנות כל יום לעשרות אוהדים מקומות, לכן הם לא מאפשרים להחליף מקומות באופן גורף וקומבינטורים שיש להם קשרים ורוצים להחליף מחליפים להם.

פורסם ב
לפני17 שעות , yello said:

אני חושב שמכבי יאפשרו לך להחליף מקום אבל אתה צריך לבוא עם מישהו ולהחליף מקום ביחד, אין אופציה ״להירשם״ להחליף מקום ולחכות לתשובה מהם או משהו כזה

פורסם ב

מישהו עוקב אחרי הניקוד חוץ? אחרי חיפה האחרון כמה משחקי חוץ היו וכמה ניקוד עוד היה אפשר לצבור? כי הייתי בכולם. 

פוחד מפאדיחה כמו נגד באר שבע, שאנשים שהיה להם ניקוד מספיק ב2-2 נגדם, לא היו נגדם בפלייאוף למרות שהגיעו לכל משחקי החוץ בתווך.

מה שאני זוכר, 4 קריית שמונה בנתניה, 4 חדרה בנתניה, 4 הפועל חיפה סמי עופר ו4 עכשיו על נתניה? משהו שפספסתי? 

פורסם ב

@אחים לסמל  ו - מכבי פנאטיקס צריכים לדאוג לנו בכל מה שקשור ליחס של ההנהלה עם הקהל.

כמו בכדורסל - לדרוש הנחות, הטבות, שירות לקוחות(העברת מקום/החלפת מנויים) זה המינימום.

ואני מאוד מקווה שבשנה הבאה נראה כבר את ניקוד החוץ באתר. 

ההנהלה לא יכולה לשים קצוץ על הקהל כי אין מנויים למכירה והם בעצם לא צריכים אותנו כי אנחנו לקוחות שבויים ונקנה מנוי בכל מחיר ומצב.

לי אישית טוב בשער 11 אבל לפי מה שאני רואה פה יש פה כאלה שרוצים לעשות ראש בראש במנויים ולא מאפשרים את זה, פסול לגמרי. 

ההנהלה צריכה לעודד אנשים לעבור משער 11 לשערים אחרים בשביל שיהיה דם חדש ביציע.

ההנהלה חייבת להתעורר.

פורסם ב
27 דקות לפני, car.garsia said:

מישהו עוקב אחרי הניקוד חוץ? אחרי חיפה האחרון כמה משחקי חוץ היו וכמה ניקוד עוד היה אפשר לצבור? כי הייתי בכולם. 

פוחד מפאדיחה כמו נגד באר שבע, שאנשים שהיה להם ניקוד מספיק ב2-2 נגדם, לא היו נגדם בפלייאוף למרות שהגיעו לכל משחקי החוץ בתווך.

מה שאני זוכר, 4 קריית שמונה בנתניה, 4 חדרה בנתניה, 4 הפועל חיפה סמי עופר ו4 עכשיו על נתניה? משהו שפספסתי? 

אני עם 238, זה ניקוד כמעט מלא לדעתי... לא יודע כמה ירד, אבל לפני כמה שנים פיספסתי משחק/2

פורסם ב
5 דקות לפני, זיפו said:

@אחים לסמל  ו - מכבי פנאטיקס צריכים לדאוג לנו בכל מה שקשור ליחס של ההנהלה עם הקהל.

כמו בכדורסל - לדרוש הנחות, הטבות, שירות לקוחות(העברת מקום/החלפת מנויים) זה המינימום.

ואני מאוד מקווה שבשנה הבאה נראה כבר את ניקוד החוץ באתר. 

ההנהלה לא יכולה לשים קצוץ על הקהל כי אין מנויים למכירה והם בעצם לא צריכים אותנו כי אנחנו לקוחות שבויים ונקנה מנוי בכל מחיר ומצב.

לי אישית טוב בשער 11 אבל לפי מה שאני רואה פה יש פה כאלה שרוצים לעשות ראש בראש במנויים ולא מאפשרים את זה, פסול לגמרי. 

ההנהלה צריכה לעודד אנשים לעבור משער 11 לשערים אחרים בשביל שיהיה דם חדש ביציע.

ההנהלה חייבת להתעורר.

לגמרי. הלוואי אחים לסמל יעזרו בשירות לאוהדים מטעם הקבוצה. 

אנחנו רחמנים ושבויים מתוך אהבה אמיתית אבל אל תשכחו שאנחנו מועדון לקוחות מצומצם שמשלם להם מיליונים רבים כל שנה ורק בגלל שמדובר בכדורגל אנחנו סופגים זלזול אקוטי.

פורסם ב
1 hour ago, car.garsia said:

אחרי המשחק שפוצץ?

ק"ש (נתניה) - 6  
חדרה (נתניה) - 4  
בית"ר - 2  
הפועל חיפה - 4  
מכבי נתניה - 4  

פורסם ב
8 דקות לפני, דקסטר said:

אחרי המשחק שפוצץ?

ק"ש (נתניה) - 6  
חדרה (נתניה) - 4  
בית"ר - 2  
הפועל חיפה - 4  
מכבי נתניה - 4  

קש היה 6 כאילו הם שיקחו בקש. נהדר. גם ביתר 2 לא ידעתי, תודה

1 hour ago, זיפו said:

אני עם 238, זה ניקוד כמעט מלא לדעתי... לא יודע כמה ירד, אבל לפני כמה שנים פיספסתי משחק/2

לא היה קיזוז לדעתי, אני בשלוש שנים האחרונות כמעט ולא מפספס משחקים אבל חסר לי נקודות עוד מתקופת הצבא.

פורסם ב
לפני22 שעות , yello said:

עושים את זה ישירות דרך מכבי ראש בראש עם מי שאתה מחליף איתו את המנוי, שנה שעברה עשיתי החלפה ולא עשו בעיות, לכולם צריך להיות פוראבר ואם זכור לי נכון זה כאילו אתה עושה חדש. 

פורסם ב

מחר פותחים את חידוש המינויים לחברי פוראבר

פורסם ב
56 דקות לפני, duduha said:

מחר פותחים את חידוש המינויים לחברי פוראבר

לא ממש הבנתי איך אני מחדש פוראבר, דרך לאן זה רושם שאני לא זכאי?

משהו חידש?

פורסם ב
Just now, מרגוליס said:

לא ממש הבנתי איך אני מחדש פוראבר, דרך לאן זה רושם שאני לא זכאי?

משהו חידש?

היית אמור לקבל מייל לחידוש
תבדוק אולי בספאם

פורסם ב
14 דקות לפני, Arthur Read said:

היית אמור לקבל מייל לחידוש
תבדוק אולי בספאם

אשכרההה

הם חידשו לי אוטומטית מה הקטע הזה?