Jump to content

רשמים מהניצחון על הפועל חיפה בסמי עופר | 3-1, שלוש נקודות חשובות. עדיין בחיים עם הפנים למשחק העונה בשבוע הבא!

Recommended Posts

פורסם ב

אין מה להכביר במילים על שני המשחקים האחרונים, בעיטות בדלי שהחזירו אותנו ממועמדים לאליפות לרודפים אחריי ב"ש בתצורה שאין לנו שום אופציה לאיבוד נקודות עד סוף העונה, 5/5 זה שלנו, כל דבר אחר וזאת עונה ללא צלחת, וכולנו רוצים אותה. אז כדי שזה יקרה צריכים לעבור משחק משחק עם ניצחון ומתחילים אולי עם הקל ביותר מהחמישה שנותרו, הפועל חיפה בסמי עופר.

לאזיטיץ' מעניש שוב את שלמה ואסנטה (שהיו במשחק חלש) ומחזיר את למקין ונחמיאס להרכב, גם גבי חוזר, ערן יוצא בשביל דור.

שופט:  (פוקסמן) מכור (לא מדבר על הקטנות, לא מדבר על הצהוב השני 100% לשחקן הפועל חיפה שלא נשלף. מדבר על שני פנדלים, אחד 3000% על תורג'מן שאם לא נשרק אין משמעות לואר בליגה שלנו, השני עם אגרוף לפנים של סטואיץ' שעל כזה בדיוק קיבלנו שני פנדלים נגדנו למשפתי רק העונה)

שחקנים: סלוגה מצד אחד רשם כמה הצלות נאות, מצד שני יש לו חלק משמעותי בשער עם הדיפה רעה לכדור רוחב - פתרון סביר לא החלום שלי לעונה הבאה אבל הכי טוב שיש לנו כרגע ככל הנראה. רביבו ממשיך בכושר המעולה שלו מהחודשיים האחרונים (מאז שחזר לאגף..) גם היום נתן 2-3 כדורי אמן שהיו צריכים להגמר בגול אם לא מכבי/פוקסמן. סטואיץ' קשה לו להחליף חבר להגנה כל שבוע, יכל להגיב יותר מהר בגול ובכלל להיות יותר טוב. למקין שייקי מאוד, רגעים מפחידים אצלו מגיעים בכל משחק. חד משמעית פחות טוב משלמה, לא מבין למה פותח לפניו. נחמיאס בישול גדול בשער השלישי ועוד מעורבויות לא רעות בהתקפות שיכלו להגמר בשער, מהצד השני האגף שלו בהגנה עם למקין היה פחד אלוהים. יוריס חשבתי שנקבל יוריס יותר טוב ב6, הוא כן חילץ כדורים והיה מאוד דינמי וחשוב לקבוצה אבל יותר מדי כדורים רעים, החלטות לא טובות, פסים לא מדויקים. לא הייתי מרוצה ממנו מאוד היום. לא היה גרוע אבל יודע לתת יותר. גבי חשבתי שגם היום היה קצת פרווה אבל שם לב שהיה מעורב בשערים שלנו בצורה די דומיננטית, אז לפחות שאפו על זה. פרץ המצטיין וזה לא רק שני השערים הנהדרים, זאת התנועה ללא כדור, זאת האינטנסיביות, זה הלחץ, זה הכדורים שהוא חוטף גבוה (שלא ממציאים לו פאול), מעולה. פטאצ'י למרות השער (דחיקה מקרוב) עדיין ממשיך במגמת ההעלמות שלו, החלטות פחות טובות, ביצועים פחות טובים, הרבה פחות אינטנסיביות ואפילו פחות מחויבות הגנתית, רחוק מהכושר לפני חודש חודשיים. דוידה כמו תמיד יש לו את הרגעים הטובים והרעים שלו, תמיד מחויב והסכמנו כבר שישפט על המספרים, אז היום אולי זה לא ישיר אבל היה מעורב מאוד בשני השערים, אחלה דייב. תורג'מן באסה, אבל פשוט לא טוב. אין מה להגיד.. רושם עוד משחק לא מרשים, בלי מעורבות בלי יכולת בלי מספרים.

פיקנטריה:

- טקסים לפני המשחק, רומי גונן מגיעה ליותר משחקים של מכבי ממני (אחלה רומי)

- שרים פעמיים את התקווה לפני תחילת המשחק 

- אחרי שני הפסדים חוזרים למסלול הנצחונות

- דור פרץ עם עוד צמד

- זה יהיה המשחק של השיר החדש בהסתכלות לאחור בעונה

חייב למות:

אנטמן - יא זין, מה כואב לך שערן יחגוג? חייב להתעופף כמו נינג'ה דקה 9000 להציל את זה מהחיבור? מוות מהיר.

קהל:

הפתעה חיובית בגזרת הקהל, יותר ממה שציפיתי הגיע לדחוף את מכבי היום וההפתעה הגדולה עוד יותר הייתה הוייבים, התמיכה, הטירוף עוד מלפני שריקת הפתיחה תוך כדי המשחק ועד הסיום. הקהל מבין שזה עוד לא אבוד והקהל מבין שניצחון ביום שני (ואם אפשר איבוד נקודות של ב"ש מחר) יכול להחזיר אותנו לתמונה בכל הכוח. היום היה משחק קצת מוזר אבל השורה התחתונה היא שהיינו שם לאורך כל 90 הדקות (ושוב כל הכבוד לפאנטיקס עונה פשוט אדירה שלהם, אין מילים לתצוגות עידוד שהם מובילים העונה) חזרנו עם שלושת הנקודות והחזרנו את ההכרעה אלינו לבלומפילד בשבוע הבא מול ב"ש במשחק שכל העונה תתנקז אליו, כל תוצאה מלבד ניצחון ואפשר לתת את הצלחת לב"ש, ניצחון וזה יכול להיות שלנו עד הסוף. תנוחו טוב, זה מתקרב.

שני, 20:30, בלומפילד. נתראה שם!!

פורסם ב

פיקנטריה 

שרים פעמיים את התקווה. 

תאונת דרכים בחזור בין שלושה רכבים של אוהדי מכבי, מקווה מאוד שכולם בריאים ושלמים. 

רציתי רק לשאול את מנהיגי טים( team) אנטי זהבי בטוויטר. איזה מצויין היה היום דור תורג'מן אה? זה בטח בגלל הבוז נגד נתניה. 

אגב, למרות הניצחון, אנחנו רכים התקפית, חסרי רעיונות ובטח לא נותנים יותר מכמה דקות טובות. 

פורסם ב

מטורף שהמכבי הזאת רצה לאליפות. כל כך הרבה בעיות.

אבל אנחנו שם. 

הלוואי וגבי חוזר לעצמו. תוספת כוח.

הדבר היחידי שמנחם עם תורג'מן שאין יותר גרוע מזה. לא בלופ.

חייב לגבי הקהל בסמי- למה יושבים כל כך עקום מול הפועל חיפה? מנטרל חלק נכבד מהקהל שמגיע. 

הארגון לא יכול לשבת למטה מאחורי השער? או שהפועל חיפה בכוונה משחררת כרטיסים במנות כדי למנוע את זה (בנוסף להפרדה)?

פורסם ב

פיקנטריה: דור פרץ משחק עם טבעת נישואין באצבע (עד כמה שאני יודע אסור לעלות למשחק עם תכשיטים)

פורסם ב

הבחירה בלמקין ונחמיאס ע"פ אסנטה ושלמה היא סבוטאז'. זה מעבר לטמטום.

אנחנו נראים רע ושחקני הקלאצ' שלנו מחוץ למומנטום. נצטרך להציג משהו מיוחד בשני.

פורסם ב
19 דקות לפני, zion8 said:

מטורף שהמכבי הזאת רצה לאליפות. כל כך הרבה בעיות.

אבל אנחנו שם. 

הלוואי וגבי חוזר לעצמו. תוספת כוח.

הדבר היחידי שמנחם עם תורג'מן שאין יותר גרוע מזה. לא בלופ.

חייב לגבי הקהל בסמי- למה יושבים כל כך עקום מול הפועל חיפה? מנטרל חלק נכבד מהקהל שמגיע. 

הארגון לא יכול לשבת למטה מאחורי השער? או שהפועל חיפה בכוונה משחררת כרטיסים במנות כדי למנוע את זה (בנוסף להפרדה)?

מה פתאום למטה. סמי עופר רק למעלה. 

פורסם ב
20 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

פיקנטריה 

שרים פעמיים את התקווה. 

תאונת דרכים בחזור בין שלושה רכבים של אוהדי מכבי, מקווה מאוד שכולם בריאים ושלמים. 

רציתי רק לשאול את מנהיגי טים( team) אנטי זהבי בטוויטר. איזה מצויין היה היום דור תורג'מן אה? זה בטח בגלל הבוז נגד נתניה. 

אגב, למרות הניצחון, אנחנו רכים התקפית, חסרי רעיונות ובטח לא נותנים יותר מכמה דקות טובות. 

פיקנטריה חובה, הוספתי.

הזויים כל השונאי זהבי, אם הוא מביא משחק כמו תורג'מן היום הם שורפים את הטוויטר בתיאוריות קונספירציה שהוא עושה בכוונה כדי שלאזיטיץ ילך.

12 דקות לפני, קמחי said:

ראיתי למקין ונחמיאס בהרכב, לא הייתי מופתע. רק עצוב.

פורסם ב
18 דקות לפני, קמחי said:

למקין דווקא עם משחק שני טוב בסך הכל. אני יותר שקט עם שלמה אבל למקין מילא את מקומו בצורה טובה גם היום וגם מול חיפה בבלומפילד (השער שלהם הגיע כשהוא שכב על הרצפה). 

אסנטה הוא שחקן ההגנה הכי טוב שלנו אבל המאמן הזה ממשיך להתעלל בו בלי סיבה. זה אומר יותר על לאזטיץ' מאשר על שחקן שיעשה קריירה טובה כפותח לגיטימי בקבוצות מרכז טבלה בליגה מהדרג השני באירופה (ע"ע הולנד/בלגיה/אוסטריה/פורטוגל). 

בניגוד לדעתו של סוייר, אני חושב שיוריס היה ההבדל הגדול היום. הוא סוגר הרבה יותר טוב בהגנה וגם במשחק בו לא בלט בהתקפה ובהנעת הכדור, רואים שהוא שחקן יותר טוב, מגוון ושלם מסיסוקו. 

קניקובסקי עשה את ההבדל. בשלושת השערים הוא היה ברחבה, בראשון הוא בעט את הכדור שנהדף לשער, בשני הוא בישל, בשלישי הוא משך שחקן.

דבר אחד שמשגע אותי - עידו שחר (ולא כי הוא השחקן שהבנים שלי הכי אוהבים). איך ולמה הוא לא מקבל יותר הזדמנויות? הוא השחקן היחיד בסגל שיכול לתת לנו את השינוי מהספסל בהתקפה ואת האנרגיות שכל כך חסרות לנו. לתת לאדו דקות היום על חשבונו זה באמת עלבון. היה מצב מושלם להכניס אותו לעשרים דקות במקום קניקובסקי. 

אני מקווה מאוד שלא נפספס אותו ושהוא יהיה שחקן הרכב בעונה הבאה. בשבילו ובשבילנו. 

פורסם ב

1. זה נראה כאילו מכבי אמרו לעצמם "אנחנו חייבים לספוג גול במשחק אז עדיף לתת אותו ליריבה כמה שיותר מוקדם כדי שיהיה זמן להפוך" כי אחרת אין שום סיבה להפקרות ההגנתית הזאת בתחילת המשחק, זה לא בגבולות ההיגיון.

מכבי זאת הקבוצה היחידה שאתה מתבאס שהיא מובילה ביתרון קטן כי אתה יודע שהיא במס של גול ליריבה והיא תחזיר את החוב שלה מתישהו. אז עדיף בתחילת המשחק ב0-0.

2. בעונה שעברה גם ההגנה שלנו לא הייתה מבריקה אבל דבר אחד התווסף השנה שהופך את ההגנה שלנו לאיומה. אני לא מבין את הקטע של לתצפת ולא לתקוף את שחקני ההתקפה של היריבה. עומד איזה דיארה על ה16 ואף אחד לא יוצא אליו. אף אחד לא מאמין שהוא באמת מסוגל לקחת לו כדור. פשוט מחכים. אולי הוא יעשה פעולה טובה ונספוג אולי הוא יאבד ונצא מזה. תלויים במזל.

3. עושה רושם שלא הקריאו ללאזטיץ' ולשחקנים את הטבלה לפני המשחק. אנחנו נכנסו לחוב בהפרש שערים בגלל ההפקרות שלהם בטדי. 3-1 עם 2 שערים מהירים על הפועל חיפה. כבר פירקת אותם, המומנטום בצד שלך, לא תלך על הרביעי והחמישי לצמצם נזקים בהפרש שערים? שנצטרך רק 1-0 על באר שבע בשני? 

דווקא במומנטום להוציא את דור פרץ. ומילא כבר לאזטיץ' עשה חילופים, למה השחקנים שנכנסו, מלבד ערן שעדיין רץ שם בין אנטמן לדגני (תמיד כיף להזכיר אותו ואת ערן באותו משפט), עולים בכזאת אדישות. איפה הטירוף לתת את הרביעי? מאכזב מאוד.

4. לדעתי הפועל חיפה היום באה באווירת אס"ק לגמריי. זה לא שהם לא שיחקו כדורגל או לא ניסו לנצח, להפך, הם שיחקו יותר מידיי כדורגל. זה היה משחק קואסט טו קואסט שלא אופייני בכלל לרוני לוי והיינו חייבים לתת פה אמירה. לא מעניין אותי שבאר שבע התקשו שם שבוע שעבר, זה היה חייב להיות מהודק יותר. בטח במחצית השנייה. 

5. בגזרה החיובית, דור פרץ אחד הווינרים הגדולים בהיסטוריה שלנו. כיף לראות שוב את יוריס ב6. ורוי רביבו באמת נמצא בכושר משוגע. 

6. אם תעברו בסמי עופר תראו שעדיין האורות שם דלוקים והפועל חיפה עורכת טקס לשוער האגדי שעמד להם בשער בגביע ספורטה ב1945. כמה טקסים, גמרו אותנו. מי חוגג שנת 101 למועדון? ולמה בכזה ווליום? מה ליואב כץ יש שת"פ עם רופאי אף אוזן גרון ברחבי הארץ? כי אחרת אין סיבה לסרטן באוזניים שהוא סידר לנו היום. אולי הוא כועס על ג'ראפי, לכו תדעו.

פורסם ב

רביבו הוא אחד הפרוספקטים המרגשים ביותר שמחלקת הנוער שלנו הוציאה בשני עשורים האחרונים. רובנו נבין את זה כשהוא כבר לא יהיה פה.

מכבי בחיים במשחק שבו הובטחו לה החיים כבר מראש בתנאי שלא תפשל מאד. אז היא פישלה קצת. היא פרומה, חסרת יכולת למנוע ספיגות אבל עדיין בחיים. זה לא מעט ארבעה מחזורים לגונג. 

פורסם ב

היום הבטחנו מקום שני סופית :D

דיארה היום התנהג כמו פרחח הרבה פעמים ועם הרבה עימותים עם שחקנים שלנו, סגר בהפועל או משהו כזה?

היכולת תואמת את כל היכולת העונה, אבל הכי חשוב היה ניצחון היום.

היה הרבה מזל גם היום, חיפה החמיצו לא מעט.

פורסם ב
22 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

מה פתאום למטה. סמי עופר רק למעלה. 

כשאתה מקבל רק את k הגיוני לשבת בצד למעלה כי זה מה יש. אבל שיש גם את j? למה לא לשבת באמצע?

פורסם ב
44 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

פיקנטריה 

שרים פעמיים את התקווה. 

יש עכשיו נתון חדש שמודדים חלוצים. לא שערים, לא בישולים, לא פעולות חיוביות, לא להגיע לכדורים לפני פאקינג אוראל דגני אלא מדד +-, כמו בכדורסל. גם פינוי שטחים ופיק אנד רול עם דור פרץ הולך.

אגב, אין לי שום דבר אישית נגד תורג'מן, מחבב מאוד את הילד. חושב שהתפקיד של החלוץ במכבי הוא כפוי טובה גם שערן פותח וגם שתורג'מן פותח. החלוץ כמעט ולא מקבל כדורים. 

פשוט מביך אותי ההאדרה הזאת לדור תורג'מן והמציאות המדומה.

והחייב למות ענק, הרגת אותי.

פורסם ב

יותר מזל משכל. הפועל חיפה הביכה אותנו ויצאו פראיירים. העיקר הנקודות. 

פורסם ב

העיקר 3 נקודות, אבל הייתי שמח לראות את מכבי אחרי ה3:1 (שהשתחרר המון לחץ) ממשיכים ללחוץ על הדוושה ולחפש את הרביעי והחמישי. היה נראה כאילו הורידו הילוך העיקר לשמור על הניצחון (כמו בטרנר) וכמו שזה נראה יש סיכוי לא רע שהאליפות הזאת תוכרע על הפרש שערים.

" עוד עוד עוד עוד עוד "

פורסם ב
לפני6 שעות , Sawyer said:

פיקנטריה חובה, הוספתי.

הזויים כל השונאי זהבי, אם הוא מביא משחק כמו תורג'מן היום הם שורפים את הטוויטר בתיאוריות קונספירציה שהוא עושה בכוונה כדי שלאזיטיץ ילך.

הייתי מוסיף בפיקנטריה שירת הכל מכבי מפוצלת פעם ראשונה בהיסטוריה של השיר הזה

+ דור פרץ עולה לשחק עם טבעת נישואין

פורסם ב

קיללתי את סבתא של אנטמן בהדיפה הזאת. יאמבן זונה מילא הוא היה נוגח לקרוב ולקחת בקלות, אבל הוא נתן נגיחה מושלמת לחיבור הרחוק, מה אתה לוקח את זה יא מזדיין, כאילו זה מה שיציל לך את הכבוד

פורסם ב
לפני7 שעות , קמחי said:

נחמיאס דווקא היה בסדר, למקין זה בעיה , הבן אדם נותן משחק גדול, מורד לספסל ואז חוזר להיות למקין של העונה, אי יציבות

שלמה במשחק האחרון לא היה טוב, אבל הוא הכי פחות גרוע, חוץ מנחמיאס שהשנה באמת אין לי תלונות אליו.

סטואיץ' למשל גם לא נוגעים בו למרות שהוא גם לא כזה משדרג אותנו בכל הקטע ההגנתי

פורסם ב

רביבו שחקן מעולה.

יכל להיות יותר טוב (ועם יותר מספרים) אם היה יודע גם להמנע מבעיטה סתם כי הוא כבר ברחבה.

תן רוחב ויש לך בישול. זה משגע אותי אצלו.

כמו שכתבתי כבר במשחק מול ב"ש. זה היה מגוחך להגיד את זה אז אחרי צמד ובישול, אבל כבר באותו משחק פטאצי התחיל תקופה פחות טובה.

לא יודע מוכר, שומר על הרגליים, עייף, מתוסכל מינית או מה שלא יהיה, אבל 98 אחוז מהפעולות שלו לא טובות.

מאמן אחר היה יודע להוציא אותו ולתת לו קצת לנוח (לא בדקה 100), במקום סדרות חינוך לשחקנים כמו אסאנטה.

לא יודע מה יש לו, אבל אם רוצים עוד איכשהו לחלום על אליפות, חייב שיחזור לעצמו. 

דור פרץ גבר רצח

אגב לא יודע אם זה מכוון ואיך לא שמו לב עד עכשיו, אבל כתבת שאנחנו אחרי 2 הפסדים.

אמנם זה כמו הפסד, אבל מול חיפה זה היה תיקו

פורסם ב

לתורג׳מן אסור לראות דקות. הוא לא ה-בעיה שלנו אבל הוא מאוד חלש, הפעולה החיובית היחידה שלו אתמול הייתה כשהוחלף

פורסם ב
33 דקות לפני, Coolio said:

לתורג׳מן אסור לראות דקות. הוא לא ה-בעיה שלנו אבל הוא מאוד חלש, הפעולה החיובית היחידה שלו אתמול הייתה כשהוחלף

זה כבר תקופה ככה

זהבי הרבה יותר משמעותי ממנו

פורסם ב
1 דקה לפני, liron981s said:

זה כבר תקופה ככה

זהבי הרבה יותר משמעותי ממנו

זהבי לא עשה כלום במשחק הקודם. וגם לא יותר מידי אתמול מהרגע שנכנס.

חלילה לא נגדו וגם לא בא להגן על תורג'מן,

אבל במכבי הנוכחית מאוד קשה להיות חלוץ. כמעט ולא מקבלים כדורים וכל העומס הוא באמצע ככה שגם קל לשמור על הכדורים

פורסם ב

אפשר לנתח בלי סוף, מה שחשוב בזמן כזה של הפלייאוף שניצחנו. 

1 מתוך 5.

על נתניה אני פחות בונה שיקחו נקודות מבש, זה לא יקרה.

המשחק נגדם שבוע הבא יקבע אם יש סיכוי לאליפות באמת או שלא.

פורסם ב

זו לא קבוצה לאליפות. אם ניקח זו תהיה הפתעה עצומה מבחינתי. הליגה הזו כ"כ חלשה.

פורסם ב
לפני2 שעות , עמית ר said:

כמו שכתבתי כבר במשחק מול ב"ש. זה היה מגוחך להגיד את זה אז אחרי צמד ובישול, אבל כבר באותו משחק פטאצי התחיל תקופה פחות טובה.

לא יודע מוכר, שומר על הרגליים, עייף, מתוסכל מינית או מה שלא יהיה, אבל 98 אחוז מהפעולות שלו לא טובות.

מאמן אחר היה יודע להוציא אותו ולתת לו קצת לנוח (לא בדקה 100), במקום סדרות חינוך לשחקנים כמו אסאנטה.

לא יודע מה יש לו, אבל אם רוצים עוד איכשהו לחלום על אליפות, חייב שיחזור לעצמו. 

או שאולי הלחץ של מאבק אליפות כן משפיע על ילד בן 20 שבסוף זאת עונת בוגרים ראשונה שלו בקריירה?

אנחנו לא באמצע העונה שהוא יכול לפרוח, אנחנו בעיצומו של מאבק אליפות, בישורת האחרונה..ממש במאני של המאני טיים.

לא נראה לי שהוא פחות מתאמץ, להפך.

שלא הולך לו הוא רודף עוד יותר בנחישות אחרי איבוד שלו.

שומר על הרגליים?

אתמול עף על כדור אבוד מול דגני עם שתי סלטות באוויר.

נכנס, רץ, לא מפחד.

כבר פעם שניה שאני שומע שהוא שומר על הרגליים. לאן הלכתם?

פחות הולך לו כמו לפני חודשיים, בטח בפעולות הפשוטות. לגיטימי מבחינתי.

הרבה פחות משוחרר, הרבה יותר לחוץ. רואים עליו.

אחלה פטאצי. מקווה שיבוא מפוקס יותר למה שנשאר לנו.