Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

הבחירה בלמקין ונחמיאס ע"פ אסנטה ושלמה היא סבוטאז'. זה מעבר לטמטום.

אנחנו נראים רע ושחקני הקלאצ' שלנו מחוץ למומנטום. נצטרך להציג משהו מיוחד בשני.

פורסם ב
לפני10 שעות , itanar said:

איתמר נוי, משחק שני נראה טוב על הדשא.

מבין מה מכבי רואים בו.

השאלה אם זה לא משהו שיש לך כבר במאגר הכשרונות

עידו שחר, נדב נידם, רוי נאווי (שהיה צריך לשחק לפני איתמר נוי אבל קרע רצועות)

פורסם ב
לפני9 שעות , YallaMaccabi said:

איזה מאכזב תורגמן

תקופה מאד ארוכה שהוא יותר הורס מאשר מועיל. שלא יסיים כמו איילון אלמוג 

לדעתי אוברייטד מטורף.

פורסם ב
לפני10 שעות , YallaMaccabi said:

איזה מאכזב תורגמן

מסכים איתך בנוגע ליכולת אבל צריך לזכור שהוא צעיר והוא נקלע לסיטואציה לא הכי נעימה.

אני בטוח שהסיטואציה הזו גם משפיעה עליו.

פורסם ב

דור פרץ בעונה הסטורית מבחינתו

עוד 3 שערים הוא מגיע ל20 בכל המסגרות השנה

נתון מדהים לקשר מרכז שדה

פורסם ב
1 דקה לפני, erantheking21 said:

דור פרץ בעונה הסטורית מבחינתו

עוד 3 שערים הוא מגיע ל20 בכל המסגרות השנה

נתון מדהים לחלוץ שני

תיקנתי לך. עכשיו זה יותר מדוייק

פורסם ב
לפני10 שעות , קמחי said:

הבחירה בלמקין ונחמיאס ע"פ אסנטה ושלמה היא סבוטאז'. זה מעבר לטמטום.

אנחנו נראים רע ושחקני הקלאצ' שלנו מחוץ למומנטום. נצטרך להציג משהו מיוחד בשני.

הדבר הראשון שחשבתי עליו כשראיתי את ההרכב. נחמיאס נתן מחצית שניה טובה אבל זה אאוטלייר. על פני ציר הזמן הוא ולמקין שווים לפחות 10 גולים יותר משלמה ואסנטה

פורסם ב
לפני16 שעות , itanar said:

איתמר נוי, משחק שני נראה טוב על הדשא.

מבין מה מכבי רואים בו.

אני לא כל כך למען האמת, שחקן חביב ותו לא.

פורסם ב
לפני16 שעות , YallaMaccabi said:

איזה מאכזב תורגמן

כבר עכשיו יש לו מספרים יותר טובים מכל הקריירה של אלמוג לא?

פורסם ב
24 דקות לפני, GoldenAxe said:

כבר עכשיו יש לו מספרים יותר טובים מכל הקריירה של אלמוג לא?

7 שערי שדה מתחילת העונה. והוא כפול דקות במגרש מזהבי. 

פורסם ב
לפני16 שעות , YallaMaccabi said:

איזה מאכזב תורגמן

אל חשש, הוא לא. 

פורסם ב
16 דקות לפני, asaf-17 said:

7 שערי שדה מתחילת העונה. והוא כפול דקות במגרש מזהבי. 

זה נאמר בציניות על החוסר במספרים של אלמוג, אני מסכים איתך שכרגע תורג׳מן לא מתאים להיות חלוץ מוביל במכבי. חלוץ מוביל במכבי זה מישהו שמסיים עם לפחות 20 ואפשר להרגיש את הדומיננטיות שלו, תורג׳מן כרגע לא שונה מהחלוץ של ב״ש שאני אפילו לא זוכר את שמו…

פורסם ב
35 דקות לפני, GoldenAxe said:

זה נאמר בציניות על החוסר במספרים של אלמוג, אני מסכים איתך שכרגע תורג׳מן לא מתאים להיות חלוץ מוביל במכבי. חלוץ מוביל במכבי זה מישהו שמסיים עם לפחות 20 ואפשר להרגיש את הדומיננטיות שלו, תורג׳מן כרגע לא שונה מהחלוץ של ב״ש שאני אפילו לא זוכר את שמו…

לא מסכים. תורג'מן מצויין וישתפר.

תראה את הגול שלו מול ב"ש בבלומפילד, או הגול מול סכנין.

כושר קצת פחות טוב, שיטה וקישור שפחות מיטיבה עם החלוצים.

פורסם ב
9 דקות לפני, itanar said:

יש פוטנציאל, אבל כרגע האם היית שם כחלוץ ראשון את קוביקה אם הייתה לך אופציה או היית נשאר עם תורג׳מן?

פורסם ב
23 דקות לפני, itanar said:

בקבוצה כמו מכבי אין את הזמן לתת לשחקן להשתפר.. או שאתה טופ ליגה או שאתה מושאל לקבוצה כזאת עד שיהיה כזה. וכן אני חושב שיש לו פוטנציאל אבל הוא עוד לא שם. 

פורסם ב
20 דקות לפני, asaf-17 said:

בקבוצה כמו מכבי אין את הזמן לתת לשחקן להשתפר.. או שאתה טופ ליגה או שאתה מושאל לקבוצה כזאת עד שיהיה כזה. וכן אני חושב שיש לו פוטנציאל אבל הוא עוד לא שם. 

אני אישית לא סובל מדור כ9. זאת היתה החלטה מערכתית מושכלת ונכונה. בדיוק כמו עם רוי. הלוואי וגם באחרים היו מאמינים ככה. אף אחד לא ניהיה טופ מלא לשחק.

פורסם ב
5 דקות לפני, המכבייה said:

אני אישית לא סובל מדור כ9. זאת היתה החלטה מערכתית מושכלת ונכונה. בדיוק כמו עם רוי. הלוואי וגם באחרים היו מאמינים ככה. אף אחד לא ניהיה טופ מלא לשחק.

חלוץ הרכב שמשחק עונה שלמה ונותן 7 שערי שדה זה סבבה בעיניך? 

פורסם ב
5 דקות לפני, asaf-17 said:

בוא אחי זה לא שהוא מקבל 6 כדורים במשחק,מדי פעם מקבל כדור במשחק,שיטה שמסרסת את החלוצים

פורסם ב
לפני1 שעה , GoldenAxe said:

זה נאמר בציניות על החוסר במספרים של אלמוג, אני מסכים איתך שכרגע תורג׳מן לא מתאים להיות חלוץ מוביל במכבי. חלוץ מוביל במכבי זה מישהו שמסיים עם לפחות 20 ואפשר להרגיש את הדומיננטיות שלו, תורג׳מן כרגע לא שונה מהחלוץ של ב״ש שאני אפילו לא זוכר את שמו

תורג'מן? 

אני מהראשונים פה שאומר שבין דור תורג'מן לעתיד שמספרים לי שיהיה לו יש פער עצים.

אבל הוא חלוץ טוב וגם ערן חלוץ טוב והסיבה היא שהם לא מגיעים מספיק למצבים זה כי אנחנו לא מספיק מאומנים. אולי בכלל לא. 

גם ארבעה מתוך השישה שערי שדה של תורג'מן הגיעו כי מיכולת אישית ולא מבישול. אי אפשר להיות חלוץ טוב בלי לקבל כדורים. אז זה מה יש כרגע. בבאר שבע גם הוא וגם זהבי עם יותר שערים, כנראה גם בביתר.

ההבדל כרגע בינו לבין זהבי הוא הטעם. יש כאלה שמעדיפים חלוץ מהיר כמו תורג'מן שיודע לשחק עם הגב (וגם זה באופן מוגבל ברמות אירופאיות) ויש כאלה שמעדיפים את החכמה ויכולת המסירה של ערן. שורה תחתונה, שניהם לא משפיעים יותר מידיי ולאו דווקא באשמתם.

פורסם ב
29 דקות לפני, asaf-17 said:

זה שרשור טוב. 

פורסם ב
12 דקות לפני, car.garsia said:

תורג'מן? 

אני מהראשונים פה שאומר שבין דור תורג'מן לעתיד שמספרים לי שיהיה לו יש פער עצים.

אבל הוא חלוץ טוב וגם ערן חלוץ טוב והסיבה היא שהם לא מגיעים מספיק למצבים זה כי אנחנו לא מספיק מאומנים. אולי בכלל לא. 

גם ארבעה מתוך השישה שערי שדה של תורג'מן הגיעו כי מיכולת אישית ולא מבישול. אי אפשר להיות חלוץ טוב בלי לקבל כדורים. אז זה מה יש כרגע. בבאר שבע גם הוא וגם זהבי עם יותר שערים, כנראה גם בביתר.

ההבדל כרגע בינו לבין זהבי הוא הטעם. יש כאלה שמעדיפים חלוץ מהיר כמו תורג'מן שיודע לשחק עם הגב (וגם זה באופן מוגבל ברמות אירופאיות) ויש כאלה שמעדיפים את החכמה ויכולת המסירה של ערן. שורה תחתונה, שניהם לא משפיעים יותר מידיי ולאו דווקא באשמתם.

חי בשלום עם החלוקה הזאת...

פורסם ב
19 דקות לפני, המכבייה said:

חי בשלום עם החלוקה הזאת...

בעיקרון ערן היה כובש יותר אבל היינו כובשים אותו דבר בערך. לי מרגיש שכל המחמאות על פינוי שטחים או מדד +- של דור תורג'מן העונה בא להוריד מערן או להפוך אותו לשחקן לא קבוצתי.

ערן שחקן מאוד קבוצתי ושנה שעברה שחקנים כמו דן ביטון, דור פרץ ומילסון פרחו לידו. ההרגשה היא שהחצים כלפיו הרבה יותר חדים. שנה שעברה שהוא לא הבקיע איזה חודש שער שדה היה ביקורת בעוצמות יותר גבוהות מהביקורת על תורג'מן.

אבל שורה תחתונה, לא חושב שדור תורג'מן הוא הבעיה שלנו. לדעתי הוא אפילו מהבעיות האחרונות שלנו. עייפו אותי עם העיסוק מי עדיף, ערן או תורג'מן. הבעיה שלנו היא שספגנו 34 שערים העונה ושאנחנו מוציאים כדור מהרשת בכל משחק. ואם לא נעשה סטופ לזה, אז גם ערן בפריים לא יעזור לנו לקחת אליפות.

פורסם ב
9 דקות לפני, car.garsia said:

בעיקרון ערן היה כובש יותר אבל היינו כובשים אותו דבר בערך. לי מרגיש שכל המחמאות על פינוי שטחים או מדד +- של דור תורג'מן העונה בא להוריד מערן או להפוך אותו לשחקן לא קבוצתי.

ערן שחקן מאוד קבוצתי ושנה שעברה שחקנים כמו דן ביטון, דור פרץ ומילסון פרחו לידו. ההרגשה היא שהחצים כלפיו הרבה יותר חדים. שנה שעברה שהוא לא הבקיע איזה חודש שער שדה היה ביקורת בעוצמות יותר גבוהות מהביקורת על תורג'מן.

אבל שורה תחתונה, לא חושב שדור תורג'מן הוא הבעיה שלנו. לדעתי הוא אפילו מהבעיות האחרונות שלנו. עייפו אותי עם העיסוק מי עדיף, ערן או תורג'מן. הבעיה שלנו היא שספגנו 34 שערים העונה ושאנחנו מוציאים כדור מהרשת בכל משחק. ואם לא נעשה סטופ לזה, אז גם ערן בפריים לא יעזור לנו לקחת אליפות.

אני בכלל לא בחיצים כלפי ערן. דור הוא הפותח שלי בשגרה אבל אחרי המשחק מול נתניה הרגשתי שערן הרוויח את החולצה. 

הבעיה היא לגמרי הגנה. ברמה הפרסונלית(מרגיש לי שהם יותר קשרים מוסבים מבלמים באמת) וגם הקבוצתית/אימונית. 

פורסם ב
7 דקות לפני, המכבייה said:

אני בכלל לא בחיצים כלפי ערן. דור הוא הפותח שלי בשגרה אבל אחרי המשחק מול נתניה הרגשתי שערן הרוויח את החולצה. 

הבעיה היא לגמרי הגנה. ברמה הפרסונלית(מרגיש לי שהם יותר קשרים מוסבים מבלמים באמת) וגם הקבוצתית/אימונית. 

אני יודע, לא כיוונתי אלייך. לפחות נגד באר שבע, דור ייפתח והוא צריך לפתוח. מקווה שננצח, אם ישבור את הבצורת שערי שדה אז בונוס.

פורסם ב
לפני11 שעות , Adir12 said:

השאלה אם זה לא משהו שיש לך כבר במאגר הכשרונות

עידו שחר, נדב נידם, רוי נאווי (שהיה צריך לשחק לפני איתמר נוי אבל קרע רצועות)

מה יש ברשימה הזאת שמתאים לרמה של מכבי? 

נידם כבר שנים בליגה ולא מראה שום דבר מיוחד חוץ מעונה אחת נחמדה בק״ש לפני משהו כמו 2-3 עונות. 

רוי נאווי מאז נבחרת הנוער הלך לאיבוד ולא הראה שום דבר. מיוחד במדי הפועל פ״ת בעונה שעברה. ההווה הוא נפצע מוקדם וכמובן לא הספיק לתת משהו. 

שחר זה היחיד שהראה ניצוצות, אבל גם הוא פותח עונה שלישית בבוגרים של מכבי ועדיין לא הצליח להתברג ברוטציה. אפשר לתרץ ולדבר על מאמנים, אבל עובדתית צעירים אחרים התקדמו והוא נשאר במקום.  אני לא בעד לזרוק אותו, אבל גם אי אפשר לבנות עליו יותר מדי. 

לא ראיתי את איתמר נוי יותר מדי כי להכריע בנוגע לרמה שלו, אבל אתמול הוא היה הכי טוב על הדשא ואם זה עקבי ומכבי בדקו אותו שווה להביא. בטח כשהוא מגיע בחינם. 

כל ישראלי טוב צריך להיות פה. מבית או מחוץ.