Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני1 שעה , car.garsia said:

תורג'מן? 

אני מהראשונים פה שאומר שבין דור תורג'מן לעתיד שמספרים לי שיהיה לו יש פער עצים.

אבל הוא חלוץ טוב וגם ערן חלוץ טוב והסיבה היא שהם לא מגיעים מספיק למצבים זה כי אנחנו לא מספיק מאומנים. אולי בכלל לא. 

גם ארבעה מתוך השישה שערי שדה של תורג'מן הגיעו כי מיכולת אישית ולא מבישול. אי אפשר להיות חלוץ טוב בלי לקבל כדורים. אז זה מה יש כרגע. בבאר שבע גם הוא וגם זהבי עם יותר שערים, כנראה גם בביתר.

ההבדל כרגע בינו לבין זהבי הוא הטעם. יש כאלה שמעדיפים חלוץ מהיר כמו תורג'מן שיודע לשחק עם הגב (וגם זה באופן מוגבל ברמות אירופאיות) ויש כאלה שמעדיפים את החכמה ויכולת המסירה של ערן. שורה תחתונה, שניהם לא משפיעים יותר מידיי ולאו דווקא באשמתם.

אני מבין את העיקר, אתה אומר שלא משנה מי היו שמים כחלוץ לא הייתה לזה השפעה ולכן הביקורת על תורג׳מן בכלל צריכה להיות ביקורת (עוד אחת מיני רבות) על צוות האימון והעומד בראשו?

בוא נקצין לרגע, האם זהבי פריים לא היה משפיע על המשחק גם במכבי הנוכחית? בגלל זה דרך אגב נתתי את קוביקה כדוגמא, כי הוא היה חלוץ שהיה עושה דברים בלי קשר לצוות המסייע.

פורסם ב
1 hour ago, מכביסט לעד said:

מה יש ברשימה הזאת שמתאים לרמה של מכבי? 

נידם כבר שנים בליגה ולא מראה שום דבר מיוחד חוץ מעונה אחת נחמדה בק״ש לפני משהו כמו 2-3 עונות. 

רוי נאווי מאז נבחרת הנוער הלך לאיבוד ולא הראה שום דבר. מיוחד במדי הפועל פ״ת בעונה שעברה. ההווה הוא נפצע מוקדם וכמובן לא הספיק לתת משהו. 

שחר זה היחיד שהראה ניצוצות, אבל גם הוא פותח עונה שלישית בבוגרים של מכבי ועדיין לא הצליח להתברג ברוטציה. אפשר לתרץ ולדבר על מאמנים, אבל עובדתית צעירים אחרים התקדמו והוא נשאר במקום.  אני לא בעד לזרוק אותו, אבל גם אי אפשר לבנות עליו יותר מדי. 

לא ראיתי את איתמר נוי יותר מדי כי להכריע בנוגע לרמה שלו, אבל אתמול הוא היה הכי טוב על הדשא ואם זה עקבי ומכבי בדקו אותו שווה להביא. בטח כשהוא מגיע בחינם. 

כל ישראלי טוב צריך להיות פה. מבית או מחוץ. 

מה יש באיתמר נוי שמתאים למכבי?

יביאו אותו , יגלו שהוא לא ברמה, ואז תצעקו איך הביאו אותו כמו שצועקים עכשיו על לאיוס

פורסם ב
לפני22 שעות , תחיית המתים said:

איפה בש יאבדו נקודות? הפועל חיפה ונתניה זה בלי מאבק חיפה ימכרו וביתר הזונות שלהם

כאמור.

פורסם ב
1 hour ago, GoldenAxe said:

אני מבין את העיקר, אתה אומר שלא משנה מי היו שמים כחלוץ לא הייתה לזה השפעה ולכן הביקורת על תורג׳מן בכלל צריכה להיות ביקורת (עוד אחת מיני רבות) על צוות האימון והעומד בראשו?

בוא נקצין לרגע, האם זהבי פריים לא היה משפיע על המשחק גם במכבי הנוכחית? בגלל זה דרך אגב נתתי את קוביקה כדוגמא, כי הוא היה חלוץ שהיה עושה דברים בלי קשר לצוות המסייע.

תשמע אנחנו כובשים מלא גולים העונה, לא יודע מה היה קורה אם ערן היה פותח. יכול להיות טוב יותר, סביר להניח שאותה סיטואציה. יותר מדאיג אותי מהבצורת של תורג'מן, המחלה של ההגנה שלנו לספוג כל משחק.

44 דקות לפני, Adir12 said:

מה יש באיתמר נוי שמתאים למכבי?

יביאו אותו , יגלו שהוא לא ברמה, ואז תצעקו איך הביאו אותו כמו שצועקים עכשיו על לאיוס

מה שנקרא שלחנו את הצוות שלנו לסקאוטינג על דיארה ובן הרוש והם חזרו עם נוי וג'ראפי. נוי אגב, אפילו לא שחקן הרכב פותח בהפועל חיפה.

חסר להם הרבה שחקנים אז הוא שיחק. תמוה לחלוטין ואני מקווה שזה לא התעניינות רצינית של מאבי אלא קשקושי סוכנים.

פורסם ב
לפני2 שעות , מכביסט לעד said:

מה יש ברשימה הזאת שמתאים לרמה של מכבי? 

נידם כבר שנים בליגה ולא מראה שום דבר מיוחד חוץ מעונה אחת נחמדה בק״ש לפני משהו כמו 2-3 עונות. 

רוי נאווי מאז נבחרת הנוער הלך לאיבוד ולא הראה שום דבר. מיוחד במדי הפועל פ״ת בעונה שעברה. ההווה הוא נפצע מוקדם וכמובן לא הספיק לתת משהו. 

שחר זה היחיד שהראה ניצוצות, אבל גם הוא פותח עונה שלישית בבוגרים של מכבי ועדיין לא הצליח להתברג ברוטציה. אפשר לתרץ ולדבר על מאמנים, אבל עובדתית צעירים אחרים התקדמו והוא נשאר במקום.  אני לא בעד לזרוק אותו, אבל גם אי אפשר לבנות עליו יותר מדי. 

לא ראיתי את איתמר נוי יותר מדי כי להכריע בנוגע לרמה שלו, אבל אתמול הוא היה הכי טוב על הדשא ואם זה עקבי ומכבי בדקו אותו שווה להביא. בטח כשהוא מגיע בחינם. 

כל ישראלי טוב צריך להיות פה. מבית או מחוץ. 

בנוגע לנאווי מסכים.

עידו שחר שחקן אנדרייטד וצריך לקבל הרבה יותר דקות.

נידם ונוי זה אותו שחקן בדיוק, גם אותו סגנון גם אותם מספרים לאורך זמן, שניהם גם באותו גיל אבל לנידם יש קצת יותר פז"מ בליגת העל כך שאין שום סיבה הגיונית או אפסייד לבנות על נוי ולא על נידם אחרי רצף השאלות ורצון להוכיח מהדלת הראשית, זה עוד מאותו דבר, ונידם זו מנייה קצת יותר בטוחה למכבי אם כבר.

פורסם ב
55 דקות לפני, car.garsia said:

מה שנקרא שלחנו את הצוות שלנו לסקאוטינג על דיארה ובן הרוש והם חזרו עם נוי וג'ראפי. נוי אגב, אפילו לא שחקן הרכב פותח בהפועל חיפה.

חסר להם הרבה שחקנים אז הוא שיחק. תמוה לחלוטין ואני מקווה שזה לא התעניינות רצינית של מאבי אלא קשקושי סוכנים.

הוא מסיים חוזה אז לא נותנים לו לשחק.

הוא בגיל טוב, נראה שפורץ מאוחר.

אהבתי את הדריבל שלו והשתחררות מלחץ קדימה. עשה את זה מולנו ומול ב"ש.

ועוד נתון פיקנטי שלא הכרתי, לפני 3 עונות שיחק בלאומית וכבש 12 שערים.

פורסם ב
52 דקות לפני, itanar said:

הוא מסיים חוזה אז לא נותנים לו לשחק.

הוא בגיל טוב, נראה שפורץ מאוחר.

אהבתי את הדריבל שלו והשתחררות מלחץ קדימה. עשה את זה מולנו ומול ב"ש.

ועוד נתון פיקנטי שלא הכרתי, לפני 3 עונות שיחק בלאומית וכבש 12 שערים.

הוא שחקן חמוד ואני מכיר אותו כמה שנים, עדיין לא מכבי מטיריאל לדעתי. עידו שחר בעיניי שחקן טוב ממנו בכמה דרגות.

פורסם ב
1 hour ago, אקיטה said:

בנוגע לנאווי מסכים.

עידו שחר שחקן אנדרייטד וצריך לקבל הרבה יותר דקות.

נידם ונוי זה אותו שחקן בדיוק, גם אותו סגנון גם אותם מספרים לאורך זמן, שניהם גם באותו גיל אבל לנידם יש קצת יותר פז"מ בליגת העל כך שאין שום סיבה הגיונית או אפסייד לבנות על נוי ולא על נידם אחרי רצף השאלות ורצון להוכיח מהדלת הראשית, זה עוד מאותו דבר, ונידם זו מנייה קצת יותר בטוחה למכבי אם כבר.

לא עקבתי אחרי נוי יותר מדי, אבל מהמעט שכן - טכניות מעל נידם, ברמה אחת לפחות. נידם יותר פייטר וסוס עבודה ממנו.

אני תמיד חשבתי שלנידם יש מקום ברוטציה שלנו אבל העונה לא עשה את ההתקדמות שציפיתי. מקווה בשבילו שהרכבת לא ברחה.

פורסם ב
לפני8 שעות , אלק נילאש said:

לא עקבתי אחרי נוי יותר מדי, אבל מהמעט שכן - טכניות מעל נידם, ברמה אחת לפחות. נידם יותר פייטר וסוס עבודה ממנו.

אני תמיד חשבתי שלנידם יש מקום ברוטציה שלנו אבל העונה לא עשה את ההתקדמות שציפיתי. מקווה בשבילו שהרכבת לא ברחה.

בגדול איתמר נוי אמור להגיע להחליף את יוריס לפי מה שכולם אומרים

אני חושב שבעמדה הזאת עדיף סוס עבודה כמו נדב נידם שכבר נמצא אצלך מאשר שחקן אחר. נידם מאוד טכני יחסית לעמדה שלו.

בקיץ אמרתי שאין הבדל בין נידם לבין איתן אזולאי, ואז אמרו שיש הבדל של שמיים בארץ

היום רואים שאין הבדל ביניהם. ימים יגידו מי צדק ומי טעה.

• amilov locked this topic
  • amilov unlocked this topic