Jump to content

יתר מחזור 32 עליון, 31 תחתון - "איפה טעינו"

Recommended Posts

פורסם ב

עוד לא באמת הספקנו להתאושש מהמכה שהכורדים הנחיתו עלינו בשני בטדי וכבר מגיע מחזור חדש. והפעם זה פשוט. אין יותר לאבד נקודות העונה. כל איבוד נקודות מעכשיו עד סוף העונה, גוזר את הגורל האומלל שלנו.

איך עושים את זה? לא ברור. מצד אחד אנחנו מכבי ואנחנו לא נוותר. מצד שני, נהיה חייב להתחיל להעלות את רמת המשחק השלנו. אי אפשר להיות גופות בחלקים מרכזיים במשחק. נגד הפועל חיפה בשבת, בפתיחת הסיבוב השני של הפלייאוף, זה הזדמנות טובה להתחיל את זה.

אז מה בתפריט? ביום שבת במקביל אלינו כי שונאים פה כדורגל, כל הפלייאוף העליון ישחק באותה שעה שוב, ב20:30.

המשחק הפחות מעניין יתרחש בנתניה, שם הפועל חדרה תארח את הפועל קריית שמונה. לחדרה, היורדת הטרייה, זה מסע הפרידה מליגת העל לפני שהם שבים לתהום הנשייה של הליגה הלאומית ואילו לקריית שמונה זה עוד משחק סתמי רגע לפני פגרת הקיץ.

עוד ב20:30 בטדי, הפועל ירושלים תארח את מכבי פתח תקווה. אחרי 2 ניצחונות רצופים כבר מכבי פתח תקווה האמינה שחרב הירידה כבר זזה מצווארה. אבל אז הקבוצה של נועם שוהם עשתה את כל מה שהקבוצות היהודיות עושות לאחרונה לצערנו והתבזתה מול סכנין וכעונש הם מצאו את עצמם במקום הלפני האחרון. 

רגע לפני היישורת האחרונה בהחלט, המלאבסים ייקוו לחזור עם ניצחון מטדי מול הפועל ירושלים שסיימה את העונה אבל הוכיחה עד כה מתחילת הפלייאוף יופי של ספורטיביות.

משחק נוסף יתרחש בגרין, שם עירוני טבריה תארח את ריינה למשחק קלב. הרבה אוויר השתחרר אצל טבריה אחרי הניצחון על קריית שמונה בשבת. אחרי 2 הפסדים רצופים ליריבות הישירות בתחתית, אשדוד וסכנין הם היו צריכים את הניצחון הזה דחוף. הטבריינים ייקוו גם לא למעוד המחזור נגד ריינה שאמנם סיימה את העונה, אבל מגיעה אחרי ניצחון מרשים במחזור הקודם על הפועל ירושלים.

המשחק המרכזי של הפלייאוף התחתון יהיה בדוחא, שם בני סכנין תארח את מס אשדוד. רגע לפני שמסע האליפות שלנו קיבל כאפה מצלצלת, גם המסע להורדת והכחדת מועדון בני סכנין השרמוטאי מליגת העל קיבל זפטה בעורף.

סכנין במשחקים האחרונים תחת קורצקי מצליחה בכדורגל אפרורי אך עם הרבה רצון וקשיחות להשיג ניצחנות והיא בעמדה טובה להישאר עוד עונה בליגה הבכירה. בטח אם לוקחים בחשבון שמצפה לו עוד משחק מתנה שהם יקבלו מריינה בהמשך. 

גם אשדוד טיפסה מעל הקו האדום במחזור האחרון וההתקפה המצוינת שלהם מתחילה לבוא לידיי ביטוי אבל גם סילבס יודע שהאשדודים השנה לא כל כך יציבים ולכן הם חייבים לנסות ולחזור עם נצחון מדוחא.

בראשון ב20:15 בנתניה, מכבי נתניה תארח את הפועל באר שבע לדרבי הערים המפגרות. עד כה מכבי נתניה הצליחה להראות אין ספור דרכים להתבזות מול הפועל באר שבע. לכו תדעו איזה בזיון הם מתכננים בראשון. המשחק שלהם בשבוע שעבר נגד מכבי חיפה סיכם מצוין את העונה שלהם. לשלוט במשחק, להגיע עד ה16, להחטיא מלא ולקבל גול מצחיק מהצד השני. סיפורה של מכבי נתניה לעונה זאת.

אצל הקוז'וקלנד לעומת זאת הכל סוכר לאחרונה. אמנם הכדורגל לא מרשים אבל עם 12 מ15 נקודות בפלייאוף הזה יהיה קשה לאוהדים להתלונן. מה גם שבשביל כדורגל יפה המציאו להם את חצי הגמר נגד הפועל תל אביב כדי טיפה להנות, להכניס שחקנים לכושר והתעלל בחסרי ישע. הפועל באר שבע בדרך לדאבל, מי היה מאמין? ומי פאקינג מוכן להעיר אותנו מהסיוט הזה.

ביום שני ב20:30 המשחק המרכזי של המחזור משום מה, בית"ר ירושלים תארח בטדי את מכבי חיפה. החיה הכי מפחידה בטבע, הרבה יותר מהכריש האלים בחדרה, זה הכורדים של בית"ר שהם במומנטום. בית"ר באחת העונות הכיפיות שלהם לאחרונה והאוהדים שלה רק רוצים שהכיף לא יפסיק.

לבינתיים, הם בעיקר נהנים עם עוד סולד אאוט, הפעם נגד מכבי חיפה לקרב על המקום השלישי שהפך לקרב בעיקר על הכבוד.

כבוד זה משהו שאין הרבה למכבי חיפה העונה. החניכים של פרק פכר איכשהו עדיין במקום השלישי למרות היום קבוצת כדורגל שהיא גופה. לא ברור איך וסיכוי טוב שזה יתהפך בשני.

המטרות שלנו:

1. שבאר שבע תאבד נקודות או שקנגוואה יקבל צהוב חמישי מתישהו.

2. אני עדיין לא ויתרתי על הכחדת סכנין והורדתם ליגה.

3. בכל זאת משהו טוב קרה השבוע. באר שבע התעללה בהפועל תל אביב ומנעה מאיתנו אסון של סכנת גביע לחלאות. זה לא באמת מעניין אף אחד אבל אני כל כך שונא אותם שאני אשמח שהקטע עם העליית ליגה הצפויה שלהם יימשך עוד שבוע ושהם יפסידו לרמת גן. 

וחוץ מזה, שיהיה לנו בהצלחה!!!

פורסם ב

@judymaccabi מקווה שאבי ביטר מספיק ים תיכוני בשבילנו. אם גם הוא לא יעזור, הלך עלינו.

פורסם ב
לפני5 שעות , car.garsia said:

@judymaccabi מקווה שאבי ביטר מספיק ים תיכוני בשבילנו. אם גם הוא לא יעזור, הלך עלינו.

חחחחחחח ענק.

זה נשמע שאני איזו חובבת מזרחית, אבל יש שירים בודדים שאני בכלל מאזינה להם, סתם תפס לי העין בשני מחזורים ברציפות שזה עבד.

פורסם ב
לפני14 שעות , car.garsia said:

אני מבין שהלכת אול אין על הקטע הים תיכוני אם השתמשת באבי ביטר.

פורסם ב
לפני10 שעות , judymaccabi said:

חחחחחחח ענק.

זה נשמע שאני איזו חובבת מזרחית, אבל יש שירים בודדים שאני בכלל מאזינה להם, סתם תפס לי העין בשני מחזורים ברציפות שזה עבד.

חחחחחחחחח אני סבבה עם כל הז'אנרים, יאללה הלוואי וזה יביא את הבארכה. 

לפני1 שעה , Raumdeuter said:

אני מבין שהלכת אול אין על הקטע הים תיכוני אם השתמשת באבי ביטר.

ז'אנר שמתכתב עם המצב רוח שלנו אחרי טדי.

פורסם ב

וואלה זה באמת מחזור לאבי ביטר. באר שבע ימשיכו ברצף הלא הגיוני שלהם, הפועל יעלו ליגה וסכנין ימשיכו במסע ההישרדות שלהם על חשבון הנמושות של הליגה. 

• amilov locked this topic
  • amilov unlocked this topic
פורסם ב

נראה לכם שאבי ביטר לא יישאר גם למחזור הקרוב? נראה לכם שיש לי כוח עכשיו לשבת ולכתוב על משחקים אחרים? אומרים שחוץ מיום שני יש עוד דברים אחרים. מי שאומרים דבר כזה הם שקרנים.

אבל בכל זאת, מה בתפריט? יש איזה קבוצה שחייבת לרדת ולא בטוח תרד העונה, קוראים לה סכנין. בכל זאת, למדנו כבר על בשרינו שאין דבר כזה קארמה בחיים. היא תשחק במוצש ב20:30 בחוץ בנתניה נגד קש הנחמדים.

יש את טבריה שרחוקה נקודה מלהבטיח הישארות ולעשות היסטוריה. היא תנסה לעשות זאת כבר בשבת מול הפועל ירושלים בטדי של זיו והילדים.

יש את פתח תקווה ואשדוד שנפגשות לקרב ראש בראש על 6 נקודות. ג'קי או לוזון, מי ירשום קאמבק מפואר בתחתית? ומי יתקרב מאוד לטיול בעונה הבאה בליגה הלאומית?

וגם ריינה תארח את חדרה בגרין. שניהם כבר ממזמן סיימו את העונה אז המשחק יכל גם להתרחש בחוף הים עם הכרישים.

בפלייאוף העליון, יש מחר ב20:30 איזה דרבי בחיפה או לפחות ככה למשחק הזה הם קוראים. הפועל חיפה העלובים ייארחו את מכבי חיפה המטורללים. דרבי שבדרך כלל לא מעניין במיוחד והשבת בכלל לא יעניין כמעט אף אחד.

בראשון, ב20:15, גיבורת השבוע, מכבי נתניה שלה אנחנו חבים את החזרה לחיים, תעלה לטדי למפגש מול ביתר ירושלים הכורדים. מפגש פיקנטרי בעיקר ליוסי אבוקסיס שיחטוף מטר קללות וינסה לצאת מטדי עם הנקודות.

אבל עזבו שטויות, עזבו מטרות אחרות, ביום שני בבלומפילד, חייב לירוק דם כדי להשאיר ביפו את ה3 נקודות. אז מזל טוב על היומולדת 77 למדינה, חג שרוכים שמח לאומה ושיהיה לנו בהצלחה!!!!

נ.ב: רק רציתי להקפיץ את הנושא של אבי ביטר. אבל אין לי בעיה שתמשיכו להיות לא ממושמעים ולהגיב בנושא הקודם. הרי זה עבד בשבוע שעבר לא? אז מה אכפת לי.

פורסם ב
1 hour ago, car.garsia said:

נראה לכם שאבי ביטר לא יישאר גם למחזור הקרוב? נראה לכם שיש לי כוח עכשיו לשבת ולכתוב על משחקים אחרים? אומרים שחוץ מיום שני יש עוד דברים אחרים. מי שאומרים דבר כזה הם שקרנים.

אבל בכל זאת, מה בתפריט? יש איזה קבוצה שחייבת לרדת ולא בטוח תרד העונה, קוראים לה סכנין. בכל זאת, למדנו כבר על בשרינו שאין דבר כזה קארמה בחיים. היא תשחק במוצש ב20:30 בחוץ בנתניה נגד קש הנחמדים.

יש את טבריה שרחוקה נקודה מלהבטיח הישארות ולעשות היסטוריה. היא תנסה לעשות זאת כבר בשבת מול הפועל ירושלים בטדי של זיו והילדים.

יש את פתח תקווה ואשדוד שנפגשות לקרב ראש בראש על 6 נקודות. ג'קי או לוזון, מי ירשום קאמבק מפואר בתחתית? ומי יתקרב מאוד לטיול בעונה הבאה בליגה הלאומית?

וגם ריינה תארח את חדרה בגרין. שניהם כבר ממזמן סיימו את העונה אז המשחק יכל גם להתרחש בחוף הים עם הכרישים.

בפלייאוף העליון, יש מחר ב20:30 איזה דרבי בחיפה או לפחות ככה למשחק הזה הם קוראים. הפועל חיפה העלובים ייארחו את מכבי חיפה המטורללים. דרבי שבדרך כלל לא מעניין במיוחד והשבת בכלל לא יעניין כמעט אף אחד.

בראשון, ב20:15, גיבורת השבוע, מכבי נתניה שלה אנחנו חבים את החזרה לחיים, תעלה לטדי למפגש מול ביתר ירושלים הכורדים. מפגש פיקנטרי בעיקר ליוסי אבוקסיס שיחטוף מטר קללות וינסה לצאת מטדי עם הנקודות.

אבל עזבו שטויות, עזבו מטרות אחרות, ביום שני בבלומפילד, חייב לירוק דם כדי להשאיר ביפו את ה3 נקודות. אז מזל טוב על היומולדת 77 למדינה, חג שרוכים שמח לאומה ושיהיה לנו בהצלחה!!!!

נ.ב: רק רציתי להקפיץ את הנושא של אבי ביטר. אבל אין לי בעיה שתמשיכו להיות לא ממושמעים ולהגיב בנושא הקודם. הרי זה עבד בשבוע שעבר לא? אז מה אכפת לי.

אוי ואבוי, מקווה שזה לא יהיה בעוכרינו

פורסם ב
לפני10 שעות , duduha said:

אוי ואבוי, מקווה שזה לא יהיה בעוכרינו

זו התגרות בגורל.

פורסם ב

המשחק של חיפה לא משודר?

פורסם ב
7 דקות לפני, duduha said:

המשחק של חיפה לא משודר?

ספורט 4.

מעניין כמה אוהדים יהיו לפי המנהלת.

אני מהמר על 29 אלף ירוקים נאמנים.

פורסם ב

חחחחח ואוו איזה גול מביך סק אשכים נלחץ לו R2 + X הפקיר את כל האמצע וכיוף יצא 30 מטר ותפס אוויר 

פורסם ב
6 דקות לפני, Kenji.09 said:

ספורט 4.

מעניין כמה אוהדים יהיו לפי המנהלת.

אני מהמר על 29 אלף ירוקים נאמנים.

אני מהטלפון, אמור להיות בספורט2טוגו ואין שם

פורסם ב
Just now, duduha said:

אני מהטלפון, אמור להיות בספורט2טוגו ואין שם

אם יש מישהו בבית תגיד לו להכנס למשחק בבית להעביר אחורה לשנייה ולצאת וזה יופיע באפליקציה כ"המשך לצפייה", בסלקום לפחות.

פורסם ב

דיארה ובן הרוש שחקנים שצריכים להיות כאן

פורסם ב
6 דקות לפני, Originals said:

איזה שוער מזעזע כיוף

אין לי ספק שלא ישאר שוער ראשון שלהם בעונה הבאה.

פורסם ב
1 דקה לפני, ClinteastwoodFan said:

אין לי ספק שלא ישאר שוער ראשון שלהם בעונה הבאה.

טופ 3 הכי חלשים בליגה 

פורסם ב
6 דקות לפני, netanel7 said:

דיארה ובן הרוש שחקנים שצריכים להיות כאן

לגמריי, בן הרוש זה בגדר חובה. מגן ישראלי שיודע להגביה כדור. איפה ישנם עוד אנשים כאלה?