Jump to content

רשמים מההפסד לבית"ר בטדי | בועטים בדלי, 3-1 כואב ומאכזב ששולח אותנו לרדוף אחרי ב"ש עד לשניה האחרונה

Recommended Posts

פורסם ב

עלינו עם שלושה גרזנים על הנייר אבל ברוב שלבי המשחק לא היה לנו מרכז מגרש, איך לעזאזל זה הגיוני?

לאזטיץ׳ - הקהל שיווע לחילוף הכפול של גבי+דוידה עוד ב 1-0, אבל ההססנות עלתה לו ביוקר, במקום זה חטפנו את השני (ואגב ה3-0 היה הרבה יותר קרוב מ 2-1).

תורג׳מן קיבל כל-כך הרבה ימי חסד. זה נגמר מזמן וקשה לי לראות אותו משחק

פורסם ב
8 דקות לפני, Coolio said:

עלינו עם שלושה גרזנים על הנייר אבל ברוב שלבי המשחק לא היה לנו מרכז מגרש, איך לעזאזל זה הגיוני?

לאזטיץ׳ - הקהל שיווע לחילוף הכפול של גבי+דוידה עוד ב 1-0, אבל ההססנות עלתה לו ביוקר, במקום זה חטפנו את השני (ואגב ה3-0 היה הרבה יותר קרוב מ 2-1).

יוריס וסיסוקו לא יכולים לשחק ביחד, זה פשוט קישור גרוע

או שיוריס ישחק או שסיסוקו ישחק

לגבי החילוף - שקוף. פשוט טיפשי לא לעשות את החילוף ב-10, כשגול מחזיר לנו מומטנטום ונקודת זינוק למהפך כשיש עוד מספיק זמן לשחק.

מה הוא ציפה שיקרה ב2-0? הזייה. פשוט שיחק לרגליים של בית"ר.

פורסם ב
21 דקות לפני, Coolio said:

זה אחד האבסורדים של המערך; אתה כביכול משחק עם אמצע מפוצץ, אבל בפועל דור פרץ ויוריס נמצאים גבוה מדי כשהכדור אצל הבלמים שלנו וסיסוקו לא יכול ולא סומכים עליו כרגע לבוא לקבל לבד, אז מה שנשאר זה כדורים ארוכים לאגפים וזה קל מדי ליירוט לקבוצה השניה.

פורסם ב

תורג'מן אוברייטד אחד גדול - ממשחק למשחק הוא רק מוכיח שאין לו את מה שצריך בשביל קבוצה גדולה (לא רץ, מוותר על כדורים, לא מוסר כשצריך, מאבד בדריבלים, לא מנצח מאבקי גובה, משתמש המון בידיים בכל מאבק על כדור, ובעיקר - מסתובב כמו שחצן על המגרש למרות שעוד לא קרע זוג נעליים).

משחק נפל של אסנטה, סיסוקו ועוד הרבה אחרים.

יוריס, דור פרץ, רוי רביבו - הכי סובלים מהשיטה המטומטמת של המאמן. הרבה אוהדים מתעצבנים עליהם אבל אם מתעמקים בכל אחד במשחק רואים שהם באמת עושים את המקסימום עם האפשרויות שיש להם (אינספור מיקרים שהם לוחצים לבד או שאף אחד לא פותח להם למסירה).

טדי אצטדיון מטורף כשהוא מלא וכשבית"ר בתקופה טובה. אם רק היה חצי מהגג של טדי בבלומפילד האצטדיון היה מפחיד הרבה יותר.

לאזטיץ' הוא אפס מאופס שחירב לנו עונה שהייתה יכולה להיות היסטורית. מקווה שהתומכים שלו כאן בפורום עדיין מבסוטים.

פורסם ב

אדו זה חילוף חברתי

שבוע הבא לאיוס יעלה חילוף

כל החילופים שלו , כולל שחר זה חילופים של סגל מתנ"ס.

אדו לא שיחק כלכך הרבה זמן, בחיאת, מה הוא ציפה שהוא יעלה ויציל את המולדת? (לא שהוא ברמה והיה צריך להחליף אותו בינואר)

פורסם ב

רביבו סטואיץ שלמה אסנטה

יוריס

גבי פרץ

דוידה ערן פטאצי

רץ עם זה עד סוף העונה לא משנה מי היריבה וזהו

פורסם ב
לפני1 שעה , קמאנן said:

יוריס וסיסוקו לא יכולים לשחק ביחד, זה פשוט קישור גרוע

או שיוריס ישחק או שסיסוקו ישחק

לגבי החילוף - שקוף. פשוט טיפשי לא לעשות את החילוף ב-10, כשגול מחזיר לנו מומטנטום ונקודת זינוק למהפך כשיש עוד מספיק זמן לשחק.

מה הוא ציפה שיקרה ב2-0? הזייה. פשוט שיחק לרגליים של בית"ר.

לסיסוקו אסור לראות דשא

כל השאר מסכים

פורסם ב
לפני6 שעות , yuri said:

מה שמדאיג יותר מההפסד זה החוסר אנרגיה של השחקנים, מאכזב מאד

זה מה שמאכזב. המאמן הבנו, כל העונה די מאותו דבר. אבל איפה האנרגיות על הדשא. 

הרי ראינו באירופית איזה אטרף יש כשאנחנו רוצים. עם אותו הרכב. 

פורסם ב

אם יצחקי היה מאמן אותנו, היינו לוקחים אליפות בפער.

אחלה מאמן הוא בחיי, למרות שהסגל רחוק מלהיות מושלם.

כל עוד יש סיכוי אני ממשיך להאמין, באר שבע תצטרך לפשל, ואנחנו להתעלות.

פורסם ב
7 דקות לפני, Meron's said:

זה מה שמאכזב. המאמן הבנו, כל העונה די מאותו דבר. אבל איפה האנרגיות על הדשא. 

הרי ראינו באירופית איזה אטרף יש כשאנחנו רוצים. עם אותו הרכב. 

אין פה שום בעיה של רצון. נטו על המאמן.

עלית למשחק שהיה ידוע שיהיה נטול קישור, ויתנהל בבלאגן מרחבה לרחבה- שגם ככה זה סוג המשחקים שהכי קשה לנו בהם - בלי המוסר הכי טוב שלך ובלי הווינגר המהיר שלך. 

שראיתי את ההרכב לא האמנתי, אבל קיוויתי שאולי לאזיטיץ עושה פאקו ועולה עם 5 קשרים באמצע (סיסוקו יוריס פרץ ערן ופטצי) כדי להשתלט לגמרי על מרכז המגרש,

כמובן שגם זה לא קרה.

פורסם ב
52 דקות לפני, YallaMaccabi said:

רביבו סטואיץ שלמה אסנטה

יוריס

גבי פרץ

דוידה ערן פטאצי

האמת שקצת נמאס לי מסטואיץ'
למקין/נחמיאס עדיפים עליו בנקודת הזמן הזאת

פורסם ב
1 דקה לפני, Arthur Read said:

למקין/נחמיאס עדיפים עליו

תכלס, בלם בינוני ולא יותר מזה, צריכים אחד שהוא מעל הליגה.

פורסם ב
58 דקות לפני, YallaMaccabi said:

רביבו סטואיץ שלמה אסנטה

יוריס

גבי פרץ

דוידה ערן פטאצי

נחמיאס במקום סטואיץ ורץ עם זה עד הסוף

פורסם ב
לפני11 שעות , המכבייה said:

למה תורג'מן לא יכול להתמודד באגף? אני לא מבין את זה, יש לו כל מה שצריך. לעבור את הבלם עם הפנים לשער הוא יכול ואז כשהוא באגף, סוהרסנים משתלטים עליו? לא מבין את זה. 

אני גם לא מצליח להבין את זה, למען האמת אני חושב שגם הייתה לו מחצית ראשונה טובה. ודברים טובים במחצית הזאת הגיעו מהאגף שלו ושל רביבו. 

חשבתי עוד כשהוא היה ילד שהעתיד שלו הוא בכנף אבל כנראה שזה לא מן טו בי.

פורסם ב
28 דקות לפני, car.garsia said:

אני גם לא מצליח להבין את זה, למען האמת אני חושב שגם הייתה לו מחצית ראשונה טובה. ודברים טובים במחצית הזאת הגיעו מהאגף שלו ושל רביבו. 

חשבתי עוד כשהוא היה ילד שהעתיד שלו הוא בכנף אבל כנראה שזה לא מן טו בי.

ממש תעלומה. הוא בתקופה לא טובה בכללית אבל אני עדיין לא מצליח להבין את הפער. הוא לא 9 של פעם שחי רק בתוך הרחבה וטוב רק עם הגב לשער.  

פורסם ב

תורג'מן פורח בתוך הרחבה עם כל השטיקים הקטנים שלו. שחקן וחלוץ נהדר.

השילוב שלו עם ערן לא טוב, כמו שהשילוב של פטאצ'י עם ערן לא טוב.

ערן רץ טוב עם דוידה.

עדיין אתמול הבעיה הייתה מרכז הקישור ובפרט יכולת עלובה של סיסוקו. כאשר יוריס עבר ל6 זה נראה טוב יותר, יצא יוריס ושוב זה נראה על הפנים.

פורסם ב

ההרכב של יצחקי היה הזייה. ויסלחו לי גוטמן וחבריו המלקקים "וואו איזה אומץ, ממי שאבת השראה, מפפ?" זה שלא נתנו להם שלישיה במחצית זה בעיקר מביך עבורנו. 

הם היו בלי קישור ובלי הגנה, באמת רק קצת ריכוז וקור רוח בפעולות והיינו יכולים להיות כמעט כל התקפה במצב לגול.

אבל עם מאמן כזה קשה לי לראות אותנו מגיעים למשהו וגם המון על השחקנים, זה לא אופי מכביסטי בשום צורה.

פורסם ב

רואה שידוק חוזר שימו לב, דקה 70 בערך, כדור 5, בילד אפ מסלוגה לבלמים ולקשר האחורי, לחץ של ביתר הם חוטפים בועטים החוצה, שוב כדור 5. שוב בילד אפ, שוב איבוד. ואז שוב. 3 פעמים ברצף. 

פורסם ב
24 דקות לפני, itanar said:

תורג'מן פורח בתוך הרחבה עם כל השטיקים הקטנים שלו. שחקן וחלוץ נהדר.

השילוב שלו עם ערן לא טוב, כמו שהשילוב של פטאצ'י עם ערן לא טוב.

ערן רץ טוב עם דוידה.

עדיין אתמול הבעיה הייתה מרכז הקישור ובפרט יכולת עלובה של סיסוקו. כאשר יוריס עבר ל6 זה נראה טוב יותר, יצא יוריס ושוב זה נראה על הפנים.

לא זוכר מתי ראיתי אותו פורח ברחבה

אין לו כמעט שערי שדה, בטח לא בחודשים האחרונים

ומדובר על חלוץ פותח בקבוצה הכי חזקה בליגה שכבשה הכי הרבה העונה

הוא חלוץ עם הברקות, לא יציב וממש לא פורח ברחבה.

פורסם ב
24 דקות לפני, silentyogi said:

לא זוכר מתי ראיתי אותו פורח ברחבה

אין לו כמעט שערי שדה, בטח לא בחודשים האחרונים

ומדובר על חלוץ פותח בקבוצה הכי חזקה בליגה שכבשה הכי הרבה העונה

הוא חלוץ עם הברקות, לא יציב וממש לא פורח ברחבה.

כי לא מייצרים לו מצבים. הוא מסוגל לייצר לעצמו לבד בהברקות פה ושם, סלאלום פה ושם, אבל כשלא מייצרים לו כאלה כדרך קבע, מה הציפייה שיעשה? אז הוא ייצא מחוץ לרחבה, על מנת לנסות להיות מעורב במשחק, ואז זה נראה בלאגן.

תורג'מן "הבעיה" האחרונה שלנו בהתקפה.

בוא אני אשאל שאלה: מתי ראית קשר כלשהו אצלנו נותן מסירת עומק שמפצחת קווים? מתי ראית וינגר אצלנו (למעט פטאצ'י הצעיר וגם לא יציב) שמסוגל לנפק קרוסים חדים כדרך קבע לתנועה של החלוצים? מתי ראית איזשהו קשר/וינגר אצלנו שמסוגל לאיים מרחוק באופן ראוי על מנת לכל הפחות למשוך אש מהחלוצים?

אנחנו בינוניים בכישרון, בינוניים במסירה, בינוניים בסיומת, תורג'מן ופטאצ'י נקודות האור היחידות, לבד לאורך עונה, הם לא יכולים.

זה נאמר כמה פעמים, אתם מעריכים את הסגל  הזה יותר מדי, בפרט בעמדות שהן לא החלוצים.

פורסם ב
12 דקות לפני, אקיטה said:

כי לא מייצרים לו מצבים. הוא מסוגל לייצר לעצמו לבד בהברקות פה ושם, סלאלום פה ושם, אבל כשלא מייצרים לו כאלה כדרך קבע, מה הציפייה שיעשה? אז הוא ייצא מחוץ לרחבה, על מנת לנסות להיות מעורב במשחק, ואז זה נראה בלאגן.

תורג'מן "הבעיה" האחרונה שלנו בהתקפה.

בוא אני אשאל שאלה: מתי ראית קשר כלשהו אצלנו נותן מסירת עומק שמפצחת קווים? מתי ראית וינגר אצלנו (למעט פטאצ'י הצעיר וגם לא יציב) שמסוגל לנפק קרוסים חדים כדרך קבע לתנועה של החלוצים? מתי ראית איזשהו קשר/וינגר אצלנו שמסוגל לאיים מרחוק באופן ראוי על מנת לכל הפחות למשוך אש מהחלוצים?

אנחנו בינוניים בכישרון, בינוניים במסירה, בינוניים בסיומת, תורג'מן ופטאצ'י נקודות האור היחידות, לבד לאורך עונה, הם לא יכולים.

זה נאמר כמה פעמים, אתם מעריכים את הסגל  הזה יותר מדי, בפרט בעמדות שהן לא החלוצים.

למה הוא לא מסוגל לייצר לאחרים מהאגף? מי עוצר אותו ומי מונע ממנו? רק הוא מונע את זה מעצמו. 

יש לו את כל הנתונים להיות 9 ולהיות ווינגר טוב בליגה שלנו. 

אנחנו כן קבוצה מאד צעירה בחלק הקדמי שלה. וכנראה קצת בוסרית. לא טרגדיה גדולה. אבל עקב האכילס שלנו הוא שחקני הגנה לא טובים הגנתית, לא חותרין למגע. חוץ מנחמיאס, כל השאר נמצאים פה על היכולת להניע כדור. 

זה חומר למחשבה לקיץ. 

פורסם ב
12 דקות לפני, המכבייה said:

אז מה הבעיה שייצר לאחרים מהאגף? מי עוצר אותו ומי מונע ממנו? רק הוא מונע את זה מעצמו. 

יש לו את כל הנתונים להיות 9 ולהיות ווינגר טוב בליגה שלנו. 

אנחנו כן קבוצה מאד צעירה בחלק הקדמי שלה. וכנראה קצת בוסרית. לא טרגדיה גדולה. 

כי הוא פשוט לא שחקן כנף לקבוצה כמו מכבי, אין פה משהו חדש. זה יכול לעבוד במשחק פתוח, אבל לא כשהוא נדרש לבצע פעולות ארוכות ולתכנן מהלכי התקפה באופן קבוע, זו משימה ומקצוע אחרים.

הוא נראה נורא גם בשנה שעברה שם.

השאלה היותר מהותית היא איך זה מגיע למצב שהחלוץ הטוב ביותר שלך העונה נדרש ללכת לכסת"ח באגף שמאל על רכש שעלה איזה 2-3 מליון יורו במצטבר ואנשים עוג רושמים לי פה על כמה הסגל שלנו בהתקפה הוא טוב.

פורסם ב

לא מסוגלים נגד ביתר השנה. משהו באוויר של כורדיסטן לא עושה לקבוצה הזאת טוב

פורסם ב
לפני5 שעות , erantheking21 said:

אופי לא קונים במכולת

אין ייני, אין סבוריט

אין אופי

חוץ מרביבו לכולם 4 

בול

הרבה שחקנים לא עומדים בלחץ, אפילו בפעולות רגילות בסיסיות.

ראו את זה היטב במחצית השנייה מול חיפה וגם אתמול

פורסם ב
לפני2 שעות , Arthur Read said:

למקין/נחמיאס עדיפים עליו בנקודת הזמן הזאת

סטואיץ" לא בלם שמביא שדרוג, הוא לא רע אבל לא משהו יוצא דופן או מעל הממוצע.

יכול להיות שזה בגלל שרמת ההגנה הקבוצתית רעה וזה משפיע עליו, לא יודע.