Jump to content

רשמים מההפסד לבית"ר בטדי | בועטים בדלי, 3-1 כואב ומאכזב ששולח אותנו לרדוף אחרי ב"ש עד לשניה האחרונה

Recommended Posts

פורסם ב

אמרתי לפני המשחק מול חיפה שמבין שני המשחקים הקרובים מותר לנו לא לנצח אחד, ובגלל שבית"ר בטדי זה המשחק הכי קשה שיש לנו העונה (כולל טרנר), עדיף שזה לא יהיה נגד הזונה שלנו מחיפה בבית, אבל החלטנו לא לנצח את המשחק הזה מה ששולח אותנו היום למשחק על החיים בטדי, המקום שהכי קשה לנו מול הקבוצה שיש לה את המצ'אפ הכי טוב מולנו (וטרם ניצחנו העונה) במשחק שהפסד בו הוא אסון ואפילו תיקו מוריד משמעותית את הסיכוי לחזור עם הצלחת בסוף העונה.

לאזיטיץ' ממשיך עם גבי על הספסל (לא כשיר 100%) והפעם גם דוידה מצטרף אליו לשם (גם לא כשיר 100%).

שופט: (פריד) סביר- (אני מבין שאתה בא "לא לשרוק הרבה ולא להוציא כרטיסים" אבל גם לזה יש גבול, במחצית הראשונה בית"ר היו צריכים לקבל 3-4 צהובים שאין דיון לגביהם ואין דרך לא להוציא, פאולים מאחור בלי כדור כדי לעצור מתפרצת מסוכנת, כלום. לא יהיה צהוב. אם הכרטיסים היו נשלפים הכל יכל להראות אחרת. לפנדל הוא היה צריך ואר כמובן, את התוספת לא שיחקו לא שזה שינה.. זבל כרגיל)

שחקנים: סלוגה אמרנו שנחליט לגביו בפלייאוף וככל שעובר הזמן מרגיש לי שזה פחות זה, הוא לא גרוע כמו משפתי אבל יכל להיות ממוקם יותר טוב בשער הראשון, יכל להגיב יותר טוב בשני ומשחק הרגל כמובן.. רביבו החיובי אולי היחידי במכבי ת"א היום, מחצית ראשונה אדירה עם שלל כדורים לגול ומהלכי כדורגל על סף הגאוניים, קצת נחלש בשניה ועדיין היה הטוב במכבי היום. שלמה מה זה משנה, מה אני אתחיל להרחיב על כל האיבודים והכדורים לשומקום כשאתה עושה טעות כזאת, כלום כבר לא משנה. נתן להם גול מכלום במתנה. סטואיץ' אולי לא חתום על איזה טעות גדולה במיוחד היום אבל לא הרגיש כמו הבלם שאתה מפלל אליו. אסנטה לא טוב, כל הזמן חותכים לו על הגב עם מסירה שהוא לא מגיע לשחקן הקו שלו, לא מספיק מסוכן בהתקפה, משחק לא טוב של ההולנדי. סיסוקו באחד המשחקים הכי רעים שלו בטח בתקופה האחרונה, כ"כ הרבה איבודים, כ"כ הרבה טעויות, האשם המרכזי בשער השני. נאמר מספיק. יוריס סביר, מנסה, מחלץ כדורים ומאוד דינמי הצליח כמה פעמים להוציא חכם קדימה אבל רחוק מלהרשים בעמדת ה8. פרץ אפתיע ואגיד שהיה יחסית מהפחות גרועים במכבי, הביא אינטסיביות, חטף כדורים יצא לעומק. כן לא היה מדויק, כן היה חייב לכבוש את המצב הטוב שלו. זה לא שהצטיין או משחק לרשום הביתה אבל ביום פסיבי ונרפה כזה שלנו הוא היה לדעתי מהפחות רעים. פטאצ'י שומר רגליים? לא יודע, היום היה רע. נראה פתאום פחות מחויב, פחות מתאבד בהגנה, לא עובר באחד על אחד, לא מסיים את המצבים שלו, לא מכניס כדורים לגול.. לא ולא. תורג'מן גרם לפטאצ'י להראות לא כזה גרוע, אין לו מה לעשות בעמדה הזאת, קבלת החלטות רעה מאוד, ביצועים רעים, סבל מאוד מהחלטת השופט למעט בשריקות במשחק היום. זהבי החמצת הפנדל שלו אמרה לי איפשהו שזה לא יהיה שלנו היום, אולי גם לא העונה. חבל, מגיע לו שנביא את זה.

פיקנטריה:

- לא מנצחים את ביתר בשלושה משחקים העונה

- 30,000 צהובים בטדי, מחזה עוצמתי.

- אם לא נקח אליפות בסוף, אפשר יהיה להצביע על זה בתור הרגע.

- אצילי לא כובש מול מכבי משחק 138 ברציפות

קהל:

לא מבין למה לא קיבלנו את כל היציע אבל נחמד היה לראות את ההתנפלות על הכרטיסים ואת הבלאגן החיובי מסביב. הרגיש שכולם מגוייסים ומבינים את גודל המעמד וכמה חשוב המשחק הזה ולמרות שהיינו בדרומי שאי אפשר לשמוע הייתה תצוגה יפה מאוד בהנהגת הפאנטיקס, שוב אתבאס על זה שאין בוז לשופט (לדוגמה בפנדל אלף אחוז שהוא מתעלם ועד שהולך לואר והקהל לא רלוונטי) אבל סורי כלום פה לא ממש מעניין, קיבלנו היום מכה אנושה למאבק האליפות, אם היינו פייבוריטים עד אמש עכשיו הכדור חזר לב"ש בגדול. אני לא אומר שזה אבוד אבל אני חושש שאולי נצטרך 5/5 כדי להביא אליפות פה וזה נראה כמו משימה כמעט בלתי אפשרית, אבל אבוד זה עדיין לא, מרחק משחק אחד מהפסגה שהבדואים עוד באים להתארח אצלנו בבלומפילד. חייבים להמשיך לדחוף עד לשניה האחרונה. שבת משחק על החיים שבו אם לא מנצחים באמת נגמר הסיפור, אז להתאפס במהרה ולהגיע בטירוף לסמי בשבת.

שבת, 20:30, סמי עופר, נתראה שם.

פורסם ב

ראו שפטאצ'י לא 100%. היה חולה רוב השבוע.

פורסם ב

החירבון האמיתי היה נגד חיפה

היום זה רק האנד וואן

ועדיין לא נגמר

פורסם ב

מאכזב, מעצבן, מבאס.

כל עוד יש סיכוי אני מאמין שאפשר.

5 משחקים חייבים לנצח, בש חייבת מתישהו חוץ מנגדנו לאבד נקודות.

פורסם ב

חוץ מפטאצי ואולי אסטנה משחרר את כל שאר הזרים הם לא רמה

לאזטיץ איתם

נקווה לטוב עד סוף העונה

פורסם ב

חייבים לעבוד איתם על עצירות כדור והתחלת התקפות מקו החמש. זה משגע אותי... 

הם לא מסוגלים לעצור כדור ולהשתלט עליו... מקצוענים.

פורסם ב

כל כך מאוכזב ממכבי

להגיע למשחק כזה על החיים כל כך חסרי רעיונות, כל כך לא חדים בכל מהלך

עשו לנו בית ספר

פורסם ב

סיסוקו במשחק חושך, אני הייתי מעיף אותו לאלף עזאזל אחרי שהוציא את החוץ. לטפל בשחקן תיאטרון שלהם, אדיוט! מאה אלף איבודים ובישול מרהיב, מעבר לזה שזה הקישור הכי נגרות שיש לנו. 

זהבי תורג'מן, זה תמיד לא, לא גדול! יש גאונים בטוויטר ששמחים לאיד של הקהל ששרק בוז בחילןף ההוא, אז נכון מי ששרק מטומטם, אבל הי, יש מישהו יותר מטומטם, הוא עומד על הקווים ואין לו מושג, כי גם אם הוא נכנע ללחץ בפעם הראשונה העונה הוא היה חייב לראות מהמשחק שעבר שזה לא עובד וגם אם לא אז להחליף במחצית. 

פאטצי' עם משחק שני כבר שרואים בבירור ירידה קודם כל במחוייבות ההגנתית שלו, הגול הראשון התחיל מזה שהוא לא ירד עם השחקן להגנה. 

חוץ מזה, וואו כמה איבודי כדור, במחצית השניה עשרים דקות לא יצאנו מהחצי, שום שחקן כנף לא מצליח להכניס כדור לרגל שלנו ובגדול רואים של שחקנים אין מושג מה לעשות.

בשורה התחתונה גם אם ננצח את הכל עד הסוף לא בטוח שזה יספיק(לצערי אני לא רואה איך בכלל ננצח הכל)

שבת מלחמת עולם, לצערי עם גג 3-4 אלף, רק שלא יחשבו על באר שבע כי אז גם לא ננצח את זה. 

פורסם ב

1. כמו שאמרו פה יותר מההפסד היום זה האיבוד נקודות הביזיוני לחיפה. בטדי הפסדנו לקבוצת כדורגל, בחיפה הפסדנו לגופה.

2. כל השחקנים היום במופע חושך למעט רביבו שהשתדל (וצל"ש על הרוחב היחיד שאשכרה הגיע לכתובת שלו).

3. זה בסדר לא לכבוש, גם מחצית ראשונה הייתה עוד סבירה אבל זה פשוט בלתי אפשרי לקחת אליפות בלי הגנה. כל משחק גול, כל משחק טעות טיפשית. כל כך עצבנו אותי היום. הגול השלישי שאנחנו יודעים שכל גול יכול להיות קריטי להפרש שערים הוא בושה.

4. ועם כל השחקנים לא הגיעו? מה נגיד על לאזטיץ'. האמת נמאס כבר לי לדבר עליו. ציון אפס. אפס בהכנה, אפס בתגובה למשחק. שח-מט שני שיצחקי עושה לו העונה. לדעתי אם תלכו לטדי עכשיו תראו את מכבי עדיין מנסה לצאת מהבילד אפ של בית"ר. הדקות בין הגול הראשון לשני, מהאיומות אי פעם של מכבי תל אביב בהיסטוריה.

5. קחו דוגמא קטנה לחוסר ההכנה שלנו כי יש הרבה. בית"ר עלתה היום עם בלם צעיר שהוא לא בדיוק מציאה. ליאל דרעי שמו (לא גולן דרעי ולא רענן דרעי). אלתור של יצחקי ששיחק בצד ימין של ההגנה שלהם. אין לו שום סיכוי להתמודד מול אף שחקן כנף שלנו. לא פטאצ'י ולא דוידה. מה עשה לאזטיץ'? תקע את תורג'מן בכנף שם.

כל מאמן בליגה היה קולט את ההרכב של בית"ר ודוחף את המשחק כמה שאפשר לאגף שם ורצוי עם דוידה או פטאצ'י. רק לאזטיץ' לא באמת מגיע מוכן, ציון 0. כמעט כרגיל.

6. ללאזטיץ' היה את אחת המניות הכי בטוחות בליגה הזאת. קראו לו יוריס ואן אובריים ב6. באנקר שהוא הכי טוב בליגה, עם כל הכבוד לירין לוי וונטורה. הוא באיזשהו שלב של העונה החליט שהוא הולך עם סיסוקו ב6. זה לא מספיק טוב והיום זה גם עלה לנו בנקודות מה לעשות.

7. למרות הכל, מכבי תל אביב זאת אימפריה. שום דבר לא גמור עד השנייה האחרונה. מגיעים לסמי עופר בשבת.

פורסם ב

עוד משחק לא טוב, ככה לא לוקחים אליפות...

מה יהיה עם השערים שאנחנו סופגים?

לצערי קשה להיות אופטימי אבל אולי עכשיו שאנחנו עם הגב אל הקיר נחזור לעצמנו וניכנס שוב למומנטום חיובי עד לסוף העונה.

פורסם ב

נגד הפועל חיפה - מבחן קהל קלאסי. נראה כמה נביא. לא יהיו תירוצי אין כרטיסים.

פורסם ב
9 דקות לפני, צ'אקי said:

נגד הפועל חיפה - מבחן קהל קלאסי. נראה כמה נביא. לא יהיו תירוצי אין כרטיסים.

כל הסטייקים והאנליסטים שישבו בבית

אנחנו ניתן בעבודה כרגיל

פורסם ב
1 hour ago, car.garsia said:

1. כמו שאמרו פה יותר מההפסד היום זה האיבוד נקודות הביזיוני לחיפה. בטדי הפסדנו לקבוצת כדורגל, בחיפה הפסדנו לגופה.

2. כל השחקנים היום במופע חושך למעט רביבו שהשתדל (וצל"ש על הרוחב היחיד שאשכרה הגיע לכתובת שלו).

3. זה בסדר לא לכבוש, גם מחצית ראשונה הייתה עוד סבירה אבל זה פשוט בלתי אפשרי לקחת אליפות בלי הגנה. כל משחק גול, כל משחק טעות טיפשית. כל כך עצבנו אותי היום. הגול השלישי שאנחנו יודעים שכל גול יכול להיות קריטי להפרש שערים הוא בושה.

4. ועם כל השחקנים לא הגיעו? מה נגיד על לאזטיץ'. האמת נמאס כבר לי לדבר עליו. ציון אפס. אפס בהכנה, אפס בתגובה למשחק. שח-מט שני שיצחקי עושה לו העונה. לדעתי אם תלכו לטדי עכשיו תראו את מכבי עדיין מנסה לצאת מהבילד אפ של בית"ר. הדקות בין הגול הראשון לשני, מהאיומות אי פעם של מכבי תל אביב בהיסטוריה.

5. קחו דוגמא קטנה לחוסר ההכנה שלנו כי יש הרבה. בית"ר עלתה היום עם בלם צעיר שהוא לא בדיוק מציאה. ליאל דרעי שמו (לא גולן דרעי ולא רענן דרעי). אלתור של יצחקי ששיחק בצד ימין של ההגנה שלהם. אין לו שום סיכוי להתמודד מול אף שחקן כנף שלנו. לא פטאצ'י ולא דוידה. מה עשה לאזטיץ'? תקע את תורג'מן בכנף שם.

כל מאמן בליגה היה קולט את ההרכב של בית"ר ודוחף את המשחק כמה שאפשר לאגף שם ורצוי עם דוידה או פטאצ'י. רק לאזטיץ' לא באמת מגיע מוכן, ציון 0. כמעט כרגיל.

6. ללאזטיץ' היה את אחת המניות הכי בטוחות בליגה הזאת. קראו לו יוריס ואן אובריים ב6. באנקר שהוא הכי טוב בליגה, עם כל הכבוד לירין לוי וונטורה. הוא באיזשהו שלב של העונה החליט שהוא הולך עם סיסוקו ב6. זה לא מספיק טוב והיום זה גם עלה לנו בנקודות מה לעשות.

7. למרות הכל, מכבי תל אביב זאת אימפריה. שום דבר לא גמור עד השנייה האחרונה. מגיעים לסמי עופר בשבת.

למה תורג'מן לא יכול להתמודד באגף? אני לא מבין את זה, יש לו כל מה שצריך. לעבור את הבלם עם הפנים לשער הוא יכול ואז כשהוא באגף, סוהרסנים משתלטים עליו? לא מבין את זה. 

פורסם ב
17 דקות לפני, קובי השועל said:

כל הסטייקים והאנליסטים שישבו בבית

אנחנו ניתן בעבודה כרגיל

האנליסטים גם ככה יושבים בבית

פורסם ב

עקרונית צריך לעשות דבר אחד

לנצח 3 לא את בש אלא את הפועל חיפה

בש תנצח את נתניה בגול אחד בוודאות ולהשאיר סיכוי קלוש לבלומפילד לנצח אותם בהפרש של מעל גול

פורסם ב

אני לא זוכר מתי עשינו 1 מ9 בפעם האחרונה( וגם זה במזל)

ועוד נגד קבוצה שאמורה להיות כמה רמות מתחתינו.

זה נטו על המאמן

פורסם ב

מה שמדאיג יותר מההפסד זה החוסר אנרגיה של השחקנים, מאכזב מאד

פורסם ב

לא לומד, לא מבין, לא מכיר את השחקנים שלו עדיין, רק לראות את רשימת המאמנים שעשו לו בית ספר ועם איזה שחקנים.

לדעתי גם לא מבין בכלל את המשחק, לכן לא מסוגל גם לשפר אותנו תוך כדי, אחרת אין הסבר לכך שסיסוקו המשיך אתמול למחצית השניה.

המשחק אתמול היה מהמשפילים שהיו לנו העונה והיו כבר לא מעט.

אנטי כדורגל ברמה הכי גבוהה, באותה רשימה עם קראנקה ווידיגל; בכלל לא ברור מה הוא עושה פה ולמה הביאו אותו.

נכון שאנחנו 5 מחזורים לסוף, אבל עדיף לפטר ולתת לזהבי כבר לנהל את מה שנשאר כי הוא מחבל בקבוצה.

פורסם ב

הייתה לי הרגשה רעה כל השבוע על המשחק הזה,

ביתר בטדי זה המשחק הכי קשה בשביל מכבי בליגה, בככלי הם קבוצה שלא הולך לנו מולם

אפשר להתלונן על הרבה דברים שלאזטיץ עשה עקום אתמול 

אבל ההחמצת פנדל של זהבי (בעט טוב וחזק לדעתי, סילבה עם הצלה ענקית) הראתה לאן המשחק הזה הולך.

אחרי שקצת נרגעתי מהמשחק אתמול והתסכלתי על הטבלה  אנחנו רק 3 הפרש וב״ש מגיעים לבלומפילד

יש לנו אליפות להביא

חייבים להרים את הראש.

ממה שיצא לי לראות קצת את ב״ש בשבת, הם גם חלשים ועם הרבה תחת ועזרה מהשופטים.

אנחנו יכולים להביא את זה אסור לוותר

פורסם ב

- לכל האנשים שלא חששו מספסל קצר ומהרוטציה של לאזטיץ, וולקאם. הנרי אדו שעובר בין יציע לספסל במקרה הטוב עולה להציל לנו את העונה בטדי. 

-ההתעקשות על תורג׳מן באגף לא ברורה, נגד מגן חסר ניסיון דוידה היה עדיף פי כמה. אני משער שחלק מהעניין היה הקושי של דוידה לסגור את האגף ולעזור בהגנה אבל זה לא עבד נגד חיפה, בטח לא יעבוד נגד בית״ר.

- סיסוקו היה צריך לצאת במחצית, זה היה ברור לכולם. לא מבין מה קרה שם. באמת. עם כל זה, גבי שעלה היה לא טוב בעצמו. המחיקה של עידו שחר, למה?

עם כל זה, צריך להודות- במאצ אפ מול בית״ר אנחנו נופלים באופן ממש רציני. זה היה נראה רע אתמול, זה היה נראה רע אז (מחצית שנייה). זה המשחק הכי קשה בפלייאוף בפער בעיניי. 

פורסם ב

אופי לא קונים במכולת

אין ייני, אין סבוריט

אין אופי

חוץ מרביבו לכולם 4 

פורסם ב
30 דקות לפני, erantheking21 said:

אופי לא קונים במכולת

אין ייני, אין סבוריט

אין אופי

חוץ מרביבו לכולם 4 

ב20/21 היה ייני,סבוריט,ריקן, דור פרץ ושכטר

ועדיין נפלנו בדיוק באותה צורה

או שאתה טוב או שאתה לא

פורסם ב

בסוף זה על סף המשימה הבלתי אפשרית.

וכן אני ראיתי את הקבוצה אתמול מקרוב וגם נגד חיפה

ויודע שלאזטיץ' מורה לחינוך גופני בבית ספר עממי

אבל אם ננצח 5/5 מהמשחקים שנותרו לנו,נהיה אלופים.

עד הסוף

נתראה בחיפה.