Jump to content

יתר מחזור 31 עליון, 30 תחתון - "איך הגלגל מסתובב"

Recommended Posts

פורסם ב
1 hour ago, snufkin said:

יש לנו מצאפ מעולה מולם ומזעזע מול ביתר

אם אנחנו מנצחים אותם, סיכוי גבוה להנפה. בית"ר נגדינו באה ארבעה ימים לפני הגביע. אתה צריך לקחת 7 מ9 אחרי המשחק שלהם אם אתה מנצח, הכל יכול לקרות בכדורגל אבל זה אמור לקרות.

פורסם ב
לפני1 שעה , המכבייה said:

לא יודע מה זה שמות של אליפות(פיבן? גלזר שלא הכרנו? דפרץ המושמץ? שרן בלם?) אבל הם משחקים כקבוצה של אליפות. 

אני חייב להגיד מי שלא תקח לדעתי האישית לא אלופה מרשימה. זה לא חיפה של בכר, לא מכבי של סוזה, לא מכבי של איביץ' ולא ב"ש של בכר. חוץ מהקישור שלהם, המון המון בינוניות. אפרופו הקישור, אם כבר משהו שהם באמת עושים מעולה בצורה יוצאת דופן, גם ביחס לקבוצות שהזכרתי - משחק לחץ. כשהם לוחצים בכל הכוח זה נראה כמו במשחקים שאנחנו פוגשים יריבות חזקות באירופה, זה באמת משהו יפה (מקצועית) שאפשר להתרשם ממנו.

פורסם ב
15 דקות לפני, אלק נילאש said:

אני חייב להגיד מי שלא תקח לדעתי האישית לא אלופה מרשימה. זה לא חיפה של בכר, לא מכבי של סוזה, לא מכבי של איביץ' ולא ב"ש של בכר. חוץ מהקישור שלהם, המון המון בינוניות. אפרופו הקישור, אם כבר משהו שהם באמת עושים מעולה בצורה יוצאת דופן, גם ביחס לקבוצות שהזכרתי - משחק לחץ. כשהם לוחצים בכל הכוח זה נראה כמו שאנחנו פוגשים יריבות חזקות באירופה זה באמת משהו יפה (מקצועית) שאפשר להתרשם ממנו.

לגמרי, המחמאות לקוזוך.  אצלנו כשיוצאים ללחץ שני פסים והם בחצי שלנו

פורסם ב
29 דקות לפני, אלק נילאש said:

אני חייב להגיד מי שלא תקח לדעתי האישית לא אלופה מרשימה. זה לא חיפה של בכר, לא מכבי של סוזה, לא מכבי של איביץ' ולא ב"ש של בכר. חוץ מהקישור שלהם, המון המון בינוניות. אפרופו הקישור, אם כבר משהו שהם באמת עושים מעולה בצורה יוצאת דופן, גם ביחס לקבוצות שהזכרתי - משחק לחץ. כשהם לוחצים בכל הכוח זה נראה כמו שאנחנו פוגשים יריבות חזקות באירופה זה באמת משהו יפה (מקצועית) שאפשר להתרשם ממנו.

כן, הם לוחצים נהדר. אני מסכים עם ההודעה, כשאני כותב קבוצה לאליפות זה כמובן יחסי.

פורסם ב
17 דקות לפני, תחיית המתים said:

אם אתה מחליף מאמנים בין הקבוצות, מכבי כנראה כבר חוגגת היום אליפות כמו ליברפול.

הפער בינינו לבין ב"ש באיכות הסגל הוא ממש גדול.

פורסם ב
3 דקות לפני, שי123 said:

אם אתה מחליף מאמנים בין הקבוצות, מכבי כנראה כבר חוגגת היום אליפות כמו ליברפול.

מספיק להחליף את קוזוך בכל מאמן בליגה וזה המצב. הוא באמת עושה עונה נהדרת. מה שמאוד מרשים בעיניי הוא שהוא לא מתחכם ולא מנסה להמציא את עצמו כל פעם מחדש כדי להראות כמה הוא גאון כדורגל (מחלה שהייתה לבכר באליפויות שלו). הוא עלה על הנוסחה המנצחת ולא זז מהעקרונות שלה לא ימינה ולא שמאלה, לא משנה מתי ואיך.

פורסם ב
לפני1 שעה , ravid said:

תיקו שבוע הבא הוא לא קטסטרופה. הוא אולטרה-מגה-קטסטרופה. אין תיקו שבוע הבא. דורסים.

בהחלט.

בית"ר והחיפאיות מפסידים להם יותר מדי בקלות העונה. כאילו בכוונה. ויתנו להם גם הפרש שערים אם צריך.

פורסם ב

צר לי אבל לא קרה כלום. 

יש עוד 4 גמרי גביע, לבוא לנצח כל אחד מהם. 

נתחיל משבוע הבא.

רק מכבי. 

פורסם ב
לפני6 שעות , antonio_margheriti2 said:

מה שמצחיק, שחלמתי לפני חודש/חודשיים שאדו מביא לנו את האליפות בבלומפילד נגד באר שבע.

וכתבתי את זה כאן בפורום, אולי זה יתגשם כבר ביום שני? חחחח יאאאאאאאאאאלה מכבי, לתת בראש!

אמן כמובן, אבל אין לי לב מספיק חזק לראות את אדו פותח או משחק בכלל במשחק כזה חשוב

פורסם ב
לפני7 שעות , אלק נילאש said:

גם ביחס לקבוצות שהזכרתי - משחק לחץ. כשהם לוחצים בכל הכוח זה נראה כמו במשחקים שאנחנו פוגשים יריבות חזקות באירופה, זה באמת משהו יפה (מקצועית) שאפשר להתרשם ממנו.

לפני7 שעות , תחיית המתים said:

סלחו לי, אבל נראה שלא ראיתם את ב"ש בכלל לאחרונה, או העונה.

הם פריכים לא פחות מאיתנו במשחק לחץ, אתמול כל כך הרבה התקפות מעבר שהיריבה עליהם ביתרון מספרי משמעותי.

ובכלל על קוז'וך, לו היה במכבי והיינו מופיעים כמו שהם הופיעו בטרנר כי הוא "שמר על עקרונות המשחק שלו" (כשזה לאזטיץ', הוא מקובע שלא מבין את המשחק) ו, לא הייתם מחלקים את אותן מחמאות, בלשון המעטה.

והמשחק נגדנו זה לא מקרה חד פעמי בכלל.

פורסם ב
9 דקות לפני, אקיטה said:

סלחו לי, אבל נראה שלא ראיתם את ב"ש בכלל לאחרונה, או העונה.

הם פריכים לא פחות מאיתנו במשחק לחץ, אתמול כל כך הרבה התקפות מעבר שהיריבה עליהם ביתרון מספרי משמעותי.

ובכלל על קוז'וך, לו היה במכבי והיינו מופיעים כמו שהם הופיעו בטרנר כי הוא "שמר על עקרונות המשחק שלו" (כשזה לאזטיץ', הוא מקובע שלא מבין את המשחק) ו, לא הייתם מחלקים את אותן מחמאות, בלשון המעטה.

והמשחק נגדנו זה לא מקרה חד פעמי בכלל.

1. אני אמרתי בלייב שההפסד שלהם טרנר היה שחמט של לאזאטיץ', אז אני לא האדם להגיד לו את זה.

2. מול מכבי בטרנר זה עלה בתבוסה, מול נתניה, ב-9 שחקנים, זה הוביל לניצחון ענק. באוברול, זה הצליח הרבה הרבה יותר מאשר נכשל.

3. ראיתי כל משחק שלהם בפלייאוף והם חונקים ליריבה את הצורה כשהם לוחצים, כולל אותנו. משחק מעברים? גם נגדנו יש משחק מעברים, הרבה יותר מאשר נגדם, ואנחנו לא מצליחים ללחוץ את אפרוחי גן זהבה למשך יותר מחמש דקות רצופות.

4. מי שלוקח קבוצה שכולם חשבו שמקום רביעי יהיה המקסימום שהיא תגיע אליו ועושה את מה שהוא עושה זכאי לקרדיט גדול, גם אם במשחק העונה הוא מחרבן לקבוצה שלו את המשחק. תהיה בטוח שאם לאזאטיץ' היה לוקח את מכבי לרבע גמר האירופית, נניח, ואז בגלל עקרונות המשחק שהוא נצמד אליהם היה עף - אף אחד לא היה בא בטענות.

פורסם ב
לפני7 שעות , המכבייה said:

כן, הם לוחצים נהדר. אני מסכים עם ההודעה, כשאני כותב קבוצה לאליפות זה כמובן יחסי.

הבאת אותה עם הניצחון בנתניה

היחיד שהאמין שב"ש לא תנצח שם, מבסוט עליך.

פורסם ב
לפני10 שעות , המכבייה said:

יהיה שבוע טרפת אז רק אגיד פה בשקט-- תיקו לא קטסטרופה. זה לא לכבוש את ההר או למות. הכל חי. הם לגמרי יכולים לנצח בבלומפילד. 

תיקו זה מאוד קטסטרופה

רק דרך ניצחון ניקח

פורסם ב
לפני8 שעות , אלק נילאש said:

אני חייב להגיד מי שלא תקח לדעתי האישית לא אלופה מרשימה. זה לא חיפה של בכר, לא מכבי של סוזה, לא מכבי של איביץ' ולא ב"ש של בכר. חוץ מהקישור שלהם, המון המון בינוניות. אפרופו הקישור, אם כבר משהו שהם באמת עושים מעולה בצורה יוצאת דופן, גם ביחס לקבוצות שהזכרתי - משחק לחץ. כשהם לוחצים בכל הכוח זה נראה כמו במשחקים שאנחנו פוגשים יריבות חזקות באירופה, זה באמת משהו יפה (מקצועית) שאפשר להתרשם ממנו.

לא נכנסת לאלופות של העשור האחרון

פורסם ב

חייב לנצח פשוט כי חיפה תבוא למכור ועם ביתר יש להם סהכ מאצ׳אפ סביר, נגדנו חיפה תבוא לבזבז זמן כמו שעשו בבלומפילד ועם ביתר מאוד קשה לנו העונה. חייבים לעלות ליתרון בנקודות כי על הפרש שערים אני לא רואה אותנו לוקחים

פורסם ב
לפני8 שעות , אלק נילאש said:

משחק הלחץ שלהם פסיכי, הם לוחצים מעולה ולא רק בהבלחות אלא ברוב דקות המשחק.  מול רוב היריבות בליגה זה נדמה שהם עם שחקן יותר. זו ללא ספק הנקודה החזקה אצלם. 

פורסם ב
58 דקות לפני, אלק נילאש said:

1. אני אמרתי בלייב שההפסד שלהם טרנר היה שחמט של לאזאטיץ', אז אני לא האדם להגיד לו את זה.

2. מול מכבי בטרנר זה עלה בתבוסה, מול נתניה, ב-9 שחקנים, זה הוביל לניצחון ענק. באוברול, זה הצליח הרבה הרבה יותר מאשר נכשל.

3. ראיתי כל משחק שלהם בפלייאוף והם חונקים ליריבה את הצורה כשהם לוחצים, כולל אותנו. משחק מעברים? גם נגדנו יש משחק מעברים, הרבה יותר מאשר נגדם, ואנחנו לא מצליחים ללחוץ את אפרוחי גן זהבה למשך יותר מחמש דקות רצופות.

4. מי שלוקח קבוצה שכולם חשבו שמקום רביעי יהיה המקסימום שהיא תגיע אליו ועושה את מה שהוא עושה זכאי לקרדיט גדול, גם אם במשחק העונה הוא מחרבן לקבוצה שלו את המשחק. תהיה בטוח שאם לאזאטיץ' היה לוקח את מכבי לרבע גמר האירופית, נניח, ואז בגלל עקרונות המשחק שהוא נצמד אליהם היה עף - אף אחד לא היה בא בטענות.

תראה, הם קיבלו אתמול נוקאווט מנתניה, שלישייה מחיפה בבית (עזוב שנגמר תיקו), שלישייה מאיתנו בבית, וראיתי אותם נחשפים לא מעט עם משחק לחץ נאיבי למדי. וכל זה רק בפלייאוף.

כך שלא ברור לי איך אפשר להלל את משחק הלחץ שלהם וההתעקשות של קוז'וך במקום לקרוא לזה נאיביות.

מבחינה הגנתית, ההבדל בינם לבינינו היה הביזיון שהתמשך בעיקר עם המצבים הנייחים.

ולא אמרתי שקוז'וך לא עושה עבודה טובה בסך הכל.

פורסם ב

בפוסט של המנהלת על הניצחון של נתניה אתמול צצו אוהדי חיפה שרשמו שרק מחכים לשחק נגד ב״ש כדי להביא להם את ה 3 נקודות,

הופתעתי לראות בתגובה לפוסטים האלה אוהדי בית״ר שאומרים שהם יתנו לנו במתנה את ה 3 נקודות במשחק נגדנו (סוף הפלייאוף).

יש פה מחנאות מאוד מוזרה אבל אני דווקא אוהב את זה

פורסם ב

יצחקי חייב למכור לנו את המשחק האחרון 

ג׳ורדי כבר היה משגע אותו בהודעות ווטסאפ 

פורסם ב
1 דקה לפני, פנחס שוף said:

יצחקי חייב למכור לנו את המשחק האחרון 

ג׳ורדי כבר היה משגע אותו בהודעות ווטסאפ 

גם הוא ירצה אז יש לו שני שחקנים שישחקו נגדנו באקסטרה מוטיבציה כמו תמיד(ובמיוחד איש האבקות חלבון לשריר)

פורסם ב

נתניה הביכו אותם פעם אחר פעם וזה כשהם היו מפוזרים ולא מדויקים. זה שלנו! 

פורסם ב
לפני2 שעות , YoniC said:

חייב לנצח פשוט כי חיפה תבוא למכור ועם ביתר יש להם סהכ מאצ׳אפ סביר, נגדנו חיפה תבוא לבזבז זמן כמו שעשו בבלומפילד ועם ביתר מאוד קשה לנו העונה. חייבים לעלות ליתרון בנקודות כי על הפרש שערים אני לא רואה אותנו לוקחים

אני לא מפחד מהמשחק מול ב"ש, אני מפחד מהמשחקים מול חיפה ובית"ר.

פורסם ב

אם את המשחק מול ביתר לא ננצח כשהם 4 ימים לפני גמר גביע, זה יהיה פשוט מביך. 

גם בתור סוס שחור הם לא אמורים בכלל לדגדג במשחק כזה. 

פורסם ב
10 דקות לפני, דקסטר said:

אחלה ניר צדוק

ללא שם234.png

לא יודע איך זה קרה אבל אני ממש מחבב את הבחור, גם בפודקאסט עם כל השינאה שלו הוא תמיד מדבר בצורה מכובדת ומנסה להיות אובייקטיבי.

אגב, תענוג גם לקרוא אותו.