Jump to content

רשמים מהתיקו מול חיפה בבלומפילד | איבוד נקודות מיותר וכואב, עדיין בתיקו בפסגה עם הראש קדימה לטדי

Recommended Posts

פורסם ב

מאמין בכל ליבי שאם מביאים שלוש נקודות בטדי אנחנו לוקחים אליפות.

איך עושים את זה? זה כבר אני לא יודע..

פורסם ב
לפני2 שעות , car.garsia said:

לא מסכים לגביי דוידה, מתישהו אנשים יבינו שזה התקרה של דוידה. יותר טוב ממה שהוא יהיה עכשיו הוא לא יהיה.

הוא תמיד סכנה להגנות בליגת העל כי הוא מהיר עם דריבל טוב, אבל קבלת החלטות לא הייתה ולא תהיה לו.

לפעמים הוא מבריק וברוב הפעמים הוא דוידה. וצריך להשלים עם זה כמו שהשלמתי עם חוסר הטכניקה של דור פרץ או עם הריכוז של רז שלמה. כולם שחקנים מצוינים למכבי, הישראלים הטובים בליגה (דור פרץ מהגדולים בהיסטוריה גם) עם מגבלות שיהיה קשה לשפר.

לגביי פטאצ'י, עם זה אני מאוד מסכים. בסוף משחק ההתקפה של מכבי מתבסס הרבה אם לא כל כולו על פטאצ'י. ושפטאצ'י תופס יום חלש, כל ההתקפה שלנו בצרות.

בול בעניין דוידה.

שחקן כנף פותח ומוביל במכבי צריך לתרום בעונה יותר שערים.

דוידה אחלה אבל זה השיא שלו.

פורסם ב

הפנים לטדי. לבוא רעים ולקחת את מה ששלנו! 

פורסם ב
לפני1 שעה , אשמדאי said:

משחק המפתח שלנו גם מבחינתי.

יהיה משחק קשה,

אבל אליפות עוברת דרך טדי, בדיוק כמו שנה שעברה עם ה1-0 מפנדל שם.

בתקווה שגם אלילת המזל תהיה איתנו הפעם.

רק 3 נק' שם.

פורסם ב
לפני5 שעות , car.garsia said:

מתישהו אנשים יבינו שזה התקרה של דוידה. יותר טוב ממה שהוא יהיה עכשיו הוא לא יהיה.

אותם משפטים נאמרו גם על דור מיכה, דור פרץ לפני ההשאלה להפועל חיפה, גלזר בעונת בכורה שלו, ערן זהבי לפני שהפך לחלוץ מדומה ועוד.

אושר דוידה בן 24.

תן לו מאמן נורמלי (או סתם מישהו שלא מתחזה למאמן) וייצא ממנו הרבה יותר.

הבן אדם שורף את הקו מהתקפה להגנה ולהפך מיליון פעם במשחק, הוא עדיין שחקן ישראלי אז ברור שיגיע להחלטה אחרונה בלי חמצן במוח.

דוידה אנדרייטד רציני.

אם ספרתי נכון העונה הוא עם 42 משחקים אחראי ל18 שערים שלנו (קרוב לדאבל דאבל)

שחקן שהוא נכס ואם הוא אצל היריבה שלנו רועדות לי הביצים כל פעם שהוא נוגע בכדור אחרי החצי.

פורסם ב
לפני11 שעות , אשמדאי said:

המחצית הכי טובה שלנו העונה הייתה הראשונה בטדי

המחצית הכי גרועה שלנו העונה הייתה השנייה בטדי

אולי עדיף בלהתחיל גרוע

פורסם ב
56 דקות לפני, zion8 said:

המחצית הכי טובה שלנו העונה הייתה הראשונה בטדי

המחצית הכי גרועה שלנו העונה הייתה השנייה בטדי

אולי עדיף בלהתחיל גרוע

הפוך

עדיף להתחיל ולשם 2-3 גולים קלים(מה שהיינו צריכים לעשות מול הירוקים) ואז להפוך את המחצית השניה לפרוטוקול(כמו נגד ב"ש)

פורסם ב
לפני7 שעות , erantheking21 said:

הפוך

עדיף להתחיל ולשם 2-3 גולים קלים(מה שהיינו צריכים לעשות מול הירוקים) ואז להפוך את המחצית השניה לפרוטוקול(כמו נגד ב"ש)

חחחח זה בטוח

פורסם ב
57 דקות לפני, דרור שווץ said:

בש לא תנצח המחזור הזה, רק 3 נקודות

הם שמים את השלישי עוד לפני שיגיעו לצומת בית קמה. אנחנו צריכים לשמור על סטטוס קוו ולזיין אותם בבלומפילד

פורסם ב
לפני1 שעה , YoniC said:

הם שמים את השלישי עוד לפני שיגיעו לצומת בית קמה. אנחנו צריכים לשמור על סטטוס קוו ולזיין אותם בבלומפילד

אם נגיע למשחק בבלומפילד בהפרש 2 לפחות זה יהיה שלנו אם לא אז לא 

פורסם ב

שני המצבים הכי טובים שלנו הגיעו ממסירות, שברקוביץ היה מכניס להיילייט שלו, של רביבו. השניה גם לוותה בפריצה סוחפת מהאגף למרכז כאשר זיהה שהאיזור פנוי. לא יהיה מוגזם לכתוב שרביבו הוא אחד הכלים הדרמטים שלנו במשחק ההתקפה. כל כך מוכשר. 

כן, הגול של סברינה הגיע "עליו" אבל זה היה ביצוע כל כך חד פעמי(מרחק, עוצמה, דיוק) שקשה באמת לחזות.

פורסם ב
On 16.4.2025 at 01:18, osfeee said:

אותם משפטים נאמרו גם על דור מיכה, דור פרץ לפני ההשאלה להפועל חיפה, גלזר בעונת בכורה שלו, ערן זהבי לפני שהפך לחלוץ מדומה ועוד.

אושר דוידה בן 24.

תן לו מאמן נורמלי (או סתם מישהו שלא מתחזה למאמן) וייצא ממנו הרבה יותר.

הבן אדם שורף את הקו מהתקפה להגנה ולהפך מיליון פעם במשחק, הוא עדיין שחקן ישראלי אז ברור שיגיע להחלטה אחרונה בלי חמצן במוח.

דוידה אנדרייטד רציני.

אם ספרתי נכון העונה הוא עם 42 משחקים אחראי ל18 שערים שלנו (קרוב לדאבל דאבל)

שחקן שהוא נכס ואם הוא אצל היריבה שלנו רועדות לי הביצים כל פעם שהוא נוגע בכדור אחרי החצי.

רצית להוכיח את הטעות שלי וספיציפית הלכת על שחקנים שלא התקדמו יותר מידיי מאז הפיק שלהם (מלבד ערן הפנומן שאני לא זוכר מי התלונן עליו כ10).

מיכה נשאר אותו מיכה שאני זוכר מאז האליפות הראשונה. אותו שחקן עם יכולת מסירה שאין בישראל, אינטילגנט במשחק שלו בצורה משוגעת אבל רך פיזית + חסר סיכוי לאיים על השער.

דור פרץ בהשאלה להפועל חיפה היה צעיר מדוידה ב3 שנים וזה לא דוגמא טובה אבל בסופו של דבר גם דור פרץ (שוב, מגדולי שחקני מכבי בהיסטוריה) נשאר אותו דור פרץ של הפיק שלו אצל איביץ' ואצל פטריק. אותה פיזיות ודומיננטיות, אותה יכולת הצטרפות מקו שני ואותה סיומת שיכולה להיות נוראית מול השער וקבלת החלטות שנויה במחלוקת.

הנקודה היא שכולם שחקני ליגה מעולים, הטובים בעמדות שלהם. דוידה גם. אבל דוידה בן 24. כדורגלן תמיד יכול להשתפר אבל הוא בחיים לא יהיה שחקן של 15-20 גולים בעונה. 

אם אני מאמן של היריבה אני מהמר עליו בהתקפה שלנו שהוא יעשה שטויות וסוגר את פטאצ'י. זה בעצם מה שבכר בא לעשות שלשום.

פטאצ'י לא צפוי, פטאצ'י מיוחד, פטאצ'י באיזה רוחב אחד יכול לפרק הגנה מתואמת לחלוטין. מדוידה אתה פחות או יותר יודע מה תקבל. שוב, לרוב התוצרת שלא לא רעה אבל הוא לא יהיה דומיננטי כמו אצילי, וואקמה, זהבי או שרי. אין לו את זה. לפחות לפי דעתי. לפטאצ'י אגב יש את זה ובעתיד הוא יכול להיות מפלצת בטח בקנה מידה ישראלי.

אגב, ספיציפית לאזטיץ' העונה עשה הרבה טעויות עם שחקנים ויש הרבה שחקנים שהוא לא מוציא מהם מספיק. מדוידה דווקא הוא סחט את המיץ העונה.

פורסם ב
On 17.4.2025 at 01:22, car.garsia said:

מדוידה אתה פחות או יותר יודע מה תקבל. שוב, לרוב התוצרת שלא לא רעה אבל הוא לא יהיה דומיננטי כמו אצילי, וואקמה, זהבי או שרי. אין לו את זה. לפחות לפי דעתי. לפטאצ'י אגב יש את זה ובעתיד הוא יכול להיות מפלצת בטח בקנה מידה ישראלי.

השמות שרשמת פה זה שמות חריגים מאוד לליגה מבחינת איכות. אם דוידה יהיה קרוב לרמת הטב״ח לדוגמא זה יהיה נהדר מבחינתנו. 

אחרי אצילי (ופאטצ׳י אם מחשיבים אותו כנף) הוא השחקן אגף הכי טוב בליגה. 

הוא שדרג משמעותית את קבלת ההחלטות והביצועים שלו מהעונה שעברה. יש לו עוד מקום לשיפור ואם גם הבעיטות שלו ישתפרו זה בכלל יהיה נהדר. 

פורסם ב
40 דקות לפני, מכביסט לעד said:

השמות שרשמת פה זה שמות חריגים מאוד לליגה מבחינת איכות. אם דוידה יהיה קרוב לרמת הטב״ח לדוגמא זה יהיה נהדר מבחינתנו. 

אחרי אצילי (ופאטצ׳י אם מחשיבים אותו כנף) הוא השחקן אגף הכי טוב בליגה. 

הוא שדרג משמעותית את קבלת ההחלטות והביצועים שלו מהעונה שעברה. יש לו עוד מקום לשיפור ואם גם הבעיטות שלו ישתפרו זה בכלל יהיה נהדר. 

אני מסכים וגם אני מעריך מאוד את העונה שהוא נותן. ועדיין הוא רחוק מאוד מטב"ח החלוץ. ועדיין, יש קונצנזוס שמכבי צריכה עוד זר איכותי באגף ימין ובשבסנריו מושלם הוא סופר סאב מהספסל.

פורסם ב
3 דקות לפני, car.garsia said:

אני מסכים וגם אני מעריך מאוד את העונה שהוא נותן. ועדיין הוא רחוק מאוד מטב"ח החלוץ. ועדיין, יש קונצנזוס שמכבי צריכה עוד זר איכותי באגף ימין ובשבסנריו מושלם הוא סופר סאב מהספסל.

אני יכול לחיות עם דוידה בימין במידה ויש לו מחליף איכותי ובמידה ובאגף שמאל יש לנו כנף שמאל איכותי (פטאצ׳י בעיניי לא כנף שמאל אמיתי). 

בוא נגיד שיש לנו בעיות יותר גדולות לבזבז  מקום של זר.