Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

דוידה יודע שאפשר לגעת בכדור ברגל ימין או מה? אני מתחיל לחשוב שרגל ימין שלו גרועה מזו של נמני...

מה הם עושים באימונים? 

פורסם ב
Just now, אלמוג מלול said:

מה עובר על גבי ? הזיה 

כבר נראה שהראש שלו לא פה

פורסם ב
4 דקות לפני, zion8 said:

הם חד משמעית קבוצה טובה יותר.

לא יודע התוצאות במשחקים נגדם מראים אחרת. 

גם היום נגד ביתר הם לא עשו שום דבר מיוחד

פורסם ב
29 דקות לפני, itanar said:

תראו הגול של ב"ש, היה חייב להיפסל. 

שחקן של בש לקח כדור עם הייד ובישל לויטור.

פחדו לבטל.

רק מחזק את שאמרתי, כל הנסיבות שמסביב מתחברים להם (ומה שלא, יש את מי שיסייע להם), ואצלנו הכל הפוך.

קבוצה שמגיעה למשחק הכי קריטי שלה נגד יריבה שרק באה להפריע, מול אצטדיון מלא ותומך, מחמיצה שלושה פעמים מול שוער, חוטפת גול יפה אומנם אבל בקצת עצלות הגנתית (ועוד ניצלה מגול נוסף בנס), ובאופן כללי לא מתמודדת עם הלחץ פתאום, סימן שאלה באשר לכמה ראויה לתואר ביחס למתחרה שלה שהפואנטה שלה זה ווינריות בכל מצב..

פורסם ב
13 דקות לפני, Omer said:

נו, ומי אחראי להכין את השחקנים למשחק? יואב זיו?

הוא לא הכין אותם לרעד ברגליים. רק על השחקנים היום, כולם עם ציון 5, 6. זאת אותה מכבי שהיתה טובה בחודש האחרון והוכנה אותו דבר. וגם אתה יודע את זה. 

פורסם ב
2 דקות לפני, המכבייה said:

הוא לא הכין אותם לרעד ברגליים. רק על השחקנים היום, כולם עם ציון 5, 6. זאת אותה מכבי שהיתה טובה בחודש האחרון והוכנה אותו דבר. וגם אתה יודע את זה. 

אז אנחנו חלוקים פה באופן יסודי, כי לדעתי אין דבר כזה שקבוצה באה למשחק גדול, יש לה פיק ברכיים, ולמאמן אין שום חלק בגישה שאיתה השחקנים באו. אין חיה כזאת לדעתי, בעיקר כשהם נראים מבוהלים כקבוצה ולא רק כיחידים. לא חושב שמשחקים קודמים סותרים את זה.

פורסם ב
1 דקה לפני, Omer said:

אז אנחנו חלוקים פה באופן יסודי, כי לדעתי אין דבר כזה שקבוצה באה למשחק גדול, יש לה פיק ברכיים, ולמאמן אין שום חלק בגישה שאיתה השחקנים באו. אין חיה כזאת לדעתי, בעיקר כשהם נראים מבוהלים כקבוצה ולא רק כיחידים.

לא היה לה פיק ברכיים. שיחקו אחלה עד הגול שלהם דקה 60, שבא 3 דק אחרי שב״ש כבשו והוריד קצת מהחשמל שהיה ביציעים.

פורסם ב
8 דקות לפני, אלמוג מלול said:

מה עובר על גבי ? הזיה 

,אולי בגלל הפציעה שהוא סובל ממנה, דורבן משהו... מת עליו, זה לא אותו שחקן כבר הרבה זמן.

פורסם ב
2 דקות לפני, YallaMaccabi said:

לא היה לה פיק ברכיים. שיחקו אחלה עד הגול שלהם דקה 60, שבא 3 דק אחרי שב״ש כבשו והוריד קצת מהחשמל שהיה ביציעים.

לדעתי קבוצה שמפסיקה לשחק בדקה 60 אחרי שוויון של היריבה זאת קבוצה שלא הגיעה מוכנה. הכנה מנטלית זה על המאמן, קבוצה שכולה ביחד נכבית זה גם עליו.

פורסם ב
1 דקה לפני, Omer said:

אז אנחנו חלוקים פה באופן יסודי, כי לדעתי אין דבר כזה שקבוצה באה למשחק גדול, יש לה פיק ברכיים, ולמאמן אין שום חלק בגישה שאיתה השחקנים באו. אין חיה כזאת לדעתי, בעיקר כשהם נראים מבוהלים כקבוצה ולא רק כיחידים.

פלייאוף זה שוחק ומצטבר. רק חיפה של בכר ניצחה את ארבעת משחקי הפתיחה של הפליאוף. קשה להרים את עצמך כל פעם מחדש. אני מאמין שההוראות היו אותן הוראות, ההוצאה לפועל היתה רשלנית, זה קורה לפעמים מעודף רצון. הם נראו מבולבלים כבודדים ולא מול מתנגד שהתנגד. זה היה תלוי בנו לגמרי ואולי הם הרגישו יותר מידי בנוח עם זה. פטאצ'י נראה כמו בספטמבר, זה קשור רק אליו. וכך כל שחקן. 

פורסם ב
1 דקה לפני, Omer said:

או שגם הוא היה מבוהל, אחרי הכל מעולם לא היה בסיטואציה כזו (ולא אומר זאת לגנותו). אין לנו את השובר שיוויון, לא על הקווים ולא על הדשא. בסוף בסוף ההבדל בין היום לבין טרנר זה שאז נצלנו את המצבים, והיום לא. לא נראינו שם מדהים למרות האופוריה שהשתלטה על יותר מדי אוהדים וכנראה לא רק עליהם, ומצד שני היום לא נראינו חסרי אונים כפי שיש כאלו שמנסים להגדיר זאת כך.

בסוף אנחנו קבוצה די בינונית שלגבי השאלה האם ממקסמת את יכולותיה, או שמא הסכום פחות מסך חלקיו? את זה אשאיר לכל אחד ואחת ודעתם..

פורסם ב
2 דקות לפני, Omer said:

לדעתי קבוצה שמפסיקה לשחק בדקה 60 אחרי שוויון של היריבה זאת קבוצה שלא הגיעה מוכנה. הכנה מנטלית זה על המאמן, קבוצה שכולה ביחד נכבית זה גם עליו.

זה שיש חלק למאמן וכמובן שאחריות בסוף זה ללא ספק, ההחמצות ההזויות שהיו היום מול שוער בחלק מהפעמים זה רק על השחקנים שהחמיצו.

פורסם ב
1 דקה לפני, המכבייה said:

פלייאוף זה שוחק ומצטבר. רק חיפה של בכר ניצחה את ארבעת משחקי הפתיחה של הפליאוף. קשה להרים את עצמך כל פעם מחדש. אני מאמין שההוראות היו אותן הוראות, ההוצאה לפועל היתה רשלנית, זה קורה לפעמים מעודף רצון. הם נראו מבולבלים כבודדים ולא מול מתנגד שהתנגד. זה היה תלוי בנו לגמרי ואולי הם הרגישו יותר מידי בנוח עם זה. פטאצ'י נראה כמו בספטמבר, זה קשור רק אליו. וכך כל שחקן. 

מאז שהתחיל לתת ראיונות עלה לו…

לא מאופס

פורסם ב
Just now, המכבייה said:

אני מקבל כל מה שאתה אומר פה, באמת. יכול להיות שאני גם מדבר מהעצבים כרגע ומגזים. בוחר להניח לזה כרגע, נראה לי שהוצאתי מספיק קיטור.

פורסם ב

לא הגיוני שמהיציע הריחו את השלשול של כיוף לאורך המשחק, ורק ערן מנסה להפתיע אותו מרחוק, אפילו מהקרן.

ועוד שמגיעים מולו, משלשלים יותר ממנו.

פורסם ב

מחצית שנייה בעטנו פעם אחת לשער.

כמובן בדיעבד, אבל המערך לא עבד במחצית השנייה.

פורסם ב
1 דקה לפני, Omer said:

אני מקבל כל מה שאתה אומר פה, באמת. יכול להיות שאני גם מדבר מהעצבים כרגע ומגזים. בוחר להניח לזה כרגע, נראה לי שהוצאתי מספיק קיטור.

תראה, במשחק כמו היום לכל אחד יש אחריות. גם ללאזטיץ. אבל היום ספציפית, לא הייתי מבודד אותו מהשאר. סופר מבאס.

פורסם ב
17 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

כמה תסכול ואכזבה, כמה כדורגל יכול להוציא מבנאדם לטוב ולרע... 

והכי נורא,נאלצתי לקחת רכבת חזור מת"א ההגנה עם קירליות(הייתה היום הופעה של נועה קירל)

פורסם ב
21 דקות לפני, פנחס שוף said:

שמישהו יתן בונוס לרז שלמה על זה שהשאיר את העונה שלנו בחיים

מדהים, אם ניקח אליפות בהפרש נקודה היא תהיה רשומה עליו, בזמן החטיפה הוא היה על קו ה-16 ואיכשהו הצליח להציל

PHhjIkP.jpeg

פורסם ב
לפני4 שעות , Double said:

מדהים, אם ניקח אליפות בהפרש נקודה היא תהיה רשומה עליו, בזמן החטיפה הוא היה על קו ה-16 ואיכשהו הצליח להציל

PHhjIkP.jpeg

מה אתה מביא לי תמונה תגיד לי? תארגן גיף

פורסם ב

אני מהמבקרים הגדולים של לזטאיץ', אבל התיקו הוא רק על השחקנים

עלה עם ההרכב הנכון והשחקנים לא עמדו בלחץ

יוריס על גבי הייתה החלטה נכונה, כי גבי כבר כמה וכמה משחקים לא פוגע

פורסם ב
לפני5 שעות , עמית ר said:

מה אתה מביא לי תמונה תגיד לי? תארגן גיף

pDS7TrH.gif

פורסם ב

הצלה עוד יותר גדולה משל סבוריט בדרבי ההוא

ואגב, אם רז שלמה לא עומד שם זה אופסייד או שאני טועה?