Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

לאחר הניצחון על נתניה מכבי תעלה למשחק הכי חשוב שלה העונה.

חיפה מגיעה לאחר התבוסה בסמי עופר לבאר-שבע כשהציגה מחצית שנייה חלשה מאוד בדגש על רבע שעה אחרונה מביכה במיוחד.

לצערנו, סבע, שאחראי על 50% מהשערים של הקבוצה יחזור מהרחקה. ג'אבר יעדר, מלמד בספק.

במכבי סטואיץ' שקיבל צהוב חמישי מול נתניה מורחק מהמשחק (את יחזקאל עדיין צריך להזכיר? כמובן לא בסגל וככל הנראה לא יחזור העונה).

מלבד השינוי הכפוי בעמדת הבלם אני מקווה שנראה את אותו הרכב ממשיך אך לא אתפלא אם הפעם תורג'מן יפתח בעמדת החלוץ.

אין לי ספק שנראה חיפה אחרת לגמרי מזו של המחצית השנייה מול באר-שבע, הם יבואו להלחם על הכבוד שלהם ולהרוס למכבי, הם מרגישים חייבים לאוהדים שלהם (שישבו בבית גם הפעם לצערי) ומה עוד נשאר להם חוץ מזה?

לא יודע אם יגיעו 25, 26, 27 אלף או יותר אוהדי מכבי אבל אני מצפה לטבעת צהובה ומחשמלת שמעיפה את הקבוצה קדימה מהרגע הראשון. אז תהנו ותנוחו בחג כי למשחק הזה מגיעים במוד מלחמה.

בוז ליריבה ולשופט בכל שריקה ועידוד בלתי פוסק עד הניצחון. בואו נביא את זה!

יום שני 20:30, בלומפילד.

יאללה מכבי

פורסם ב

הלוואי שהיציעים יהיו מלאים כבר בחימום, חייבים לתת בראש בעידוד בטח שאין קונטרה של קהל יריב(מקווה שלא ימכרו להם כרטיסים)!

מקווה שהשחקנים לא יגיעו במחשבה שהניצחון מובטח, חייבים להיות בשיא הריכוז כל הזמן.

פורסם ב

איזה מוקש יא אללה. הם יבואו להילחם על החיים ועל הכבוד שלהם אחרי המכירה השקטה שלהם לבאר שבע. 

בשיניים, ברגליים, בכל דרך אפשרית - רק ניצחון. 

פורסם ב

אין לי אוויר כבר

פורסם ב
On 11.4.2025 at 17:13, MTA For Ever said:

לאנוס !

ערן חייב להמשיך בהרכב.

חושב? זאת התלבטות אמיתית. 

פורסם ב

חסר לו שזהבי לא פותח, יאללה מכבי!

פורסם ב
לפני5 שעות , המכבייה said:

בעיני אין התלבטות בכלל

זהבי בכל רמח איבריו

פורסם ב
לפני6 שעות , המכבייה said:

אין מקום להתלבט. 

מדובר בווינר הכי גדול של הכדורגל הישראלי ואם מדובר בחודשיים האחרונים שלו בכדורגל הוא יבוא יותר רעב מכולם על אחת כמה וכמה אחרי המשחק מול נתניה.

בטח מול חיפה, הוא חייב לפתוח.

פורסם ב

תמיד זה שיגע אותי איך לוקח כלכך הרבה זמן עד שמועד המשחק מגיע וכמה מהר המשחק עצמו עובר!

אין לי סבלנות כבר! 

פורסם ב
לפני10 שעות , המכבייה said:

אין התלבטות, כל מה שזהבי צריך במשחקים האלה זה כדור עם הפנים לשער החל מקו ה-16 ואילך וזה גול בטוח

פורסם ב

בכר פתאום נזכר בכבוד מולנו?

איפה זה היה במכירה מול ב״ש?

מועדון קקה

פורסם ב
On 10.4.2025 at 22:05, דקסטר said:

אין לי ספק שנראה חיפה אחרת לגמרי מזו של המחצית השנייה מול באר-שבע, הם יבואו להלחם על הכבוד שלהם ולהרוס למכבי, הם מרגישים חייבים לאוהדים שלהם (שישבו בבית גם הפעם לצערי) ומה עוד נשאר להם חוץ מזה?

התחלנו

Screenshot_20250413_115108_Chrome.jpg