Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

4000 פאקינג ימים. 4000 ימים שאנחנו לא מפסידים דרבי. זה פשוט משוגע לחלוטין וצריך להעריך כל רגע מהתקופה הכי גדולה בהיסטוריה של המועדון הזה.

זה יום שהוא ציון דרך. הוא ציון דרך לזכור מה היה פה קצת לפני ה4000 ימים האלה. מה זה לא להצליח לנצח דרבי. מה זה להיות מושפל יותר מ4 שנים ע"י היריבה העירונית שלך. מה זה לרצות לא להתעורר לעבודה/בית ספר/בסיס וכו.

הוא ציון דרך לזכור מי זאת הפועל תל אביב. כמה כיף לראות אותה כל כך מושפלת ומובסת. כמה זה תקופת נס שבא זכינו לראות אותה פעמיים בליגה השנייה. כמה כואב יהיה שם יחזרו להיות אימפריה (והם יחזרו, אימפריות אף פעם לא מתות לצערי).

מי שאפילו טיפה אוהב כדורסל נחשף לזה. עם כל הכבוד למכבי חיפה, הפועל באר שבע, אין דבר יותר מטונף מהפועל תל אביב חזקה.

ובעיקר זה ציון דרך להתרפק על כל הזיכרונות. מאלה לפני ה4000 ימים כמו הפנדל ההוא של אלירן עטר, ה4-0 הכוחני והדורסני, דרבי הפיו פיו הראשון ודרבי זהבי שלעד לא יהיה כמותו.

וכמובן, אלה שבתוך ה4000. החמישייה הראשונה בנתניה, החמישייה השנייה אחרי היריקה של אליאס, החמישייה השלישית לפני שהעולם התהפך. הגמר הגביע ההוא, ה3-2 של יובאנוביץ', השלישיות בקורונה, הדרבי ההוא של קרלוס גרסיה, הכל רץ כמו סרט נע.

צריך גם להגיד תודה לקובאס שמנע הפסד, לסאבוריט שהקריב כדי שלא נפסיד ולא לשכוח את בולבלייביץ', את אייבינדר, את דגני, אפילו את רווה אסייג, אנשים רנדומליים שדאגו שחג הזה ייצא לפועל ויתממש.

בסופו של דבר, אי אפשר לדעת מה צופן העתיד. יכול להיות שספרא הוא מולטי מיליונר שישפוך פה מלא כסף, יכול להיות שהם ינצחו את הדרבי הראשון בעונה הבאה עם ברדה ובינינו, מתישהו זה ייגמר. זה לא משנה, צריך לחגוג כל יום את התקופה הזאת. 4000 ימים, 4000 פאקינג ימים.

פורסם ב

שום דבר לא מפחיד אותי כל עוד המכביזם הוא חלק אינטגרלי במועדון.

לבוא תמיד כדי לנצח אותם, ואם חלילה נפסיד, לא להיות מושפלים כמו שהם היו פה בשנים האחרונות.

כשהם בליגה אז הקהל שלנו הופך לפקטור עוד יותר קריטי במשחקים, לכן אסור להיות שאננים כי הם יבואו רעבים. 

רק מכבי

פורסם ב

אני יודע שזו טמאות ואולי התסכלות צרה, בטח בתור אחד שהשנים הכי יפות שלו באהדה לקבוצה היו באותו רצף עגום שהם עשו, אבל הייתי מוכן לוותר על כמה מאות ימים רק כדי שבתוך הרצף הזה יהיה גם ניצחון על דאגלס הבן זונה. כמה רציתי לזיין אותו חזרה.

פורסם ב
Just now, אלק נילאש said:

אני יודע שזו טמאות ואולי התסכלות צרה, בטח בתור אחד שהשנים הכי יפות שלו באהדה לקבוצה היו באותו רצף עגום שהם עשו, אבל הייתי מוכן לוותר על כמה מאות ימים רק כדי שבתוך הרצף הזה יהיה גם ניצחון על דאגלס הבן זונה. כמה רציתי לזיין אותו חזרה.

ממש ממש לא, הוא לא מעניין, לא הייתי מוותר על שעה, בעצם דקה וכל דקה נוסף רק מגבירה את האון

פורסם ב

יאללה, לאנוס אותם שנה הבאה ולהחזיר אותם למקומם הטבעי בליגה הלאומית.

פורסם ב

אפילו את השאריות של הטוטו לא נתנו להם

פורסם ב

ה4 שנים שלא ניצחנו דרבי הרגישו כמו נצח

לא רוצה לדעת איך זה מרגיש 4000 ימים... (פלוס ירידות ליגה חמישיות וכו׳..)

זה מטורף , תקופה שתרשם באותיות זהב בהיסטוריה.

פורסם ב

נגיד וילד מתחיל להבין כדורגל בגיל 6? לבוא למגרשים ולהתרגל ולשנוא את מכבי? 

הילד הזה חגג 17 השנה - 11 שנים

הילד הזה עבר את כל היסודי וכל חטיבה בלי דרבי

ילד שהתחיל בגיל 7? סיים יב 

כל זה, ואין דרבי 

זה סבל שאי אפשר לדמיין 

שרק תמשיכו לסבול  

פורסם ב
לפני12 שעות , אם אין אני לי נמני said:

כל זה, ואין דרבי 

זה סבל שאי אפשר לדמיין 

שרק תמשיכו לסבול  

11 שנים לא לנצח דרבי, בארבע רציתי למות ולעזוב את הארץ. 

פורסם ב

ילד אוהד הפועל שהיה בכיתה א' בנצחון האחרון בדרבי היום הוא בכיתה י"ב. נצחון דרבי אחד בכל 12 שנותיך בבית-הספר. תנו לזה לחלחל רגע. זה קרה אגב בכדורסל לאוהדי הפועל ילידי 1965 ו-1964. במידה ובעונת 25/26 הפועל לא תנצח דרבי, שנתון 2008 ישלימו 12 שנים במערכת החינוך בלי נצחון דרבי אחד

פורסם ב

איזו תקופה מטורפת לחיות בה

1-0
2-0 
3-1
1-0
2-0
5-0
1-0
4-1
3-0
3-0
2-0
3-0
4-0
2-1
3-2
5-0
2-0
3-0
5-0
4-2

תל-אביב צהובה צהובה!

פורסם ב
לפני4 שעות , דקסטר said:

איזו תקופה מטורפת לחיות בה

גם בעוד מיליון שנה, ידברו על התקופה

פורסם ב
On 8.4.2025 at 21:27, אם אין אני לי נמני said:

כל זה, ואין דרבי 

זה סבל שאי אפשר לדמיין 

שרק תמשיכו לסבול  

מנגד אני רואה ילדים אצלנו ששרים על הפועל (עד גיל 17 בתכלס) ואני אומר הם אשכרה לא יודעים בגוף מה זה הפסד בדרבי.

מצד אחד אני טיפה מקנא ושלא יידעו הפסד בדרבי עד סוף החיים שלהם, מצד שני הם חוגגים את הדבר הזה רק מעצם המיתולוגיה. הדור שלא ידע את טועמה מסובב חופשית לרשת. מדהים. זה באמת הישג בלתי נתפס.

מיותר לציין שמי שהכי אחראי עליו ולא כתבתי את זה בהודעת פתיחה, זה מיץ' גולדהאר.

פורסם ב
לפני12 שעות , car.garsia said:

מנגד אני רואה ילדים אצלנו ששרים על הפועל (עד גיל 17 בתכלס) ואני אומר הם אשכרה לא יודעים בגוף מה זה הפסד בדרבי.

מצד אחד אני טיפה מקנא ושלא יידעו הפסד בדרבי עד סוף החיים שלהם, מצד שני הם חוגגים את הדבר הזה רק מעצם המיתולוגיה. הדור שלא ידע את טועמה מסובבת חופשית לרשת. מדהים. זה באמת הישג בלתי נתפס.

מיותר לציין שמי שהכי אחראי עליו ולא כתבתי את זה בהודעת פתיחה, זה מיץ' גולדהאר.

אין בגוף הרגשה יותר רעה מלהפסיד להם, אין דיכאון יותר גדול מזה משפיע עליך שבוע ויותר, כמה חרא זה היה, יושב ואומר הפעם נביא את זה וחוזר עם שער דקה תשעים וגול מקרן .

הם כל כך בקנטים, איבדו את האמונה שאפשר לנצח דרבי, באים בעיקר לא להפסיד, לעשות פרובוקציות ולקלקל לנו. אם היו מנסים גם לנצח ולשחק כדורגל אולי היו עוקצים אותנו איזה פעמיים.  

פורסם ב
On 8.4.2025 at 12:08, duduha said:

ממש ממש לא, הוא לא מעניין, לא הייתי מוותר על שעה, בעצם דקה וכל דקה נוסף רק מגבירה את האון

אנחנו במצב שלפעמים אני תוהה אם לא כדאי להתקשר לרופא כי כמות הכדורים(לרשת של הפועל) כבר לא בריאה לאיבר.

פורסם ב
לפני1 שעה , הנדון said:

יושב ואומר הפעם נביא את זה וחוזר עם שער דקה תשעים וגול מקרן

יואו החזרת אותי לשברון לב שלי בגול של בן שהר בדקה 90 ומשהו שעשה 2-2 אחרי הצמד של קולאוטי

כמובן שני בישולים של טועמה, והראשון כמו שאמרת, מצב נייח ונגיחה של בלם.
איך הרגשתי את הניצחון הזה כבר ביד, ואת הסוף של התקופה ללא ניצחון בדרבי

מי שלא הרגיש את זה לא יבין לעולם איזה ברי מזל אנחנו עכשיו

פורסם ב
14 דקות לפני, Arthur Read said:

יואו החזרת אותי לשברון לב שלי בגול של בן שהר בדקה 90 ומשהו שעשה 2-2 אחרי הצמד של קולאוטי

בול לשם כיוונתי, אחד הרגעים הכי קשים שלי בתור אוהד. 

פורסם ב
52 דקות לפני, Arthur Read said:

מסכים עם כל מילה. שלא ייגמר לעולם.

עדיין זוכר שכל כדור קרן שלהם היה פוטנציאל לאותו גול נגיחה של דה סילבה על שטראובר (מרגיש לי שקיבלנו איזה 10 כאלה)

פורסם ב
לפני1 שעה , Arthur Read said:

ומיד אחרי הגול של בן שהר, כל אוהדי הפועל באצטדיון, ולא קומץ משער 5 כמו שהיה ונהוג להגיד כיום, בשאגה אדירה של "שתהיה שואה למכבי".

איזה רגע אכזרי זה היה.

פורסם ב
5 דקות לפני, תמיר יצחקי said:

ומיד אחרי הגול של בן שהר, כל אוהדי הפועל באצטדיון, ולא קומץ משער 5 כמו שהיה ונהוג להגיד כיום, בשאגה אדירה של "שתהיה שואה למכבי".

איזה רגע אכזרי זה היה.

איזה עונג הייתה הכתבה על 2 הדרבים סל ורגל שהתקיימו באותו יום ולראות את הפרצופים שלהם בדרבי זהבי. שלא יגמר

פורסם ב
לפני3 שעות , Lahav8 said:

מסכים עם כל מילה. שלא ייגמר לעולם.

עדיין זוכר שכל כדור קרן שלהם היה פוטנציאל לאותו גול נגיחה של דה סילבה על שטראובר (מרגיש לי שקיבלנו איזה 10 כאלה)

קבל

https://youtu.be/YxgPf8lMeWA?si=Y_UXsX7Te2oXDris