Jump to content

רשמים מהניצחון על נתניה בבלומפילד | 4-1 מסחרר, הוא כאן! מספר 7 בצהוב עם עוד רגע קסם מנצח למכבי ת"א משחק חשוב חשוב חשוב.

Recommended Posts

פורסם ב

ה-ניצחון הכי גדול העונה מאחורינו, רכבת הרים משוגעת בטרנר שהסתיימה ב3-1 מוחץ על ב"ש בטרנר "המבצר" היא הדבר הכי גדול שיכלנו לקוות לו, חזרה למקום הראשון, חזרה להיות פייבוריטים לתואר, חזרה לכך שהכל תלוי רק בנו באמת. אבל כשהכל תלוי רק בנו יש המון איפה ליפול ומה לאבד, ואין קלאסי מאשר מיד לאחר מכן במשחק מול קבוצה של אבוקסיס לאבד את זה. נתניה אמנם באס"ק מסויים אבל אין לאף אחד ספק שאבוקסיס יעשה הכל כדי לקחת לנו נקודות, מלחמת עולם בבלומפילד.

לאזיטיץ' עושה שינוי אחד בלבד, מה11 שניצחו בטרנר, הוא מכניס את המוזהב על חשבונו של תורג'מן.

שופט: (פריד) סביר- (מיהר לשרוק לפנדל שלא היה ולא נברא, נתן צהוב לסטואיץ' על ספק פאול, בצד השני פספס 2-3 צהובים ברורים. גול חוקי החמישי שנפסל פה. מפה לשם היה פה משחק ביתי לנתניה אבל באופן יחסית מינורי, יכל להיות גרוע מזה. לצערי אנחנו רגילים לזה.)

שחקנים: סלוגה אם נגע בכדור שהלך לקורה אז ואוו (עדיין לא יודע אם ליטף אותו או לא), בגול לא יכל לעשות כלום וחוצמזה לקח עוד 2-3 כדורים לא קלים שנבעטו לו למסגרת. רביבו ממשיך בכושר הטוב שלו, בישל את החמישי שנפסל, היה טוב בשני צידי המגרש. במגמת השתפרות משמעותית מאז שחזר לשחק על הקו. רק להמשיך לשחק פשוט ואחראי עד סוף העונה. שלמה משחק לא טוב, אם זה העקב חסר האחריות שצריך לבעוט לו בראש, חוסר הדיוק בכדורים, הצהוב, הטעויות בהגנה. משחק פחות טוב שלו. סטואיץ' גם כמו חברו למרכז ההגנה לא במשחק מזהיר בלשון המעטה, מה שדאפה עשה לו בפנדל (שלא היה) היה על סף המביך. גם קיבל צהוב שימנע ממנו לשחק מול חיפה. אסנטה משחק לא טוב שלו היום, אחרי תקופה ארוכה היה נראה לא מרוכז, לא בעמדה בשני צידי המגרש | נחמיאס אולי שחקן פחות טוב ממנו אבל עלה ונתן את כל הנשמה, עשה את העבודה בהגנה ודחף בסדר קדימה. אחלה עידן. סיסוקו ממשיך במגמת השיפור כשיש לו יותר דקות/פעולות טובות מאשר רעות, לוחץ טוב מרוויח כדורים משתחרר ויוצא יפה קדימה, רשם גם כמה דריבלים מסחררים אבל גם היום קיבל צהוב, גם היום פספס גליצ'ים לכדור, גם היו עברו אותו כמה פעמים בצורה שלא צריכה לקרות. עדיין לא 100%. גבי ממשיך ביכולת הפושרת שלו, מרגיש שאין לו אנרגיות, נותן פחות תחת אבל בעיקר פחות יעיל עם הכדור, מאבד כדורים לא קטלני לא מסוכן לא מאיים על השער (והיו לו הזדמנויות), באסה. דור פרץ שני בישולים, תנועות גדולות לעומק, לחץ בלתי נפסק על הגנת מכבי נתניה. היה מעולה היום. פטאצ'י היה במשחק קצת פחות בולט היום אבל עדיין רשם כמה מהלכים לא רעים כשהטוב בהם היה מסירה אדירה שהובילה לשער הראשון, מחויב מאוד, לוחץ את הגנת נתניה יורד להגנה, אחלה פטטה. דוידה החליק לא מעט פעמים, פספס הזדמנויות לרשום עוד מספרים במצבים קורצים אבל היה סופר מחוייב ומעל הכל, שער ובישול. זה מה שאני רוצה משחקני הקו שלנו. זהבי אין כיף גדול יותר בעולם מלראות את ערן זהבי מנצח לנו שוב משחק, השער ה200 לפנתאון, הנגיחה כדי לגמור את המשחק ולוודא שלא יהיו פדיחות. השחקן הטוב בהיסטוריה הגיע למאני טיים לוודא שנביא את הצלחת. :wubyellow3: 

יוריס שנכנס מהספסל היה פשוט מדהים, 30558 חילוצים ב7 דק הראשונות מאז שעלה. 

פיקנטריה:

- ערן זהבי עם 200 שערים במכבי (ואיזה שער לחגוג את המאורע...)

- ערן זהבי ממשיך ברצף הכיבושים מול נתניה (הקבוצה האהובה עליו)

- טקסים לאלגרט ז"ל וגריאני ז"ל 

- מכבי עם עוד שלישייה במחצית הראשונה (אחרי טרנר)

- בפעם השניה בלבד בעידן הפלייאוף פותחים עם 9/9.

- שער 11 צהוב מבד"כ (לבקשת הפנאטיקס, עבד בסדר. יכל הרבה יותר)

- שתי תפאורות, גם בפתיחה (אדירה) וגם בדקה 59 לחטופים (יפה ומכובד)

קהל:

בלומפילד כמעט מלא לחלוטין (כל דבר אחר הוא בגדר הזיה, מי אתם אוהדים שלא באים בשבת ב20:00 במצב הזה???) אווירה מטורפת שמתחילה מהצעדה המשוגעת של הפאנטיקס עוד לפני המשחק, בעידוד לפני המשחק, בתפאורה האדירה, בתמיכה בקבוצה, בהתפוצצות בשער של ערן (לא זוכר את בלומפילד ככה הרבה פעמים בחיים שלי) - הכל היה היום פשוט קרנבל בצהוב שאין מה חוץ מלפרגן לפנאטיקס (והפעם גם לקהל), לקבוצה (והפעם גם ללאזיטיץ') וליישות מכבי ת"א על היותה הדבר הכי טוב בחיים שלנו כ"כ הרבה שנים ברצף, תענוג. לצערי אציין את זה שלמרות שאין אף אחד בבלומפילד שאוהב את ערן יותר ממני עדיין הבוז בחילוף הסופר לגיטימי שלו בדקה 65 העיב קצת על התחושות, אבל זה עבר מהר עם הרביעי והבטחת שלושת הנקודות. פייר לא האמנתי שניהיה בנקודת זינוק כ"כ טובה לצלחת בשלב הזה וזה פשוט שלנו להפסיד. יש עוד 7 משחקים, כל אחד מהם הוא על החיים. כל אחד מהם הוא מלחמת עולם וכל ניצחון מקרב אותנו עוד פסע מהמטרה האולטימטיבית - אליפות. אז קדימה, כולם להכנס לזהבי מוד ולטרוף את כל מה שיש לנו עד הרגע האחרון.

שני, 20:30, בלומפילד. נתראה שם!

פורסם ב

לא יודע מה קרה לגבי במחזורים האחרונים, הוא לא במיטבו. צריך שיעלה רמה.

דוידה, פטאצי, רביבו, פרץ וערן במשחק טוב מאוד.

תורג'מן ויוריס נכנסו אש.

פורסם ב

כבר תקופה שאני מתגעגע לסאבוריט

פורסם ב

באנו לפלייאוף בפורמה הכי טובה שלנו בשנים האחרונות, וזה הרבה בזכות המאמן שהשמצנו (ואני ביניהם, מודה) אז מה שצריך לתת לו אני אתן. 

קצת מכחיש את האפשרות שזהבי אולי יפרוש בסוף העונה הזאת, כי אני יודע בוודאות שהוא שחקן של פעם בחיים...

פורסם ב

היה כיף היום.

עם קצת יותר דיוק היינו שווים גם 6.

יופי מכבי.

פורסם ב

ורגאס הזה שחקן אש, איזה מזל שחיפה הכושלים האלה קנו שחקנים במיליונים במקום להביא אותו בכלום כסף.

פורסם ב

היה כיף היום. הרבה דפיקות לב במחצית הראשונה עם ההגנה אבל. החילוף של זהבי נכון לגמרי, כיף שראינו היום זהבי כובש. הגול השני וואו. 

מה שביאס זה הקהל שחתך הביתה מוקדם, מפונקים, לפני חודשיים היינו בחרא ועכשיו הקבוצה רצה, תנו כבוד. 

פורסם ב

נראה שהמומנטום התהפך, עכשיו רק להמשיך עם זה.

פורסם ב
Just now, מנש שער 11 said:

מה שביאס זה הקהל שחתך הביתה מוקדם, מפונקים, לפני חודשיים היינו בחרא ועכשיו הקבוצה רצה, תנו כבוד. 

לא אבין את זה בחיים. זה כמו לקנות כרטיס להצגה ולצאת קצת לפני הסוף כי כבר הבנת מה קורה.

פורסם ב

איכשהוא בעונה בה הבאנו 3 בלמים(!!!) אין לנו בלם מוביל כי אסנטה מסונדל לימין. סטואיץ' לא מסוגל לנצח אף חלוץ ליגה ממוצע במאבק והצעד הראשון שלו מביך, רז שלמה חסר אחריות.

גבי ממשיך עם רצף הופעות רע. היה צריך היום לשבת בצד, אולי כבר מול ב"ש. 

לחיוב בשקט בשקט דוידה עם בישול ליגה שמיני ושער חמישי. שנה הבאה חייב לעבוד עם עניין הסיומת והכניסה לרחבה עם רגל חיצונית.

יוריס נכנס היום בצורה מדהימה למשחק. עם ההיחלשות של גבי אולי נזכה לראות אותו משחק עם סיסוקו.

ערן הוא תופעת טבע. 

פורסם ב
Just now, קמחי said:

איכשהוא בעונה בה הבאנו 3 בלמים(!!!) אין לנו בלם מוביל כי אסנטה מסונדל לימין. סטואיץ' לא מסוגל לנצח אף חלוץ ליגה ממוצע במאבק והצעד הראשון שלו מביך, רז שלמה חסר אחריות.

לחיוב בשקט בשקט דוידה עם בישול ליגה שמיני ושער חמישי. שנה הבאה חייב לעבוד עם עניין הסיומת והכניסה לרחבה עם רגל חיצונית.

יוריס נכנס היום בצורה מדהימה למשחק. עם ההיחלשות של גבי אולי נזכה לראות אותו משחק עם סיסוקו.

ערן הוא תופעת טבע. 

מסכים עם הכל.

פורסם ב

סטואיץ לא ברמה למכבי

פורסם ב

הייתי מוסיף לפיקנטריה: 

הקהל של נתניה מתחיל עם פלאשים בפלאפונים, אחרי 2 דקות כל האיצטדיון מצטרף. 

פורסם ב
15 דקות לפני, קמחי said:

ערן הוא תופעת טבע. 

זהבי אגדה.

ההגנה שלנו חלשה, ואיכשהו דווקא השחקן הכי טוב בה, ששיחק לטעמי נפלא במחצית הראשונה ודי סבל מההוראות שסירסו אותו, הוחלף בהפסקה.

החילופים היום היו בול. יוריס ותורג'מן שהרגו את המשחק ונתנו לזהבי ולסיסוקו מנוחה נחוצה, אחרי זה גם עידו שחר שאני פשוט לא מבין איך לא מקבל יותר דקות והזדמנויות, וגם מדמון כדי להחזיר לו את הביטחון.

פורסם ב
16 דקות לפני, מנש שער 11 said:

היה כיף היום. הרבה דפיקות לב במחצית הראשונה עם ההגנה אבל. החילוף של זהבי נכון לגמרי, כיף שראינו היום זהבי כובש. הגול השני וואו. 

הקהל לא במיטבו העונה. לא ממלאים את בלומפילד בחיים, שורקים בוז ללאזאטיץ' יותר מאשר ליריבה ובאופן כללי לא דוחפים מספיק את הקבוצה בהתחשב בזה שאנחנו נאבקים על האליפות

.

הארגון לעומת זאת, בעונה ענקית. רק שימישכו ככה עד הסוף.

פורסם ב

1. כל מילה מיותרת על ערן זהבי. גם בגיל 40 הוא יהיה רלוונטי. הגיוני לטעון שתורג'מן חלוץ טוב ממען אבל הזוי לבטל אותו הגדול מכולם.

2. המצטיין היום זה דור פרץ. איזה אגדה הוא. מלא תנועה הוא עשה ואיזה כיף שיש שחקן כמו פטאצ'י שבמשחק חלש עדיין יכול למצוא אותו.

3. אצנן קצת ואגיד שמלבד באר שבע, ניצחנו את 2 המשחקים הכי קלים בפלייאוף בפער. הפועל חיפה הייתה קיקיונית נגדינו. נתניה, מלבד ורגאס הכוכב הייתה קיקיונית מאוד.

4. לא יודע איך הגענו למצב ששוב פעם השעיר לעזעאזל של לאזטיץ' זה אסנטה. הכי פחות גרוע משלישיית ההגנה ועדיין הוא הוציא אותו במחצית. מגיע לו יותר ריספקט. מקווה שנגד חיפה לא יתחכם לי בהגנה כל ישראלית.

5.איך אפשר לשרוק בוז בחילוף של זהבי יקהל מטומטם? ואני מאלה שאין לו בעיה שערן ישחק 90 דקות + תוספת + ללכת לראות אותו סתם מקפיץ בקרית שלום. גם היציאה בדקה 80 מחרפנת אותי. הזייה.

6. ועדיין עוד משחק מופת של הארגון. האווירה בבלומפילד לא מתה בעיקר בגללם. הצבע ביציע זה הדבר הכי יפה בעולם. התפאורה היום הייתה עוצמתית וככה גם המחווה לתאומים, שאפו ענק.

פורסם ב
2 דקות לפני, car.garsia said:

1. כל מילה מיותרת על ערן זהבי. גם בגיל 40 הוא יהיה רלוונטי. הגיוני לטעון שתורג'מן חלוץ טוב ממען אבל הזוי לבטל אותו הגדול מכולם.

2. המצטיין היום זה דור פרץ. איזה אגדה הוא. מלא תנועה הוא עשה ואיזה כיף שיש שחקן כמו פטאצ'י שבמשחק חלש עדיין יכול למצוא אותו.

3. אצנן קצת ואגיד שמלבד באר שבע, ניצחנו את 2 המשחקים הכי קלים בפלייאוף בפער. הפועל חיפה הייתה קיקיונית נגדינו. נתניה, מלבד ורגאס הכוכב הייתה קיקיונית מאוד.

4. לא יודע איך הגענו למצב ששוב פעם השעיר לעזעאזל של לאזטיץ' זה אסנטה. הכי פחות גרוע משלישיית ההגנה ועדיין הוא הוציא אותו במחצית. מגיע לו יותר ריספקט. מקווה שנגד חיפה לא יתחכם לי בהגנה כל ישראלית.

5.איך אפשר לשרוק בוז בחילוף של זהבי יקהל מטומטם? ואני מאלה שאין לו בעיה שערן ישחק 90 דקות + תוספת + ללכת לראות אותו סתם מקפיץ בקרית שלום. גם היציאה בדקה 80 מחרפנת אותי. הזייה.

6. ועדיין עוד משחק מופת של הארגון. האווירה בבלומפילד לא מתה בעיקר בגללם. הצבע ביציע זה הדבר הכי יפה בעולם. התפאורה היום הייתה עוצמתית וככה גם המחווה לתאומים, שאפו ענק.

לא הייתי מקל בסעיף 3. קודם כל תנצח את מה שקל. אבל ברור שהקשה לפנינו.

4. אמרתי לעצמי שזו חייבת איזו פציעה של אסנטה. סטואיץ במשחק רע עם סכנת צהובים-החוצה!

פורסם ב

הבוז גם מנע מהמוזהב את הסטנדינג אוביישן שכל כך הגיע לו. כל כך חשוב שתורג'מן סחט פנדל וכבש. אנחנו צריכים חלוצים במצב רוח טוב למאני טיים הזה.

מסכים עם קאר גארסיה, ניצחנו את נמושות הפליאוף ובבית. מעכשיו הכל יהיה קשה יותר. 

סלוגה עושה הבדל. אנחנו כובשים אז זה נדחק לקרן זווית אבל הוא האחראי היום לזה שהמשחק עבר לנימנום. היו שם לפחות שתי הצלות משמעותיות. 

וזה היה אחד השערים הגדולים שבלומפילד ראה...

פורסם ב
5 דקות לפני, אלק נילאש said:

הקהל לא במיטבו העונה. לא ממלאים את בלומפילד בחיים, שורקים בוז ללאזאטיץ' יותר מאשר ליריבה ובאופן כללי לא דוחפים מספיק את הקבוצה בהתחשב בזה שאנחנו נאבקים על האליפות

.

הארגון לעומת זאת, בעונה ענקית. רק שימישכו ככה עד הסוף.

כל מילה.

הארגון בעונה לפנתאון

פורסם ב
4 דקות לפני, zion8 said:

לא הייתי מקל בסעיף 3. קודם כל תנצח את מה שקל. אבל ברור שהקשה לפנינו.

4. אמרתי לעצמי שזו חייבת איזו פציעה של אסנטה. סטואיץ במשחק רע עם סכנת צהובים-החוצה!

לגביי 3, חד משמעית, גם יריבות ביזיונית צריך לנצח. מה גם שה2 משחקים נגד הפועל חיפה בנו את הניצחון על באר שבע. היינו צריכים את ההתרוממות רוח הזאת. זה בא לנו בזמן מאוד. 

לגביי 4, גם אני חשבתי פציעה שראיתי את נחמיאס, הזייה רצינית.

פורסם ב

דוידה ענק אבל מה קורה עם ההחלקות האלו? בכלל זה נראה שהוא מאוד נזהר להחליק ומשחק כאילו הוא בשדה קוצים.

פורסם ב
1 hour ago, yello said:

ורגאס הזה שחקן אש, איזה מזל שחיפה הכושלים האלה קנו שחקנים במיליונים במקום להביא אותו בכלום כסף.

שחקן משוגע. מזכיר לי את חליאלי קצת 

פורסם ב

איך אני שונא את הבוז כשהוא מוציא את ערן. קהל של שבורים