Jump to content

יתר מחזור 29 פלייאוף - "האמיני יום יבוא"

Recommended Posts

פורסם ב

יצחקי יבוא לנצח בטרנר. 

אבל ב"ש פייבוריטים ברורים, אם זה היה בטדי היה יותר סיכוי.

פורסם ב

מדהים, אז בעצם ימשכו את הזמן עד יום שני כדי לפרסם החלטה שהייתה אמורה להילקח בשניה. מה יש להם למשוך את זה עד שני? בכוונה? ישחררו לפני המשחקים כדי לתת להם גב?

פורסם ב
לפני3 שעות , אליהו_הנביא said:

מדהים, אז בעצם ימשכו את הזמן עד יום שני כדי לפרסם החלטה שהייתה אמורה להילקח בשניה. מה יש להם למשוך את זה עד שני? בכוונה? ישחררו לפני המשחקים כדי לתת להם גב?

השופטים היו צריכים לנקות לפסח ולבשל לחג

פורסם ב

הפועל פוגשים קבוצה מאומנת ועם טיפה יכולת אחרי חודשים, ולא עברו את החצי במחצית השנייה.

פורסם ב
לפני5 שעות , yello said:

הפועל פוגשים קבוצה מאומנת ועם טיפה יכולת אחרי חודשים, ולא עברו את החצי במחצית השנייה.

לגמריי, שם בפרופורציה את הליגה הלאומית. מכל השחקנים שם בהרכב בליגת העל יכולים לשחק טוריאל ומורגן ואולי גם פיבן אם הם רוצים איזה פלייאוף עליון.

עומר פרץ מאמן מאוד מסקרן אגב.

פורסם ב
לפני4 שעות , car.garsia said:

לגמריי, שם בפרופורציה את הליגה הלאומית. מכל השחקנים שם בהרכב בליגת העל יכולים לשחק טוריאל ומורגן ואולי גם פיבן אם הם רוצים איזה פלייאוף עליון.

עומר פרץ מאמן מאוד מסקרן אגב.

טוריאל לא עשה כלום עדיין והם הפכו אותו למינימום טב"ח בשיא שלו, אני רוצה לראות אותו עובר שחקן בליגת העל כמה פעמים קודם.

מורגן לא ברמה, את פיבן אנחנו מכירים, כבר נגד הפועל פ"ת הוא התקשה נגד השחקן אגף שלהם, הם הפכו את קו ההגנה שלהם לבטון על סמך משחקים נגד קבוצות שלא יכולות לחבר 5 פסים רצופים, השאלה כמה ספרא ישקיע שם בקיץ.

פורסם ב
לפני4 שעות , yello said:

טוריאל לא עשה כלום עדיין והם הפכו אותו למינימום טב"ח בשיא שלו, אני רוצה לראות אותו עובר שחקן בליגת העל כמה פעמים קודם.

מורגן לא ברמה, את פיבן אנחנו מכירים, כבר נגד הפועל פ"ת הוא התקשה נגד השחקן אגף שלהם, הם הפכו את קו ההגנה שלהם לבטון על סמך משחקים נגד קבוצות שלא יכולות לחבר 5 פסים רצופים, השאלה כמה ספרא ישקיע שם בקיץ.

יש לי תחושה שהוא ישקיע בהחתמה נוצצת או שתיים,יפול עם כמה עקיצות למינהן ובאופן כללי תהיה אווירה של ב"ש 13/14 בעונת 26/27(25/26 תהיה עונת הסתגלות).

פורסם ב
לפני7 שעות , yello said:

כי בעמדת מגן ימני הוא יכול לשחק אולי נגד כפר סבא וכאלה אבל בעיניי הוא היה ונשאר אחלה מגן.

העונה הבאה זה הזדמנות לראות מה יש לספרא להציע. אם נראה אצלם שחקנים בפרופיל של ספורי/קינדה/ליידנר/ספר וכאלה אז הם יכולים להיות קבוצה טובה. מה גם שברדה לא מפגר, הוא יודע שהם יצטרכו חיזוק כדי להיות רלוונטים למשהו עונה הבאה.

פורסם ב
On 9.4.2025 at 09:25, BMTA said:

על פי מה אתה קובע את זה?

יש לנו יותר נקודות מהם יותר גולים מהם, במפגשים הישירים 2 ניצחונות לנו+תיקו

נטו משחק קבוצתי לאורך העונה, לדעתי שיחקו יותר טוב מאיתנו 

פורסם ב
44 דקות לפני, car.garsia said:

מחר

נלחצתי לרגע כי חשבתי לעצמי "עכשיו זה לא הזמן לחפף,אפשר לחפף רק בגארבג' או בעונות שאין סיכוי לתואר".

פורסם ב
On 12.4.2025 at 09:08, Raumdeuter said:

יש לי תחושה שהוא ישקיע בהחתמה נוצצת או שתיים,יפול עם כמה עקיצות למינהן ובאופן כללי תהיה אווירה של ב"ש 13/14 בעונת 26/27(25/26 תהיה עונת הסתגלות).

מדברים על השקעה של 50 מיליון, זה לא כסף בטח בתור התחלה. חוץ מזה שאין באמת שחקנים ישראלים טובים שאפשר להביא.

פורסם ב
28 דקות לפני, duduha said:

מדברים על השקעה של 50 מיליון, זה לא כסף בטח בתור התחלה. חוץ מזה שאין באמת שחקנים ישראלים טובים שאפשר להביא.

אני מניח שהפועל יצטרכו לשלם מס "אנחנו גרועים עכשיו אבל נהיה טובים בעתיד" כמו שאלונה שילמה בזמנו על ישראלים בינוניים בדרך לישראלים הטובים(נכון שהם נמצאים בעיר אמיתית ולא החור ששמו ב"ש אבל העיקרון עומד בעינו).

חוץ מזה,אני מניח שהם ינסו להביא לפחות אחד מנאתכו או ספורי כהחתמה מעצבת תודעה.

אני מנחש שהם ינסו לפנות לכל מיני מאיימבו וגר'אפי כאלו כדי לבנות שלד ראשוני כי על ריג'נים מהלאומית אי אפשר לסמוך.

פורסם ב
On 10.4.2025 at 21:28, דקסטר said:

אין נושא מתאים כרגע אז פה

קשה לי שלא להיזכר בציוצי הזלזול של אוהדי יריבות (וגם של אוהדי מכבי פה בפורום) בזמן שאני רואה שבודה גלימט עולה ל-2:0 על לאציו ברבע גמר האירופית

בחצי גמר אירופית אחרי שהדיחו את לאציו.

יפגשו את טוטנהאם.

פורסם ב
לפני6 שעות , barak said:

בחצי גמר אירופית אחרי שהדיחו את לאציו.

יפגשו את טוטנהאם.

אני לא יודע מה עושים שם בבודה אבל מכבי צריכה לבוא עם מחברת ולהעתיק מילה במילה(ואני בטוח שהמאמן שלהם עונה הבאה יגיע לפרמיירליג או סרייה א).

פורסם ב

יש מצב להביא את השוער שלהם אלינו בקיץ?
לא תופס מקום של זר.

פורסם ב
14 דקות לפני, Kenji.09 said:

יש מצב להביא את השוער שלהם אלינו בקיץ?
לא תופס מקום של זר.

אין סיבה ששוער של חצי גמר ליגה אירופאית לא יהיה אצלנו 

• amilov locked this topic
  • amilov unlocked this topic