Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

פגרת הנבחרות מאחורינו ומשחק העונה לפנינו.

זה מרגיש רחוק כי יעברו 16 ימים בין המשחקים אבל באר שבע מגיעים הזה לאחר הניצחון על נתניה שקטע שתי תוצאות תיקו.

מוליכת הטבלה ברוב שלבי העונה יצאה די בזול מפגרת הנבחרות כשרק דן ביטון ואליאל פרץ שיחקו בנבחרת (100 דקות כ"א), קאנגווה השלים 90 דקות בתבוסה של זמביה במשחק האימון מול רוסיה.

במכבי רז שלמה שמגיע אחרי משחקים לא טובים בנבחרת יחזור מהרחקה יחד עם פרץ ומדמון. לא ראיתי עידכונים לגבי פטאצ'י שהחמיץ את שני המשחקים האחרונים בעקבות פציעה אבל לפי התמונות שמכבי פרסמו נראה שהוא מתאמן עם הקבוצה אבל נחכה לאישור רשמי. יחזקאל שחזר לדשא אחרי כמעט חודשיים וחצי בחוץ קיבל 20 וקצת דקות במשחק האחרון ונותר רק לקוות שהוא יגיע בכושר טוב ל-9 המשחקים האחרונים של העונה.

יהיו רגעים קשים במשחק, באר שבע קבוצה חזקה וכזו שלא נשברת, עכשיו זה הזמן שלנו להוכיח שהגענו לפלייאוף הזה במוד אחר, באים לשבור.

1,500 צהובים יגיעו כדי לדחוף את מכבי לניצחון, בלי זיוני שכל על מאמן, מערכים וחילופים, מגיעים ליציע מאוחדים עם מטרה אחת. בואו נביא את זה!

יום שני 20:30, טרנר.

יאללה מכבי

פורסם ב

אפשר בלי פירוטכניקה?

פורסם ב
9 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

אם רוצים סיכוי לאליפות לא תיקו ולא כלום, רק ניצחון! 

כל עוד המצב נשאר ככה גם שיוויון שומר אותנו בתמונה, אם יקבע משחק חוזר מול סכנין חייבים ניצחון

פורסם ב
לפני1 שעה , קובי השועל said:

מחכים לתוצאה של המשחק כדי לקבוע את ההחלטה בדיון של ב"ש?

מרגיש לי שיש כבר החלטה של משחק חוזר, רק לפי הדיבור של השופט זה נותן הרגשה כזאת, אולי אני טועה...

פורסם ב

מקווה שבאמת כל הסגל כשיר ושזרקו והצוות יביאו את הקבוצה למוכנות גבוהה. 

משחק קריטי! 

אגב, מישהו יודע אם השחקנים שלא בנבחרות ערכו. משחק אימון כלשהו במהלך הפגרה ?

פורסם ב
לפני15 שעות , עידן מוסקונה said:

מרגיש לי שיש כבר החלטה של משחק חוזר, רק לפי הדיבור של השופט זה נותן הרגשה כזאת, אולי אני טועה...

אם זה כל קבוצה אחרת חוץ מסכנים אין משחק חוזר. 

נטו כי רוצים להציל את סכנין יהיה משחק חוזר.

חייב לנצח 

פורסם ב

מתחיל לגבש דעה שכבר יהיה משחק חוזר וגם החרא הזה של כוכבית יעוף מהשיח.

פורסם ב

תחושה באוויר שאחד הבלונים הולכים להתפוצץ מאד חזק בשני, אחת הקבוצות תקבל מושג אמיתי לחוזק שלה ביחס לשניה.

פורסם ב

אם מישהו צריך טרמפ לטרנר, אני פה

פורסם ב

הנה טוכמן התחיל עם הכתבות שיחזקאל מועמד חזק לפתוח במקום דוידה כמו במשחק הקודם שם, טעות רצינית, דוידה יאנוס אותם על הקו, יחזקאל זה אס מהספסל.

פורסם ב

משהו שצריך לבדוק, אבל נראה לי שבשיטת הליגה הנוכחית (מאז 12/13), הקבוצה שסיימה את העונה הסדירה במקום השני, לא ניצחה את הראשונה בטבלה במשחק הראשון של הפליאוף.

פורסם ב
לפני3 שעות , yello said:

הנה טוכמן התחיל עם הכתבות שיחזקאל מועמד חזק לפתוח במקום דוידה כמו במשחק הקודם שם, טעות רצינית, דוידה יאנוס אותם על הקו, יחזקאל זה אס מהספסל.

אין סיכוי שיפתח כמו שסיים שם אה?

עם פאטצ'י באמצע, דוידה בימין ויחזקאל בשמאל. 

את הגול הראשון שלנו דוידה בישל ליחזקאל.