Jump to content

רשמים מהניצחון על הפועל חיפה בבלומפילד | 3-0 ענק בפתיחת הפלייאוף עם הצגת כדורגל וחגיגה ביציעים בראשות אמילי דמארי!

Recommended Posts

פורסם ב
1 דקה לפני, דקסטר said:

אני זוכר לא נכון או שסידי לא הכריז על השער השלישי כובש ותוצאה?

נזכר כמה דק אחרי ואמר "כובש השער היה עידו שחר"

כן, לקח לו איזה 5 דקות להודיע על השלישי. 

פורסם ב

משחק טוב של מכבי היום.

האווירה הייתה חשמל.

חבל שלא השכלנו לכבוש יותר ביתרון מספרי של 2 שחקנים.

מבאס לצאת לפגרה דווקא עכשיו.

פורסם ב

התחושה הייתה שגם אם באיירן היו באים לשחק, הם לא היו מצליחים לנצח. אמילי והקהל הכניסו בשחקנים דברים שהרבה מאוד זמן לא ראיתי ממכבי. 

פורסם ב
17 דקות לפני, asaf-17 said:

התחושה הייתה שגם אם באיירן היו באים לשחק, הם לא היו מצליחים לנצח. אצילי והקהל הכניסו בשחקנים דברים שהרבה מאוד זמן לא ראיתי ממכבי. 

טעות הכתיב זה ברמת הטעות של אלי דסה נגד זניט.

אבל כן זו גם הייתה התחושה שלי.

פורסם ב

עד עכשיו השחקנים ממכבי שיצאו ועשו את הקריירה האירופאית הכי טובה זה ראייקו ומוסא קונאטה. 

ומי שעשו את הקריירה הכי טובה אחרי ששיחקו בישראל בכללי בליגה זה יעקובו ואדריאן סילבה.

אתן פה הימור מופרך - אסנטה יכול לעשות קריירה לא פחות גדולה מכל השמות שהזכרתי פה. שחקן מטורף.

פורסם ב

דעה לא פופולארית

יותר קשה לנו לשחק מול פחות שחקנים על הדשא

משחק שני העונה שאנחנו מול 9(גם באצ'קה טופולה) וגם שם נגמר 3-0 וגם שם עשו לנו פארק דה באס יפה.

פורסם ב

האכזבה הכי גדולה מאתמול - שיר הגולים האולטימטיבי לא הביא גול

פורסם ב
לפני5 שעות , car.garsia said:

עד עכשיו השחקנים ממכבי שיצאו ועשו את הקריירה האירופאית הכי טובה זה ראייקו ומוסא קונאטה. 

ומי שעשו את הקריירה הכי טובה אחרי ששיחקו בישראל בכללי בליגה זה יעקובו ואדריאן סילבה.

אתן פה הימור מופרך - אסנטה יכול לעשות קריירה לא פחות גדולה מכל השמות שהזכרתי פה. שחקן מטורף.

אכן שחקן מטורף, לא שייך לרמות שלנו בכלל. שיחוק מטורף של מחלקת הסקאוט

פורסם ב
20 דקות לפני, erantheking21 said:

דעה לא פופולארית

יותר קשה לנו לשחק מול פחות שחקנים על הדשא

משחק שני העונה שאנחנו מול 9(גם באצ'קה טופולה) וגם שם נגמר 3-0 וגם שם עשו לנו פארק דה באס יפה.

זה היה צפוי

באדום השני אמרתי לחבר שיושב לידי שנגמר המשחק לא יהיו פה עוד גולים

היה לי ברור שעכשיו הפועל חיפה יגנו עם 8 שחקנים ולא ינסו לצאת קדימה והבעיה הידועה שקשה לנו לפרוץ בונקרים תופיע שוב

פורסם ב
לפני6 שעות , asaf-17 said:

התחושה הייתה שגם אם באיירן היו באים לשחק, הם לא היו מצליחים לנצח. אצילי והקהל הכניסו בשחקנים דברים שהרבה מאוד זמן לא ראיתי ממכבי. 

אני יודע שזו טעות הקלדה אבל קשה לי עם זה שכתוב שם של נבלה(הכוונה לאצ*לי) במקום שם של גיבורה העונה לשם אמילי דמארי.

ואם נדבר מקצועית,התחושה שלך נכונה בעניין שגם אם באיירן היו מגיעים היינו מנצחים.

פורסם ב

אמרתי לפני המשחק ואומר שוב, הצהובים של דור פרץ זה הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות לנו במשחק הזה. לא בטוחה שבלי זהבי ועם דור אנחנו מנצחים ונראים ככה. ערן פשוט לחץ והפתיע אותם במסירה בנגיעה או בהתגנבות מאחור וחטיפה. דברים שפרץ ממעט לעשות ושלא נדבר על הטכניקה הלקויה בעצירת כדור (ועל ההחמצות) שמעכבת התקפות ומקלה על היריבה להתגונן.

חוץ מזה, אהבתי איך שגבי הגיע לפליאוף הזה, נראה שהעלה רמה וזה כל כך חשוב.

סיסוקו היה אדיר וגם אסנטה שכשהוא עם הכדור אי אפשר להוציא לו אותו מהרגל.

פורסם ב
9 דקות לפני, judymaccabi said:

אמרתי לפני המשחק ואומר שוב, הצהובים של דור פרץ זה הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות לנו במשחק הזה. לא בטוחה שבלי זהבי ועם דור אנחנו מנצחים ונראים ככה. ערן פשוט לחץ והפתיע אותם במסירה בנגיעה או בהתגנבות מאחור וחטיפה. דברים שפרץ ממעט לעשות ושלא נדבר על הטכניקה הלקויה בעצירת כדור (ועל ההחמצות) שמעכבת התקפות ומקלה על היריבה להתגונן.

ראי ערך רביבו.

דור פרץ משחק כ10, דור פרץ לא יכול להיות 10 בשום מצב שבעולם, הוא לא טכני, אין לו מסירות של 10, הוא לא דריבליסט ואין לו שום יכולת להיות 10..

לא ברור אם הוא קיבל את ההוראות גם לא לעזור באמצע בהגנה וכ'ו, אבל המספרים שקשורים לכל הפאן של הקישור(הגנה, חילוצי כדור, חטיפות) נמוכים מאוד, לא מאמין שהוא באמת עולה כל שבוע ומציג מספרים כאלה ועולה כל פעם, אז זה אומר שכנראה מרוצים..אני לא מאשים אותו , היום עלינו עם 3 שחקנים שעובדים וערן 10 שעושה לחץ,  לא זוכר את מכבי מאז תחילת העונה ככה לוחצת גבוה.

פורסם ב
2 דקות לפני, erantheking21 said:

ראי ערך רביבו.

דור פרץ משחק כ10, דור פרץ לא יכול להיות 10 בשום מצב שבעולם, הוא לא טכני, אין לו מסירות של 10, הוא לא דריבליסט ואין לו שום יכולת להיות 10..

לא ברור אם הוא קיבל את ההוראות גם לא לעזור באמצע בהגנה וכ'ו, אבל המספרים שקשורים לכל הפאן של הקישור(הגנה, חילוצי כדור, חטיפות) נמוכים מאוד, לא מאמין שהוא באמת עולה כל שבוע ומציג מספרים כאלה ועולה כל פעם, אז זה אומר שכנראה מרוצים..אני לא מאשים אותו , היום עלינו עם 3 שחקנים שעובדים וערן 10 שעושה לחץ,  לא זוכר את מכבי מאז תחילת העונה ככה לוחצת גבוה.

ברור. זה נכתב בהתאם להצבה של לאזטיץ וזו לא באמת אשמתו הישירה של דור.

פורסם ב

@Sawyer קח עוד פיקנטריה, אושר דווידה כובד בתני לי רק עוד דקה של אושר. 

משחק כיפי לראשונה העונה מאז פתח תקווה, בלי פרץ ועם רביבו קו ולא באמצע, ממממ, מעניין. 

לצערי משחק הבא, כשכולם יחזרו נחזור למערך הרע והידוע. 

הפאנטיקס עצומים, איזה תפאורה ואיזה אירוע דמעות בהתחלה, הלוואי והאנרגיה הזאת תימשך לכל הפלייאוף ותצית את השחקנים לאליפות. 

פורסם ב
32 דקות לפני, erantheking21 said:

ראי ערך רביבו.

דור פרץ אומנם משחק מתחת לחלוץ או ליד, כי הוא יודע למצוא שטחים. זה לא בהכרח אומר שהוא משחק 10, אין לו יכולת לנהל ולבנות התקפות. מנסים נטו לנצל את היכולת שלו להצטרף לרחבה.

אבל חושב שגם מדמון/זהבי צריכים להשתלב יותר בעמדה הזאת כשדברים לא עובדים.

פורסם ב

עצוב להגיד, אבל אני מבסוט שפרץ לא יכל לשחק, כי עכשיו אנחנו רואים איך אנחנו משחקים עם שחקן אחר בעמדה שלו.

שלא יובן לא נכון, פרץ שחקן מעולה אבל לא 10 בחיים, אלא 6 או 8. כל עמדה אחרת גורמת לו לעוול גדול וגורמת לנו להיראות פחות טוב.

רוצה להאמין שלזטאיץ' ראה איך שיחקנו אתמול עם שחקנים שמתאימים לעמדות,  איך שטפנו את הדשא מ-2 האגפים ושימשיך עם זה ולא ישנה שוב דברים.

מעניין אם נגד ב"ש הוא ימשיך עם אותו הרכב או שיחליט שוב לשנות ולהחזיר את פרץ ופטאצ'י להרכב.

פורסם ב
1 hour ago, judymaccabi said:

חושב שזה קצת יותר מידי דה-לגיטימציה לפרץ ואהדה לזהבי. 

זהבי איבד אתמול את אותם כדורים שפרץ איבד. 

זהבי אתמול סחט את אותה עבירה שפרץ סחט כמה פעמים, אפילו בתוך הרחבה. 

אני כן חושב שפרץ צריך קצת לנוח וזהבי צריך לשחק יותר, אבל גם לא צריך להגזים במה שהיה

פורסם ב
7 דקות לפני, Adir12 said:

עצוב להגיד, אבל אני מבסוט שפרץ לא יכל לשחק, כי עכשיו אנחנו רואים איך אנחנו משחקים עם שחקן אחר בעמדה שלו.

שלא יובן לא נכון, פרץ שחקן מעולה אבל לא 10 בחיים, אלא 6 או 8. כל עמדה אחרת גורמת לו לעוול גדול וגורמת לנו להיראות פחות טוב.

רוצה להאמין שלזטאיץ' ראה איך שיחקנו אתמול עם שחקנים שמתאימים לעמדות,  איך שטפנו את הדשא מ-2 האגפים ושימשיך עם זה ולא ישנה שוב דברים.

מעניין אם נגד ב"ש הוא ימשיך עם אותו הרכב או שיחליט שוב לשנות ולהחזיר את פרץ ופטאצ'י להרכב.

שיחקנו עם פאטצ'י ב-10 נגד סכנין סיבוב ראשון כשניצחנו 4-0.

שיחקנו עם פאטצ'י ב-10 במחצית השנייה נגד ב"ש בטרנר והפכנו את התוצאה. 

שיחקנו עם מדמון ב-10 בגביע נגד הפועל ירושלים, ניצחנו 0-3. 

שיחקנו ככה גם בסיבוב הראשון נגד חדרה בבית כשעידו שחר שיחק את הקדמי (פרץ עלה חילוף) ועשה שער ובישול. 

במילים אחרות, אל תצפה. 

אגב, שחר אחרי אותו משחק נגד חדרה, לא שיחק אחרי זה איזה חודש שלם. 

פורסם ב

שאפו גדול לפאנטיקס על התפאורה ועל המגמת שיפור בשימוש ברמקולים.

מי שיצא בדקה 87 שלא יבוא לשאר המשחקים בפליאוף.

פורסם ב
22 דקות לפני, Adir12 said:

הדילמה של לזאטיץ', מחזיר להרכב מול ב"ש או לא?

פורסם ב
Just now, ClinteastwoodFan said:

הדילמה של לזאטיץ', מחזיר להרכב מול ב"ש או לא?

זו דילמה רק עבור מי שלא הבין מי עומד על הקווים.

אין פה שום שאלה. ההרכב יהיה אותו הרכב וימשיך להיות אותו הרכב, בהנחה ואין אילוצי כרטיסים ופציעות.

גם אין שאלה שברגע שיחזקאל כשיר, הוא ישחק אגף שמאל. 

פורסם ב

צריך לעלות עם מה שעבד

לא צריך לשנות שום דבר בהרכב שניצח 3-0, אולי למעט פאטצ'י\זהבי.

פורסם ב
14 דקות לפני, osfeee said:

שאפו גדול לפאנטיקס על התפאורה ועל המגמת שיפור בשימוש ברמקולים.

מי שיצא בדקה 87 שלא יבוא לשאר המשחקים בפליאוף.

לא יודע להגיד על שאר היציעים אבל ב13 אתמול אנשים יצאו בדקה 80, לא מצליח להבין איך יש אוהדים שבאים דקה לפני באופן קבוע ויוצאים החל מדקה 80, לפעמים לאנשים יותר קריטי לברוח מהפקקים מאשר לראות את מכבי, אני מדבר על אנשים שעושים את זה באופן קבוע ולא משהו שקורה מסיבה מסיומת כשאין ברירה.

פורסם ב

בעניין הקהל.

מכבי חייבת לשים לעניין הזה סוף.

- לעודד את אופציית הריסייל של כרטיסים לאוהדי מכבי בלי מנוי,לא הגיוני שיש בכלל קרחות ב13 למעלה/7 למעלה וכו' וכו'.

- לבטל מנויים של אוהדים שלא מגיעים ל70% מהמשחקים.

-לעודד את רשימת ההמתנה למנויים לחברי פוראבר ללא מנוי.

אתמול היה ביקוש אדיר למשחק ועם יחצ טוב,מכבי לא משאירים כסא פנוי.