Jump to content

יתר מחזור 27 פלייאוף - "שלח לי מלאך"

Recommended Posts

פורסם ב

איזה סיטואציה מסריחה אם יש משחק חוזר..

אנחנו אמורים להיות בעד סכנין, אבל זה גם מה שעלול להשאיר אותם בליגה

פפף.. רק שלא נגיע למצב הזה

פורסם ב
45 דקות לפני, Maccabi96 said:

איזה סיטואציה מסריחה אם יש משחק חוזר..

אנחנו אמורים להיות בעד סכנין, אבל זה גם מה שעלול להשאיר אותם בליגה

פפף.. רק שלא נגיע למצב הזה

מצדי שיזכו בגביע המדינה ויקבלו את מזרח ירושלים אם הם יצליחו לקחת להם נקודות

פורסם ב

החלטה ביזיון בעיתוי ביזיון. איפה היה אותו אדון שופט כשנתנו לנו הפסד טכני על הרבה פחות בדרבי עם פואד? איפה הוא היה כשהורידו 4 נק לביתר על הרבה פחות?

תחושות קשות ולנו כמועדון או כקהל אין באמת מה לעשות.

פורסם ב

יש כאן עניין אחר בעייתי. בזמן המשחק המקורי באר שבע היו חרא וספק אם היו מנצחים אותם, עכשיו סכנין מפורקת, מעבר לעובדה שאוהדים שלהם פרצו למגרש כדי להרביץ, זה הזוי אם יקבלו כאן חוזר. 

נראה שהם מראש הגזימו ודרשו טכני רק כדי לקבל חוזר. 

מפה לשם אין ברירה, חייבים לנצח שם בשני. 

פורסם ב

אם כבר משחק חוזר שיעשו ברג כדי שתהיה חגיגת כדורגל

פורסם ב
לפני3 שעות , itanar said:

לא יודע אם ישפיע, אבל השופט גלעד הס ממה שאני יודע אוהד מכבי חיפה.

בושה אם יקבעו משחק חוזר אחרי אירוע כל כך חמור.

נראה שזה הולך לשם. הוא גם אמר אמירה מקוממת: ".. זה עונש גדול לכדורגל הישראלי. אם מכבי תזכה זה כאילו יצא מפרופורציות". אמירה בזיונית שלא משאירה מקום לספק מה הוא רוצה שיקרה.

הוא אמור לדון רק בהליך עצמו ולראות אם בהליך היה פגם ממש מהותי, כי להתאחדות יש ערכאה מעין שיפוטית פנימית. כשהוא יתערב בנטשא עצמו, הוא בעצם שלל את העצמאות של ההתאחדות ויהיו לזה השלכות גם מול פיפא

פורסם ב

אז מה, אז אם זה לפני המשחק אפשר לרדת לפוצץ את הקהל היריב?

גם אם הטענה שלהם מוצדקת, לשנות החלטה מספטמבר זו הזיה כי הייתה התנהלות שהושפעה ממנה, זה כמו לפסול עכשיו גול ממשחק שכבר נגמר.

אם זה מתקבל איכשהו, מכבי צריכה לתבוע את שינוי תוצאת המשחק בטרנר, יש צילום שהיה פאול לפני הקרן, יש מניעה לפסול?

חוץ מזה שעונש של הורדת נקודה על ההתפרעות ההיא זה ממש בזול, שיתקנו לפי התקנון או תקדימים וישלימו ל4.

פורסם ב

אבן עזרא אומר בוואן, שבאר שבע התנגדו למשחק חוזר בבית הדין של ההתאחדות בדיון בזמנו. מעניין שעכשיו הם רוצים. 

פורסם ב

איך זה בכלל הגיוני לעשות שינוי כזה אחרי שתמה הליגה הסדירה? 

ממש זכור לי רצון של חיפה או הפועל שנה שעברה לערער על נקודות ואמרו להם שזה כבר לא אפשרי בכלל כי נגמרה הליגה הסדירה. 

חוץ מזה. סכנין במעמד טוב לרדת ליגה. תהיו בטוחים שבית המשפט הלקקן הזה יעשה הכל שביכולתו שסכנין לא תרד. חד משמעית שיתנו משחק חוזר לא בשביל להבין את באר שבע. נטו בשביל להציל את סכנין. 

פורסם ב
לפני5 שעות , אליהו_הנביא said:

יש כאן עניין אחר בעייתי. בזמן המשחק המקורי באר שבע היו חרא וספק אם היו מנצחים אותם, עכשיו סכנין מפורקת, מעבר לעובדה שאוהדים שלהם פרצו למגרש כדי להרביץ, זה הזוי אם יקבלו כאן חוזר. 

נראה שהם מראש הגזימו ודרשו טכני רק כדי לקבל חוזר. 

מפה לשם אין ברירה, חייבים לנצח שם בשני. 

בדיוק על זה אני מדבר.

התכוונתי שדבר זה צריך היה להיות מוחלט מיידית, אחרי הדיון הראשון.

דברים השתנו מאז, זה פוגע בספורטיביות. 

פורסם ב

נראה שהשופט הקקה הזה מדבר על מכבי כאילו אויב שלו, חתיכת כלומניק שלא מבין כלום מהחיים שלו ופועל רק מאינטרס של אהדה שנאה וקנאה.

מי אתה שתגדיר אליפות עם כוכבית או לא, הם צריכים להיענש בעונש הרבה יותר חמור ממה שקיבלו, בכל ליגה נורמלית אחרת.

אבל אתם מושחתים, קומבינטורים, נרקיסיסטים, חובבנים וחסרי יושרה ופרופורציה נכונה בניתוח האירוע וההסתכלות הכוללת.

אם פוסקים משחק חוזר אין יותר גניבה מזה, סכנין כבר ירדה ליגה, אין ערך ספורטיבי התנאים שונים והם דנים בזה רק בגלל שמכבי התקרבה ויש לה סיכוי, כמה צביעות להקיא עליכם.

וברקת, עוד עסקונה טיפוסית בסחלה של השחיתות הממסדית, היא יודעת לשחות טוב בביוב הזה. 

פורסם ב

לא היה כזה בעלים בכיין כמו אלונה ברקת, כל הזמן אכלו לי שתו לי, האוהדים שלה פרצו למגרש ורבו מכות עם האוהדים אחרים ופוצצו, בצדק לא בצדק(זה רק בגלל שהמדינה נתנה כח לאוהדי סכנין להיות כאלה, אבל זה נושא אחר) אבל עשיתם נזק, מה לעשות? יש חוקים יבשים, גם אתם לא יכולים לפוצץ משחק למרות הצדק שלכם.

נצחון טכני היא רצתה, משחק חוזר היא רצתה.

זאת שגנבה אליפות עם תמריצים, לא זוכר שביקשו לבדוק את כל שחקני ב"ש אח"כ למרות שצדק הודה שהוא לא היה היחיד שלקח.

אני לא זוכר אותה בדרבי פואד מבקשת מאיתנו משחק חוזר ואותנו אומרים שאם האליפות תוכרע לטובתם, אז זה לא יהיה ספורטיבי, אבל כמובן שהצנענו חותית הזאת תמיד תרגיש קיפוח ותכניס את השם שלנו גם בנושאים שלא קשורים לשום דבר בעולם, רק כדי להגיד שאנחנו במרכז והיא בדרום.

בחיאת, חושבת שקיפוח זה רק בדרום..את גרה בצפון תל אביב, את יותר פרוויליגית מ99 מאוהדי מכבי, צאי כבר מהסרט שלך.

פורסם ב
לפני6 שעות , DanMTA said:

נראה שהשופט הקקה הזה מדבר על מכבי כאילו אויב שלו, חתיכת כלומניק שלא מבין כלום מהחיים שלו ופועל רק מאינטרס של אהדה שנאה וקנאה.

מי אתה שתגדיר אליפות עם כוכבית או לא, הם צריכים להיענש בעונש הרבה יותר חמור ממה שקיבלו, בכל ליגה נורמלית אחרת.

אבל אתם מושחתים, קומבינטורים, נרקיסיסטים, חובבנים וחסרי יושרה ופרופורציה נכונה בניתוח האירוע וההסתכלות הכוללת.

אם פוסקים משחק חוזר אין יותר גניבה מזה, סכנין כבר ירדה ליגה, אין ערך ספורטיבי התנאים שונים והם דנים בזה רק בגלל שמכבי התקרבה ויש לה סיכוי, כמה צביעות להקיא עליכם.

וברקת, עוד עסקונה טיפוסית בסחלה של השחיתות הממסדית, היא יודעת לשחות טוב בביוב הזה. 

אם השופט מזכיר את מכבי (שהיא לא צד בעניין) אז הוא צריך לפסול את עצמו מלדון בתיק.

אלונה ושחר מתפוצצים מקנאה במכבי ומי שלא רואה את זה אז או שהוא עיוור או אוהד אחת הקבוצות האלה.

פורסם ב
לפני7 שעות , erantheking21 said:

לא היה כזה בעלים בכיין כמו אלונה ברקת, כל הזמן אכלו לי שתו לי.

הפכה להיות כאחרונת הגמלים.

פורסם ב

מה זאת ההזיה הזאת שהמשטרה לא מאשרת לסכנין לארח בדוחא או בעכו את ביתר וזה הופך למשחק בית במושבה של הכורדים ?

* בליגה מאושר להם לשחק בדוחא / עכו.

* אם האופציות שנשארו בגביע אני בעד שהכורדים יקחו תואר אבל זה ביזיון, אם ביתר רצים לאליפות וסכנין בפלייאוף מה היה קורה ?

פורסם ב
לפני2 שעות , yello said:

מה זאת ההזיה הזאת שהמשטרה לא מאשרת לסכנין לארח בדוחא או בעכו את ביתר וזה הופך למשחק בית במושבה של הכורדים ?

* אם האופציות שנשארו בגביע אני בעד שהכורדים יקחו תואר אבל זה ביזיון, אם ביתר רצים לאליפות וסכנין בפלייאוף מה היה קורה ?

קומבינות עם השר החבר/אוהד שלהם.

אני כל כך סומך על המשטרה שתסמוך עלינו שמשחק כדורגל עם 5000 אוהדים היא לא מסוגלת לאבטח.

פורסם ב
לפני16 שעות , yello said:

נתחיל מזה שאני לא תומך בהעתקת המשחק, וזה מחדל עצום שמשטרת ישראל מתנערת מאחריות על אבטחה של אירוע במקום שתכליתו לקיים אירועים מהסוג הזה, וגם רישיון העסק שלו (עליו חתומה גם המשטרה) מאפשר קיום אירועים כאלה.

בנוגע לנקודות שציינת, קודם כל יש הבדל מהותי בין משחק ליגה שלהם. במשחקי הליגה יש הסכמה של המועדונים שלא יהיה קהל של הקבוצה האורחת, ובגביע זה לא תקף
כנראה בגלל זה יש את כל הבלאגן, כי זה משחק נפיץ מאוד, ומשום מה המשטרה חושבת שלא תצליח ליצור הפרדה הרמטית בין שני הקהלים באיצטדיון קטן שיש אליו רק דרך גישה אחת.
ועדיין זה אמור להיות באחריותם למצוא לזה פיתרון.

דבר נוסף:
לדעתי לפי חוקי ההתאחדות, גם אם מעתיקים את המשחק לאיצטדיון גדול יותר, אז אסור למכור יותר כרטיסים מהכמות המקסימלית שהיה אפשר להכניס באיצטדיון המקורי.
זה נועד כדי שקבוצות לא יעשו שכונה וינסו לדפוק קופה לפני כל קבוצה עם קהל גדול.
הסיכוי שיעבדו לפי החוק - אפס מאופס

פורסם ב

זה תקדים מסוכן שהמחוזי מתערב ומשנה פסיקות של בית הדין של ההתאחדות, למעשה מעכשיו הכל בספורט שפיט במחוזי. קבוצות יעתרו על צבע החולצה של השופט, לא יהיה לזה סוף. 

פורסם ב
3 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

זה תקדים מסוכן שהמחוזי מתערב ומשנה פסיקות של בית הדין של ההתאחדות, למעשה מעכשיו הכל בספורט שפיט במחוזי. קבוצות יעתרו על צבע החולצה של השופט, לא יהיה לזה סוף. 

זאת דעתך בנוגע לדיון פה או שיש חדשות כלשהם לגבי הקייס?

• amilov locked this topic
  • amilov unlocked this topic