Jump to content

רשמים מהניצחון על הפועל חיפה בבלומפילד | 3 נקודות חשובות בסיום העונה הסדירה, עם הפנים לפלייאוף!

Recommended Posts

פורסם ב

ניצחון חשוב מאוד ואיזה כיף בלי לספוג סוף סוף.

עדיין כדורגל לא טוב שלנו, אבל לפחות שמתי לב ל-2 שינויים:

1. רביבו שיחק רק על הקו, וכבר היה יותר יעיל ומסוכן.

2. בכל קרן של הפועל חיפה, כל ה- 11 שלנו ירדו לתוך הרחבה לעשות הגנה. בהתחלה זה הרגיש קצת מוגזם, אבל זה עבד ולא קיבלנו את אותו גול בקרן שאנחנו מקבלים כבר 15 משחקים.

שבוע הבא אין את שלמה, פרץ ומדמון. חייבים שפאטצ'י ויחזקאל יחזרו.

פורסם ב
27 דקות לפני, המכבייה said:

מה היתה התפאורה בשער 11? 

תל אביב, לא?

פורסם ב

ההגברה גאונית, מקווה שזה כאן לתמיד.

פנאטיקס אדירים כולל תפאורת גרפיטי בלייב.

הבוז והקללות מיותר, תתבגרו כבר.

קלין שיט מאדר פאקררר

פורסם ב

סרטונים של השירה המטורפת עם משינה??

פורסם ב
6 דקות לפני, Yellow_Hell said:

סרטונים של השירה המטורפת עם משינה??

פורסם ב

יש רגעים (מעטים) שאני חוכך בדעתי לחלץ את השניים - שלושה משחקים הכי טובים של בצ'קה טופולה מהעונה הקודמת בכדי להבין איך היא נראתה עם השיטה הזו. ברור שאני בסוף לא אעשה את זה, אבל הקטע הזה שהוא אמר באופן שלא משתמע לשתי פנים שהוא לא מאמין בכדורגל של שני שחקנים על הקו, אלא רק אחד (וגם זה לא תמיד), מייצר כדורגל על גבול הלא צפי לקבוצה פייבוריטית כמונו. אני אפילו לא אתפלא אם הדוגמא שלנו תככב בכל מיני קורסים של מאמנים בעתיד. ומה מאמן אמור לעשות עם האמונות שלו אם דברים פחות הולכים בקבוצה חדשה. 

פורסם ב
לפני3 שעות , מרגוליס said:

בבקשה בבקשה להשאיר את השיר אחרי גול של רכבת לילה בבקשהההההההה

!!!!!!!

אחרי הערב לחזור לשיר הקודם יהיה אנטי-קתרזיס מטורף.

פורסם ב

היחיד שיכול כרגע לרדת מההרכב זה אולי מדמון(שגם לו מגיעה הזדמנות אמיתית בכמה משחקים רצופים), איך אפשר לשלב את יחזקאל, פטאצ'י וזהבי בהרכב? חתיחת סיפור. לאזטיץ' לא יוותר על סיסוקו, גבי ופרץ לדעתי ונשארנו עם 3 עמדות לדוידה, תורג'מן, זהבי, מדמון, יחזקאל, פטאצ'י ואת אדו ולאיוס אני לא סופר כרגע.

פורסם ב

רביבו על הקו. עשה חלק ניכר מההבדל בהגנה וגם בהתקפה. 

ברגע שהשחקנים משחקים באותו מערך בשני צידי המגרש (פחות או יותר), הרבה יותר קל להתגונן. כולם עבדו היום על המגרש וזה בא לידי ביטוי בשיתוק של דיארה.

שלמה פשוט נפלא וחיוני להנעת הכדור.

לא יודע אם לייחס את היכולת המשופרת היום (לפחות בהגנה) לשחקנים שהרימו את רמת המשחק שלהם או לשינויים הקלים בהרכב ובמערך. ההיעדרות של שלמה בשבוע הבא יותר בעייתית בשבילנו מאשר ההיעדרות של פרץ. 

פורסם ב

חייב לדעת מה הסיפור של מחיקת דוידזאדה

פורסם ב
לפני8 שעות , Double said:

עם כל הסופרלטיבים והשמועות על מעבר אפשרי ניחסנו את דיארה, המשחק הכי חלש שלו העונה נקווה שישחזר את ההופעה גם בשבוע הבא

k43Kt6P.jpeg

עושה לחיפה זלאטנוביץ'?

פורסם ב

לא מבין את כל הדיבורים על שינוי, רביבו צמוד לקו, מסכים שזה שיפר את ההגנה כי הוא לא התחיל להתברדק לאן הוא צריך לרוץ, אבל שוב אין שום שחקן שחופף אותו על הקו או את דווידה מצד ימין. מדמון נכנס לאמצע שצפוף נורא ולדעתי זו אחת הסיבות העיקריות למשחק החלש שלו, ניסה לדרבל עם הכדור באיזור צפוף ונתקע פעם אחר פעם. 

גבי במשחק נפל בעיני, פשוט חלש נורא, מלא איבודים. 

דור פרץ במשחק סופר מושקע בעיני, הפרס הגול. 

בגדול אנחנו לא מסוגלים ליצור מצב במשחק מסודר, או שליחות של הבלמים או משחק מעבר. בצ'קה טופולה כבר אמרנו?

מה שכן, הלוואי שכל משחק עד סוף השנה השחקנים יבואו בכזאת תחושת דחיפות, אולי כל הקטע עם משינה הוסיף אנרגיה.

פורסם ב
לפני5 שעות , קובי השועל said:

היחיד שיכול כרגע לרדת מההרכב זה אולי מדמון(שגם לו מגיעה הזדמנות אמיתית בכמה משחקים רצופים), איך אפשר לשלב את יחזקאל, פטאצ'י וזהבי בהרכב? חתיחת סיפור. לאזטיץ' לא יוותר על סיסוקו, גבי ופרץ לדעתי ונשארנו עם 3 עמדות לדוידה, תורג'מן, זהבי, מדמון, יחזקאל, פטאצ'י ואת אדו ולאיוס אני לא סופר כרגע.

מדמון יורד בלי שום קשר, הוא עם צהובים(איפה הוא הספיק לקבל 5?)

גם פרץ יירד(יהיה לך סיסוקו+ואן אובריים+גבי)

פורסם ב

לעיתים אני נכנס לתגובות שקשורות למשחקים שלנו ברשתות. שמעו, כמות הטמטום שיש שם היא לא אמיתית, מבחינת אוהדים של קבוצות אחרות אף פעם לא מגיע למכבי פנדל, אם יש נגיעת יד זה לא פנדל, אם יש דחיפה ברחבה זה לא פנדל, אם יש גלישה לרגליים של השחקן אין פנדל, מרגיש שגם אם ישגרו רקטה על שחקן שלנו ברחבה יגידו שאין פנדל כל זה כי קוראים לנו מכבי.

איבדנו נקודות חשובות בגלל טעויות שיפוט קריטיות אבל אז זה היה בסדר מבחינתם. 

אין לי בעיה אם זה שאוהד של קבוצה אחרת לא אובייקטיבי כי גם אני לא אבל זה כבר עבר את זה מזמן, זה הפך לטמטום רציני. 

פורסם ב

לא יודע איך קורה מצב שמכבי מנצחת 2-0 ואני יוצא מהאיצטדיון עצבני.

מה שמצחיק זה ששבוע הבא נראה את אותו הדבר בלי שום שינוי(כפוי לא נחשב).

מאמן מנותק.

פורסם ב

אני בהלם שיש דיון כלשהו לגבי הפנדל.. אפילו על הסקר בספורט5 אני מתפלא. דור מלול כמעט לא התווכח מרוב שזה היה הכי ברור בעולם. 

הכי הרבה שאפשר להגיד זה ש"רביבו ניצל גלישה לא אחראית של מלול ובכך סחט את הפנדל" אבל להגיד שזה לא שווה פנדל או שלא צריך לשרוק? זה הזוי. חסר תקדים.

חושש מאוד משבוע הבא. 

עד שרז שלמה חזר הוא עם 4 צהובים, תוסיפו לזה פרץ בחוץ. שגיב שצפוי להתלבש בטח לא יפתח ומה עם פטאצי? אם גם הוא בחוץ לא רואה איך נביא כאן 3 נקודות. 

פורסם ב
1 דקה לפני, Sawyer said:

אני בהלם שיש דיון כלשהו לגבי הפנדל.. אפילו על הסקר בספורט5 אני מתפלא. דור מלול כמעט לא התווכח מרוב שזה היה הכי ברור בעולם. 

הכי הרבה שאפשר להגיד זה ש"רביבו ניצל גלישה לא אחראית של מלול ובכך סחט את הפנדל" אבל להגיד שזה לא שווה פנדל או שלא צריך לשרוק? זה הזוי. חסר תקדים.

חושש מאוד משבוע הבא. 

עד שרז שלמה חזר הוא עם 4 צהובים, תוסיפו לזה פרץ בחוץ. שגיב שצפוי להתלבש בטח לא יפתח ומה עם פטאצי? אם גם הוא בחוץ לא רואה איך נביא כאן 3 נקודות. 

איך זיין אותנו השופט עם כל הצהובים האלה, כל נגיעה קלה שולף לשחקן שלנו צהוב וכששחקן של הפועל חיפה דוחף שחקן שלנו על קו החוץ בלי קשר למשחק הוא הולך להזהיר, בן זונה גדול

לא ראיתי תקציר או שידור חוזר, אני מניח שלא נכנס לתקציר, אבל זוכר חילוץ כדור נקי של רז שלמה על קו החצי לפחות לפי מה שראיתי מהכיסא שלי ב 8, השופט הוציא על זה צהוב? הייתה שם עבירה בכלל??

פורסם ב
36 דקות לפני, Sawyer said:

חושש מאוד משבוע הבא. 

הסקר בספורט חמש הוא בנוהל.
כל משחק מחדש.
חלילה אם תגיד לאוהד פחיפה שזה ערוץ שלהם.
אי אפשר לשמוע את השידור, לא את יעני אולפן לפני ואחרי משחק.
כתבות וסקרים של חיזבאללה.

פורסם ב
לפני7 שעות , Brandon Roy said:

יש רגעים (מעטים) שאני חוכך בדעתי לחלץ את השניים - שלושה משחקים הכי טובים של בצ'קה טופולה מהעונה הקודמת בכדי להבין איך היא נראתה עם השיטה הזו. ברור שאני בסוף לא אעשה את זה, אבל הקטע הזה שהוא אמר באופן שלא משתמע לשתי פנים שהוא לא מאמין בכדורגל של שני שחקנים על הקו, אלא רק אחד (וגם זה לא תמיד), מייצר כדורגל על גבול הלא צפי לקבוצה פייבוריטית כמונו. אני אפילו לא אתפלא אם הדוגמא שלנו תככב בכל מיני קורסים של מאמנים בעתיד. ומה מאמן אמור לעשות עם האמונות שלו אם דברים פחות הולכים בקבוצה חדשה. 

לא שאני מאחל לך לעשות את זה, אבל בכלל הוא ניסה לשחק כדורגל של פייבוריט בטופולה? הם החזיקו ברוב המשחקים בכדור מול היריבות שלהם? יכול להיות שזה כדורגל שמתאים לקבוצות נחותות. מכבי שלו לא ממש אוהבת את הכדור ואין לה פתרונות התקפיים שהיא עם הכדור.

לא סתם המשחק הכי מסוכן שלנו העונה (להוציא את פ"ת וסכנין שהוא שיחק במערך שונה) היה באר שבע בטרנר.

פורסם ב
3 דקות לפני, car.garsia said:

לא שאני מאחל לך לעשות את זה, אבל בכלל הוא ניסה לשחק כדורגל של פייבוריט בטופולה? הם החזיקו ברוב המשחקים בכדור מול היריבות שלהם? יכול להיות שזה כדורגל שמתאים לקבוצות נחותות. מכבי שלו לא ממש אוהבת את הכדור ואין לה פתרונות התקפיים שהיא עם הכדור.

לא סתם המשחק הכי מסוכן שלנו העונה (להוציא את פ"ת וסכנין שהוא שיחק במערך שונה) היה באר שבע בטרנר.

שני בהחזקת כדור, שני בהכי מעט ספיגות, ראשון באיומים לשער ושני בשערים צפויים. 

פורסם ב

שער 11 ובמיוחד הפנאטיקס אדירים, שאר האיצטדיון כבר במוד של נגמרה העונה ורק מחכה להזדמנות לקלל את המאמן

פורסם ב

וואלה כיף ממש לראות את הפרגון לפאנטיקס. כל כך מגיע להם. 

העונה הדיסוננס בינהם, הדבר הטוב היחיד בקהל לבין הקהל הרחב הגרוע בעולם פשוט חולני. איזה פער מטורף.

פורסם ב
21 דקות לפני, Sawyer said:

וואלה כיף ממש לראות את הפרגון לפאנטיקס. כל כך מגיע להם. 

העונה הדיסוננס בינהם, הדבר הטוב היחיד בקהל לבין הקהל הרחב הגרוע בעולם פשוט חולני. איזה פער מטורף.

כשמגיע מגיע, השנה אני לא זוכר אותם פעם אחת מתעסקים בחרא אלה נטו רק בעידוד ובאווירה

פורסם ב

יש התלהבות על הקהל, ואין ספק שהפנאטיקס שיחקו אותה אתמול,

אבל רק אצלנו בחבר׳ה הרגיש מאוד מנומנם אתמול?

הרגיש שהקהל ממש עייף. שרו ממש חלש. הרבה לא שרו וכו. 

משהו הרגיש ממש שונה