Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

רגע לפני הפלייאוף, המחזור האחרון של העונה הסדירה ייצא לדרך בשבת הקרובה. אמנם במחזור הקודם כבר הושלמה תמונת הפלייאוף, אבל המאבק על האליפות, על אירופה ועל הירידה עדיין רותח.

כמה העונה הזאת מוזרה אתם שואלים? איכשהו המחזור שעבר, שהוא המחזור שבו מכבי שלנו שיחקה את המשחק הכי גרוע שלה העונה (והייתה תחרות לא רעה בכלל בקטגוריה הזאת), הוא גם המחזור שבו היא יוצאת מרוצה כי היא הצליחה לצמצם מהפועל באר שבע את הפער בפסגה ל3 נקודות בלבד.

וכן, על אף ש3 נקודות פער הוא נזיל מאוד, קשה לחשוב ברצינות על באר שבע ולא להתעסק בבעיות שיש לנו בבית. כולנו תקווה אולי אחרונה שהשחקנים יאמינו שזה אפשרי, שהמאמן ימצא איזשהי סינרגיה איתם, שנשחק כדורגל יותר ריאלי ופחות הזוי ושננצח גם בשבת את הפועל חיפה.

וכשעל הדשא שום דבר לא מבריק, המועדון שלנו הוכיח שמחוץ לדשא הוא מספק 1 עם רעיון חביב, הקדשת הרטרו ל40 שנה לאלבום הראשון של משינה. לכן, הכותרת הוקדשה לשיר מהאלבום הזה וכולנו תקווה שלא ניפול, נעוף רחוק רחוק ונחווה עתיד טיפה יותר מתוק.

לפני שמתחילים, קפיצה קטנה ללאומית: אחרי ההפסד של כפר שלם בשישי, וההפסד של הפועל רמת גן להפועל פתח תקווה בשני, המאבק המרובע הוכרע באופן סופי לטובתם של הקבוצות הגדולות והעשירות בליגה הלאומית, הפועל תל אביב והפועל פתח תקווה.

רבותיי, הפטרייה שלכם מתקרבת בצעדי ענק לחזור. כרגע חוץ מלהעביר זמן עד הגביע, להפועל תל אביב יש מתחרה אחת והיא הפועל תל אביב עצמה. לראות לכמה אחוזי הצלחה יכול להגיע אליניב ברדה בסוף העונה. נראה בשישי כאשר הם יארחו את הפועל כפר סבא.

אז מה בתפריט? מתחילים ב15:00 בנתניה, כאשר מכבי נתניה מארחת את עירוני טבריה. אחרי ריצה מרשימה בסיבוב השני, מכבי נתניה הצליחה בשבוע שעבר להבטיח את מקומה בפלייאוף העליון. הישג מרשים לאבוקסיס, הישג פחות מרשים לאוהדי הקבוצה שעדיין מלקקים את הפצעים אחרי ההפסד המשפיל ההוא בבית נגד באר שבע. בשבת הם חוזרים לזירת הפשע.

היריבה של נתניה תהיה עירוני טבריה, זאת שכולם מספידים וכל פעם מוכיחה מחדש שהיא כאן להישאר. זאת שרשמה 2 ניצחונות רצופים על אשדוד ועל ריינה וזאת שחודידה מוציא מכל שחקן שלה את המקסימום, כולל מדניאל טננבאום עם מעט האיברים שלו שנותרו תקינים.

קופצים לשבת ב20:00 (כוס אמא של הטוטו) ל2 משחקים שייערכו באותה השעה.  בגרין, בני ריינה תארח את הפועל חדרה. 3 ניצחונות יש לריינה בסיבוב השני, על בית"ר ירושלים, על מכבי תל אביב ועל הפועל באר שבע. ללמד שיש קלישאות בכדורגל הישראלי שהם לא נכונות בכלל אבל הקלישאה שריינה טובה רק נגד הגדולות היא נכונה מאוד. הסיבוב החלש הזה השאיר את מימר מחוץ לפלייאוף העליון ובריינה ינסו להעביר את הזמן בניחותא עד הגביע.

הפועל חדרה נגעו בשמיים במשך איזה 60 דקות נגדינו בשבת ואחרי שהם הצליחו להפסיד גם את זה, העצבים והתבכיינות על השופטים גברו על הניסיון להתמודד עם המציאות. והמציאות היא שרק רצף ניסים ישאיר את חדרה עוד עונה בליגה הבכירה ורצוי שהניסים יתחילו כבר במחזור הזה.

עוד ב20:00 בעכו, בני סכנין תארח את הפועל ירושלים. מה ניתן להגיד על המחבלים מסכנין שלא אמרנו? אני יודע, שהם חייבים לרדת ליגה ולהיכחד. זה חייב לקרות. מהגביע הם עפו לא על הדשא ובבושת פנים, בליגה הם ברצף הפסדים שגרם לסלובו דראפיץ' להתפטר מתפקידו. בקיצור, חייבים לרדת. נקווה שהיריבה שלהם, הפועל ירושלים החלבית, שכבר ממזמן בים ומשחקת לפרוטוקול, תבוא בשיא הרצינות ולא במוד טיול מרגש לעכו בשבת.

ממשיכים לראשון ב19:30 בנתניה, הפועל קריית שמונה מארחת את מכבי פתח תקווה. קריית שמונה הייתה מאוד קרובה לפלייאוף עליון היסטרי מבחינתה אבל נשארה רק עם המחמאות. עדיין אותם מחמאות צריכות להיות רבות כי מדובר בסגל החלש בליגה ששי ברדה עושה ממנו קסמים.

האורחים ממלאבס יגיעו לחוצים מאוד להתמודדות, שהם ברצף הפסדים ורק במרחק 5 נקודות מאשדוד שבקו התחתון.

עוד בראשון, ב20:15, מכבי חיפה תארח בסמי עופר את מ"ס אשדוד. כמו שעוד לא נולד הגול שלאזטיץ' ומכבי לא יכולים לספוג העונה, עוד לא נולד המשחק הגדול שברק בכר והחניכים שלו לא יכולים לחרבן העונה. זו אחת העונות המדכאות של חיפה בשנים האחרונות והדמרוליזציה ביציעים שלהם לא תורמת להם בכלל. מי בכלל האמין שהם יתחרו על מקום שלישי עם בית"ר? למי פאקינג אכפת? 

מנגד, האורחים מאשדוד עדיין מתחת לקו האדום והם חייבים נקודות בהול. ורצוי לא נקודה אחת. חיים סילבס שהגיע הצליח לייצב את ההגנה של אשדוד הצליח בזה אבל גם על הדרך עיקר את ההתקפה וכך הם סיימו ב0-0 מול נתניה בשבת בבכורה שלו. זה לא שהוא לא ניסה לשחק התקפי, הוא כן ניסה אבל זה סילבס ולכן 0-0 זו התוצאה הריאלית ביותר.

ביום שני ב20:30, המשחק המרכזי של המחזור בטדי, שם בית"ר ירושלים תארח הפועל באר שבע. מאבק מרתק על הדשא וגם ביציעים בין אוהדי בית"ר לאוהדי בית"ר לשעבר. אחרי רצף משחקים חלש ללא ניצחון, הירושלמים גירדו ניצחון נגד מכבי פתח תקווה בליגה בראשון ובאמצע שבוע הביסו את סכנין בגביע (המשחק הכי גדול שלהם העונה). עושה רושם שבבית"ר השלימו עם כך שלא תהיה אליפות, אז הם ישמחו לפחות להשפיע עליה ואולי גם לגנוב איזה מקום שלישי בתום העונה.

מנגד, האורחים מהדרום הציגו לנו עוד גרסה של בלתי שבירים (סיסמא דביקה ומעיקה) כאשר הם חזרו מפיגור 3-0 ל3-3 בבית מול מכבי חיפה. אז רגע לפני שהמאמי הלאומית נכנסת לפלייאוף עם מאבק אליפות מול מכבי המרשעת, הם ינסו לא למעוד בטדי מול בית"ר, אותה בית"ר שהם בדרך כלל מכפכפים ומתעללים בה ואף התעללו בה גם העונה בסיבוב הקודם בטרנר.

המטרות שלנו:

1. קודם כל לנצח את הפועל חיפה.

2. אין אמונה בביתר אבל בתוך תוכם גם הקהל שלהם רוצה שאנחנו ניקח אליפות ולא באר שבע.

3. התחתית הכי חשובה שיש. מי האמין שאני ארצה הפסד של חיפה לאשדוד לא כי אכפת לי מחיפה אלא כי נטו צריך ניצחון של אשדוד והפסד של סכנין.

4. נכון הם עלו, אבל אני מאוד אשמח שהפועל יפסידו. תמיד. ושיהיה לנו בהצלחה!!!!

פורסם ב
59 דקות לפני, החתול הצהוב said:

אם חיפה לא תנצח את אשדוד יהיה מצחיק לאללה שם, אבל בטח יתנו להם 3

עד דקה 64 ואז יחטפו שלישיה?

אה רגע, בעצם..

פורסם ב

כבר יכלתי לראות איבוד נק' מצחיק נוסף של חיפה בניצוחו של אורי הילד של כולנו

אבל מסתבר שחצי סגל שלהם פצוע וכנעאן בכלל מוצהב,

אז כנראה שזה הולך להיות המשחק הזה בעונה שאשדוד מקבלים נגדם אדום דקה 8 ו4 שערי חובה במחצית אחת.

בכל אופן אצלי הסדר קצת שונה וכמובן אחרי שבפסגה זה איבוד נק' נוסף של המאמי הבלתי שבירה

אני רוצה שאלמוג וחוזז ידרכו עוד על הנבלות מסכנין. יאללה סדריק! זאת חייבת להיות העונה שהם יורדים. הרצף מתחיל כאן.

נ.ב - 

הפועל כבר עלו.

פורסם ב

ביתר לא מפסידה לבש

פורסם ב

פעם אחרונה שביתר ניצחו בטדי את ב"ש זה ב-2012 משער של אבי ריקן, נו באמת.

יש ליצחקי משחקים שהוא עולה בלי סורו ועם ירין לוי, עדי יונה ומיכה בקישור, אם זה קורה ב"ש יביסו אותם שוב.

פורסם ב
לפני16 שעות , ששון הצהוב said:

ב"ש זה ראשי תיבות בלתי שבירים?

חשבתי שזה בני שרמוטות.

ואני חשבתי שזה ראשי תיבות בית שימוש

פורסם ב

הפחים באים למשחק נגד אשדוד כשאשדוד עם חצי סגל, לא רואה איך הם מפסידים נקודות פחות מ-3 לא יהיה שם.

הכורדים בבית חייבים להוציא נקודות, ניצחון יהיה טוב, תיקו לא נבכה (השנה הם שעברו קצת סטטיסטיקה מקווה שגם נגד הגמלים זה יקרה).

לפני הכל, חייבים אנחנו 3 נקודות שנראה כמו קבוצה ולא לספוג!

פורסם ב
11 דקות לפני, netanel7 said:

הפחים באים למשחק נגד אשדוד כשאשדוד עם חצי סגל, לא רואה איך הם מפסידים נקודות פחות מ-3 לא יהיה שם

הם כבר לא מעניינים, צריכים אותם שיהיו האדיוטים השימושיים שלנו העונה, מבחינתי עשו את העבודה במחזור האחרון ונקווה שגם בפלייאוף.

פורסם ב
Just now, אקיטה said:

הם כבר לא מעניינים, צריכים אותם שיהיו האדיוטים השימושיים שלנו העונה, מבחינתי עשו את העבודה במחזור האחרון ונקווה שגם בפלייאוף.

הייתי יותר משמח שלא יהיו באירופה שנה הבאה.

זרקו הרבה כסף העונה, כמה שפחות מקורות מימון הסיכוי שהם יאתגרו בעונה הבאה יורד.

פורסם ב

מגיע שאפו לטבריה

כנראה נשארו בליגה, הישג אדיר שלהם.

עם התקציב הכי נמוך בליגה וסגל שברובו ליגה לאומית

פורסם ב
10 דקות לפני, הישראלי היפה said:

מגיע שאפו לטבריה

מדהים. הבקיעו 20 שערים (לפחות רבע מהם בפנדלים) ב-26 משחקים. 

מאזן שערים מינוס 16 (ספגו 36)

פורסם ב
17 דקות לפני, הישראלי היפה said:

מגיע שאפו לטבריה

טננבאום בעונה טובה + מאמן שיודע לאמן הגנה והביא את באצ'ו שהוא אחד הבלמים הטובים בליגה.

לא מפתיע אותי כי לא חשבתי שירדו בתחילת העונה אבל שאפו ענק.

נתניה מנגד בינונית עד חלשה, למי שבונה עליה שבוע הבא מול באר שבע צפוי להיות אכזבה.

פורסם ב
3 דקות לפני, car.garsia said:

טננבאום בעונה טובה + מאמן שיודע לאמן הגנה והביא את באצ'ו שהוא אחד הבלמים הטובים בליגה.

נתניה מנגד בינונית עד חלשה, למי שבונה עליה שבוע הבא מול באר שבע צפוי להיות אכזבה.

אי אפשר לבנות על קבוצה שלפני שבועיים הפסידה מול 9 שחקנים

פורסם ב
10 דקות לפני, Brandon Roy said:

מדהים. הבקיעו 20 שערים (לפחות רבע מהם בפנדלים) ב-26 משחקים. 

מאזן שערים מינוס 16 (ספגו 36)

1 דקה לפני, car.garsia said:

הדבר הכי בולט אצלם הוא שהם לא מוותרים בשום שלב על המשחק ולא משנה מה התוצאה ונגד מי.

הרבה אופי.

גם מאמן לא רע

פורסם ב

מתן חוזז המלך. יופי חדרה על החזרה לתמונה. יופי של שבת.

פורסם ב
On 6.3.2025 at 23:14, barak said:

בכל אופן אצלי הסדר קצת שונה וכמובן אחרי שבפסגה זה איבוד נק' נוסף של המאמי הבלתי שבירה

אני רוצה שאלמוג וחוזז ידרכו עוד על הנבלות מסכנין. יאללה סדריק! זאת חייבת להיות העונה שהם יורדים. הרצף מתחיל כאן.

נ.ב - 

הפועל כבר עלו.

יפה מאוד מתן.

פורסם ב
לפני14 שעות , הלב_הוא_שוב_ישמח said:

אי אפשר לבנות על קבוצה שלפני שבועיים הפסידה מול 9 שחקנים

נתניה קבוצה הגנתית (כיאה לאבוקסיס), כשהם מול קבוצה ב-9 שחקנים הם צריכים ליזום ולא יודעים לעשות את זה.

אני מניח שיהיה קשה לבש.

פורסם ב
On 7.3.2025 at 14:37, hen34 said:

ביתר לא מפסידה לבש

הם כבר הפסידו, אין הימור יותר בטוח מזה בעולם ההשקעות והכדורגל, ועוד שאנחנו צריכים מהם משהו נגדם. 

פורסם ב

שועה כנראה לא משחק, בלעדיו בכלל ביתר כלום.  ( גם בטרנר הוא לא שיחק )

פורסם ב
51 דקות לפני, duduha said:

נתניה קבוצה הגנתית (כיאה לאבוקסיס), כשהם מול קבוצה ב-9 שחקנים הם צריכים ליזום ולא יודעים לעשות את זה.

אני מניח שיהיה קשה לבש.

מסכים איתך לאורך הקריירה שלו,אבל נתניה השנה משחקת אצלו שונה,היא יותר התקפית,גם נגדנו השנה הם לא שיחקן מסריח