Jump to content

רשמים מהניצחון על חדרה בחוץ (נתניה) | מהפך אדיר מ2-0 ל3-2 מביא 3 נקודות קריטיות, אם נפל האסימון אז קריטי אף יותר

Recommended Posts

פורסם ב

ההפסד לריינה ויותר מזה, הניצחון של ב"ש ב9 שחקנים אחרי פיגור 1-0 במחצית (כוס אמא של נתניה ואבוקסיס הזין) הוציאו את כל האוויר מהמפרשים, השבוע שדיברנו על זה שבו נוכל אולי להתקרב לב"ש הפך לשבוע שבו היא הגדילה את הפער ומיצבה את עצמה בתור הפייבוריטית המובהקת לתואר. העונה שלנו עדיין לא גמורה, 5 הפרש זה פער שאפשר לסגור גם אם היכולת כרגע נראת לא טובה וב"ש לא מאבדת נקודות, הפלייאוף הוא אופרה אחרת לגמרי וניצחון במפגש הישיר מולם יכול לשלוח את העונה הזאת לסחרור מכל הבחינות. אבל כדי שזה יקרה חייבים 6/6 עד לשם ונתחיל במשחק חוץ, מול האחרונה בטבלה באצטדיון ידידותי. כל תוצאה מלבד שלוש נקודות והעונה גמורה עם פלומבה.

לאזיטיץ' לא עושה שינויים שלא נכפים עליו כמובן.

שופט: (אוהד אסולין) מכור. (לא אכפת לי מה תגידו, הפנדל הוא 100% ואין דיון והוא כמובן לא שרק, הנבדל שציירו בגול השני שלהם זאת הזייה שמחייבת ועדת חקירה אבל שימו הכל בצד, הוא נתן להם כל שריקה שהם אפילו לא ביקשו פשוט כדי לתת להם פוזשנים, ידע שהם חלשים, ידע שלא יוכלו להחזיק מעמד, פשוט עשה הכל כדי לעזור להם. המציא להם חוצים, פאולים שלא היו, לא נתן אף צהוב למרות 5 צהובים של אלף אחוז שהפוך נתן לנו בלי לחשוב. פשוט שיפוט חד צדדי מוטה בכוונה כדי לתת להם כמה שיותר צ'אנסים לגנוב לנו נקודות)

שחקנים: סלוגה לא אשם ולא יכל לעשות יותר מדי בשני השערים, לקח כדור וחצי טובים. הוא שוער סביר בהחלט ולא הוא ה-בעיה שלנו. (לא שהייתי מתנגד לשוער זר טוב יותר לעונה הבאה..) רביבו ממשיך לשחק בעמדה ובתפקוד שזרים לו (ולכדורגל) ונראה בהתאם, כמעט יצר משהו פעמיים שלוש אבל זה רחוק מלהספיק.| מדמון סחט את הפנדל וזה חשוב מאוד, חוצמזה ניסה לדחוף קדימה אבל רואים שהוא חלוד. למקין פשוט לא מספיק טוב, בעייתי עם הרגל, בעייתי הגנתית. פחות טוב מהחלופה שלו | רז שלמה שכבר בשניה הראשונה שלו הציל אותנו, לא היה לו הרבה עבודה הגנתית אבל ראו את היכולות מסירה שלו וכמה הן חסרו לנו, הזוי שהוקפא כך. סטואיץ הוא אולי הכי טוב בחוליית ההגנה שפתחה היום אבל הוא לא היה במשחק מזהיר ויש לו אדמה בשער. יהיה טוב יותר אם ישחק עם רז. נחמיאס לא מספיק טוב לעמדה הזאת, לא צריך להיות יותר מסותם חורים לבלם לדעתי. רוצה אבל חסר את היכולת והדיוק, טועה גם בהגנה ומאבד כדורים. קשה. גבי רך מבחינתי כשמשחק כ6, בשער הראשון שלהם יכל לתקל בעוצמה ולדאוג שלא יצאו למתפרצת (גם במחיר של צהוב, ויכל נקי) יש לו את הרצון והדחיפה קדימה, האיום על השער והאחריות מקדימה. הוא חשוב מאוד ואיכותי בפן ההתקפי. יוריס פחות הרשים היום, כן היה דינמי וחילץ כדורים והיה בכל מקום והוציא התקפות קדימה, אבל לא דייק מספיק ואולי לא באשמתו לא הצליח לקדם מספיק את ההתקפות של הקבוצה. פרץ עושה עבודה חשובה בלחץ על ההגנה ובקבלת כדורים גבוהים בראש, שם גול טוב בנגיחה מעולה. אבל חוצמזה? החטאה מסמרת שער בנגיחה קודמת, טאץ' רע ברגל ופשוט זועק לשמיים שהוא צריך מנוחה. פטאצ'י נעלם כבר שני משחקים, עם כמעט אפס פעולות טובות, תוקע את המשחק, לא מצליח בדריבל, לא מעביר כדורים מספיק מסוכנים (מלבד הקרן), לא מזכיר את הפטאצ'י שניצח לנו משחק לבדו רק לפני שבועיים. דוידה יחסית חיובי, גם ההתעקשות בגול והביצוע הטוב, גם היה אחד היחידים במחצית הראשונה שעשה משהו אבל שוב, רחוק מלהרשים, רחוק מלהיות הקיצוני הראוי לפתוח במכבי. נראה אולי טוב מהאחרים אבל גם לא מספיק לדעתי. תורג'מן מחצית ראשונה לא קיים בקושי נגע בכדור, בשניה הייתה לו בעיטה מסוכנת, מסירה גדולה למדמון לפנדל והביצוע של הפנדל. חוצמזה לא רשם שום דבר שקרוב להיות חיובי. קשה להיות חלוץ במכבי, אבל הוא פשוט לא מספיק דומיננטי גם בהתחשב בזה.

פיקנטריה:

- זה ניהיה קבוע לצערי, הפעם טקס ל4 חללים נוספים שחזרו בארון.

- חוזרים מ2-0 ל3-2, לא דבר שתראו כל יום.

- שירת לאזיטיץ' בן זונה + קללות ובוז למכבי

- רז שלמה יוצא מהפריזר

קהל:

לא סולד אאוט (והיום זה כבר לא מפתיע) פחות מ6000 אוהדים בצהוב הגיעו לעודד (או לפרוק עצבים על הקבוצה והמאמן שלה) וההבנה שאנחנו הקהל הגרוע בארץ היא כבר ברורה לכל, היתרונות בדמות הפאנטיקס שמובילים עידוד ומצליחים להרים את היציע וגם לעיתים את הקבוצה זה נקודת האור. אני חושב שהם גם שמים קצת יותר דגש על קללות לשופט שמזיין אותנו (אם כי הקהל עצמו צריך להיות חזק עם הבוז עליו ועל מבזבזי זמן) אבל כל זה בטל כשכמות גדולה בקהל, אולי אפילו קרוב לחצי? (אני מגזים?) שורק בוז לקבוצה, מקלל את המאמן בזמן משחק ועוד חושב אחר כך שזה מה שניצח את המשחק. כולנו מבינים את הבעיות של המאמן, הדקות שאחרי הבוז ועד הגול היו דקות של שחקנים לחוצים ומבולבלים כמעט הביאו את השלישי ובטח שלא העירו אף אחד. זה מה יש ועם זה נסיים את העונה, אולי לא כאלופים אבל זה לא שעכשיו יביאו מאמן אחר אז שחררו את זה קצת. בסוף המשחק ירדתי עם חברים ליציע שהרצו לי על כמה הניצחון בזכות הבוז שלהם בזמן שכל המסביב מקללים את לאזיטיץ' ושרים נגד מכבי, הגעתי למטה במדרגות ורק אז נזכרתי ששכחתי את המעיל מה שהכריח אותי (עם קרע קל בתאומים) לעלות בריצה ליציע ולרדת שוב, הפעם עם אלו שיוצאים יותר מאוחר והפעם? רק שירה למכבי ואף מילה על לאזיטיץ', זה מראה קצת על הפער בקהל שלנו. סתם סיפור פיקנטרי מעניין שלא משנה את השורה התחתונה. העונה הזאת עוד לא אבודה, גם אני לא מאמין במאמן ואני חושב שהסיכוי נמוך אבל כל עוד זה קיים אנחנו צריכים לדחוף את הקבוצה, אם הרגע שפל (וזה בהחלט רגע שפל) בקורה של חדרה בפיגור 2-0 הביא את המאמן המקובע בהיסטוריה להבין שחלאס ככה אי אפשר ונפל לו האסימון? אולי העונה הזאת תסתיים בנס. ואם לא? יש פה בסיס לא רע לשנה הבאה. מה שנותר לנו לעשות זה לדחוף את הקבוצה ולקוות לטוב, כל שבוע מחדש.

שבוע הבא סוגרים את העונה הסדירה בבלומפילד, בואו ננסה לעשות את זה עם מצב רוח טוב ועידוד חיובי בתקווה להביא 3 נקודות ולצאת למלחמת עולם בפלייאוף עם צ'אנס לצלחת.

שבת, 19:30, בלומפילד.

פורסם ב

חחח הנצחון בזכות הבוז.

מי ששורק בוז ומקלל בשלב הזה עושה רק נזק. תוציאו את העצבים על השופט ושחקני היריבה.

המאמן לא ימשיך גם אם ייקח אליפות, אז תתמכו ובואו ננסה לשדוד את התואר. 

פורסם ב

פעם ראיתי גבעה שלזאטיץ לא מוכן למות עליה.

אני כל שבוע מגיע באמונה שלמה שהוא לא יכול להתכחש למציאות יותר והמציאות כופה עליו לשנות ולנסות למצוא את דרך המלך

היום הוא שבר אותי. שוב ראש בקיר 400 קמש לתוך כל מה שלא עובד זהו אין לי יותר תקוות והאשמות אליו. מעתה והלאה זה על הראש של ההנהלה מבחינתי שנותנת יד לקרקס הזה

מאמן אומנם הסמכות המקצועית העליונה אבל זה עדיין לא המועדון של אבא שלו ואם הוא לא מוכן להתאפס אז יש לו מנהלים ויש מנכלים ומי שצריך שיהפוך עליו שולחן ויסביר לו שתם הטרלול הזה והגיע הזמן בשעה טובה לתוכנית חדשה ואם לא מתאים לו אז הוא מוזמן כבר עכשיו להתחפף

פורסם ב
Just now, gilad-b said:

אני כל שבוע מגיע באמונה שלמה שהוא לא יכול להתכחש למציאות יותר והמציאות כופה עליו לשנות ולנסות למצוא את דרך המלך

היום הוא שבר אותי. שוב ראש בקיר 400 קמש לתוך כל מה שלא עובד זהו אין לי יותר תקוות והאשמות אליו. מעתה והלאה זה על הראש של ההנהלה מבחינתי שנותנת יד לקרקס הזה

מאמן אומנם הסמכות המקצועית העליונה אבל זה עדיין לא המועדון של אבא שלו ואם הוא לא מוכן להתאפס אז יש לו מנהלים ויש מנכלים ומי שצריך שיהפוך עליו שולחן ויסביר לו שתם הטרלול הזה והגיע הזמן בשעה טובה לתוכנית חדשה ואם לא מתאים לו אז הוא מוזמן כבר עכשיו להתחפף

כל מילה

פורסם ב
14 דקות לפני, gilad-b said:

אבחר לחשוף פה שלפני מספר שנים היה למכבי צ'אנס לאליפות ומאמן לא בכיוון. 

בשלב כלשהו המנהל המקצועי (והדרג ההנהלתי) פשוט אמרו לו, שחרר כפרה. אי אפשר ככה, תעשה XYZ. כפו עליו. 

זה לא נגמר באליפות, זה כן הראה כדורגל יותר טוב.

הזוי בעיניי שאנחנו ממשיכים לראות את הסבל הזה כל משחק מחדש. הזוי. 

פורסם ב

בשביל שניקח אליפות עם המאמן הזה צריך שלשול מפואר של באר שבע, אם הם מנצחים את הקופים כנראה זה שלהם.

פורסם ב

אני אגיד את זה ככה, זה שהמאמן לא קיבל קללות של החיים ושיר מכובד בסוף המשחק אחרי שהודינו לשחקנים זו בושה וחרפה. 

חלאס זה לא יכול להימשך ככה. שילך לאלף לעזאזל. 

פורסם ב
1 דקה לפני, Sawyer said:

אבחר לחשוף פה שלפני מספר שנים היה למכבי צ'אנס לאליפות ומאמן לא בכיוון. 

בשלב כלשהו המנהל המקצועי (והדרג ההנהלתי) פשוט אמרו לו, שחרר כפרה. אי אפשר ככה, תעשה XYZ. כפו עליו. 

זה לא נגמר באליפות, זה כן הראה כדורגל יותר טוב.

הזוי בעיניי שאנחנו ממשיכים לראות את הסבל הזה כל משחק מחדש. הזוי. 

אז הסבל הזה לא מצדיק שריקות בוז ותתפטר למאמן הבן שרמוטה הזה?

אני לא מצטער לרגע שקיללתי אותו.

זה הכי גרוע שאימן במכבי 

חרפה של מאמן. 

פורסם ב
4 דקות לפני, hen34 said:

אז הסבל הזה לא מצדיק שריקות בוז ותתפטר למאמן הבן שרמוטה הזה?

אני לא מצטער לרגע שקיללתי אותו.

זה הכי גרוע שאימן במכבי 

חרפה של מאמן. 

עם כל ההתיפיפות הזאת הוא עוד ישאר עוד עונה. לא זוכר שסבלתי מכדורגל כמו השנה אצל אף מאמן (אולי קארנקה, וידיגל? זה אותה רמה)

פורסם ב
40 דקות לפני, itanar said:

חחח הנצחון בזכות הבוז.

מי ששורק בוז ומקלל בשלב הזה עושה רק נזק. תוציאו את העצבים על השופט ושחקני היריבה.

אל תבטיח דברים שאתה לא יכול לקיים. בלי קשר, כרגיל מיותר לציין שאני נגד שריקות הבוז גם ביכולת בזויה ועלובה כמו שאנחנו מציגים.

פורסם ב
41 דקות לפני, itanar said:

מאיפה הביטחון? אני בספק אם מנספורד מסוגל לעשות מהלך 'פאקו' ולפטר מאמן שהביא צלחת, כזכור בגלל הג'נטלמניות עונה קודמת פספסנו את בכר כי רצו לתת לרובי לסיים את העונה עם הזדמנות לעונה נוספת.

פורסם ב

סופגים משחק 15(!!!) ברציפות.

ממשיכים להציג רגעי מבוכה שיחקקו לעד בזיכרון-אחרי שחטפנו שלישייה מעשרה שחקנים, לא מסוגלים להחזיק כדור מול הקבוצה החלשה בליגה אחרי שמקבלת אדום. 

לא מסוגלים לייצר מצבים במשחק עומד. לא טובים בשום אספקט של המשחק פרט למצבים נייחים(תחי האירוניה).

אני מקווה שג'ק הגיע עם סכינים מושחזות. מה שקורה במועדון מזכיר ימים שחורים שחשבתי שלא יחזרו לעולם.

פורסם ב

שבוע הבא הפועל חיפה בבית. אם מחליטים לעשות רטרו השנה אז אני הייתי מקדיש את זה למכבי של 1959/60. הקבוצה ההיא שספגה 15 פעמים ברציפות ולאזטיץ' הצליח להשוות את השיא שלה השבת. 

הייתי מזמין את כל השחקנים שעוד בחיים, מקרין סרטון של כל הגולים שחטפנו העונה בלופים במסכים וסידי יזמין את לאזטיץ' גם להתראיין 

הוא יגיד שספגנו 15 משחקים ברציפות אבל זה לא מספיק. שתמיד אפשר יותר שאפשר לשים את הרף במקום יותר גבוה. אולי 20? אולי 25? הרי הוא וספיגת שערים מביכים זה כמו דופלטניס וקפיצה במוט, כישרון טבעי. הוא מתחרה רק בעצמו. 

לקבל 2 שערים מפאקינג הפועל חדרה, מפאקינג נמרוד קוסטיקה זה כישרון מולד. אי אפשר שלא להעריך את זה.

פורסם ב
1 דקה לפני, car.garsia said:

שבוע הבא הפועל חיפה בבית. אם מחליטים לעשות רטרו השנה אז אני הייתי מקדיש את זה למכבי של 1959/60. הקבוצה ההיא שספגה 15 פעמים ברציפות ולאזטיץ' הצליח לשבור את השיא שלה השבת. 

הייתי מזמין את כל השחקנים שעוד בחיים, מקרין סרטון של כל הגולים שחטפנו העונה בלופים במסכים וסידי יזמין את לאזטיץ' גם להתראיין 

הוא יגיד שספגנו 15 משחקים ברציפות אבל זה לא מספיק. שתמיד אפשר יותר שאפשר לשים את הרף במקום יותר גבוה. אולי 20? אולי 25? הרי הוא וספיגת שערים מביכים זה כמו דופלטניס וקפיצה במוט, כישרון טבעי. הוא מתחרה רק בעצמו. 

לקבל 2 שערים מפאקינג הפועל חדרה, מפאקינג נמרוד קוסטיקה זה כישרון מולד. אי אפשר שלא להעריך את זה.

2 שערים והיינו קרובים מאוד פעמיים ל3-0

פורסם ב

לא יודע מה איתכם, אבל אני מתחיל לקבל את התחושה שסטואיץ לא משהו יוצא דופן.

בחודשים האחרונים אני רואה ממנו עוד בלם עם יכולת רגילה ולא שדרוג ביחס לזר.

אולי אני טועה וזה בגלל השיטה והחולשה הקבוצתית הכוללת שמשפיעה עליו.

מכל הבלמים שיש לנו אני מחזיק הכי הרבה מאסטנה, בעיניי טוב מכולם.

פורסם ב
Just now, הישראלי היפה said:

לא יודע מה איתכם, אבל אני מתחיל לקבל את התחושה שסטואיץ לא משהו יוצא דופן.

בחודשים האחרונים אני רואה ממנו עוד בלם עם יכולת רגילה ולא שדרוג ביחס לזר.

אולי אני טועה וזה בגלל השיטה והחולשה הקבוצתית הכוללת שמשפיעה עליו.

מכל הבלמים שיש לנו אני מחזיק הכי הרבה מאסטנה, בעיניי טוב מכולם.

שחקני ההגנה עם רף האגרסיביות הגבוה ביותר ויכולת תקיפת הכדור הטובה ביותר הם אלו שמקבלים את הקרדיט המצומצם ביותר בהתאמה-דוידזאדה, רז שלמה ואסנטה.

פורסם ב

איזה מאמן מייאש ומתיש.

עושים מהפך מ2:0 ל2:3 ואני מסיים את המשחק בתחושה כאילו הפסדנו את המשחק.

לא זוכר מצב כזה כבר הרבה שנים.

פורסם ב
12 דקות לפני, car.garsia said:

שבוע הבא הפועל חיפה בבית. אם מחליטים לעשות רטרו השנה אז אני הייתי מקדיש את זה למכבי של 1959/60. הקבוצה ההיא שספגה 15 פעמים ברציפות ולאזטיץ' הצליח להשוות את השיא שלה השבת. 

זדיין וזה, אבל כתוב מדהים. אין מה להגיד.

נמסור מכאן מברוק לדופלנטיס על השיא החדש אמש. אחד בדור.

פורסם ב

אין חדש תחת השמש,

הבעיות ידועות ולא נראה שזה ישתנה.

נשאר 11 משחקים ועם כל הבעיות כולנו צריכים להגיע ולתת את המקסימום.

החשבונות בסוף העונה.

פורסם ב
3 דקות לפני, Sawyer said:

זדיין וזה, אבל כתוב מדהים. אין מה להגיד.

נמסור מכאן מברוק לדופלנטיס על השיא החדש אמש. אחד בדור.

חחחחחחחחח למה זדיין? קצת משתעשעים. תאמין לי שאני אהיה הראשון לשמוח אם לא נספוג. 

לגביי דולפטניס, באמת מפלצת. מעניין אם לבד עם עצמו כבר יודע עד כמה סנטימטרים הוא באמת יכול להגיע. 

פורסם ב
1 דקה לפני, car.garsia said:

חחחחחחחחח למה זדיין? קצת משתעשעים. תאמין לי שאני אהיה הראשון לשמוח אם לא נספוג. 

לגביי דולפטניס, באמת מפלצת. מעניין אם לבד עם עצמו כבר יודע עד כמה סנטימטרים הוא באמת יכול להגיע. 

הזין הזה אפילו לא הגיע לשיא הפיזי שלו מבחינת גיל.

פורסם ב

דבר נוסף -

זה שהקבוצה הזו מופקרת בכל מה שקשור לאימון הגנה כבר הבנו זה שהמאמן מוריד את הרמה של כל הבלמים עם עמידות הזויות הבנו

ובכל זאת - למקין בגול השני, הייתכן שיש בלם שעבר את גיל 10 שלא היה יוצא צעד קדימה להתיישר עם הקו של החצי ולתפוס אופסייד הכי קל בארץ ? לא ראית משחקים של ברצלונה העונה ? דלות אייקיו הגנה לבל בלתי נתפס

פורסם ב
2 דקות לפני, קמחי said:

הזין הזה אפילו לא הגיע לשיא הפיזי שלו מבחינת גיל.

לדעתי באימונים הוא עבר את ה6.30 ממזמן. נהנה לתת לנו את זה במנות קטנות. איזה כיף זה להגיע למצב שאתה מתחרה בעצמך.