Jump to content

רשמים מהניצחון על סכנין בבלומפילד | ואוו! 3-1 מסחרר ב10 שחקנים נגד כל העולם, עוד 3 משחקים לפלייאוף!

Recommended Posts

פורסם ב
לפני9 שעות , Saar said:

זה לא מה שאמרתי, התכוונתי שכדורגל שטוב לבאצ׳קה, קבוצה קטנה מסרביה לא מתאים במכבי, קבוצה גדולה ודומיננטית בישראל, והניסיון לכפות פה סגנון של קבוצה קטנה הוא הזוי.

למה אתה חושב שאנחנו משחקים כדורגל של קבוצה קטנה?

אנחנו בבונקר ויוצאים למתפרצות?

אגב, אני די בטוח שסיטי וליברפול (עם אלכסנדר ארנולד שנכנס לאמצע ומפנה לסלאח את הקו) התחילו לשחק ככה לפני שנה-שנתיים ומפה הרעיון שלו

מצטער אבל אם גם במשחק כזה שאנחנו עושים ניצחון קשה עם עשרה שחקנים(תוך כדי עליונות לכל אורך המשחק) יש לכם טענות למאמן ולשיטה שלו, וכשיש דברים טובים כמו שרביבו מבשל ונותן עוד הרמה יפה לפטאצי בגול שנפסל - אתם טוענים שזה רק בגלל שהיינו ב10 שחקנים או שהוא "חזר לעמדת המוצא שלו ואז חטפנו כדור", זה פשוט נראה שזה לא אובייקטיבי ואתם פשוט מחפשים אותו בכל הכח 

פורסם ב
לפני3 שעות , יונתן said:

למה אתה חושב שאנחנו משחקים כדורגל של קבוצה קטנה?

אנחנו בבונקר ויוצאים למתפרצות?

אגב, אני די בטוח שסיטי וליברפול (עם אלכסנדר ארנולד שנכנס לאמצע ומפנה לסלאח את הקו) התחילו לשחק ככה לפני שנה-שנתיים ומפה הרעיון שלו

מצטער אבל אם גם במשחק כזה שאנחנו עושים ניצחון קשה עם עשרה שחקנים(תוך כדי עליונות לכל אורך המשחק) יש לכם טענות למאמן ולשיטה שלו, וכשיש דברים טובים כמו שרביבו מבשל ונותן עוד הרמה יפה לפטאצי בגול שנפסל - אתם טוענים שזה רק בגלל שהיינו ב10 שחקנים או שהוא "חזר לעמדת המוצא שלו ואז חטפנו כדור", זה פשוט נראה שזה לא אובייקטיבי ואתם פשוט מחפשים אותו בכל הכח 

זה לא נראה, זה בדיוק איך שזה.

לא משנה מה הוא יעשה,

גם אם יביא אליפות וידרוס תפלייאוף הוא מסומן.

פורסם ב

בהמשך לדיון המנויים וכמות האוהדים שהגיעה למשחק.

הגיע הזמן לעשות 2 דברים :

1. לבטל מנויים של אוהדים שמגיעים לפחות מ-30% מהמשחקים.

אתה לא מגיע? תעשה RESALE/תביא לחבר/תפרסם למכירה בקבוצות השונות.

2. לעשות רשימת המתנה למנויים,יש אלפי אוהדים של מכבי שצמאים לקרוע את הגרון ולהגיע למשחקים.

בקבוצות הגדולות באירופה יש רשימת המתנה למנויים והגיע הזמן לעשות את זה גם למכבי.

פורסם ב
לפני2 שעות , ברווז צהוב said:

2. לעשות רשימת המתנה למנויים,יש אלפי אוהדים של מכבי שצמאים לקרוע את הגרון ולהגיע למשחקים.

בקבוצות הגדולות באירופה יש רשימת המתנה למנויים והגיע הזמן לעשות את זה גם למכבי.

חשוב מאוד בעיניי. מעבר לזה שלשער 11 אסור להיות שער סגור וצריך לקבל אליו כל הזמן דם חדש, 

יש פה פרדוקס מסוים - מנוי כדורגל (וכנראה שבכלל כרטיס למשחק כדורגל) זה אחד הדברים שהתייקרו הכי פחות בעשור האחרון. 

עלות של מנוי לרוב השערים, בטח אם מנרמלים פר משחק היא נמוכה ולכן גם אוהדים שיודעים שלא יגיעו לרוב המשחקים, מחדשים ושומרים על המקום שלהם. הם יודעים שמספיק שהם יבואו לפעמיים חיפה, פעמיים ב"ש, פעמיים בית"ר ובעונות רגילות לפחות דרבי אחד, זה שווה. 

בבלומפילד קטן זה היה נבלע, אבל בבלומפילד שמלכתחילה המרכיב של הקהל הרחב הוא גדול יותר, אז אנחנו מגיעים למשחק כזה ועם מזג אוויר קצת חורפי, מקבלים מה שמקבלים. 

פורסם ב

לשער 11 חייב להיות סינון לפי כמות כניסות מינימלי בעונה או לחשוב על רעיון אחר לטובת רענון של האוהדים שם

יותר מחצי יציע יושב שם בשביל להגיד שהוא יושב ב-11 ובפועל סותמים את הפה לאורך כל המשחק

פורסם ב

הגבתי בנושא של ליבוביץ׳ כי שם זה עלה:

יש אפשרות לבוא במבצעים בכדי למלא את האיצטדיון, זה יקרב עוד x אוהדים למכבי שיהיו פוטנציאל למנויים של המחר.

שחר בשנות ה2000 עבד יפה מול חיילים בחיפה(חיל הים והאוויר) שחילק להם כרטיסים חינם וחשף אותם לחיפה והם נהיו המנויים של המחר ובכך הגדיל את כמות האוהדים.

גם עכשיו ראיתי איזה פוסט של כרטיס ב20 שקל לחייל, ככה מגדילים את כמות האוהדים(מאמין שאם היה ביקוש לא היו יוצאים במבצע הזה).

כיף ללגלג עליו אבל עובדתית תראו את מספר האוהדים של חיפה איך גדל ואפשר לתת את הקרדיט ליענקלה.

פורסם ב

זו הכתבה הראשית כרגע בוואלה, עוד כתבה חיפנית מביכה של טוכמן: 

https://sports.walla.co.il/item/3728409

יגאל גולדשטיין/תומר לוי על מלא. 

אני ממש מקווה שכל הכתבות האלה שטוכמן משלשל לאחרונה הן יוזמה פרטית והמצאות שלו. אם זה מגיע מהמועדון זה לא מבשר טובות.. חיפניזציה

פורסם ב
לפני3 שעות , Dalembert said:

אני ממש מקווה שכל הכתבות האלה שטוכמן משלשל לאחרונה הן יוזמה פרטית והמצאות שלו. אם זה מגיע מהמועדון זה לא מבשר טובות.. חיפניזציה

אז ככה מרגיש שיש כתב חצר.. מעניין.

האמת שאחרי שרפלקס ההקאה חולף, אני חושב שזה לא רק גרוע.

יש לי הרגשה שכתבת פיל גוד כזאת אשכרה יכולה להשפיע על חלק מהאוהדים קצת פחות לשלשל מהפה על הקבוצה

פורסם ב
לפני5 שעות , Dalembert said:

מאוד מאכזב מה שקורה לו בשבועות האחרונים. קודם כל בשבילו 

פורסם ב
43 דקות לפני, Brandon Roy said:

מאוד מאכזב מה שקורה לו בשבועות האחרונים. קודם כל בשבילו 

הוא לא מעניין אותי בכלל האמת

אני רק מקווה כאמור שהוא היוזם של הפסולת הזאת שהוא פולט בזמן האחרון, לא בא לי לחזור לימים שמנסים לרמות אותי דרך התקשורת

פורסם ב
24 דקות לפני, דרור שווץ said:

מה היה בכתבה? היא נימחקה או שהקישור כבר לא עובד

טוכמן התחיל לאחרונה עם כתבות חן עזרא הפעיל את הבית כנסת במחנה אימון. 

פורסם ב
לפני2 שעות , Brandon Roy said:

טוכמן התחיל לאחרונה עם כתבות חן עזרא הפעיל את הבית כנסת במחנה אימון. 

ראיוס כבר שחקן העונה והתל אביביות מקבלות מסר - זהירות. 

פורסם ב

אף אחד לא מדבר על זה אבל באחת ההתקפות במחצית השניה, מישהו מסכנין תיקל את אסנטה על הקו, הרים אותו 4 מטר באוויר, הנבלה נתן יתרון להתקפה אבל בסופה לא נתן צהוב