Jump to content

רשמים מהניצחון על סכנין בבלומפילד | ואוו! 3-1 מסחרר ב10 שחקנים נגד כל העולם, עוד 3 משחקים לפלייאוף!

Recommended Posts

פורסם ב
1 hour ago, המכבייה said:

אתה צודק אבל אני עדיין לא מבין איך נשאר כיסא פנוי אתמול. 

אמרתי את זה כבר בנושא אחר בעבר והלוואי שזה יקרה, הגיע הזמן שמנוי שלא מגיע לאחוז משחקים מסוים לא יהיה זכאי לחידוש אוטומטי בעונה שאחרי.

פורסם ב

לא הבנתי איך פחות מ20K אוהד

הכל היה מפוצץ חוץ מ4-5 שהיו 1/4 מלאים

7 עליון הרבה מתקבצים ב8 עליון.

זה לא אמור להיות 24+-

פורסם ב

רביבו אתמול יותר קרוב לקו - 

הגבהה לפאטצ'י בגול שנפסל

הגבהה לפאטצי' שהחמיץ בתוך הרחבה

בישול לפאטצי' במחצית השנייה בגול השני. 

אז אולי הוא לא קשר?

פורסם ב
לפני2 שעות , יהיה טוב said:

אמרתי את זה כבר בנושא אחר בעבר והלוואי שזה יקרה, הגיע הזמן שמנוי שלא מגיע לאחוז משחקים מסוים לא יהיה זכאי לחידוש אוטומטי בעונה שאחרי.

חלום, לא יקרה.

32 דקות לפני, ברווז צהוב said:

לא הבנתי איך פחות מ20K אוהד

הכל היה מפוצץ חוץ מ4-5 שהיו 1/4 מלאים

7 עליון הרבה מתקבצים ב8 עליון.

זה לא אמור להיות 24+-

מספרים רשמיים של מכבי מדברים על כ19,000.

פורסם ב
1 hour ago, Sawyer said:

חלום, לא יקרה.

מספרים רשמיים של מכבי מדברים על כ19,000.

כלומר 5000 מינויים לא הגיעו למשחק חשוב וזה עוד כשאנחנו חזק בתמונת האליפות

בושה להם

פורסם ב

מספרים הזויים ולא הגיוניים, היה נראה יותר לכיוון 23-24 ובטח לא מתחת ל20

פורסם ב
3 דקות לפני, judymaccabi said:

מספרים הזויים ולא הגיוניים, היה נראה יותר לכיוון 23-24 ובטח לא מתחת ל20

מה שהכי הדהים אותי זה ש-50 דקות לפני המשחק והמגרש (פרט ל-11) היה ריק.

למעשה, גם בשער 11 היה דליל בשעה הזו כמו לפני הגביע נגד הפועל ירושלים. 

פורסם ב
לפני6 שעות , Sawyer said:

חסר:

מכבי נאצים

לאזיטיץ הבן זונה

ואני לא אגיע היום לקיר אין לי כוח 

לא רק לבכות. נראנו אמש טוב. לאורך כמעט על דקות המשחק. נגד אחת הקבוצות החלשות בליגה אבל קבוצה שלא נתנה לשחק בכל הכוח + שופט שעשה הכל לעזור לה. וניצחת.

לא הכל רע.

חחח

יש לנו בעיה עיקרית כמו שכולם יודעים ואי אפשר להשלים עם זה.

עקרונות המשחק של לאזטיץ לא תואמים את מה שמכבי צריכה ואת מה שאנחנו רוצים לראות מאחת הקבוצות הבכירות בליגה.

אכן אחרי ההרחקה נראינו טוב, בדרך כלל אדום גומר לנו משחקים, אבל לפני כן היה כדורגל רגיל ובינוני. יכול להיות שפה ושם יהיו גולים כי עדיין יש לנו שחקנים טובים שיכולים לעשות גול מכלום, בדיוק כמו הגול שנפסל, זה גול מכלום, לא מאיזה מהלך כדורגל גדול.

פורסם ב

וואלה אם אתמול לא הבאנו 20, בשבת יהיה בלחץ 10

פורסם ב
5 דקות לפני, YoniC said:

וואלה אם אתמול לא הבאנו 20, בשבת יהיה בלחץ 10

יהיה קור קיצוני שירגיש כמו 4 מעלות, אם נביא 15 יהיה הישג

KjnnUU2.jpeg

פורסם ב

פרט לפאטצ'י אסנטה הוא הזר כשהוא טוב, הוא הכי טוב. 

הוא אתמול עשה עבודה של שני שחקנים וצמצם את החיסרון שחקן שהיה לנו. 

אתמול הבנתי שסיסוקו סופסוף הבין לאן הוא הגיע - כמעט כל כדור שהגיע אליו דחף קדימה.

הבין שאם הוא במכבי ועל אף שהוא קשר אחורי, הציפייה היא להרוויח את הכדור ולהעביר אותו כמה שיותר מהר קדימה. 

בסוף אנחנו שוכחים שלא רק שמדובר בשחקנים צעירים, הם גם לראשונה משחקים בחו"ל. 

מצד שני, האפשרות לקבל גרף שיפור חד הוא קיים בגלל הגיל שלהם. ע"ע דור תורג'מן שתוך חצי שנה הפך לחלוץ אדיר. 

פורסם ב
לפני4 שעות , Brandon Roy said:

רביבו אתמול יותר קרוב לקו - 

הגבהה לפאטצ'י בגול שנפסל

הגבהה לפאטצי' שהחמיץ בתוך הרחבה

בישול לפאטצי' במחצית השנייה בגול השני. 

אז אולי הוא לא קשר?

הבישול אתמול הגיע בדיוק מהעמדה שלאזטיץ רוצה אותו בה. ממרכז השדה קדימה. 

פורסם ב
1 דקה לפני, המכבייה said:

הבישול אתמול הגיע בדיוק מהעמדה שלאזטיץ רוצה אותו בה. ממרכז השדה קדימה. 

זה לא כי הוא למעשה היה שחקן האגף. לא היה לפניו שום שחקן אגף אחר. 

לצורך העניין, זה היה כמו שדוידזאדה משחק כשהוא פותח. 

פורסם ב
39 דקות לפני, Saar said:

חחח

יש לנו בעיה עיקרית כמו שכולם יודעים ואי אפשר להשלים עם זה.

עקרונות המשחק של לאזטיץ לא תואמים את מה שמכבי צריכה ואת מה שאנחנו רוצים לראות מאחת הקבוצות הבכירות בליגה.

אכן אחרי ההרחקה נראינו טוב, בדרך כלל אדום גומר לנו משחקים, אבל לפני כן היה כדורגל רגיל ובינוני. יכול להיות שפה ושם יהיו גולים כי עדיין יש לנו שחקנים טובים שיכולים לעשות גול מכלום, בדיוק כמו הגול שנפסל, זה גול מכלום, לא מאיזה מהלך כדורגל גדול.

בחייאת. אתה שומר המסדר של עקרונות המשחק? קובע המדיניות? רינוס מיכלס? מי אנחנו מעבר לאוהדים שקונים כרטיס? 

פורסם ב
3 דקות לפני, Brandon Roy said:

זה לא כי הוא למעשה היה שחקן האגף. לא היה לפניו שום שחקן אגף אחר. 

לצורך העניין, זה היה כמו שדוידזאדה משחק כשהוא פותח. 

וההרמה לגול שנפסל? רביבו מבלה בצד השמאלי של הקישור. הניואנס הזה הוא רק אחד מתוך גוף עבודה שלם. מכבי כובשת הכי הרבה בליגה ואין לה אפילו סקורר טבעי מוכח אחד. גם לא מהקישור. איך הפלא הזה מתרחש בעצם?

פורסם ב
Just now, המכבייה said:

וההרמה לגול שנפסל? רביבו מבלה בצד השמאלי של הקישור. הניואנס הזה הוא רק אחד מתוך גוף עבודה שלם. מכבי כובשת הכי הרבה בליגה ואין לה אפילו סקורר טבעי מוכח אחד. גם לא מהקישור. איך הפלא הזה מתרחש בעצם?

אנחנו חיית נייחים

פורסם ב
10 דקות לפני, קמחי said:

אנחנו חיית נייחים

בתחושה, רק שפאטצ'י מרים(כשהוא לא מנסה לבעוט לשער)

פורסם ב
17 דקות לפני, המכבייה said:

וההרמה לגול שנפסל? 

מחצית ראשונה היה אדו לפניו אז הוא שיחק קשר. אבל גם פה איבדנו כדור, הוא חזר לעמדת המוצא שלו שהיא מגן כשהקבוצה הירבה תוקפת, זו הסיבה שהיה יותר קרוב לקו בכדי להרים עם הרגל החזקה. 

פורסם ב
4 דקות לפני, המכבייה said:

בתחושה, רק שפאטצ'י מרים(כשהוא לא מנסה לבעוט לשער)

כמובן. אין הרבה תחכום ואין תרגילים רציניים, פשוט איכות ההרמה שונה לחלוטין בין גבי/דוידה/כל שחקן מהסגל אל מול נהוראי.

פורסם ב
32 דקות לפני, המכבייה said:

בחייאת. אתה שומר המסדר של עקרונות המשחק? קובע המדיניות? רינוס מיכלס? מי אנחנו מעבר לאוהדים שקונים כרטיס? 

אין שום סיבה שמכבי, שיש לה את אחת מבין שתי חוליות הקישור החזקות בליגה תשחק עם 4 שחקנים באמצע ועדיין איכשהו תוותר עליו ותאלץ לשחק על כדורים ארוכים.

אין לזה צורה, אולי בבאצ׳קה, קשה לי גם להאמין שזה עובר בגרון של מנספורד כל ההזיה הזו.

פורסם ב
1 hour ago, Saar said:

אין שום סיבה שמכבי, שיש לה את אחת מבין שתי חוליות הקישור החזקות בליגה תשחק עם 4 שחקנים באמצע ועדיין איכשהו תוותר עליו ותאלץ לשחק על כדורים ארוכים.

אין לזה צורה, אולי בבאצ׳קה, קשה לי גם להאמין שזה עובר בגרון של מנספורד כל ההזיה הזו.

אתה מאד מגזים לדעתי. מאיפה הוא היה אמור להגיע? מיונייטד? מאיפה פרגי, בכר, קשטן הגיעו? למה באצ'קה זאת קללה? פחות מתחבר למסגור הזה. קוזוך הגיע מאתלטיקו? בכר עם חצי עונה מחפירה במושגי הכוכב, מה יש בזה? 

פורסם ב
6 דקות לפני, המכבייה said:

אתה מאד מגזים לדעתי. מאיפה הוא היה אמור להגיע? מיונייטד? מאיפה פרגי, בכר, קשטן הגיעו? למה באצ'קה זאת קללה? פחות מתחבר למסגור הזה. קוזוך הגיע מאתלטיקו? בכר עם חצי עונה מחפירה במושגי הכוכב, מה יש בזה? 

זה לא מה שאמרתי, התכוונתי שכדורגל שטוב לבאצ׳קה, קבוצה קטנה מסרביה לא מתאים במכבי, קבוצה גדולה ודומיננטית בישראל, והניסיון לכפות פה סגנון של קבוצה קטנה הוא הזוי.

פורסם ב
16 דקות לפני, המכבייה said:

קשטן נקודתית הגיע אלינו כשכבר היו לו 2 אליפויות ברזומה...

פורסם ב
39 דקות לפני, Saar said:

זה לא מה שאמרתי, התכוונתי שכדורגל שטוב לבאצ׳קה, קבוצה קטנה מסרביה לא מתאים במכבי, קבוצה גדולה ודומיננטית בישראל, והניסיון לכפות פה סגנון של קבוצה קטנה הוא הזוי.

באמת שאין לי מושג למה אתה מתכוון. אני לא רואה שום נחיתות מובנית. אני רואה יתרונות וגם חסרונות. אני לא רואה שלמות ולא מאמין בה. איביץ הגדול שם את גויאגון ואוסקר על הספסל בסמי. איך היתה ההרגשה? כמו של מועדון גדול? אנקודוטות יש תמיד. 

פורסם ב
29 דקות לפני, החתול הצהוב said:

קשטן נקודתית הגיע אלינו כשכבר היו לו 2 אליפויות ברזומה...

אני יודע אבל קשטן התחיל בכפר סבא, זאת הנקודה חתול- איפה מאמנים מתחילים. פרגי התחיל בקבוצה של רחוב ופוטר משם. אז לאזטיץ הגיע ממקום 3 בסרביה, טרגדיה עצומה.