Jump to content

רשמים מהניצחון על סכנין בבלומפילד | ואוו! 3-1 מסחרר ב10 שחקנים נגד כל העולם, עוד 3 משחקים לפלייאוף!

Recommended Posts

פורסם ב

אף אחד לא יזכור כי אכלנו גול בקרן שאחרי, אבל סלוגה נתן שם הצלה פסיכית לפני.

הוא בעצמו היה בטירוף כי הבין שהוא הדף שם גול גדול. 

פורסם ב

הארוע של משחק היום זה וסלי פטאצ'י שהפונציאל שלו ממשיך להתפוצץ ואנחנו קבוצה מנצחת בזכות זה,  בעשרה שחקנים. חתיכת פגיעה במחיר לא רע בכלל.

פורסם ב

אני אתחיל בלדבר על הארגון ואז אעבור לקהל 

באמת רואים שיש ניסיון של הארגון עם רמקולים והכל.

אבל האנשי גדר חייבים לפעמים לתת קצת יותר עבודה לפני שיר ולהכין את הגוש לזה. לא יודע איך להסביר את זה אבל מי שזוכר אנשי גדר קודמים יבין על מה אני מדבר. והיה את הילדים הקטנים ששימשו כמו אנשי גדר בתוך הגוש של הילדים וזה היה ענק ובאמת נתנו עבודה אז אם זה מהלך של הארגון שאפו.

הקהל שלנו נתן היום תצוגה יפה עם פיקים שהגיעו מכל מיני מקומות וזה היה מבורך וגם הכניס את שאר הקהל לטירוף וזה כיף לראות.

נעבור לשופט הבן אלף שמחר הולך לקבל רכב חדש. לא היה צריך לפסול לנו את הגול,האדום של נחמיאס לא היה קורה אם הוא היה שחקן של חיפה, השחקן שלהם כמעט הוריד לשלנו את הראש ולא קיבל אדום, הכדור עבר ב 100% את הקו ואשכרה המשיכו לשחק ובנוסף הרסת לנו התקפות מעבר עם זה שהמצאת עבירות. 

נתתי פה עכשיו כמות פסיכית של מקרים נגדנו ואז יגידו שופטים של מכבי

ומילה על 2 שחקנים

פטאצי זה אהבה

אסטנה שחקן ההגנה הכי טוב במכבי

פורסם ב

אסור אסור אסור לשיר את השיר החדש אחרי גול. 

טירוף והכל, אבל ההתלהבות מהשיר+גול גומרת את האוויר אחרי 10 שניות

פורסם ב

הגיע הזמן להפסיק עם הסדרות חינוך. למקין ונחמיאס לא באותה ספרה כמו רז שלמה ואסנטה.

אנחנו צריכים עוד שחקנים ברוטציה רגע לפני המאני-טיים. אנחנו לא יכולים להפסיד שחקנים כמו דוידזאדה, מדמון, הג'ינג'י. יהיה מבורך אם אדו/לאיוס שרק מפשל יחוברו למכונת הנשמה. נצטרך כל טיפת כישרון כדי להגיע לראש ההר.

מקצועית צר לי להגיד שסטואיץ' לא מספיק טוב. מובך תמידית בצעד הראשון ומבצע טעויות חוזרות בהובלת הכדור. המסירה שלו אמינה מספיק והמיקום לא רע בכלל אבל הוא צריך לידו בלם אגרסיבי ומהיר. 

רביבו הוכיח במחצית בעשרה שחקנים שהוא מגן הרבה לפני כל עמדה אחרת. ובכללי, הוא צריך להרגיש אש מתחת לישבן כי הוא כבר ברצף לא טוב.

גבי נהדר, גם סיסוקו במשחק סולידי. דור לא מוסר או מסיים מספיק טוב כדי לא לקבל תחרות בעמדה שלו.

תורג'מן מחוץ לקצב אבל כובש. 

אחרון וחשוב מכולם סוכן הכאוס והמילסון של העונה מר נהוראי. הגיע לסיטואציה מקצועית בה הכל תלוי ביכולת שלו לבלגן את היריבה ביכולת אישית. יש רגעים של טכניקה שקשה להסביר בשילוב עבודה בלתי נגמרת על המגרש. מקווה שהוא יוכל להמשיך לסחוב אותנו עד קו הסיום.

פורסם ב
6 דקות לפני, קמחי said:

מקצועית צר לי להגיד שסטואיץ' לא מספיק טוב. מובך תמידית בצעד הראשון ומבצע טעויות חוזרות בהובלת הכדור. המסירה שלו אמינה מספיק והמיקום לא רע בכלל אבל הוא צריך לידו בלם אגרסיבי ומהיר. 

סטואיץ' שחקן על בעיניי שצריך שני דברים: 

א. קו הגנה יציב של 4. בלי המצאות, בלי שינויים ובלי חילופי הגנה והתקפה כאילו זה סופרבול. 

ב. הוא צריך לידו בלם עם עליונות אתלטית. זו הסיבה שבכל מערך שפרסמתי בו, כולם הופתעו שאני שמתי את אסנטה דווקא בלם שמאלי לידו. כבר לפני חודש. 

אם צריך בכדי שזה יקרה, שרביבו יהיה המגן הימני, זה עבד בסדר גמור בפלייאוף עונה קודמת. וגם ככה המגן הימני שלנו מתבקש לעשות מעט מאוד התקפה. 

פורסם ב
7 דקות לפני, Brandon Roy said:

סטואיץ' שחקן על בעיניי שצריך שני דברים: 

א. קו הגנה יציב של 4. בלי המצאות, בלי שינויים ובלי חילופי הגנה והתקפה כאילו זה סופרבול. 

ב. הוא צריך לידו בלם עם עליונות אתלטית. זו הסיבה שבכל מערך שפרסמתי בו, כולם הופתעו שאני שמתי את אסנטה דווקא בלם שמאלי לידו. כבר לפני חודש. 

אם צריך בכדי שזה יקרה, שרביבו יהיה המגן הימני, זה עבד בסדר גמור בפלייאוף עונה קודמת. וגם ככה המגן הימני שלנו מתבקש לעשות מעט מאוד התקפה. 

בלם על הוא לא. יש לו מסירה טובה, יש לו משחק ראש טוב והמיקום שלו סוגר המון פרצות. מעבר לזה יש לו לא מעט ליקויים במשחק-מהאגרסיביות, הצעד הראשון האיטי, ההעדפה התמידית לא לתקוף את הכדור או היריב והביטחון המופרז בהובלת הכדור מחוץ לקו ההגנה.

בלם מהיר ואגרסיבי יעזור להחביא לא מעט מהליקויים אבל כרגע הוא מקבל ציוותים שרק מדגישים את החסרונות שלו.

פורסם ב
18 דקות לפני, קמחי said:

בלם על הוא לא. יש לו מסירה טובה, יש לו משחק ראש טוב והמיקום שלו סוגר המון פרצות. מעבר לזה יש לו לא מעט ליקויים במשחק-מהאגרסיביות, הצעד הראשון האיטי, ההעדפה התמידית לא לתקוף את הכדור או היריב והביטחון המופרז בהובלת הכדור מחוץ לקו ההגנה.

בלם מהיר ואגרסיבי יעזור להחביא לא מעט מהליקויים אבל כרגע הוא מקבל ציוותים שרק מדגישים את החסרונות שלו.

אני מסכים איתך. אם לא רוצים לעשות את השינוי עם אסנטה, אז בוודאי שעדיף לחזור ולנסוך ביטחון ברז שלמה בכדי שיזכירו את התקופה המצוינת שלהם סביב בראגה ולא מה שקורה מאז ה-3 בלמים. למקין עם העצירת כדור הבעייתית ונחמיאס זו לא הדרך בעיניי. אני חושב שבהתחשב בהיסטוריית הבלמים הזרים שמכבי מצליחה להביא, הוא בלבל הגבוה. בטח בהתחשב בגיל. גם שילמו עליו יותר מרוב הבלמים, זה יש לומר ביושר. נפילות כמו לוקאסן והרננדז זו בעיה גדולה. 

פורסם ב

אני חושב גם מילה טובה לקהל - בטח אחרי מה שהיה בנתניה שם היה קהל חוץ, קצת חששתי מהיום ובטח עם איך שהמשחק התנהל, היו הרבה פינות להיתקל בהן ובורות ליפול בהן אבל היה אחלה. לדעתי גם עניין הרמקולים שאומנם עבד חצי כוח כחבלי לידה של פעם ראשונה, הוסיף. 

פורסם ב

פטאצי :wubyellow3:

מעבר לטכניקה המדהימה, ההרמות המסוכנות וכו'

תראו את העבודה שהוא נותן במגרש

כמה הוא רץ, לוחץ, מחלץ כדורים

כ"כ לא סטנדרטי לקבל את זה משחקן התקפה ברזילאי בן 20

והגולים והבישולים כמובן

מלך !

פורסם ב

ולמשחק עצמו -

סוף סוף ניצחון של אופי

וסכנין - הכי מגעילים בארץ, 20 דק' נטו של כדורגל במחצית, מבזבזים זמן גם עם שחקן יותר בתיקו, איכס - רדו ליגה יא מנייאק

פורסם ב

זה משחק של מכבי נגד העולם וניצחון על הראש שלהם.

שיפוט חד צדדי - מילא הנבדל הגבולי בראשון של פטאצ'י, אבל אם נחמיאס זה אדום (וזה לא) אז העבירה של השחקן שלהם זה עוד יותר אדום, ואלה רק הדברים הגדולים. 

השחקנים שנולדו למעמדים האלה שוב עשו את ההבדל.

פטאצ'י שמציל אותנו שוב ושוב, קניקובסקי עם הבישול לראשון ואסיסט ההוקי בשני, רביבו ששורף את הקו ומייצר יותר מצבים והתקפות מאגף (ואדגיש - אגף, במובן של קו ולא אזור כללי), מכל שחקן קישור ששיחק שם ותורג'מן שגם במשחק חלש סגר את הסיפור.

סיסוקו היה טוב מאוד היום בעיקר כי לא לחצו אותו.

אסנטה ושחר - עוד מהם בבקשה. גם זהבי.

מדמון - למצוא דרך לשלב אותו.

פורסם ב

אדו מחצית מצויינת חבל שיצא.

לגזור לפאטצ׳י את הדרכון ולהכיר לו איזה קורל.

גבי היה פרווה אבל מצד שני 2/3 גולים עליו.

עם איך שהמשחק התפתח, איך שזיינו אותנו פעם אחר פעם והחזרה ב-10 שחקנים - המשחק הכי כיף העונה בבלומפילד.

פורסם ב
לפני8 שעות , Sawyer said:

קהל:

פחות מ20,000 אוהדים בצהוב זה באסה. לא מבין למה אבל לפחות האווירה הייתה של בלומפילד יחסית מלא. אתחיל ברע כמובן, לפני השער הראשון הקהל שורק בוז על למה אדו לא עשה משהו יותר מהר או אנערף ומקבלים גול (שנפסל) על הראש, אתם מבינים כמה אתם חסרי מושג בכדורגל? אתם מבינים כמה אתם הסרטן של המועדון? אתם מבינים שאנחנו לא צריכים אותכם בבלומפילד? קורא מכאן שוב פעם כל מי ששורק בוז לקבוצה, מקלל את לאזיטיץ' דקה 10, פשוט אל תבואו יותר. אף אחד לא רוצה אותכם. אתם לא אוהדי הקבוצה, אתם לא מכבי, אתם כלום. תעופו לי מהעיניים כבר. שאפו לפנאטיקס לא רק על העידוד אלא גם על זה ששמו לב שהיום אנחנו באופרה שונה והתהפכו על השופט וסכנין, אמנם זה לא עזר אבל זה חשוב וצריך אפילו יותר.

חוויתי את הקהל אחרת לגמרי ממך.. אחד המשחקים הטובים שלנו מבחינת עידוד העונה בפער!! 

כולל להרים את הקבוצה אחרי הגול הקבוע שמקבלים כולל להרים את הקבוצה אחרי אדום כולל התאחדות שנאה על לייבוביץ. 

מה שכן אני מסכים שהיו קצת קללות על לאזטיץ' שזה לא במקום במהלך המשחק בוודאות. אחרי שריקת הסיום אם התוצאה מסריחה ניראלי לגיטימי לגמרי לקלל את כל המשפחה שלו 

פורסם ב

לא פחות מחרפן מהאדום שלא נשלף או מהגול שנפסל זה שפעמיים מכבי חוטפת כדור מההגנה של סכנין והאפס הזה שורק פאול בלי לתת להתקפה להיגמר קודם.

כזה אפס, תן להבקיע את הגול ואז תפסול, בדיוק בשביל זה המציאו את הואר

פורסם ב
לפני6 שעות , קמחי said:

בתחילת עונה ראינו כמה הוא טוב,כשעברנו למערך שלא מחמיא לנו יצאו כל המגרעות,שוב אומר סטויץ ואסנטה עם משחק הגנה טובה וזה מרכז הגנה עם פוטנציאל יותר גדול מטיבי וקרלוס.

פורסם ב

לייבוביץ זה אדום במיטבו בן אלף ואדלר כמובן

סיסוקו באחלה משחק

פטאצי להחתים מעכשיו ל10 שנים קדימה

פורסם ב

ניצחון של אופי, חייב יותר ריכוז בחלק הקדמי ולהפסיק לספוג שערים.

לא הגיוני שכל משחק סופגים ללא קשר לזהות היריבה.

הקרנות של פטאצי זה 70% שער, מטורף כמה כישרות יש לו ברגליים

פורסם ב

משחק חלש, סכנין היא אחת הקבוצות הגרועות בליגה והם באו לבלומפילד ועשו לנו בעיות בקלות.

הכרטיס האדום עזר לנו כי הפרופסור היה חייב לשנות וגם זה העיר קצת את השחקנים.

אבל היכולת הזו פשוט לא תספיק בהמשך.

פורסם ב
16 דקות לפני, Saar said:

משחק חלש, סכנין היא אחת הקבוצות הגרועות בליגה והם באו לבלומפילד ועשו לנו בעיות בקלות.

הכל רע?

פתחנו חזק וטוב, שדדו לנו גול דקה 11

כמעט ולא הרגשתי שאנחנו עם שחקן פחות, הראנו אופי אדיר ולמרות השיוויון (שהגיע מקרן ממהלך שקרה רק כי הקוון עיוור) לא נשברנו ותוך 3 דקות שוב עלינו ליתרון.

ניצחון גדול.

פורסם ב
לפני7 שעות , Brandon Roy said:

אני חושב גם מילה טובה לקהל - בטח אחרי מה שהיה בנתניה שם היה קהל חוץ, קצת חששתי מהיום ובטח עם איך שהמשחק התנהל, היו הרבה פינות להיתקל בהן ובורות ליפול בהן אבל היה אחלה. לדעתי גם עניין הרמקולים שאומנם עבד חצי כוח כחבלי לידה של פעם ראשונה, הוסיף. 

הוא שחקן שמחבר קבוצות. הוא לא עילוי הגנתי אינדבדואלית, אבל הוא דבק שעושה עוד דברים, הוא לא עוד שחקן בקבוצה, הוא מאלה שהופכים להיות בסיס של קבוצה. בתחילת החצי, בעשרה שחקנים, אמרתי לבן שלי- רק סטואיץ יכול לנצח לנו משחק כזה. אני בעצמי לא מבין בדיוק למה התכוונתי אבל זאת ההרגשה המיידית שהיתה לי. 

פורסם ב
לפני1 שעה , Saar said:

חסר:

מכבי נאצים

לאזיטיץ הבן זונה

ואני לא אגיע היום לקיר אין לי כוח 

לא רק לבכות. נראנו אמש טוב. לאורך כמעט על דקות המשחק. נגד אחת הקבוצות החלשות בליגה אבל קבוצה שלא נתנה לשחק בכל הכוח + שופט שעשה הכל לעזור לה. וניצחת.

לא הכל רע.

פורסם ב
1 hour ago, דקסטר said:

הכל רע?

פתחנו חזק וטוב, שדדו לנו גול דקה 11

כמעט ולא הרגשתי שאנחנו עם שחקן פחות, הראנו אופי אדיר ולמרות השיוויון (שהגיע מקרן ממהלך שקרה רק כי הקוון עיוור) לא נשברנו ותוך 3 דקות שוב עלינו ליתרון.

ניצחון גדול.

לא ברור. אם זה היה ניצחון של ב"ש היו מהללים (בצדק) את האופי והעוצמות. אפשר להתווכח עד כמה סכנין יריבה קשה או לא, אם נשים את זה רגע בצד, זה אחד הנצחונות הכי מרשימים ומעודדים של מכבי בזמן האחרון. אנטיתזה למשחק נגד בית"ר, שם גם היינו צריכים להראות ביצים ואופי של אלופה ויצאנו עם תיקו במזל.

פורסם ב
לפני3 שעות , Bigperetz said:

חוויתי את הקהל אחרת לגמרי ממך.. אחד המשחקים הטובים שלנו מבחינת עידוד העונה בפער!! 

כולל להרים את הקבוצה אחרי הגול הקבוע שמקבלים כולל להרים את הקבוצה אחרי אדום כולל התאחדות שנאה על לייבוביץ. 

מה שכן אני מסכים שהיו קצת קללות על לאזטיץ' שזה לא במקום במהלך המשחק בוודאות. אחרי שריקת הסיום אם התוצאה מסריחה ניראלי לגיטימי לגמרי לקלל את כל המשפחה שלו 

אתה צודק אבל אני עדיין לא מבין איך נשאר כיסא פנוי אתמול. 

פורסם ב

איזה ערב. חזרתי עם אנדרלין כאילו אני שיחקתי.

מטורף לחזור אחרי שיוויון כזה ובאיך שהמשחק התפתח.