Jump to content

רשמים מהניצחון על סכנין בבלומפילד | ואוו! 3-1 מסחרר ב10 שחקנים נגד כל העולם, עוד 3 משחקים לפלייאוף!

Recommended Posts

פורסם ב

משחק בשבוע, 5 גמרי גביע. אחד עברנו (בשן ועין) השני מגיע היום, בבלומפילד, מול סכנין. משחק שאין שום תוצאה מתקבלת בו חוץ מ3 נקודות ומשחק שברור לכולם (אבל לכולם) שסכנין יעשו הכל כולל הכל כדי שכדורגל לא יהיה ולחלץ איכשהו בנס תיקו לא משקף. ועוד כשאנחנו ללא יוריס, הולך להיות קשה.

לאזיטיץ' מפתיע עם אדו על דוידה.

שופט: (גל לייבוביץ') - מכור. (אין מה להגיד וגם אין הפתעה, אנטי מכבי מובהק. אין דרך לפסול את השער הראשון על אעלק נבדל בזווית שלא מראה נבדל, האדום שחיפה עושה 3 כאלו במשחק ולא מקבלת,  הגול שלהם שיצא הכדור אלף אחוז מקו החוץ וכל האצטדיון רואה אבל הוא נותן להם להמשיך לקרן לגול, פעמיים שחטפנו כדור לגול 100% והוא שרק נגדנו וכמובן האדום על בעיטה בראש של אדו שלא יצא גם לא בואר. הצהובים שעפים לכל שחקן מכבי שרק מביט לכיוון של האפס המתנשא הזבל שונא מכבי הזה. הכל אנטי, הכל בכוח, ניסית. נכשלת. תמות.)

שחקנים: סלוגה עצירה גדולה במצב שלא היה צריך להיות לפני הגול, לא אשם בגול. לא חושב שהם התקרבו לשער מלבד זה. רביבו משחק לא טוב, לא עושה עבודה הגנתית מספיק אגרסיבית, לא מאוד מדויק בהתקפה מלבד המהלך הגדול בבישול שלו שזה כל מה שיש לו לקחת מהמשחק.  סטואיץ' היו לו 2 טעויות קטנות, מלבד זה היה הטוב בהגנת מכבי היום. לא מאוד קשה מול קבוצה שמיעטה לתקוף. למקין גם במשחק כזה הראה למה רז עדיף עליו בהרבה, מאוד בעייתי עם הכדור ובנגיעה הראשונה. נחמיאס לדעתי דווקא היה במשחק חיובי עד האדום, חוץ מטעות אחת היה טוב, תקף את הכדור, כמעט כבש מקרן. אבל החוסר אחריות באדום.. יכל לגמור לנו את העונה. סיסוקו משחק לא רע שלו, בעיקר בגלל שלא איבד את הכדורים הרגילים שלו (כי סכנין לא לחצו אותו מספיק?) עלה גם קצת קדימה ותמך פה ושם בסדר בהתקפה. גבי לדעתי היה טוב היום, העביר את המשחק טוב בצורה התקפית, היה יחסית אגרסיבי ומאוד דינמי, מהלך אדיר שלו בשער השני וגם בראשון. אחרי לא מעט זמן אחלה גבי. פרץ היה פחות דומיננטי עם הכדור היום, בא דווקא בטירוף, לחץ חזק את הגנת סכנין ונתן את האימפקט שלו אבל לא מספיק מעורב/מסוכן. אדו דווקא לא רע במחצית שלו, מהלך גדול בשער שנפסל, עוד פריצה מסחררת שתורג'י חרבן, ועוד 2-3 מהלכי כדורגל לא רעים במחצית זה מעל המצופה ממנו | אסנטה נכנס אגרסיבי ועוצמתי כרגיל, עשה עבודה טובה והיה חלק משמעותי בשינוי לטובה בקבוצה ובניצחון. פטאצ'י אין ספק שמדובר במצטיין, זה לא רק השלושער (כולל זה שנגנב) אלא פשוט הצגה שלו, הכל היה עליו, היה סופר דומיננטי, איים על השער, הרים, דריבל, ירד להגנה. היום עשה הכל והביא גם את התכלס. זה הניצחון על שמו. תורג'מן היה נראה שקצת מתאושש לאחרונה, היום לא היה נראה טוב לדעתי, ובטח לא מספיק דומיננטי. סיומת נחמדה מאוד בשער אבל רחוק מלהרשים היום.

*נציין את הג'ינג'י שעלה מהספסל, נתן את התחת, היה בכל מקום במגרש ותרם לניצחון וגם ערן עם כמה נגיעות זהב ובישול שגבי החליט להרוס.

פיקנטריה:

- טקס לכבוד פפו (נפטר בגיל 90)

- יש רמקולים ב11

- מכבי מנצחת משחק באדום(!)

- צמד של פטאצ'י

- 20 דק משחק נטו במחצית הראשונה, 46 טוטאל מתוך 108 דקות. עד מתי ליגת העל בכדורגל

חייב למות:

לייבוביץ' וצוות השיפוט - איש דוחה, עשה הכל ולא בחל באמצעים כדי לגרום לאיבוד נקודות שלנו. אנטי מכבי ברמות הכי קשות שיש. מתנשא, מחפש בכוח. פעם אחת שידרס בחזרה הביתה וימות. לא מבקש הרבה.

סכנין - אין מה לעשות, הם הקבוצה הכי מגעילה בליגה. מוציאים שם רע לערבים, 0 כדורגל, שיאים של גועל נפש כל משחק מחדש. אין זכות קיום למועדון הזה שחייב כבר להתפרק ולעוף מהנוף שלנו לנצח.

קהל:

פחות מ20,000 אוהדים בצהוב זה באסה. לא מבין למה אבל לפחות האווירה הייתה של בלומפילד יחסית מלא. אתחיל ברע כמובן, לפני השער הראשון הקהל שורק בוז על למה אדו לא עשה משהו יותר מהר או אנערף ומקבלים גול (שנפסל) על הראש, אתם מבינים כמה אתם חסרי מושג בכדורגל? אתם מבינים כמה אתם הסרטן של המועדון? אתם מבינים שאנחנו לא צריכים אותכם בבלומפילד? קורא מכאן שוב פעם כל מי ששורק בוז לקבוצה, מקלל את לאזיטיץ' דקה 10, פשוט אל תבואו יותר. אף אחד לא רוצה אותכם. אתם לא אוהדי הקבוצה, אתם לא מכבי, אתם כלום. תעופו לי מהעיניים כבר. שאפו לפנאטיקס לא רק על העידוד אלא גם על זה ששמו לב שהיום אנחנו באופרה שונה והתהפכו על השופט וסכנין, אמנם זה לא עזר אבל זה חשוב וצריך אפילו יותר. מבסוט מאוד על הקבוצה היום, גם על היכולת וגם על הרוח. ידעתי שנעבור למשחק בשבוע ויהיו קצת אימונים נראה יותר טוב וכך היה. אבל אין זמן אפילו לחייך כי ליקויים ומה לשפר לא חסר. בכל הכוח, שבוע הבא משחק על החיים.

שבת, 17:30. בלומפילד. נתראה שם!!

פורסם ב

מקווה לקום בבוקר להודעה שלייבוביץ התהפך עם הרכב בדרך הביתה, בן זונה יש לו פרצוף של נבל בסרט דיסני

פורסם ב

מה מצופה מאדו בעצם ? לפני סיבוב בדיוק הוא היה מצוין נגד סכנין וגם כבש, מאז הוא או בספסל או מתייבש ביציע, תרשה לי להמר שאחרי המשחק הטוב שלו היום הוא עף לספסל נגד ריינה ודוידה יעלה, נסתרות דרכי המאמן הזה.

גם אדו וגם לאיוס ( כן לאיוס ) היו חייבים לקבל יותר קרדיט בליגה המצחיקה הזאת, אין מגן בארץ שעוצר את אדו על המהירות שלו.

פורסם ב

לא ציינת את זיו אדלר שידוע כאחד שעושה לנו הרבה נזק, גם שהיה שופט על הדשא.

השפיע מאוד על המשחק מעמדת הואר.

אופסייד שיכול היה ללכת לכל כיוון והחליט להוציא אנך לא מהכתף של השחקן של סכנין אלא קצת לפני. 

האדום, אני נוטה יותר לאדום מאשר ללא, אבל עדיין היה אפשר לפרש את זה כדריכה גבוהה.

הבעיטה בראש של אדו, זה כבר לעשות דווקא. אדום 100%.

פורסם ב

גבי לפעמים עושה דברים שאתה נגנב כמה הוא יכול להיות רך 

היה חייב לשים 4 היום 

פורסם ב

רז שלמה חייב לחזור על חשבון למקין וזהבי חייב לקבל יותר דקות.

מעבר למקצועי אין מצב שהיו רק 20 אלף היום

פורסם ב

היה משחק שהיינו עם 9 שחקנים מחצית שלמה וניצחנו את סכנין 3-0

איזה פספוס של גבי שם בתוספת, קיבל כדור גדול מזהבי.

פורסם ב

ניצחון גדול של אופי ענק. מבסוט על כולם.

בשביל אליפות, מכבי תצטרך למצוא מישהו באמצע שיעניש את הקבוצה היריבה על טעויות. 

לכל שאר קבוצות הצמרת יש את זה ועם ההגנה הנוכחית שלנו, אנחנו פשוט משוועים לשחקן הזה שיגמור את המשחקים. 

פורסם ב

ניצחון אדיר שמראה כמה עוצמה יש בקבוצה הזאת.

מצד שני, הפער המזערי ביכולת של מכבי בין 11 ל10 שחקנים רק מדגיש כמה המערך שלאזטיץ' מתעקש עליו לא ממקסם את הפוטנציאל של הסגל הזה.

פורסם ב

בפעם הראשונה העונה - ניצחון של קבוצה של אלופה.

במחזור הקודם שתי בעיטות למסגרת וחטפנו גול. היום, שתי בעיטות למסגרת וחטפנו גול. בלי קשר (או עם קשר) משחק 20 ברצף בערך שאנחנו סופגים, אם זה לא ישתפר אין לנו בט לקחת את התואר השנה.

פורסם ב

האופי מאוד חשוב. בפלייאוף הרבה פעמים הביצים ידברו והיום הם דיברו בהחלט.

לאזטיץ' חייב לשחרר אותנו מה3-6-1, אני יודע שזה לא יקרה, אני יודע שנגזר עלינו לסבך את עצמנו אבל אולי אולי הוא ישחרר אותנו כי זה מבאס תתחת המיצוי פוטנציאל המינימלי שלנו.

סכנין זו הקבוצה הכי חלשה שבאה לבלומפילד השנה וזה כולל את הקבוצות שמתמודדות נגד הפועל בלאומית. אשכרה חוץ מקוג'ו אף אחד שם לא כדורגלן ראוי לליגת העל. איך השרמוטות האלה עם הראש מעל המים? חייבים לרדת.

פורסם ב

לא מצליח לשחרר מזה שהם בזבזו זמן במצב של  0-0 כשיש להם יתרון של שחקן. כמה לוזרים אפשר להיות

פורסם ב
7 דקות לפני, car.garsia said:

סכנין זו הקבוצה הכי חלשה שבאה לבלומפילד השנה וזה כולל את הקבוצות שמתמודדות נגד הפועל בלאומית. אשכרה חוץ מקוג'ו אף אחד שם לא כדורגלן ראוי לליגת העל. איך השרמוטות האלה עם הראש מעל המים? חייבים לרדת.

שמע נגד כל קבוצה אחרת ( אפילו חדרה ) אני לא יודע אם היינו מנצחים היום ובטח שלא כובשים 3 אחרי האדום, אשדוד חייבים לעבור אותם.

פורסם ב

חייב לשאול

בגול של סכנין - שני שחקנים שלהם עומדים בנבדל אמנם פאסיבי אבל לדעתי המיקום שלהם מנע מסלוגה לצאת לכדור גובה - זה לא נחשב נבדל?

עדכון, כנראה שקו אחד (אין לי באמת כוח לראות בתקציר את הזווית הנכונה העיקר שניצחנו)

פורסם ב
6 דקות לפני, Replay said:

חייב לשאול

בגול של סכנין - שני שחקנים שלהם עומדים בנבדל אמנם פאסיבי אבל לדעתי המיקום שלהם מנע מסלוגה לצאת לכדור גובה - זה לא נחשב נבדל?

לא

פורסם ב
17 דקות לפני, yello said:

שמע נגד כל קבוצה אחרת ( אפילו חדרה ) אני לא יודע אם היינו מנצחים היום ובטח שלא כובשים 3 אחרי האדום, אשדוד חייבים לעבור אותם.

מטורף שהם קיבלו מאיתנו 3 בעשר שחקנים. זה היה נראה כאילו גם היו מורחקים לנו עוד 2 שחקנים הם עדיין לא היו מנצחים את זה, גג תיקו.

פורסם ב
16 דקות לפני, Replay said:

חייב לשאול

עדכון, כנראה שקו אחד (אין לי באמת כוח לראות בתקציר את הזווית הנכונה העיקר שניצחנו)

לא היה קו אחד, השחקן נוגח כששניהם בנבדל של מטר וחצי, אחד מהם קרוב מאוד לשוער, אם רק היה אפשר להעלות כאן תמונה בצורה נורמלית... 

סוייר, שכחת את אדלר הבן שרמוטה, נבדל בתחת שלי, אותו דבר בגול של תורג'מן שבוע שעבר שנפסל סתם ומצד שני גול של חיפה בדרבי, הכל איך שבא לבן זונה לצייר את הקו.

דבר שני אדלר בן זונה פעם שניה, אני אומר שהאדום של נחמיאס זה לא אדום חד משמעי, דריכה על כף הרגל בכלל וקצת מעל, זו לא נעיצה שמתקרבת בכלום לנעיצות של הגלגל שווארמה המסריח ושל סק הבהמה. 

ואיך פספסת פקקים לראש של אדו בלי התערבות של אדלר השרמיט. 

פורסם ב

ומדהים איך המאמן מקבל דוגמה מה קורה כשמגן שמאלי, משחק מגן שמאלי ולא קשר מונפץ אשכרה עושה חפיפה משמאל, כדורגל זה משחק פשוט יא מזדיין. 

פורסם ב

איך זה לא אדום, איך אדלר הנבלה לא קרא לו על זה, אני הייתי רוצה שמכבי יבקשו את הקלטת הוואר של זה ושל האדום של נחמיאס. 

פורסם ב

ניצחון חשוב נגד קבוצה שרק מחפשת להרוס ושופטים שעשו הכל כדי שלא ננצח. שאפו לשחקנים היום. 

פורסם ב

לראשונה העונה שחקנו עם 6 זרים? וכולם שיחקו טוב

פורסם ב

הרבה זמן לא שמחתי ככה אחרי ניצחון. מכבי חייבים לדרוש שאדלר לא יהיה יותר בואר. אשכרה חצי גוף של שחקן ההגנה של סכנין מעבר לקו שהם ציירו. אני חושב שזה בזדון ולא רשלנות אבל אם בהחלט הייתי מייצר דיון תקשורתי על הרשלנות הזאת ומונע שיבוץ שלו במשחקים שלנו.

סלוגה היה קצת שייקי העיף שני כדורים שלגמרי היה צריך לתפוס בנחת אבל חוץ מזה- עצר מה שיכל.

לאזטיץ חייב לקבל אקסטרה מזהבי\מדמון\שחר אנחנו צריכים אקס פקטור.

אדו היה אחלה ויכל ממש לעזור בעשרה שחקנים אבל החילופים עבדו ללאזטיץ בול אז לא אתלונן.