Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

מה אדלר עכשיו?

צהוב לזהבי

צהוב לרביבו

צהוב לסטואיץ

צהוב לזיו

כל הקטנות

שום דבר על בזבוזי הזמן של אבו ניל

אבל עזבו, אנחנו הבעיה.

פורסם ב

לייבוביץ זה הזבל והשונא מכבי הכי גדול שיש

הוא ואדלר המוצץ הראשי בואר

מאחל להם את הרע והגרוע מכל

כפי שאני מאחל לשונאי מכבי.

פורסם ב
20 דקות לפני, Elirandani said:

הודעת הגיבוי שלהם כל כך צפויה

איך למישהו שיושב מול המסכים, זה נראה תקין ? זה לא להאמין

מטורף

פורסם ב

כל הכבוד שהיום היו קללות באופן אישי עליו ולא רק השיר שבעיני לא מועיל בכלום

פורסם ב
7 דקות לפני, tomer958 said:

זה צריך להיות כל משחק.

והכי חשוב, לעשות מיציע ליציע. זה עוצמתי מאוד. 

בנושא אחר, היום למדתי שתיקול סנטימטר מעל קרסול יותר מסוכן מבעיטת קראטה לראש של אדו. 

כל יום לומדים משהו חדש כנראה. 

פורסם ב
9 דקות לפני, Brandon Roy said:

זה צריך להיות כל משחק.

בנושא אחר, היום למדתי שתיקול סנטימטר מעל קרסול יותר מסוכן מבעיטת קראטה לראש של אדו. 

חכה עד שתראה מחר את סבע מפרק עוד קרסול והשופט צועק על השחקן שזה נקי ושיקום או שיצא לקבל טיפול.

פורסם ב
29 דקות לפני, Brandon Roy said:

זה צריך להיות כל משחק.

חד משמעית לגבי החלק הראשון 

לגבי החלק השני יש לך טעות חמורה 

הכל תלוי אם הדבר נגדך או לטובתך 

כמובן שנגד חיפה יש חוקים אחרים לגמרי 

פורסם ב

לא מבין מה אתם רוצים, אם יש אוהדים של מכבי, כמו רז אמיר וקדוש שמבלבלים את המוח בפודקאסט באתר הספורט הכי גדול במדינה, שהיה אדום נחמיאס ולא היה אדום על אדו, אז מה אתם מצפים שיקרה? 

פורסם ב
1 hour ago, אליהו_הנביא said:

לא מבין מה אתם רוצים, אם יש אוהדים של מכבי, כמו רז אמיר וקדוש שמבלבלים את המוח בפודקאסט באתר הספורט הכי גדול במדינה, שהיה אדום נחמיאס ולא היה אדום על אדו, אז מה אתם מצפים שיקרה? 

אני גם חושב שהגיע לנחמיאס אדום , אם שחקן סכנין עושה עבירה כזאת על שחקן שלנו אני מקלל לו תחיים שעה

פורסם ב

מקריח מסריח שלא יצמח לך ולילדים שלך שיער בראש עם גידול בדרך!!

פורסם ב
53 דקות לפני, מכביסט מהצפון said:

אני גם חושב שהגיע לנחמיאס אדום , אם שחקן סכנין עושה עבירה כזאת על שחקן שלנו אני מקלל לו תחיים שעה

לפי שום קריטריון זה לא אדום בוהק, הוא דרך עליו כשניסה ללכת לכדור. הדריכה ברובה היא על כף הרגל ולא מעל הקרסול. אם זה נגדנו, בחיים לא מוציאים על זה אדום. ואיך אפשר לטעון שהפקקים לצוואר של אדו זה לא אדום?

פורסם ב
1 hour ago, אליהו_הנביא said:

לפי שום קריטריון זה לא אדום בוהק, הוא דרך עליו כשניסה ללכת לכדור. הדריכה ברובה היא על כף הרגל ולא מעל הקרסול. אם זה נגדנו, בחיים לא מוציאים על זה אדום. ואיך אפשר לטעון שהפקקים לצוואר של אדו זה לא אדום?

אני באופן אישי לא אוהב עבירות קשות ומבחנתי זאת עבירה שמחייבת אדום לא בוהק אבל אדום. וגם הפקקים לצוואר זה אדום 

פורסם ב

מה שהרבה אנשים לא מבינים על הואר, זה שבניגוד לטכנולוגית קו השער, זה לא עובדתי, זה שופטי ואר שפשוט עוצרים תמונה ומותחים קווים איך שבא להם.

זאת שכונה, לא טכנולוגיה.

פורסם ב
לפני10 שעות , tomer958 said:

אשכרה התחלתי לפתח רגשות שנאה לשיר "שופט אתה הולך למות היום".

מה כזה מסובך לקלל לשופט את החיים מיציע ליציע כמו שעשינו אתמול?.

פורסם ב
לפני4 שעות , אליהו_הנביא said:

היה אדום לנחמיאס, הבעיה היא חוסר האחידות שלשחקנים אחרים בליגה במיוחד מחיפה לא מקבלים על עבירות דומות אדם.

ועל אדו לא היה אדום הוא קפץ לו לרגל.

ונבדל לא היה. אסור לפסול שערים במתיחת קווים שבחיים לא יכולים להיות מדויקים ברמת המילמיטר. אישרת את הגול? הוואר לא יכול לסייע במקרים גבוליים. 

פורסם ב
לפני2 שעות , אליהו_הנביא said:

זה גם גובה הדריכה כמו שאמרת שהוא גבולי, וגם רואים -הרגל של נחמיאס מחליקה על הרגל של השחקן וממשיכה, אין פה נעיצה שיכולה לגרום לפציעה נקע חמור או שבר בקרסול או בברך.

זה אדום מאוד מחמיר, בטח לתיקון בואר.

ואם הקריטריון היחיד זה גובה הפאול, אז הראש של אדו גם נמצא מעל גובה הקרסול וזה בכלל לא משנה איך פגעו בו

פורסם ב
לפני3 שעות , Art Vandelay said:

אם הקריטריון היחיד זה גובה הפאול, אז הראש של אדו גם נמצא מעל גובה הקרסול וזה בכלל לא משנה איך פגעו בו

לא יודע ספציפית אצלו אבל מכיר שחקנים שגובה המוח לא עובר את גובה הקרסול

פורסם ב
לפני19 שעות , Raumdeuter said:

אשכרה התחלתי לפתח רגשות שנאה לשיר "שופט אתה הולך למות היום".

מה כזה מסובך לקלל לשופט את החיים מיציע ליציע כמו שעשינו אתמול?.

אני שר אותו לעצמי אבל באנגלית אחרי שתרגמתי אותו

פורסם ב
לפני1 שעה , החתול הצהוב said:

אני שר אותו לעצמי אבל באנגלית אחרי שתרגמתי אותו

נשמע יותר טוב?

פורסם ב
לפני21 שעות , asaf-17 said:

היה אדום לנחמיאס, הבעיה היא חוסר האחידות שלשחקנים אחרים בליגה במיוחד מחיפה לא מקבלים על עבירות דומות אדם.

ועל אדו לא היה אדום הוא קפץ לו לרגל.

ונבדל לא היה. אסור לפסול שערים במתיחת קווים שבחיים לא יכולים להיות מדויקים ברמת המילמיטר. אישרת את הגול? הוואר לא יכול לסייע במקרים גבוליים. 

גם נחמיאס כולה הלך על הכדור וההוא החליט להניח שם את הרגל.

זה משחק מסוכן ואדום בוהק בגלל הפגיעה. 

פורסם ב

זה לא מצחיק, זה אפילו מדהים בעיניי.

מה הבעיה בזה? לקרב אליך עוד קהל שעתידית יעשה מנויים?

הריי בתחילת שנות ה2000 ואפילו עשור קדימה היה שחר מחלק כרטיסים חינם לחיילים ששירתו בצבא(חיל הים וחיל האוויר קיבלו כרטיסים כמעט לכל משחק).

בשיטה הזו הגדיל את הקהל שלו בעשרות אלפי אנשים שמתוכם אלפים כיום מגיעים כמנויים בחייהם הבוגרים.

לפני שצוחקים על השיטות האלה אולי כדאי ליישם כי לא עוד הרבה עד שבאמת יהיה להם כמות שתתאים לוויז׳ן של 50לk באיצטדיון.

פורסם ב

ועוד משהו- עדיף ככה ואיצטדיון מלא מאשר שיהיו קרחות ויגיעו בלחץ 20 אלף.

בעבר היה מחלק חינם והיום ב-20 שקל, כבר מראה על גרף התקדמות.

הבדיחה על חשבוננו.